Gå til innhold

Fiskeren Jonny

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fiskeren Jonny

Nylige profilbesøk

274 profilvisninger
 1. Fiskeren Jonny

  Bålbrenning Indre Agder

  Takk for svar. Bålforbud ja. Men det er ikke lengre ett endelig bålforbud. Dersom forhold og plassering tilsier at det ikke er åpenbar fare for at brann sprer seg kan en tenne bål. Så det er jo viktig å ta sine forhåndsregler, gjerne bruke allerede eksisterende bålplasser og så er det fint om det har vært noe nedbør den siste tiden. Er en i tvil så lar en selvfølgelig være å tenne bål.
 2. Fiskeren Jonny

  Bålbrenning Indre Agder

  Planlegger en tur til Indre Agder. Noen som har vært der i den senere tid og vet hvordan forholdene er i forhold til i tenne bål? Har med primus så den dekker mat og kaffe hvis en ikke får lagd bål, men er alltid koselig med litt bålhygge på tur.
 3. Fiskeren Jonny

  Sluker til ørretfiske!

  Da får æ prøve en annen butikk. 😂 Takk for tipset!
 4. Fiskeren Jonny

  Sluker til ørretfiske!

  Enig der. En balansert sak det der samtidig som en får noen favoritter etterhvert. Dette var guttungen sine valg så han får skaffe seg noen erfaringer som vi kan ha glede av så kommer det nok mer i boksen.
 5. Fiskeren Jonny

  Oppbevaring av fangst på tur?

  Det å ha fisk gående i slike poser er jo helt vanlig langs kysten spesielt rundt juletider da det fiskes torsk og en har disse gående til julemiddagen skal tilberedes. Er det grei plass og de ikke ligger oppå hverandre og ikke kan bevege seg burde det ikke være noe umulighet å ha disse gående ett par dager maks. Men man må jo se selv åssen man ønsker å løse det på en fornuftig og hensiktsmessig måte både for en selv og fisken.
 6. Fiskeren Jonny

  Sluker til ørretfiske!

  Takker for tips. Har en del sluker i tillegg til disse med mer vekt, men det er mine. Det som var gøy er at guttungen ville pelle ut sine egne, og da får han det. Litt mer vekt på noen skulle det nok være men det får de lære seg etterhvert med litt hjelp.
 7. Fiskeren Jonny

  Sluker til ørretfiske!

  Da jeg har en tur under planlegging tok jeg med guttungen og stakk innom den lokale fiskesjappa i byen. Planen var å se på litt fiskeutstyr og få litt tips. Vi endte opp med at guttungen plukket ut litt sluker for fiske i ferskvann. Det ble følgende sluker: Møreungen Nordlys 7 gr. Møreungen Nordlys 12 gr. Møresilda 6 gr. Stingsilda Holo 7 gr. Søvik sluken 8 gr. Vibrax Blue Fox 6 gr. Se bilde! Noen som har erfaring med disse?
 8. Fiskeren Jonny

  Valg av fluesnøre

  Hvordan går det med fluefisket ditt? Gøy å høre om det ble en god kombinasjon med det nye snøret og om det er blitt landet noen fisk.
 9. Fiskeren Jonny

  Med Kano og Hengekøye i Mykland

  Kjempeflott film. Følger deg for mer og tommel opp. Har tenkt en tur opp i området med barn, har du noen campingplasser å anbefale som er greit med plass og tilgjengelighet med barn?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.