Jump to content

Halkatla

Aktiv medlem
 • Posts

  167
 • Joined

 • Last visited

About Halkatla

 • Birthday 01/01/1982

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,954 profile views

Halkatla's Achievements

 1. Interessant! Kan de ha endret stoffet i Microlight i løpet av de siste årene mon tro? Jeg har to Bergans Microlight nå, begge kjøpt brukt på Finn, og ingen av de har nevneverdig stretch i stoffet.
 2. Strålende, da hjalp du meg litt nærmere målet Lurer på om det kan være dette: [Hidden Content]
 3. Har tittet en del på den siden der, men synes det er vanskelig å få et godt inntrykk av de ulike stoffene. 🤔 God idé med stoffprøver!
 4. Til dere som har handlet stoff til turklær på nett: Har dere funnet noe som ligner på stoffet i Bergans Microlight? Dvs. stoff som puster helt supert (har merket at det er store forskjeller her) og tørker raskt. Microlight er i følge vaskelappen laget av 100% polyamid/nylon og jeg har tittet på polyamid/nylon-stoffer i nettbutikkene, men synes ikke de ser ut - i den grad man kan se slikt på et bilde på en skjerm - som det samme stoffet som er i Microlight-jakkene. Mye av det ser blankere, stivere og mer "plastikk-aktig" ut. Vil anta at det er like mange ulike kvaliteter og vevemåter av nylon som det er av de fleste andre type stoffer, så en kan sikkert ikke bare kjøpe noe vilkårlig i nylon og regne med at det skal fungere som en Bergans-jakke. 🤔
 5. Ja det der var stusselige greier... Da dropper jeg ideen om Viking-sko! Takk og pris for Altra, altså 😅
 6. Det er jo ekstremt få ulver igjen i Norge, og de få stakkarene som får overleve holder seg så langt unna folk de klarer. Villsvin eksisterer visstnok i grensetraktene, men er heller ikke noe man møter på til vanlig. Jeg har bodd i Østfold hele livet er i skogen mer eller mindre hver dag, og har aldri sett snurten av verken ulv eller villsvin. Hadde en kollega som var bosatt langt uti Haldenskogene og de hadde visst sett noen villsvinspor en gang, men de så aldri selve villsvinet. Dyr (med unntak av enkelte eksemplarer av homo sapiens kanskje) er generelt ikke noe man trenger å "bekymre" seg over i Skandinavia. Er man heldig ser man et rådyr liksom..
 7. Jeg velger å tro at tråder som dette, hvor det samles opp erfaringer og anbefalinger, har en verdi. Ikke bare for personen som startet tråden, men også for andre som kommer og leser den senere. I motsetning til et vanlig nettsøk, som stort sett viser sponsede artikler og "tester" fulle av reklame, får man jo faktisk vanlige folks ærlige meninger her. Om man synes det er provoserende å lese om at folk stiller andre folk spørsmål, er det vel ikke verre enn at man finner noe annet å bedrive tiden sin med. 🤷‍♀️
 8. Oppdatering: Viking Lofoten er mottatt og er som fryktet for smale, så de går rett i retur. 😑
 9. Skriv veldig gjerne noen ord om disse her på forumet når du får testet de! Hadde vært interessant å vite hvordan de er. Jeg endte selv opp med å bestille Lofoten-modellen, og ble umiddelbart litt usikker, for kanskje jeg heller burde testet Anaconda. Eller kanskje begge? 🤪 Valgets kvaler! Sammenlignet med mange av de andre kjente merkenavnene er det merkelig lite å lese om Viking sine tursko på nettet, kanskje fordi de ikke er så godt kjent i utlandet? Synes Viking selv er ganske knappe med detaljene også, blant annet mangler info om vekt på skoene. Ikke svarer på de på henvendelser heller, og nettsiden ser ut til å være litt sånn passelig oversatt til norsk fra et annet språk, til tross for at det visstnok er et norsk merke. Mystiske greier! Den eneste grunnen til at jeg tester et par er all den gode omtalen de får her på forumet, så nå er jeg spent!
 10. [Hidden Content] Disse så (med unntak av det rent estetiske 🤪 ) nesten enda bedre ut enn Lofoten-modellen. Bredere og kraftigere såle. Noen som har testet de?
 11. Det høres bra ut! Vurderte faktisk også Alfa (Kvist eller Kjerr), men om Viking har generelt bedre grep og bredere lest går jeg nok heller for de. Min eneste bekymring er at de kanskje blir litt tunge og varme om sommeren, men det er vel generelt ikke til å unngå når en skal inn i støvler som dette.
 12. Et eget sted å diskutere ting som "ikke er politisk korrekt" har vi jo fått nå her, i denne tråden. De to (?) stk. av oss som ytret den tydeligvis svært lite "korrekte" meningen om at døde dyr ikke er koselig å se på, har vel scoret massevis av "politisk ukorrekt" rebell-poenger nå. 🤠 For hva som er politisk korrekt er jo relativt, og det er nokså åpenbart hva politikken her inne er når det gjelder slikt.
 13. Noen som har erfaringer med denne? [Hidden Content] Hvordan er grepet, bredden/fasongen og komforten?
 14. Og jeg på min side finner det vanskelig å skjønne at noen kan se på bilder av døde dyr uten å føle ubehag. Når ble knekte nakker vakkert/normalt/koselig? Kobler man ut det faktum at dette har vært et levende vesen og skrur av empatien? Er det fint å se på slike bilder fordi man synes det er koselig å ta livet av andre vesner? Eller er det en ren estisk sak; her henger det en fin pelskrage liksom? Jeg skjønner virkelig ikke greia. 🤪 Folk er altså som kjent nokså forskjellige, så vi får vel bare fortsette og undres over hvor rare alle de på den andre siden av gjerdet er. Setter uansett pris på at vi med noe mer følsomme sjeler slipper å se på sånt!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy