Gå til innhold

Sig Man

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 200
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Sig Man vant dagen sist 1. februar

Sig Man hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Sig Man

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

2 996 profilvisninger
 1. Skal du ha oljeuhyre så må du kjøpe oljeuhyre.. Goretex er ikke vanntett, og spesiellt ikke ved mekanisk ytre påvirkning, men goretex er en kjempebra middelvei mellom vanntetthet, pusteegenskaper osv..
 2. Prøv woolpoweroutleten i Østersund om du er i de trakter. Ellers så tror jeg at forsvarets størrelser er ett hakk større en woolpower sine (forsvarets XS = woolpower xxl)
 3. Jeg bruker Acapulka 135 med bedding oppå, føles litt stutt, men så lenge det er greit med luft i underlaget og man plasserer pulken midt under beddingen så funker det fint.
 4. Har du hørt podcasten tur og tøys, der går Ousland igjennom repsettet sitt. Kort oppsummert fra min dårlige husk så er det: sportsteip, elteip, superlim, multitool og sysaker man trenger til den korte turen. Ousland hadde naturligvis med seg mye mer når han gikk over nordpolen. Mye inspirasjon på den podcasten, hør den, og post hva du kommer frem til her
 5. BA-5590 et ikke oppladbar, men er nok det som gir mest wh pr gram
 6. Tenker du AA eller den han bruker til «powerbank»? Powerbanken er nok BA-5590, evt BB-2590
 7. Jeg har begge skoa i samme størrelse, og vil si at de er tilnærmet like. Jeg opplevde at svalbard presset litt ytterst på siden av foten, men etter noen mil så gikk det seg til.
 8. Hvis det er taxi noen annen plass en bardufoss så er det Rundhaug, google var i hvertfall enig
 9. Mulig jeg er litt pessimist her, men er d ikke kjekt med noe som funker i forteltet og? Når det blåser og regner sidelengst? en toppmontert gassbrenner og en 230g gassboks så kan man koke morrakaffen uten å måtte fyre opp i peisen, men har du med deg kvistbrenneren så kan du jo velge og vrake hva du vil bruke i løpet av uka..
 10. Sig Man

  MX3

  Blå band er min favoritt, men de er vell kun å få kjøpt i sverige?
 11. Står under støttemedlemsidene
 12. Problemet med en slik løsning er at man får altfor mye vekt høyt opp. Jeg pakker teltet i pulkpose under beddingen, selv om det ikke er optimalt mtp etablering av leir, så forhindrer det mye pulkvelt. uten at jeg har sett spicaen i levende live så føler jeg at det er en skrivebordsteoretikerløsning...
 13. Spinakkerteip funker og veldig bra. Husk å klippe hjørnene runde så sitter det i årevis
 14. 5 km/t går når man har svak utforbakke og hjemlengsel, mer realistisk er 2-3 km/t. Ang distanse så føler jeg at under 10km kanskje blir litt snaut når dagen skal brukes til å gå, 10-20km er ofte sånn passe, og over 20 km blir gjerne litt drøyt (men langt fra umulig). Mye avhenger selvsagt av være, føre, terreng og ikke minst hvor mange timer man setter av til å forflytte seg.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.