Gå til innhold
  • Bli medlem

Henri.L

Aktiv medlem
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Henri.L vant dagen sist 26. mars

Henri.L hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

29 Neutral

Om Henri.L

  • Bursdag 16. juni 1985

Profile Information

  • Gender
    Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Disse Toros nye flatpakka "Rett i koppen" er til 20 kr på Obs fra i morgen.
  2. det var deilig og komme seg ut i markå igjen etter veldig mye regn og dritt vær her på Vestlandet ( Karmøy ) Turen endte opp på 17.87 km på 5 timer inkl små pauser der jeg var innom Steinhytta , Søre Sålefjell og Nordre Sålefjell. dette var igår 25.03.2024 Dette er en gammel fangsthytte, som er renovert og åpen for alle som vil utforske overnatting i Åkramarka. Åpen i den forstand at det ikke er dør eller glassvindu. Men godt tak og bålplass på utsiden, så det er bare å kose seg. Dette er opp til Søre Sålefjell
  3. 50 % på diverse Footprint fra helsport. https://www.helsport.com/no/sok/?query=Footprint
  4. Jeg har taktelt Expedition Norway EN-190 ES3 og det fungerer helt utmerket. Ang holdbarheten så er det akkurat det samme som vanlig telt. Tørke/lufte det godt etter bruk etc og lagre det tørt. Mitt er montert i taket på garasjen med taljer og diverse så er det bare til og kjøre under og senke ned på bil taket. Har aldri hatt noe prob med Vær og vind da det er nokså solid. Sist tur jeg hadde 3 regnfulle dager på preikestolen uten noe problem.
  5. singel week på Fjellsport og opptil 60% på diverse ting. Kammok Roo Single 40D Ember orange 77%, 199.kr
  6. Magasinet har tilbud på Crispi Valdres GTX turstøvel. Før pris : 3799,- Nå er de : 2795, - https://www.magasinet.no/crispi-valdres-gtx-turstovel-til-herre-orange
  7. Tur til den berømte Preikestolen med samboer og onkel ungen 19-20.aug. Vi ankom Jørpeland lørdag ettermiddag med piss regn og vind på ca 22 m/s ++. Heldigvis hadde jeg booket leilighet på forhånd (airdnb) til søndag så vi kjøpte oss noe mat og fikk ladet batteriene etter en lang kjøretur. Sto opp til strålende sol søndags morgen og Smurte nistepakke og pakket ryggsekken klar til preikestolen. i Juli måned hadde det vært ca 100 tusen oppe på preikestolen. Denne ruten har jeg og onkel ongen på 9 år gått opp før så ruten var vi kjent med. Vi brukte ca 4,5 - 5 timer opp og ned fra preikestolen med litt små pauser, kø og fotografering. Det var veldig MYE turister både på vei opp og ned fra preikestolen denne gangen. Turen i seg selv opp til preikestolen gikk veldig fint med strålende sol. Trenget var veldig bra iforhold til Gaustatoppen da den består kun av stein. sherpa har vært veldig flinke her som har laget veldig gode stier. En av disse som la stein var lakpa tshering sherpa, som dessverre døde i jordskjelvet på base Camp på sørsida av Mount Everest i 2015. På toppen er det helt fantastisk utsikt over Lysefjorden. En tur som dette anbefaler jeg alle og gå når dere er i Rogalands området. Det er vel 30-40 min fra Stavanger sentrum. Plan var også og ta turen til Kjerag som er på andre siden av fjorden, men den ble satt på hold denne gang. Det er 2 til 3 timer med bil fra preikestolen til Kjerag.
  8. Tru det eller ei så er dette bildet tatt ut av vinduet på brakkå på Stord. Bildet ble vel tatt rundt 6 tiden om morgen og båttrafikken begynner sånn smått og gå.
  9. https://www.fjellsport.no/ Har gode erfaringer med Fjellsport hvor jeg har både kjøpt klær og turstøveler. her kjører de med gode tilbuder opptil 70%. Sist kjøp endte jeg opp med 4 turbukser og en kniv som hadde opptil 50% - 60% og jeg sparte 1500.kr. Urberg Hammock Single Zero Colorado 149.kr - 70%. Kammok Roo Single 40D Pine Green 299.kr - 65%. Og mye mer. Det er også mange gode % tilbud på : www.magasinet.no/ Her Kjører gode tilbuder på Mammut sine turstøveler/terrengsko.
  10. Gikk opp til Gaustatoppen med damå på torsdag. Fantastisk utsikt og været var ok med litt regn og vind i håret. Det var Litt mye turister som skulle på vei ned da vi kom, heldigvis for vår del da vi fikk hele toppen og nedstigningen så og si alene. Kom til toppen på 1830.moh og da ble det nystekte vaffeler og varm sjokolade. Vi hadde bil ved stavsro parkering og brukte ca 3.5 timer opp og noe slikt ned, med litt stopp og bilder.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.