Gå til innhold

Sig Man

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  239
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Forsvarets fotposer

  Jeg bruker 45/46 i sko, og bruker samme komboen og samme størrelse i fotposer. Dette er romslig, men fungerer helt fint. Fotposer med kartanker er uansett ikke noe fottøy til de store forflyttningene.
 2. Multiløsning - vanntett beddding!

  Har testa både bedding og pulkpose, og egentlig konkludert med at den ultimate pakkinga av pulk klarer man ikke, alltid noe som havner på feil sted.. Det er utrolig digg med bedding, men fryktelig irriterendes å ha den oppå der når man bare skal nedi pulken, pulkpose derimot er mye mindre i veien og man får opp ly fryktelig fort, problemet er bare at man legger ganske mye vekt høyt på pulken (patagonia med dobble stenger). Jeg velger pulkpose foran bedding.
 3. Silva expedition s eller ranger s?

  Jeg slutta med silva etter at huset rammlet ut på tre kompass.. Første silvaen min fra rundt 1990 fungerte kjempefint helt til det ble knust (shitt happens), men når huset bare rammler ut på de nyere kompassa så ble det nok for meg. Kjøper kun suunto nå.
 4. Jeg tar med shorts og slippers
 5. Røverkjøp og gode tilbud

  Led Lenser H14R.2 til 899 på Obs Sport Lade, 200kr billigere enn det billigste jeg fant på nett
 6. Peanøttsjokolade

  @Tessatroll : med eller uten cornflakes? Og evt hvor mye?
 7. Rabattkode på fjellsport.no virker ikke

  Koden utløp 31/12, så inntil videre så har FF ikke rabatt på fjellsport. @Kjell Iver
 8. Real

  For min del så er det bare smaken av real som gjør meg kvalm, en 3 mndrs real-diett hjalp ikke på lysten. Er man passe skrubbsulten og hiver oppi en klatt smør så går det greit.
 9. Acapulka Expedition Tour 170

  Kun 170 og 135 modellene til acapulka er brede, scandic tour 150 har normal bredde og dermed mindre pakkvolum! Jeg har ST 135, og er kjempefornøyd i forhold til veltestabilitet, passe lang slik at jeg kan ta i bærehåndtaket foran og bak når den skal løftes, samt at det er plass til mye i den!
 10. Forsvarets Gore-Tex jakke

  Nå er det faktisk slik at uniformsartikler tilhører forsvaret, uansett om det er skrevet TS eller at den er avskrevet på annen måte. En del M75 jakker ble solgt fra forsvaret for en del år siden, men dette er det slutt på nå, samt at det finnes en del membranjakker som er solgt av ymse aktører sivilt (disse er nok uten skjold på vaskelappen). uansett så er membranjakken en membranjakke, og ikke goretex, verken vanntett eller pustendes..
 11. Har både den gammle og nye modellen, den nye er mindre i størrelsen og vesentlig forenklet. Jeg valgte å oppgradere til børge-modellen når jeg fikk tak i den til en rimelig penge, og det var det verdt har en svalbard (2016 mod) i xxl (tilsv normal xl) liggendes om noen er intr i å kjøpe brukt
 12. Gjengene er ofte de samme, men tuten på flaska kan være sv litt ymse diameter. Jeg satt på en slik MSR barnesikker kork på en optimus-flaske en gang, med det resultat at jeg ikke fikk skrudd av korken (den måtte sages av..). Er jo slik at kragen/pakningen på msr-pumper ikke tetter skikkelig på feks optimus-flasker. Jeg bruker nå kun orginale flasker til brennerene mine, koster ikke så mye i forhold til teltbrann/pulken full av fuel..
 13. Tau til dekktrekk-drag?

  Slår du to løkker på tauet ditt og så knyter en strikk (type bungeecord) i mellom, så demper du rykk og napp. Du bør nok bruke ett par runder slik at du ikke drar ut strikken med en gang
 14. Romslig vintertelt til tre

  Helt korrekt.. Svea er utgått modell..
 15. Romslig vintertelt til tre

  Helsport Svea 4 er vell omtrent keron 4GT med stormmatter
×