Gå til innhold

magnum_mauser

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. magnum_mauser

  smal bålrist

  Det var rister av den typen som er på nettsida Svein Tore linka til, eg såg etter. Ei smal rist som plasserast mellom f.ex to steiner, til å sette kokekar på. Det ser ut som ein må handle frå utlandet for å skaffe desse.
 2. magnum_mauser

  smal bålrist

  Eg har tidligare brukt v-bål når eg skal lage mat på båk, har brukt våte pinner til å lage rist over bålet. Dette fungerer greit, men eg har sett på ymse videoer at folk bruker ei smal og lang rist til dette formålet. Eg anar ikkje kva desse heiter eller kor ein får kjøpt det - nokon som veit?
 3. magnum_mauser

  "Hybrid"genser fleece/ull

  Eg fekk kjøpt ein tjukk genser/jakke for ein del år sidan som hadde tjukk og god fleece som innerfor og ull ytterst. Denne har eg brukt mykje og vore godt fornøgd med. No er den begynt å bli utslitt og eg har sett etter noko tilsvarande, utan hell - nokon somhar eit tips?
 4. magnum_mauser

  Racingski, alpint

  Det er faktisk forskjell på storslalomski på 2,20meter til 15 000,- og eit skipar som er meint for vanlig alpint, men som tåler litt meir trøkk og fart ei standard carvingski! Hvis du tar ein titt på ei nettside som har litt utvalg i slalomski, vil du av 10 forskjellige modeller hvertfall finne 2 - 3 modeller, om ikkje fleire som er meint for køyreren som liker litt fart. Inneholder gjerne fancye ord som racing, speedstar og liknande. Det finnes ein mellomting mellom skikksakk køyring og rein utfor ned heile løypa
 5. magnum_mauser

  Racingski, alpint

  Eg ba om tips til ei ski for den som liker å ligge på litt der det passer seg! Det er forskjell på idiotkøyring rett ned heile løypa der ein rissikerer livet til andre og det og køyre litt på der det passer seg. Hvis det du skriver verkeleg er sant, må dette være eit ufattelig sirumpa forum! - Ånei! Sikkert ein idiot av ein racerkøyrer! Han svarer vi ikkje, for å køyre fort i slalomløypa, det liker vi ikkje!!!!! Seriøst? Da burde vell alt anna en snowblades vert forbudt?!?!
 6. magnum_mauser

  Racingski, alpint

  ingen som har eit tips?
 7. magnum_mauser

  Racingski, alpint

  Hei, heilt ny på dette forumet! Har eit spørsmål ang slalomski som eg håpar nokon kan hjelpe meg med. Står ein del på slalom, har pr i dag det som kallast for alround ski, heilt greie ski som er brukbart til det meste. Men det eg syntes er artig er å køyre fort på ski, frå topp til bunn på kortast mogleg tid Og har i den forbindelse lurt på og kjøpe ski som er egna til det bruket. Men der er jo ein jungel av Merker, modeller og lengder!!! For ein som ikkje har greie på det, er det lett og gå seg vil! Eg kjeme i utgangspunkte til og sjå på bruktmarkedet, då eg er stundent og har begrensa økonomi. Eg er 1,80 høg og er som sagt ute etter ski som eg kan køyre fort i preppa løyper med. Tips til merke, modell og lengde? Eg har 2 skipar frå før, eit par er 1,70 og det andre er Rossignol viper x som er like lange som meg, og eg merker att dei er mykje meir stabile under høg fart en dei kortare fisherskia, så eg innbiller meg att det bør bli ski frå 1,80 og opp til 1,90 kanskje? Eg er heller ikkje nokon proff, berre så det er sagt Så skia må ikkje være så krevande att dei er uråd og køyre på for ein halvgod tulling med stort pågangsmot.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.