Jump to content

ozprey

Aktiv medlem
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

About ozprey

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ozprey's Achievements

 1. Skal ikke være sånn som på bildene dine. Tipper du må stramme wire mye mer. Hva slags støvler har du?
 2. Lettere å traske på flata og i motbakke uten wire.
 3. Noen som har noen triks for å lettere å ta av og på wire på disse bindingene. Fryser på meg neglebitt hver gang jeg er på fjellet.
 4. Takk for svar! Jeg ønsker å sove ute i vinter. Med og uten telt. Ønsker å ha en pose som ikke gjør dørstokkmila lenger enn den allerede er dersom værmeldingen melder temperaturer ned til 20 blå. Ser for øvrig at det finnes en del damemodeller som er billigere enn herremodellene. Comfort T ligger også lavere. Noen som har meninger her? Damepose til herren? Jeg er ikke 2 meter lang.
 5. Er redd denne soveposen har blitt diskutert i det lange og breie allerede. Beklager i så måte på forhånd. Jeg ønsker en sovepose i dun, som jeg kan stole på holder meg varm og komfortabel i lave temperaturer. Noen som har erfaring med denne posen? Evt noen som kan anbefale meg en pose som ikke koster heroin?
 6. ozprey

  Farge på telt

  Takk for innspill. Grønt telt it is. Tar sjelden bilder av teltet, så det estetiske veier lite. Inneklima er det viktigste. Var bekymra for at grønt telt ble vel mørkt inne, og at rødt ble for lyst.
 7. ozprey

  Farge på telt

  Takk for svar! Beklager at temaet ble tatt opp igjen.
 8. ozprey

  Farge på telt

  Skal kjøpe meg nytt telt. Har bestemt meg for modell, men ikke farge. Noen som har formening om rødt, grønt eller brunt? Og da tenker jeg ikke på favorittfargen deres, men fordeler og ulemper ift bl.a. lys inne. Blir et rødt hilleberg irriterende lyst en solfylt sommermorgen? Er det grønne ukoselig mørkt osv.?
 9. Ja, håpløst navn, men veldig hendig. Finnes det noen norske distributører av slike brennere?
 10. Jeg ble gira på en kvistbrenner, men ser det finnes veldig mange alternativer. Kan dere med erfaring fortelle litt om de forskjellige fordeler og ulemper? Mine kriterier er at den er lett og sammeleggbar. Funker Bushcraft Essentials Bushbox Ultralight Outdoor Pocket Stove? Eller den for lav?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy