Gå til innhold

Sig Man

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  266
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Om Sig Man

Nylige profilbesøk

1 471 profilvisninger
 1. Sig Man

  Regelverk rundt arv av våpen?

  Problemet med å få våpen på arv/affeksjon er at man ikke får lov til å skyte med dei, man får heller ikke kjøpt ammunisjon på våpenkortet.
 2. Jeg synes det er veldig greit med 50cm pluggene når det er pudderfestival, spesielt tidlig i sessongen når det ofte ikke er så skare/fast snø under. Så ender de lange ofte å bli liggendes i pulken til våren.. Men tror 50cm pluggene gir mer økt ro i sjelen enn mer økt feste til pluggene..
 3. Sig Man

  Exped delaminering - Igjen 😤

  Har alltid ett helt bamseunderlag med på vinteren, og på sommeren så har jeg med ett enkelt kjipt underlag i hel eller halv utførelse. Jeg bruker kun expeden inne i teltet, og når jeg skal ligge ute i lyngen og nyte kaffen så er det skumunderlag som teller
 4. Sig Man

  Exped delaminering - Igjen 😤

  Har selv hatt to Exped UL som har delaminert, den nyeste virker å være litt mer standhaftig. Har aldri hatt problem eller hørt noen som har hatt problem med reklamasjon, men det hadde jo vært greit med ett underlag med forventet levetid litt over 20-30 netter... Downmatene mine har vært solide og jeg har ikke hatt noe problem med dem, bortsett fra at 7LWn ikke var tyverisikker (og da ble det 9LW som erstatning).
 5. Sig Man

  Tips til tynne ullsokker sommerstid

  Har brukt bridgedale cooling (syntetiske) en god del, disse er nærmest uslitelige, men ikke like gode å gå lang i som ull, hadde og noe par med bridgedal tykke ullsokker og kvaliteten på disse var også bra. Bestillte meg en bunke med smartwoolsokker, men det var vell bridgedale jeg skulle ha..
 6. Sig Man

  Noen ganger er det kjipt med pluggløse telt....

  Det er vell det samme som de selger på clas, er jo til og med mindre enn kyllingen min (rab latok moutain, som alle barna på FF-treff oppi rondane syntes at det var fryktelig morsomt at det bodde en voksen mann inni..)
 7. Sig Man

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Ble pålagt av @Imp å ta ett bilde av turen i dag, så da får jeg legge det ut her.. Var på Svarthøtta i trollheimen, med finvær og god utsikt til de litt mer kjente toppene Trollhetta og Snota
 8. Sig Man

  Adkomst Villsjøen i Rendalen

  Jeg gikk inn fra villdalsetra i osdalen, dette er noen år siden men jeg regner med at man kan kjøre helt opp dit enda. Møtte på helt ferske bjørnespor rett ovenfor Villdalsetra.
 9. Sig Man

  Sykler i nasjonalpark

  Det er jo ett problem med slitasje av fotturister i områder med veldig populære turmål, men det er på en måte greit fordi folk må få lov til å gå der dem vil. Sykling vil gjøre større skader i enkelte områder (myr, løs jord osv) enn en fotturist, samt at det begrenser seg i hvilke områder man kan ta med tohjulingen så man vil få større avtrykk pga flere sykler på de samme områdene. Ja vi må la folk bruke naturen på sin måte, men hvis det skader naturen (enten ved slitasje eller tilrettelegging) så må vi spørre oss om det er verdt det, og hvorfor nasjonalparkene er opprettet. Hilsen en grinebiter (som var aktiv terrengsykkelist i de dager skivebrems var noe for de som drev med downhill)
 10. Sig Man

  Alternative plugger?

  Helsport sine plugger er laget av lakris, også Y-pluggene (i hvertfall dem jeg har), Hilleberg er en helt annen kvalitet. Men legger du feks en liten stein i håndflata og presser dem ned så vil nok helsportpluggene vare en god stund.
 11. Sig Man

  Rute til Snøhetta

  Normalruta opp er fra snøheim, inn hit går det buss fra Hjerkin slik at dette blir dagsturruta. Ruta fra Reinheim går inn på ruta fra snøheim, snøheim ligger 100moh høyere. Ruta fra åmotsdalshytta vet jeg ingenting om.
 12. Sig Man

  Erfaringer med Hilleberg Enan

  Enan tåler ruskevær svært godt, eneste er at den lette duken blaffrer en del. Plassen er jo som den er, når man tar med ett telt som veier nada så går man jo ned på komfort. Selv så gikk jeg over til Niak og synes det er kjemefint mtp vekt/plass (har en enslig Enan som søker beboer)..
 13. Sig Man

  Sekskanten på Mammut Sovepose

  Den er noe så mystisk som en terning til stigespillet «battle for the peak» som du finner på soveposetrekket
 14. Sig Man

  Goretextelt - Nemo Equipment ALCS™ 1P SE GORE-TEX®

  Har ett rab latok moutain, det er ikke i goretex men noe tilsvarende (kommer ikke på navnet i farten). Membranduk funker helt konge, og jeg har ikke hatt noe problemer med kondens/rim eller vanntetthet.
 15. Sig Man

  Hva har du IKKE kjøpt nå?

  Skal man ha packraft og hengekøye, så må man også like surøl og sykler uten gir.. så jeg holder meg til kun hengekøye..
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.