Gå til innhold

Sig Man

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 184
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Sig Man vant dagen sist Februar 19 2019

Sig Man hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Sig Man

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

2 813 profilvisninger
 1. Etter en gløtt under pulken i dag var konklusjonen klar, glidebelegget er veldig modent for utskiftning. Acapulka selger ett sett med glidbelegg for 799,-, men dette er typisk noe man finner billigere en annen plass (etter man har kjøpt glidbelegg til full pris). Noen som vet om det kan kjøpes en annen plass til en litt mer ok penge?
 2. Få tak i «90 dager på loffem i børgefjell» av lars monsen Eller les den på nb.no https://www.nb.no/items/d28bc7a3a230aa57ad030287c87d7595?searchText=&page=9
 3. Jeg har denne, og synes den er helt ok, men det er vell en grunn til at den er designet slik at man kan fjerne magebeltet og montere en av selene til acapulka i stedet.
 4. En ulempe jeg opplever med sekk er at man kan oppleve at magebeltet blir dratt nedover fremme, da ryggsekkstroppene er festet bak. Dette er noe jeg opplever med tung pulk og når jeg må dra litt ekstra (opp en kneik osv). Hvis du ikke får mulighet til å prøve før du kjøper, ville jeg gått for vanlig sele (jeg liker ekspedisjonsselen til fjellpulken best).
 5. Glidelåsen til halite er typ halv eller 1/3, så finner man noe som passer så får man ikke utvidet i hele trekkets lengde.
 6. @Marius Engelsen: telt kjøpt i 2008, usikker på modell
 7. Hadde samme opplevelsen med ett fjellheimen-telt, men patagoniaen min så er det god avstand mellom inner/yttertelt.
 8. Jeg måtte reklamere på en baltor 85(?) etter 20 bruksdøgn, slitasje i stoffet slik at plastikken i magebeltet gnagde rett på noen reimer, fikk pengene tilbake og kjøpte meg annen sekk. Så skal man bruke sekken mer enn til besseggen hvert skuddår, så ville jeg gått for Pro eller annen sekk.
 9. Shittpåmmfritt! Kanskje du har fått det med bra glidelås og fornuftige bardunoppheng!
 10. Tenker at desember ikke har noe fasitsvar.. finn noen forskjellige turalternativer (feks børgefjell, Femunden, Gausdal Vestfjell osv), så ser du an værmelding og føre i tiden før du skal dra.
 11. Jeg skal ikke uttale meg om last på 35+ kg, da jeg trives best med en sekk som holder seg godt under 30.. Jeg kjøpte meg Exped Expedition 100 etter at jeg fikk tilbake pengene på en baltoro som jeg reklamerte på. Baltoroen opplevde jeg som joggeskokomfortabel på ryggen, myk og god, men jeg fikk litt vondt i korsryggen etter noen timer med sekken på ryggen. Exped expedition føles ikke like komfortabel på ryggen, men etter noen timer er jeg mye bedre i ryggen enn med baltoroen. Så selv om ryggsekken føles utrolig digg der og da, så er d ikke sikkert den er like digg etter noen km.. Ellers så er løsningene til exped ganske enkle, det er ikke noe fancye lommer, topplokket er utrolig bra da det ikke komprimeres når man snører ryggsekkstroppene. Rullelåsninga på snølåsen gjør at man ikke kan pakke sekken alt for full, for da får man ikke lukket den, men til gjengjeld så er sekken regntett i motsetning til baltoroen. Baltoro har masse løsninger men kjipere stoff, exped har få løsninger med bedre kvalitet og vanntetthet enn baltoro.
 12. Jeg har K7 Infinium (eller hva nå den heter), den har ytterstoff som er litt mer vannavisende uten at det føles for tykt. Jeg har egentlig ikke så mye å utsette på jakka, den går an å stappe ned i sekken i normal størrelse, isolerer godt, god hette og går ned på rompa. Jakka har og store netting innerlommer, slik at man kan feks putte telefon og batteribank på kropp når det skal lades. Ellers så ser jakka mi ut som en kamuflasjedrakt for appelsinhylla i fruktavdelingen, ser nå at dem har fått litt mer normale farger i Infinium-varianten.
 13. Man sover vell ikke når man ligger til syning? Tipper det er en fjellforumer som ligger til syning etter å ha glemt mat fordi alle penga gikk med til rødt eller grømt telt, kuppel eller ei, osv.. osv..
 14. @Marius Engelsen: Hvis du prøver liggeunderlag-på-toppen-trixet, så anbefaler jeg å prøve det når underlaget er litt marginalt i forhold til temp, på downmat 9 så gidder jeg egentlig ikke å bry meg før det er ned mot -25. Men på høsten når det er noen få kalde grader så merker man stor forskjell på synmat UL 7.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.