Gå til innhold
 • Bli medlem

Sig Man

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 213
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Sig Man vant dagen sist 1. februar

Sig Man hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Sig Man

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

3 669 profilvisninger
 1. Hei, Jeg har stenger liggendes etter at noen stjal downmatten min med chairkit-trekket på. Hvor i Norge befinner du deg?
 2. Dem brukte BA5590 til å lade opp noen større hodelykter (sikkert duo), men endte opp med å bruke noen mindre hodelykter (taktikka?) fordi dem ikke hadde behov for så kraftig lys da de brukte termisk kikkert for å finne råkene.
 3. Hadde vært mer ryddig å gå ut og oppfordre turgåere til å bruke klær i synlige farger og unngå å ferdes mye utenfor turstier. Elgjakta er ikke tiden man kler seg i vadmel og lusker rundt i skogen, men man trenger ikke å sitte hjemme heller...
 4. Jeg opplever at min tappes for strøm, burde kanskje prøvd en oppdatering? Uansett så er det så lite at det sjeldent vil være ett problem
 5. Tror ikke jeg så noe begrensning i parkering utenfor NAV i Rjukan. Gratis var d i hvertfall
 6. Hva slags liggeunderlag bruker du? Soveposen isolerer veldig dårlig under når du ligger oppå isolasjonen.
 7. Kjent problem med fjellheimen-teltene, tror det er forbedret på nyere modeller
 8. Setter man teltet opp i stua så burde man være sikker på å unngå steinsprang, men om det hjelper mot idioti senere er jeg usikker på..
 9. Kokt noen fjordland i reactorstove 1L, er ikke mye plass, men det går fint.
 10. Største ulempen jeg ser på Anjan er mangel på lufteventil, i grei vind så vil jo den høye ytterduken sørge for lufting, men i typisk vindstille regnvær så kan det fort bli varmt og klamt inne i teltet. Dette er min opplevelse med Niak som på alle andre måter er ett supert telt. Ellers så er jo Nallo hakket med solid, og vil nok tåle en del mer vær og vind enn Anjan.
 11. Hadde fort blitt MSR Dragonfly. Tålig driftsikker, og lett å justere slik at man ikke svir sausen.
 12. Det har jeg ikke, men spinakkerteip funker! Lappa dunvesten her om dagen som noen bålglør hadde satt sine tenner i.
 13. Skal du ha oljeuhyre så må du kjøpe oljeuhyre.. Goretex er ikke vanntett, og spesiellt ikke ved mekanisk ytre påvirkning, men goretex er en kjempebra middelvei mellom vanntetthet, pusteegenskaper osv..
 14. Jeg bruker Acapulka 135 med bedding oppå, føles litt stutt, men så lenge det er greit med luft i underlaget og man plasserer pulken midt under beddingen så funker det fint.
 15. Har du hørt podcasten tur og tøys, der går Ousland igjennom repsettet sitt. Kort oppsummert fra min dårlige husk så er det: sportsteip, elteip, superlim, multitool og sysaker man trenger til den korte turen. Ousland hadde naturligvis med seg mye mer når han gikk over nordpolen. Mye inspirasjon på den podcasten, hør den, og post hva du kommer frem til her
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.