Gå til innhold

Newbee

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Newbee

 • Bursdag 01. juli 1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Friluft, Telt, hengekøye, bål og Kajakk
 • Sted
  Hordaland

Nylige profilbesøk

820 profilvisninger
 1. Hei Kjøpte igår en trangia x2 multifuel brenner. Prøvde den idag for å være klar til neste langtur. Etter opptenning nr 2 ser eg at stenen/den runde dingsen under brennehodet lå løs oppi brenneren. Hvilke funksjon har denne, og kan brenneren brukes inntil jeg får reklamert? Må si det var noe skuffende kvalitet om det skulle så lite til for at delene løsner
 2. Takk for svar... Det er ett område som vurderes. Har gått opp Kiellandbu fra Hodnaberg, og fra Botn som dagsturer. Men kanskje eg kan benytte muligheten til å utforske mer i fjellheimen der.
 3. Hei Jeg ønsker å ta en tur på 2-3 dager med telt/tarp i midten av september. Er det noen som har gode anbefalinger til ett område, som gjerne kan gjøres som rundtur fra-til bil. Enten vandretur, eller evt kano tur. Har mulighet til å låne en kano og slenge på taket. Bør være innenfor 1-2 timers kjøring fra Bergen. Er komfortpakker, så bruker å ha mye nyttig og unyttig i sekken fra 17-20kg . I kano tenker eg det kan bli veldig mye unyttig last som bare er kjekt å ha 😁
 4. Jeg bruker vedovnen fra Reisegrossisten. Kun 299,- inkludert frakt. Har brukt den i rundt 1 mnd nå og er veldig fornøyd. Ville ha solo stove, men gikk for denne da den tar mindre plass og er laaaangt billigere. Er sammenleggbar, tar lite plass i sekken, og enkel å bruke. Følger også med en liten skål om man vil bruke rødsprit etc.
 5. Hei Jeg er ute etter å kjøpe langrennski/langrennspakke til vinter. Tidligere erfaring : Jeg har kun stått begrenset på langrenn tidligere. Blandt annet kjøpte eg meg en lagrennspakke til påsken iår til 999,- Dette var noen smørefrie ski, med noen alpinasko (litt for stor og liten støtte for fot generelt) Trakk pulk etter meg med småtten som da var halvannet år. Var en kjempegøy påske, og storkost oss. Fikk stått mye på ski, men fikk vel fratatt mye skiglede og med en dårlig skipakke. Hva skal skiene brukes til : Kan tenke meg tur ski til å gå på tur med, mye utenfor løype, men kan også være mulighet for å gå i en preparert løype. Skal gå, gå fort på tur, ikke løpe og ikke skøyte. Vil ha stabile gode sko, med gjerne ekstra støtte for å være alright å gå langt. Må være stabile ski for også nedoverbakke, ploging osv. Alder: 34år Vekt: 93kg Høyde: 185cm Er det noen som er inne på dette og kan evt anbefale hvilke kategori og prisklasse eg skal holde meg innenfor. Evt noen som kan gi en pekepinn på en spesifikk ski/pakkeløsning på XXL sine nettsider eller gmax ? Vet jeg også kan gå bort i butikk direkte, men greit å få flere innspill. Så eg ikke satser alle pengene på 1 hest... Takk for den som kan og vil svare
 6. Jeg så på dette teltet, men kjøpte istedet Doite Atlas 2, for 800kr. Tunneltelt for 2 personer. Var på en outlet store. Vil nå tro at dette er av en viss kvalitet når før pris er 3999,- Og produsent er ledende på markedet i latin amerika. Men vi vet ikke før vi prøver Jeg tenkte kanskje slå mitt telt opp i påsken for å inspisere.
 7. Newbee

  Barnevugge :-)

