Bjørja

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  409
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Bjørja vant dagen sist Desember 20 2016

Bjørja hadde mest likt innhold!

Om Bjørja

Nylige profilbesøk

1 149 profilvisninger
 1. Ifjordfjell eller Hardangervidda- Valgets kval.

  Kanskje du ha svart på spørsmålet ditt selv i denne setningen?
 2. Nytt produkt for den ultimate lettpakker!

  Det går greit, bare å fyre opp i teltet.
 3. Hva har du kjøpt nå!

  Ser frem til å lese om dine erfaringer med denne i fjellet!
 4. I morgen!!

  Jeg skulle til å ønske deg god tur på etterskudd, og si at jeg så frem til turrapporten Trasig at turen gikk i dass! Du tror ikke at en packraft kan være noe for deg? Redusere vekten på sekken, samt redusere lengde på dagsmarsjene er vel en god plan. Om du kan padle litt så kan du jo fremdeles nyte et godt friluftsliv, samtidig som du reduserer belastningen på knær etc.
 5. Utstyrshysteri

  Det var ikke min intensjon å gi inntrykk av at dagens pensjonister er noen late drog som sitter stille. Snarere enn oppgitthet over at vi som er i 40-årene løper og løper, uten kanskje egentlig å reflektere over hvorfor vi holder på med det vi gjør.
 6. Utstyrshysteri

  Dette med utstyrshysteri og forbruk blir fort en diskusjon om hvorfor vi har innrettet oss slik at vi jobber i våre beste år, ser våre 2.2 barn til frokost og til middag, og ser frem til vår tilmålte ferie. Jeg er redd mange av oss vil ved pensjonstilværelsen se tilbake på arbeidslivet å tenke: "Hva faen holdt jeg på med?" "Hvorfor brukte jeg ikke mer tid sammen med dem som betyr mest for meg?" "Hvorfor hadde jeg ikke nok alenetid, slik at jeg hadde overskudd til å være tilstede når det virkelig gjaldt?" Jeg beundrer de som har evne og vilje til å velge annerledes. Selv sitter jeg som den store hop med mitt boliglån og billån, barn og kone. I en jobb der vi igjen skal omorganisere, effektivisere og bli tildelt "nye oppgaver". Men velger jeg annerledes, nei jeg gjør jo ikke det... Et nyttårsforsett har jeg hatt. Jeg skal bruke penger på opplevelser og minst mulig på materielle ting. Foreløpig holder det.
 7. Jeg ble oppmerksom på disse da @Tessatroll nevnte dem. Er det noen som har prøvd teltene? PioPio Solo så interessant ut.
 8. Hike to Kjerag

  Det var jo den knalldagen å dra på tur også da
 9. Jeg gikk mange år med Keron 3 som eneste telt, men det går greit med 2kg i dag. Utenfor myggsesongen nedenfor tregrensa kan man jo ofte klare seg med en lett tarp. Det er et fint supplement til telt. Er det bare en enkel overnattingstur, der det er "garantert godvær" så er det jo fint å sove under åpen himmel. Skal du ha ett telt som skal gjøre alt må det nødvendigvis bli litt tyngre.
 10. Syklister fritt vilt?

  Det er vel som på andre områder i livet. Det er flinke syklister og farlige syklister. Det er flinke billister og farlige billister. Syklister som er flinke kan ha en dårlig dag, og billister som er flinke kan ha en dårlig dag... Konsekvensene blir fort store når det går galt.
 11. Utstyrsrapport: Crispi Skarven klassisk fjellstøvel

  Denne kommer vel/har nettopp kommet i ny modell? Mulig slitasjeproblemene har blitt utbedret der.
 12. Gamasjer mot huggormbitt

  Ja, jeg tenkte akkurat på det samme, særlig det "beroligende" bilde til @REs Jeg har selv en nabo som jeg knapt får med på tur i "ormesesongen". Selv med støvler. Dersom trådstarter kommer seg på tur med gamasjer, så er det bare å handle.
 13. Fersking ønsker et Helårstelt.

  Litt lav takhøyde, og nok ikke noe videre til vintertelt, men tre sesongers så kan muligens dette være noe: http://www.helsport.no/rondane-superlight-3-camp-3188
 14. Gratulerer med dagen

  https://www.facebook.com/aftenposten/videos/10155124111065516/
 15. øks til bålsesongen

  Mye fint å velge mellom. Jeg liker øksene fra Gransfors. Outdoor axe er en fin turøks, men jeg har villmarksøksa også. Den er bedre til å hugge og telje med, men kløyver mye dårligere. Fiskars har funksjonelle og praktiske økser.