Gå til innhold

Sig Man

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  301
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Om Sig Man

Nylige profilbesøk

1 687 profilvisninger
 1. Sig Man

  Ekspedisjonssele Fjellpulken VS Acapulka

  Problemet med selesekker er at man ikke drar med ryggsekkstroppene på samme måte som man gjør med skulderstroppene på en vanlig sele. Noen liker å kun dra med beltet, og da er det ikke noe problem, men for min del så blir aldri en selesekk å erstatte pulksela.
 2. Sig Man

  Late dager i Rago - en ukes tur rundt en foss

  Kjørt forbi Rago-skiltet langs E6 to sommerer på rad, begge gangene har jeg sagt til meg selv at dit skal jeg.. får vell bli i sommer?
 3. Halve sjarmen med vintertur er jo når det bikker -20, når primuspumpa slutter å funke og det rimer på innsiden av goretexjakka.. bare litt klar for ny sessong..
 4. Sig Man

  Årets guttetur 2018

  Flott rapport, fra ett flott område!
 5. Sig Man

  Luftfylt hodepute på vinteren?

  Begynte åha det med i høst selv.. veier lite og man slipper svett nylon i trynet..
 6. Sig Man

  Vottehenger

  Her er ett innlegg @martin.m skrev i vinter, har vurdert å lage slik vottehenger selv men tror jeg bare blir irritert over alle snorene som henger rundt..
 7. Sig Man

  Tips til og fikse vottene mine?

  Spinnakertape fikser det meste, for bedre heft så kan man ha på litt kontaktlim på votten og la dette tørke i 10min. Kan være greit å teste på noe annet først, så limet gjør at votten blir veldig stiv.. En halvmetring med spinnakertape er uansett greit å ha i repsettet, i disse nylontider så bruker jeg det mer enn sysaker.
 8. Sig Man

  Hva har du kjøpt nå!

  Har vært flink og bare kjøpt to kart på blakk fredag hos www.kartbutikken.no 30% av, og det var to kart jeg holdt på å kjøpe til full pris på ark uansett Men skal sies at jeg har klart å svi av noen kroner før blakk fredag i år.. ny dunjakke ME K7 thermium, bytta ut theta sv bib med den mer kakevennlige beta sv bib, begynt på jaktrifleprosjekt som blir altfor dyrt, oppgraderte Gregory baltoro 85 etter en reklamasjon til exped expedition 100.. #blakk_før_fredag
 9. Sig Man

  Hørselvern

  Det kan være greit å prøve hørselverna på hodet før du kjøper, jeg prøvde sporttac og syntes ikke de satt noe godt på hodet, mens andre jeg kjenner synes dem er knall.
 10. Rydder unna litt i ryggsekklageret.. Osprey Exos 58 medium basalt black, hel og fin, ingen skader. Selges kr 700,- Exped Thunder 70 Black, hel og fin, ingen skader Selges kr 1000,- frakt ikke inkludert, sendes kun mot forskudsbetaling. Befinner seg i Trondheim
 11. Rydder opp i ting jeg ikke bruker og selger unna: - Helsport Fjellheimen x-trem 3-camp Grønn. Kjøpt nytt rundt 2008-2010, brukt ca 15-30 overnattinger. Orginalt så fulgte det med den gamle typen helsportstenger, men det er også kjøpt til komplett sett Dac-stenger. Stangkoppene er for enkle stenger, men det skal være ganske enkelt å bytte ut til stangkopper for dobble stenger. Selges for kr 4000,- SOLGT! - Hilleberg Enan Grønn. Dette er første serien med telt som kom med kerlon 600 duk, dvs at det er litt letteren enn den varianten som selges nå. Teltet er helt og pent Selges for kr 3500,- Snugpack Stratosphere Bivy. Helt og pent utenom en søm som har løsnet ved stangkanalen, dette er en enkel fiks for den som besitter symaskin og bestått symaskinsertfikat fra barneskolen. Bivyen kan brukes som det er, men bør sikkert sys slik at det ikke revner mer. Selges for kr 500 Frakt ikke inkl i prisene, og varene sendes kun mot forskudsbetaling. Befinner meg i Trondheim.
 12. Sig Man

  Selvlagde energibarer

  Google is your friend, and Kvinner og Knær gives the answer https://www.kk.no/livstil/disse-er-helt-geniale-pa-tur-67833244
 13. Det finnes folk som er skeptisk til alt som er nytt (og drømmer om FM) #sheptisk
 14. Sig Man

  Dragonfly eller XGK?

  Visstnok så skal regulatoren på artic pump fungere bedre, så det har nok mest med regulatorens konstruksjon
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.