Gå til innhold

Sig Man

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  284
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Om Sig Man

Nylige profilbesøk

1 576 profilvisninger
 1. Synteten er en del svalere enn ull, jeg bruker syntet når det stort sett er noen plussgrader og ull når d er minus
 2. Sig Man

  Perfekte turbil ?

  @Gittiamo Da vet jeg hvem jeg kan plage for råd og vink når bilen er på plass
 3. Sig Man

  Perfekte turbil ?

  Har selv planer om å bytte ut bilen med VW Caddy, med gulv som går over hjulbuene og skuffeløsning under så blir det friluftsbod på hjul. Jeg tror dog jeg går for std versjonen, selv om det betyr å sove utenfor.
 4. Sig Man

  Pris på abonnement - (utskilt)

  Hørtes jo rart ut.. i følge Spot så er SOS selvsagt inkl i basic abonnement. https://www.findmespot.com/en/index.php?cid=130
 5. Sig Man

  Droneflyving for enhver pris?

  Reglene for droneflyvning er egentlig ganske kurrante i norge, problemet er bare å finne frem i regelverket.. Og så må man også ha kontroll på midlertidige flyforbudssoner og lokale forskrifter, noe som gjør d umulig å følge loven for han som kjøpte ei drone for at d så artig ut.. Flyr man drone slik at man sjenerer folk så har man høyst sannsynlig brutt noen regler.. Jeg stemmer for fri jakt på droner som er innafor haglehold (da operatøren uansett har brutt noen regler), men romjulsfredning slik at lille Per får flydd en uke før drona får ett møte med ekspressen fra Nittedal..
 6. Sig Man

  Ødelagt Recon

  Jeg sliter faktisk litt med å finne en fornuftig storsekk som har det jeg vil ha og ok kvalitet. Feks gregory har noe jeg mener er en konstruksjonsfeil som gjør at hoftebeltet gnager på skulderstroppene. Det finnes masse fine sekker +/- 60L, men i 100L klassen så sliter jeg med å finne noe.
 7. Sig Man

  Tur til milorgcelle Baklia på Krokskogen

  Bestefar var med i milorg under krigen, han jobbet på Lier og fortalte om at de dro opp og trente på skogen i helgene. Han husket ikke noe stedsnavn, men hytta de ofte var ved het «Fjordgløtt», vet du noe om denne plassen? Hadde jeg funnet ut hvor dette var, så skulle jeg gjerne tatt en tur dit ved en passendes anledning.
 8. Sig Man

  Helt Alene - Ny serie på NRK

  Fredag og popcorn-tråd, kan d bli bedre?
 9. Sig Man

  DNT

  Betjeninga på de betjente hyttene skal ha lønn, og provianten skal ofte flys inn, da blir det å koste penger.. KNT sine selv/u-betjente hytter koster 260kr pr natt for medlemmer og 300(?) for ikke medlemmer, det synes jeg er en helt ok pris. Når man tenker på at mange av hyttene har under 200 overnattinger pr år, så er det ikke mye fortjeneste på disse hyttene. Men er helt enig med flere her at DNT har blitt litt for komerse i det siste, men prisnivået synes jeg er helt ok.
 10. Dette er nok noe som andre nato-land har dratt med seg hjemmefra, de norske soldatene hadde nok klart seg med 20L vannkanne fyllt der det lar seg fylle. Riktignok av en godkjent vannkvalitet (på lik linje med det vannet kommunen serverer hjemme i springen din) Jeg ville ikke satset på å etterfyllt vann i bekkene der det skal øves, øvelsen foregår i all hovedsak veinært, og veinært så bor det folk og fe..
 11. Sig Man

  Windburner i telt på Real reklame

  Står vell strengt tatt i alle hilleberg og helsporttelt at man ikke skal benytte åpen flamme inne i dem.. Hvis man skal leke internettpoliti på alle bildene med ett slikt telt med en primus inni så får man en jobb å gjøre.. Så står brenneren rett på teltbunnen og da..
 12. Navigeringa bør være ganske grei plankekjøring på trekanten, i hvertfall om man er litt fjellvant. Velg rett sti i kryssa ved hyttene, og følg stien merket med T.. Normalt er trollheimen fint farbar i sept, men noen av områdene så går jo stiene høyt, men tipper yr kan gi deg en god indikator på forholdene. Kommer det snø så er det nok ikke noe som ligger lenge. (Jeg opplevde 20cm snø i juli rett sør for oppdal for noe år siden)
 13. Sig Man

  Skyss fra Oppdal til Gjevilvasshytta

  Ca 12 km og relativt flatt betyr omtrent 3 timer, alt etter tempo. Er jo mulig å stikke ut tommelen og haike..
 14. Sig Man

  Salewa Sierra Leone Pro II/III telt?

  Er det Dac-stenger? På hilleberg Niaken min så har jeg problemer med slapp strikk, og det er helt tydelig at strikken ersmalere på mange plasser (gummifibrene har røket?), så på @graham sine stenger til nallo 2gt og det var anntydninger til samme problem. Disse strikkene er hvite. På Nallo 2en som jeg kjøpte for en uke siden så er det byttet til svart strikk, så jeg håper at det er en strikk av bedre kvalitet
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.