Gå til innhold

Bjørja

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  478
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Bjørja vant dagen sist Desember 20 2016

Bjørja hadde mest likt innhold!

Om Bjørja

Nylige profilbesøk

1 901 profilvisninger
 1. Jeg kjøpte en Arc'teryx Cerium LT til kona til jul. Den passet veldig fint. Hun trenger en skalljakke utenpå denne. Spørsmålet er bare hva som kan passe. Bruksområdet er dagsturer og helgeturer både barmark og på ski. I dag bruker hun et gammelt Marmot regnsett som bærer preg av hardt bruk. Hun ønsker en jakke som har litt lengde. Jeg så litt på Arc'teryx Zeta AR, denne ser ut til å kunne passe kriteriene hennes. Andre jakker jeg burde vurdere?
 2. Som innbygger nær Norges største vindpark - Tellenes vindpark, og med hytte på Evje kan jeg bare si meg enig. Grønt batteri for Europa er en vits når vi bygger ned det Europa trenger mest - uberørt natur. Det siste er det jaggu ikke mye igjen av
 3. Siste knivkjøp... https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/kniver/hultafors-handverkskniv-hvk-100.html Mye kniv for pengene, vel egentlig særdeles mye kniv for pengene, selv om det er lite/null lidenskap og kjærlighet i et slikt knivkjøp.
 4. Den "beste" kniven er den du er mest glad i bruke.
 5. Vurderer å kjøpe den nye utgaven, men må innrømme at jeg er skeptisk. Etter at Lowa "ødela" Renegade, som jeg har brukt siden det første paret i 2004, så har lave tursko vært et mareritt å finne. Jeg kjøpte et par Merrell Moab, men kvaliteten var så som så, stoffet på innsiden av hælkappen revnet etter et halvtårs bruk. Jakten pågår fremdeles.
 6. Blir mye pent "brukte" fjellsko til salgs når trenden er over. Men bevares la nå folk kle seg som de synes er gøy
 7. Jeg har A1 og F1. A1 blir mest brukt rundt hytta, og på dagsturer der vi fyrer bål, og der jeg ikke tar med øks. Det er en veldig grei kniv. Jeg bruker F1 mer, rett og slett fordi den har en størrelse som er mer håndterbar til fiske og enkelt friluftsliv. To forskjellige kniver med hver sin styrke.
 8. For egen del så trykket jeg på "atomknappen" før sommeren. Jeg kvittet meg med facebook og snapchat. Deretter slettet jeg instagram på telefonen, men beholdt kontoen. Det er siste halmstrå. Jeg savner en del grupper jeg var medlem av på facebook. Særskilt sånne smale grupper som SABB båtmotorer (Jeg har en SABB 2G, 1973 modell) Den gruppen er befolket av eldre herrer som kan denne motoren ut og inn, mens jeg er yngre enn motoren.... Ellers så ble det deilig stille på mobilen. Fruen fortviler over alt jeg går glipp av...for egen del burde jeg gjort dette tidligere.
 9. Det er et veldig godt poeng, men jeg tror han vet hva han orker.
 10. Hilleberg Keron 3 - Jeg kjøpte dette teltet i 2000, da jeg jobbet som lærer på Sørøya. Det begynner å bli slitent nå, men det har vært et fantastisk telt. Jeg har brukt det i Norge, Sverige, Finland og i Canada. Det har aldri sviktet. Enkelt og greit den beste friluftsinvesteringen jeg har gjort. Hilleberg Rogen (første generasjon) - Dette teltet er ikke i samme kvalitetsklasse som Keronen. Designmessig så bommet Hilleberg etter min mening. Den tredje stangen er kranglete å få på plass, og du må regne med lekkasje i sømmene om du ikke tetter dem selv. Det sagt, jeg har brukt dette teltet mye siden jeg kjøpte det. Vekten er akseptabel, og det fungerer fint for to på tur vår, sommer og høst. Jeg har også brukt det vinterstid under tregrensen.
 11. MRS Adventurer X2 packraft...det har blitt mye penger på diverse padleting i år, blant annet ny kajakk som nevnt tidligere i denne tråden. Så var det bare å passe på at tingene brukes!
 12. Jeg har hatt min Dragonfly siden en eller annen gang før juli 2004. I begynnelsen brukte jeg helst rødsprit til forvarming. Det føltes tryggere. Imidlertid er det flere år siden sist jeg brukte rødsprit. Det går helt greit med miljøbensinen. Ingen av delene er "feil". Bruk det du føler deg mest komfortabel med.
 13. Som @Mareng nevner så er dette en virkelig kvalitetskano. Dessverre så er vel markedet for slike kanoer lite her på berget. Jeg har selv en Wenonah Champlain, og det er veldig gode kanoer fra denne produsenten.
 14. Det kan kanskje være lurt å holde utkikk etter Thule Hullavator på finn.no. Dukker ganske ofte opp slike til en "forholdsvis" grei pris.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.