Gå til innhold
 • Bli medlem

Bjørja

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  528
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Bjørja vant dagen sist 20. desember 2016

Bjørja hadde mest likt innhold!

Om Bjørja

Nylige profilbesøk

2 547 profilvisninger
 1. Hva tenker du å ha under? "litt vel romslig" kan være en fordel med tanke på mellomlag og isolering.
 2. Denne varmet på en sur regnfull vårdag. Det frister med en tur på Hardangerividda i sommer. Flotte bilder!
 3. Lengde og vekt gir deg mye å velge i. Det kunne nok vært lurt å ta kontakt med noen kajakklubber. Da kan du nok få prøvd noen farkoster, samt få gode råd.
 4. Du sier ingenting om din lengde og vekt. Det kan være viktig. Jeg fisket endel fra en gammel Current Designs Storm kajakk. Det var en stødig og solid kajakk som fungerte fint til fiske og padling. Det er mye brukt på markedet, men er du helt fersk så kan det være greit å ta kontakt med forhandler. Du sier ikke hvor i landet du bor, det kan være nyttig å vite.
 5. Det er en ting fra denne podcasten som jeg ser treffer mitt knivbruk. Jeg har mange kniver fra rimelige til dyrere. Det jeg ser er at jeg oftere griper til rimeligere kniver laget i karbonstål. Det er rett og slett greiere å få dem skarpe igjen etter bruk. Et litt mykere stål har fordeler i så måte. Det blir fortere Mora i karbon som blir med på tur enn Bark River og Fallkniven.
 6. Denne ble veldig fin. Gratulerer med vel utført arbeid!
 7. Denne var jo lekker. Hva er modellbetegnelsen på denne? Har sett på endel tidligere sovjetiske brennere som Shmel etc
 8. Jeg har hatt min Dragonfly siden 2000. Du kan se bort fra MSRs oppgitte koketider. Dragonfly har litt større avstand til gryten enn mange andre brennere. Det er egentlig en fordel fordi flammen får god spredning, men du mister nok noe effekt. Jeg ville kjøpt et expedition kit, og tatt en full overhaling av brenneren. Den gamle pumpen fungerer fint så lenge det ikke er sprekker. Min utviklet en sprekk ved ventilen, og jeg byttet før det ble problematisk. Det er ingen grunn til å bry seg om veken under brenneren. Den er bare der for forvarmingens skyld.
 9. Disse skal være bra også, men jeg har ikke prøvd dem. [Hidden Content] Fra Korea: [Hidden Content]
 10. Ja, det var litt rart. Jeg betalte €32.46 porto inkludert i 2017.
 11. Den blir ganske så stille med Dragon Tamer 3, men den trenger mer forvarming med denne.
 12. Jeg har en Roberts Superlight 400 som jeg har hatt i fem år. Kvaliteten oppleves som god, og kommunikasjonen med Roberts var veldig bra underveis. Det eneste er den tvilen rundt hvorvidt dunet i posen er anskaffet på etisk vis... Cumulus har jeg ikke prøvd, men mange ser ut til å være fornøyd med disse også.
 13. Wind Pro 2 sprer iallefall flammen veldig fint. Jeg har den og Kovea spider. Spideren er lettere, men med litt mer konsentrert flamme.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.