  Hei Jeg er så heldig at jeg skal bli pappa for første gang i en alder av 31år. Eg gleder meg MAX !!!!!! Og er kjempelykkelig for det. Vi har fått termin i september, og jeg gleder meg masse. Har en stesønn på 7år fra tidligere. Men jeg har en idè om at til sin førstefødte, så skal man lage egen barnevugge. Nå skal det ikke sies at jeg er kjempehendig, men jeg tror jeg har bittelitt innsikt uten for mange tommeltotter Er det noen som har gode råd til design, evt har plantegning på flotte vugger ? Er litt redd for å lage vugge etter eget hode og design, hvis det ikke fungerer i praksis. At den vil velte eller lignende pga feil tyngepunkt osv. Alle råd mottas med takk )) Og en solfylt herlig helg ønskes Dere alle fra Bergen !!!!!
 8. Hei OPPDATERING: Etter lang behandlingstid fikk jeg endelig svar fra Bergans idag )) Beløpet var kredittert og kunne velge om jeg ville ha pengene eller ta meg ut en annen modell. Så jeg valgte å ta meg ut en Bergans Oppdal insulated jacket i farge Navy blue/alaskan blue. Så da gleder eg meg til den kommer i posten Wiii Lykke Ha en flotters dag alle zusammen
 9. Tusen takk Bjorn Kjempebra forslag.. Skal se på dette.
 10. Kompass har jeg, også tenkte jeg kanskje kjøpe ett kart over de 7 fjell i Bergen 1:25000. Er veldig rusten på kompassbruk og kart, men som du sier så må eg leke meg litt frem for å finne ut av det.
 11. Ok, da er det lagt i handlekurven. 199,- Supert, takk skal du ha Jeg har en fjellsekk av merke mammut, som jeg fikk for 4-5år siden. Ikke helt sikker på hvor mange liter den er. Men har vært solid og god på de vandreturene jeg har tatt over vidden. God plass både på innside og til å stroppe på utsiden. Med god støtte i rygg.
 12. Takk Linda Masse gode råd her. Liggeunderlag spesielt må jeg se på. Ønsker å ha ett av skumgummi, og ikke opplåsbart. Litt primitivt skal det være på tur Ha en flotters dag.
 13. Som sagt min første dunjakke. Kan være jeg gjør en fjær til ti høns Men kan gi en oppdatering her, når jeg får tilbakemelding fra Bergans. Kunne ta 1-2uker før tilbakemelding.
 14. Takk for svar og innspill. Har ikke brukt jakken med bar hud under, altså i t-skjorte. Dun har en tendens til å lekke, men så mange steder og i sømmene synes jeg var merkelig. Har ikke så mye erfaring med dunjakker selv, men har hørt med andre som har det. Og dem ville også ha reklamert på den. Når jeg foreløpig har bare brukt den som fritidsjakke, og ikke daglig, så vil jeg ikke forringe kvaliteten med å vaske den annenhver mnd. Jeg har hatt den i tørketrommelen 2 ganger. Synes disse problemene oppstod tidlig. Og jeg turde ikke vaske den før eg sendte den inn til Bergans... Tilfelle eg gikk på en smell der. hehe Så får de se jakken i den stand som jeg har opplevd den i. Ha en flotters dag
 15. Hei Er det noen andre enn meg som er misfornøyd med denne jakken fra Bergans som kan brukes på begge sider ? Hatt den i knapt 4mnd, og siden starten har den lekket dun fra ermene. Og senere tid fra bryst, under armene og ved hette. Dunet har også forskjøvet seg fra deler på armene, og hetteovergang slik at hvis jeg bruker denne jakken på "rød" side, så skimter det svarte stoffet fra andre siden gjennom. Dette får en effekt som ser ut som at jakken er skitten og full i olje. Jakken er brukt normalt, og igrunnen bare til og fra jobb, og på fritid. Ikke vært med på fjellturer eller i regn. Jeg kjøpte denne jakken for 2250,- hos sportsdeal (Bergans selger den selv for 4500) Jeg forventer mer av en jakke i den prisklassen. Har sendt den i retur til Bergans, og håper egentlig jeg heller får ta meg ut en helt annen modell. http://nettbutikk.bergans.no/Bekledning/Jakke/Dun/Vattert/Sastrugi-Down-Jkt-Black-Red-L--135951-p0000278062.aspx Er spent på hva dem responderer med.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.