Jump to content

Fiskeren Jonny

Aktiv medlem
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

About Fiskeren Jonny

Recent Profile Visitors

968 profile views

Fiskeren Jonny's Achievements

 1. Noen som har noen anbefalinger til ei grei turøks. Som er lett håndterlig og utfører jobben. Har prøvd noen typer, men enten er de for små å lette eller så blir de for lange. Mange er og så dårlige i eggen at det nytter ikke slipe på de. Tips mottas med takk.
 2. Noen som har vært oppe med Myklandsvatna og Risdal og kan si hvordan forholdene er der?
 3. Hei! Hvordan er vannstanden der oppe nå?
 4. Takk for svar. Bålforbud ja. Men det er ikke lengre ett endelig bålforbud. Dersom forhold og plassering tilsier at det ikke er åpenbar fare for at brann sprer seg kan en tenne bål. Så det er jo viktig å ta sine forhåndsregler, gjerne bruke allerede eksisterende bålplasser og så er det fint om det har vært noe nedbør den siste tiden. Er en i tvil så lar en selvfølgelig være å tenne bål.
 5. Planlegger en tur til Indre Agder. Noen som har vært der i den senere tid og vet hvordan forholdene er i forhold til i tenne bål? Har med primus så den dekker mat og kaffe hvis en ikke får lagd bål, men er alltid koselig med litt bålhygge på tur.
 6. Da får æ prøve en annen butikk. 😂 Takk for tipset!
 7. Enig der. En balansert sak det der samtidig som en får noen favoritter etterhvert. Dette var guttungen sine valg så han får skaffe seg noen erfaringer som vi kan ha glede av så kommer det nok mer i boksen.
 8. Det å ha fisk gående i slike poser er jo helt vanlig langs kysten spesielt rundt juletider da det fiskes torsk og en har disse gående til julemiddagen skal tilberedes. Er det grei plass og de ikke ligger oppå hverandre og ikke kan bevege seg burde det ikke være noe umulighet å ha disse gående ett par dager maks. Men man må jo se selv åssen man ønsker å løse det på en fornuftig og hensiktsmessig måte både for en selv og fisken.
 9. Takker for tips. Har en del sluker i tillegg til disse med mer vekt, men det er mine. Det som var gøy er at guttungen ville pelle ut sine egne, og da får han det. Litt mer vekt på noen skulle det nok være men det får de lære seg etterhvert med litt hjelp.
 10. Da jeg har en tur under planlegging tok jeg med guttungen og stakk innom den lokale fiskesjappa i byen. Planen var å se på litt fiskeutstyr og få litt tips. Vi endte opp med at guttungen plukket ut litt sluker for fiske i ferskvann. Det ble følgende sluker: Møreungen Nordlys 7 gr. Møreungen Nordlys 12 gr. Møresilda 6 gr. Stingsilda Holo 7 gr. Søvik sluken 8 gr. Vibrax Blue Fox 6 gr. Se bilde! Noen som har erfaring med disse?
 11. Hvordan går det med fluefisket ditt? Gøy å høre om det ble en god kombinasjon med det nye snøret og om det er blitt landet noen fisk.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy