Gå til innhold

Sig Man

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  255
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Om Sig Man

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sig Man

  Erfaringer med Hilleberg Enan

  Enan tåler ruskevær svært godt, eneste er at den lette duken blaffrer en del. Plassen er jo som den er, når man tar med ett telt som veier nada så går man jo ned på komfort. Selv så gikk jeg over til Niak og synes det er kjemefint mtp vekt/plass (har en enslig Enan som søker beboer)..
 2. Sig Man

  Sekskanten på Mammut Sovepose

  Den er noe så mystisk som en terning til stigespillet «battle for the peak» som du finner på soveposetrekket
 3. Sig Man

  Goretextelt - Nemo Equipment ALCS™ 1P SE GORE-TEX®

  Har ett rab latok moutain, det er ikke i goretex men noe tilsvarende (kommer ikke på navnet i farten). Membranduk funker helt konge, og jeg har ikke hatt noe problemer med kondens/rim eller vanntetthet.
 4. Sig Man

  Hva har du IKKE kjøpt nå?

  Skal man ha packraft og hengekøye, så må man også like surøl og sykler uten gir.. så jeg holder meg til kun hengekøye..
 5. Sig Man

  USPS, hjelpe meg

  Og synes du USPS går tregt, så kan du vente på tollen... De krevde mer dokumentasjon på verdi, selv om verdien sto på utsiden (og det var den reelle verdien) på en pakke jeg akkuratt fikk sendt. Men den dukket opp til slutt
 6. Sig Man

  Kjøleskap i bakken?

  KISS - Keep It Simple Stupid Vassdrag med sånn passe strømninger og temperatur (mindre vann kan også gjøre nytten) En miljøfiendtlig bæreinnretning fra din lokale matpusher Noe godt å putte oppi bæreinnretningen En passe festeinnretning, slik at man slipper å svømme etter bæreinnretningen med noe godt i (Rigga til denne 1min før jeg så denne tråden)
 7. Bruker syntetisk brynje-netting under goretexen når jeg går i typisk norsk sommerfjell (+5 og regn), funker som bare det. Synteten trekker mindre fuktighet, men varmer mindre. Har enda ikke bytta noen av de syntetiske, selv om strikken begynner å bli litt daff på noen, på ull-nettingen så slites det hull vesentlig mye fortere.
 8. Sig Man

  Vinjeøra–Sollia–Storfiskhytta–Vinjeøra

  Står på ut.no at storfiskhytta er ulåst, men ville nok tatt med nøkkel eller telt for å være på den sikre sida
 9. Dunbalaklavaen til zpacks er jo heeelt nydelig.. hva slags temp-rating gikk du for på underquilten? Og hvorfor..?
 10. Har tenkt på å prøve ut henging ganske lenge, men har manglet stæsjet.. Har sittet og sett litt på diverse hengekøyer nå og klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg vil ha. Jeg vil kjøpe noe skikkelig, da jeg uansett ender opp med noe skikkelig til slutt som regel. jeg har egentlig bestemt meg for at jeg vil ha en klassisk hengekøye (altså ikke Amok), og det jeg har sirkelt meg inn på nå er er warbonnet sin Blackbird XLC med wooki underquilt. Er det whoopies man bør gå for, og hva slags temp-rating bør man gå for? Jeg tenker at underquilten må fungere sammen med min -7 zpacks pose, så får jeg heller investere i varmere underquilt eller forsterke med jervenduk ved behov. Jeg har en WB superfly tarp. Er det noe annet jeg bør kjøpe med? Og er det noen andre køyer dere anbefaler?
 11. Sig Man

  Telt belysning

  @Espen Ørud har hatt samme feil med petzl nao lykta, men ikke merket noe med black diamond moji
 12. Sig Man

  Klinete feller. Bytte lim?

  ... eller vent til godt utti neste sesong, da blir du ekstra fornøyd med resultatet
 13. Sig Man

  Klinete feller. Bytte lim?

  Skiftet lim på kort og langfellene (til fjellski) i går, brukte smørejern og la bakepapir i mellom og skrapte av med en slik rød swix-skrape, funka gull! Har brukt varmluftpistol tidligere, det funka sånn passe. bare pass på å ha nok lim på fellene når du legger på nytt.
 14. Sig Man

  MSR Artic pump vs Vanlig MSR Pumpe

  På siden til msr så sto det at reguleringen skulle være bedre med arctic pumpa, noen med erfaringer her?
 15. Sig Man

  MSR Artic pump vs Vanlig MSR Pumpe

  brukt std pumpe i mange kalde, men største fordelen er kanskje mykere pakning som gjør mindre sjans for lekkasje, og at pumpelæret tåler mer før den slites (?). Har ett trillebårlass med msr-pumper, så det skader ikke med en til?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.