Gå til innhold
  • Bli medlem

Mikael NJ

Aktiv medlem
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Mikael NJ

  • Bursdag 22. juni 1995

Profile Information

  • Gender
    Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takker for innspill! Jeg har en lærer som kan en del ja og har snakket litt med han også, men liker å få litt input og erfaringer fra forskjellige hold. Jeg vurderer å gå for Ingstad skiene, er flere på skolen som har sagt gode ord om de. Men hvordan sko anbefaler dere? Jeg har sett at skisko fort kan koste rundt 2000 - 3000 kr. Trenger man virkelig så dyre sko eller finnes det gode alternativer til under 2000?
  2. Hei! Jeg har såvidt rørt en fjellski i hele mitt liv og trenger litt hjelp. Jeg går på en skole nå som krever at jeg har fjellski som skal dekke behov for både langturer og toppturer. Derfor lurer jeg på om noen har noen gode forslag eller erfaringer å komme med angående fjellski og type bindinger osv. Setter veldig stor pris på de som vil dele tipsene sine med en nybegynner!
  3. Takk for tips GeirMU! Hehe, takk, bor på Østlandet, men den røya der fikk jeg på en ukestur oppe i Nord Trøndelag i sommer Veide 1,3 kg. Litt høyere standardstørrelse der oppe enn i Nordmarka
  4. Så det er såpass avansert med kort der altså , ser på Lenken til stormåsen (Inatur) at det faktisk kun er fiskekortet for Hardangervidda øst som dekker en liten bit av ruta jeg har planlagt. Blir nok å gå vest for Mår ja. ukeskort til 600 kr mener jeg er dyrt. Tror jeg går for løsningen til Tjernivar og kjøper fiskekort for Hardangervidda øst. Det blir 700 kr for to uker. Det burde holde tenker jeg da! Takker for svar folkens!
  5. Hei, skal gå strekningen fra Rjukan til Geilo, altså øst på Hardangervidda mellom 17 juli og 1 august. Har planer om å fiske underveis, bl.a fordi jeg delvis kommer til å basere middagsmåltidene på fisk. Lurer på hvordan det er med fiskekort. Er det mulig å få kjøpt et kort som dekker hele området, eller er jeg nødt til å kjøpe flere kort?
  6. Nettopp skaffa meg det selv, blir nok lagt ut noen tur/naturbilder og sånt etterhvert brukernavn mikael_jorgensen
  7. Jeg har sufix duraflex snøre på min aernos snelle. En spole med 0,20 mm og en med 0,25 mm. Foretrekker egentlig å bruke multisnøre når jeg fisker med sluk ol. men til meite bruker jeg mono. Hvis du skal bruke den allround kan det derfor være lurt å ha mono på den ene spolen og multi på den andre.
  8. Fikk også knust toppringen på min beastmaster for litt over et år siden. Gikk til en dedikert sportsfiskeforretning, Gero i Lillestrøm, og de fikset det der. Du kan også gjøre det selv på måten Bjarnehs beskriver. Etter hva jeg har hørt er det ikke like enkelt å bare bytte keramikkforingen.
  9. Har hatt den lykta i over et år og er også fornøyd, men som jeg skrev i en annen tråd så sluker den noen batterier i løpet av et år. Det er den eneste ulempen.
  10. Noe så kult Tror ikke det er mange som eier en så gammel svartkjele.
  11. Hei, har en Led Lenser H14 som jeg kjøpte i fjor høst. Den er jeg ganske fornøyd med både når det gjelder kvalitet og vanntetthet. Den holder i alle fall tett i striregn, men har ikke forsøkt å drukne den enda. Når det gjelder batteriforbruk, må det sies at denne er en batterisluker. Hvis ikke jeg husker feil holder den vel i 13 timer om man bruker det sterkeste lyset. Det gjør jeg, siden jeg enda ikke har tatt meg tid til å sette meg inn i alle de forskjellige funksjonene lykten har Angrer litt på at jeg ikke betalte et par hundrelapper (tror jeg det var) ekstra for H14R varianten som er oppladbar. Den andre lykten du nevner kan jeg ikke si noe om.
  12. Har opplevd flere ganger å ha fått dau mark, men aldri en tom boks med bare jord, i alle fall ikke rett i fra butikken. Har derimot ved en anledning (eller to) opplevd å finne tomme markbokser i kjøleskapet, men da har jeg funnet marken igjen sammen med pålegget og i grønnsaksskuffen nederst i kjøleskapet Kan være lurt å feste lokket skikkelig...
  13. Ja, da snakker vi antikk svartkjele med sjel, hadde låst den eldste inni en glassboks og hatt stående i stua Er forøvrig foreløpig fornøyd med de kjelene jeg kjøpte og nå har jeg vann oppi før jeg hiver dem over bålet eller gassbrenneren
  14. Det var en veldig fin film, flotte stemninger og naturscener du har fått på film
  15. Ok, denne tråden var helt forferdelig å lese Men at du har tatt opp dette er bra. Er aktiv bruker av marka og har selv sett mye av dette rundt om kring, men her var det mye samlet på en plass. Er et par felt rett ovenfor Hakadal tog stasjon som ble hogget ned for et par-tre år siden, langs veien. Ellers, veldig mange hogstfelt rundt om kring, og det er ikke alltid det blir ryddet opp i heller Er heller ikke kult når man møter folk som går bananas i skogen med motorsag. Det kaller jeg støyforurensning. Også har vi de vanna som de tapper ned da, er ikke noe pent det heller. Er ikke bare Oslomarka dette skjer, men i Romeriksåsen også.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.