Gå til innhold
 • Bli medlem

Sig Man

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 230
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Sig Man vant dagen sist 1. februar 2020

Sig Man hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Sig Man

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

4 028 profilvisninger
 1. Fra finse til RV7 så er det dekning i høydene, i bakken nord for finsbergvatnet, og det blir naturligvis bedre jo nærmere veien man kommer.
 2. Ett tips er å flushe systemet før bruk, hender det ligger rusk nedi fra produksjon. Skru ut dysa, sett brenneren på hodet, og la det renne igjennom 2-3 spiseskjeer med fuel.
 3. Om bardunen er montert den ene aller andre veien løser noen utfordringer, og gir noen andre utfordringer. Jeg som Ørud har ikke hatt noe problem med at bardunen har fryst fast, selv om jeg hvert år (spesielt i mars/april) opplever at pluggene fryser fast. Ved å la bardunen gå i en løkke rundt pluggen, så vil strammeren ende opp helt inn med teltet når korter inn bardunene ved nedpakking, det motvirker floker (jeg er ikke så glad i sånne lommer/hemper til å surre bardunene oppi)
 4. der bardunen går i en løkke rundt pluggen ja. Har aldri vært borti at de har fryst så fast at jeg ikke har fått justert en
 5. eller bare ha strammeren riktige veien, så slipper man at dem går ned i snøen, og man slipper å knyte opp og knyte knuter
 6. men den nye løsningen gjør det vanskeligere å få snøpluggen i løkka når man har på seg fem par votter..
 7. MSR flaskene har endra litt form og farge opp igjennom tidene, men funksjonen er lik. Forsvarets skal fungere helt problemfritt!
 8. Jeg har lyst på skisko fra Andrews, det er god gammeldags fjellskiporno. Men gamletorvet sport får ikke påfyll denne sesongen....:( [Hidden Content]
 9. Må si at fjellforums teltonanister skuffet meg veldig her! over ett døgn på å finne ut hva slags telt monsen brukte! Skjerp dere!
 10. Hadde satt opp et par med Andrew st. Moritz på innkjøpslisten, for å ha noen fjellski med 75mm for toppturen. Men når disse ikke er på lager i rett størrelse og Rottefella kommer med ny binding så blir det å avvente!
 11. Rødsprit soter mindre enn bensin ved forvarming, men det går helt fint forvarme med bensin og. Jeg bruker rødsprit når jeg har huska å fylle den lille rødspritflaska, ellers så bruker bensin.
 12. er ikke saitaris det ultimate helvete å sette opp?
 13. Det er greit at det er noe i festesonen, mest for å hindre ising/klabbing. Når jeg glider skiene mine, så hender det at jeg smelter litt blå festevoks inn i festesonen (fra hælen til kortfelle-festene. Opplever du at fellene dine ikke sitter på litt festevoks så bør du bytte ut limet på fellene (min erfaring med de parene med feller jeg har kjøpt de siste årene er at limet er dårlig, men fellelimet man får på tube i butikken gjør dem like gode som «gamle» feller)
 14. Kveiler wire opp og legger den oppi pulken ved transport
 15. jeg har scandic tour 135, som egentlig er helt lik Delta Force 135, bare min er i glassfiber. den er stor nok, og ikke noe problem med bedding, selv om den kan se litt stutt ut. Hadde jeg valgt nå så hadde jeg gått for 150, som er smalere enn 135, men samme volum. grunnen til det at er at velt kan man unngå med å pakke smart, men en smalere pulk er lettere å dra igjennom snøen. til to personer så er kanskje 170 å foertrekke for å slippe velt, lavere pulk = mindre velt
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.