Gå til innhold

Bjørja

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  469
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Bjørja vant dagen sist Desember 20 2016

Bjørja hadde mest likt innhold!

Om Bjørja

Nylige profilbesøk

1 557 profilvisninger
 1. Bjørja

  Monsen på tur, minutt for minutt

  Det er et veldig godt poeng, men jeg tror han vet hva han orker.
 2. Bjørja

  Hvilke telt har du i samlingen din?

  Hilleberg Keron 3 - Jeg kjøpte dette teltet i 2000, da jeg jobbet som lærer på Sørøya. Det begynner å bli slitent nå, men det har vært et fantastisk telt. Jeg har brukt det i Norge, Sverige, Finland og i Canada. Det har aldri sviktet. Enkelt og greit den beste friluftsinvesteringen jeg har gjort. Hilleberg Rogen (første generasjon) - Dette teltet er ikke i samme kvalitetsklasse som Keronen. Designmessig så bommet Hilleberg etter min mening. Den tredje stangen er kranglete å få på plass, og du må regne med lekkasje i sømmene om du ikke tetter dem selv. Det sagt, jeg har brukt dette teltet mye siden jeg kjøpte det. Vekten er akseptabel, og det fungerer fint for to på tur vår, sommer og høst. Jeg har også brukt det vinterstid under tregrensen.
 3. Bjørja

  Hva har du kjøpt nå!

  MRS Adventurer X2 packraft...det har blitt mye penger på diverse padleting i år, blant annet ny kajakk som nevnt tidligere i denne tråden. Så var det bare å passe på at tingene brukes!
 4. Jeg har hatt min Dragonfly siden en eller annen gang før juli 2004. I begynnelsen brukte jeg helst rødsprit til forvarming. Det føltes tryggere. Imidlertid er det flere år siden sist jeg brukte rødsprit. Det går helt greit med miljøbensinen. Ingen av delene er "feil". Bruk det du føler deg mest komfortabel med.
 5. Bjørja

  Hvordan selge sær kano?

  Som @Mareng nevner så er dette en virkelig kvalitetskano. Dessverre så er vel markedet for slike kanoer lite her på berget. Jeg har selv en Wenonah Champlain, og det er veldig gode kanoer fra denne produsenten.
 6. Det kan kanskje være lurt å holde utkikk etter Thule Hullavator på finn.no. Dukker ganske ofte opp slike til en "forholdsvis" grei pris.
 7. Bjørja

  Lett telt 1-2/2

  Prøv iallefall å bruke det teltet du tilsist kjøper. Telt som lever sine liv i boden er triste greier...
 8. Bjørja

  Hvilken packraft?

  Da var feriepengene i hus...hvilken packraft anbefaler folket for en mann på 190?
 9. Bjørja

  Outdoor Research

  Jeg har en OR Ferrosi softshell bukse. Veldig behagelig bukse, men slitestyrken er under pari. Dog er dette en veldig lett bukse for bruk i vår-, sommer- og høstsesongen.
 10. Det ligger en brukt Norse Sleipner her: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=121736374 Jeg kjenner ikke selger etc etc Kjøp for all del ikke for bred kajakk. Min P&H Scorpio HV er hele 62cm bred...etterhvert som jeg har blitt flinkere, og lettere, så føles det i overkant.
 11. Bjørja

  Sterkt, selvstående telt for to personer

  Exped Orion er vel også et alternativ her, jfr. diverse tråder her på forumet.
 12. Bjørja

  Kanotralle

  Jeg har en Wenonah Champlain og en P&H Scorpio HV, følger denne tråden med interesse, da jeg ser etter en tralle som kan håndtere de to farkostene. Nordmarkatrallen ser jo bra ut....men prisen da gett....
 13. Kikket litt på Limestone 6p som familietelt. Først og fremst som et telt til kanoturer.
 14. Bjørja

  Salewa Sierra Leone Pro II/III telt?

  Jeg kjøpte mitt Keron 3 i 2000. Jeg har teltet enda, og har for lengst mistet tellingen med hvor mange døgn jeg har i det. Duken har nok ikke i nærheten samme slitestyrke lenger, men både prismessig og miljømessig mener jeg at det har nesten vært mitt beste friluftskjøp noensinne. Kvalitet som holder år etter år har sin misjon.
 15. Bjørja

  Packraft - noe for meg?

  En ting med packraft er at det er ganske stor etterspørsel på bruktmarkedet. Jeg har et søk liggende inne på finn.no. Hver gang det dukker opp noe 'packraft' på søket, så får jeg en melding. Ting ligger ikke for salg lenge. Jeg tror at om du ikke kjøper et ukurant merke, så blir det ikke vanskelig å selge en packraft, om det ikke skulle være noe for deg. Jeg tror et eller annet fra Alpacka er et trygt kjøpt i så måte. Sevylor har jeg ikke prøvd, men Per Roger Lauritzen skriver følgende i Tusen padleturer - med kajakk og kano Norge rundt (s. 29): "Dog har jeg prøvd oppblåsbare kajakker fra både Advanced elements og Sevylor i elv....Begge var utrolig stabile og overraskende solide mot sammenstøret med steiner. For dem som ønsker å ha med seg en kajakk de kan putte i bagasjerommet på bilen og ta frem av og til, er oppblåsbare kajakker også en god ide"
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.