Jump to content

funnet billig sovepose som lover veldig mye syns jeg for prisen


Recommended Posts

Annonse

Var det jeg og så, så syns egentlig det var smått komisk at de kaller dette en 3 sesongs pose. tror og det er ekstrem tempen de viser, men det er jo ikke skrevet på noen måte. men en person uten kunskap vil jo aldri vite dette. så burde ikke vært lov og skrive sånt.....

Ser for meg en dame på tur, som har kjøpt seg pose til minus 15 grader og skal på høsttur på fjellet med det som skal være en pose som gir mer enn nok varme. resultatet vil være veldig mye frysing

Edited by tklami
Link to comment
Share on other sites

Det står vel ikke 300gr med fyll men 300gr pr kubikk. Så da spørs det hvormange kubikk posen er. Er mer vanlig å sette opp fyllvekt.

Sjekka posen jeg bruker om sommeren. Den er riktignok Lang utgave men den har 312g med dunfyll i US800 kvalitet. Den har T-comfort på 3 grader og T-limit på -2. De oppgir ikke minimumstemp på den.

Fant en Helsport syntpose på nett med minimumstemp på - 15. Den er da oppgitt til T-comfort på 4 og T-limit på  0., vekt 1,5 kilo.
Så i forhold til en vekt på 1,4 kilo så kan den nok funke ned et sted mot null i praktisk bruk hvis den er av god kvalitet. Prisen tilsier at den ikke er så god kvalitet så kanskje en praktisk grense på 7-8 grader et sted.


 

Link to comment
Share on other sites

Hei

 

jeg er på fjellet på en lun plass i bra vær i knapp 1000 m høyde. Men temperaturen om natten har vært nede på omkring 0. Og det sludde forrige morgen.

Dette tilsier at "sommerposer" til uteligging bør være 3-sesongposer med en comf temp på ned til -5 C i tilfelle av dårligere vær.

Jeg har en tynn sommer pose, men den fungerer mer som liner til den bra 3-sesong pose, så den blir en real vinterpose. Den tynne sommerposen ville jeg ikke telt i på lengre sommerture, hvor været kan skifte.

Hilsen Elgen

Link to comment
Share on other sites

Samme elendigheten med Sport 1. De tilbyr det de kaller en 3 sesongers sovepose med nedre temperaturgrense på + 8 grader C, pris 499.- De har også en tur pakke med telt sovepose liggeunderlag og ryggsekk. Ryggsekken er på bare 38 liter og T.lim på soveposen er      + 13 grader C. Ingen av disse soveposene er egnet til utendørs bruk. De som kjøper dette og drar på fjellet kommer til å fryse ille mye. 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy