Gå til innhold

Sig Man

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 147
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Sig Man vant dagen sist Februar 19

Sig Man hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Sig Man

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

2 361 profilvisninger
 1. Tja.. erfaringer og erfaringer.. fikk testet den i påsken, da brukte jeg tøysesoveposen min (en som er litt kald når det er 18 grader) inni og jeg sov godt i ett par plussgrader. For meg som spiste grøten min når jeg var liten så synes jeg størrelsen er grei, men litt spent på hvordan den blir med en litt varmere pose inni. så langt happy, men d er bare en natt den har vært i bruk.
 2. Sig Man

  Lunch!

  På vinterturer så er d greit med noe varmt, frossne brødskiver er ikke noe godt.. Og på lange sommerturer så vil man spare vekt, dvs noe man tilsetter vann. Så da ender jeg ofte opp med noe som krever at man tar frem brenneren/thermosen. Rett i koppen tomatsuppe med ferdigkokte egg, potetmos og noe spekepølse, rett i koppen «bøttene» og ett par polarbrød osv.. på korte turer er brød og pålegg helt ok
 3. Er vell som mye annet, mange blir fryktelig tent og skal ha det beste, for så finne ut at det ikke var noe for dem, eller at utstyret ikke fungerte optimalt. Da er det jo bra at dem legger det ut på finn til en rimelig penge slik at andre kan få nytte av det. Leser man telttrådene på forumet her så skulle man tro at det bare var å gi opp teltlivet, for ingen telt er optimale..
 4. Selve sekken er ikke sma(i hvertfall i forhold til en del andre sekker), men skulderdelen i bæresystemet kan føles litt smal men funker helt utmerket!
 5. Var der i dag, litt mygg men masse fluer!
 6. @Gittiamo Raskt søk så er det magasinet, hekta på tur og fjellsport som har den sekken
 7. Jeg har en Gregory Baltoro 85 liggendes, som er herreutgaven av deva, denne fikk jeg slitasje mellom hoftebeltet og der skulderstroppene ligger mot hoftebeltet. Etter noen bilder og mailer til fjellsport så fikk jeg pengene tilbake og beholde sekken, kjøpte en Exped Expedition 100, denne har ikke denne koseklemminga mot ryggen som Baltoroen har, men jeg er mye bedre i ryggen etter en dag med 20-25kg i sekken.
 8. Sig Man

  Gridavleser

  Silva Romer er en variant, ellers søk på protractor. Tror ikke dette er noe som er så veldig vanlig i norske butikker.
 9. Kjempefornøyd med whisperlite international, og fyrer sikkert 20L bensin igjennom brenneren hver vinter, ikke dau av kullos enda.. Jeg mener international er å velge foran universal, pga universal har flere koblinger som kan gå i stykker (og til gass så bruker man en dedikert gassbrenner)
 10. Ikke noe problem å gå mellom disse toppene med mindre du har ekstrem høydeskrekk, skal gå fint å holde seg 1-2m fra kanten.
 11. Går fint å bar kutte rett av ned mot forollsjøen, litt mer tunggått men helt ok
 12. Jeg fikk refundert hele beløpet, og beholde sekken, problemet var at der bedre del av skulderstroppene ligger mot magebelte så ble det slitasje. Denne slitasjen er ikke bare kosmetisk da det ender med at plastikkavstivningen i magebelte sliter mot skulderstroppene.
 13. For den som vil lese tuftes Øst i ødemarken så ligger den på nasjonalbiblioteket https://www.nb.no/items/5e456882474d469cebdb6883f37200b3?page=0&searchText=Øst i ødemarken
 14. Er visst flere XDR, men det er denne jeg har: https://www.sony.no/electronics/dab-radioer/xdr-p1dbp
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.