Gå til innhold

Per Fredrik

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  853
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Per Fredrik vant dagen sist Juni 14 2019

Per Fredrik hadde mest likt innhold!

Om Per Fredrik

 • Bursdag 24. sep. 1946

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Kanoturer med Ally 13,7 singekano, fotturer Hardangervidda
 • Sted
  Hosle

Nylige profilbesøk

4 465 profilvisninger
 1. Perfekt timing , for et par dager siden fikk jeg Klättermusen Grip 60 liter i posten. Kjøpt på salg for 1.799.-, jeg skal satse på denne når sesongen min begynner til våren. Lurte på hvordan jeg skulle justere rygglengden inntil jeg så videoen du la ut.Bra tips
 2. Sist sommer var barnebarnet 5 år da kjøpe jeg fiske utstyr til han. Et rimelig alt i ett sett hos XXL. Det holdt ikke lenge før det brakk. Vanskelig for en lite kar å holde orden på en lang fiskestang. Så kjøpte jeg et nytt sett denne gang med teleskop stang. Denne har overlevd to sesonger. Anbefales, ca 700.- kostet det..
 3. Med de skadene jeg har kan jeg få sterke akutte smerter. Mot dette bruker jeg to Paracet sammen med to Ketorax. Effekten av Ketorax er i samme område som morfin. Det er/kan være vanedannende. Det er vanskelig å få resept på dette, med veldig effektivt. Alt av smertestillende gir bivirkninger i større og mindre grad. Paracet kan gi leverskader mens Ibux kan gi nyreskader. Vær forsiktig.
 4. Til lykke med den store handledagen. Har tar vi det ganske rolig. Vi skal bare på polet der har de visst ingen fredagstilbud,
 5. Skam er også en hersketeknikk sånn som i dag hvor det brukes mot f.eks de som kjører dieselbil, dra på Syden ferie, spiser rødt kjøtt eller jobber i oljeindustrien. Nye ord dukker opp som f.eks flyskam. Av de verre utslagene av denne hersketeknikken er at barn av oljearbeidere blir mobbet på skolen, Å få barn til å føle skam og skyld er også blitt brukt som barneoppdragelse, gå tilbake i tiden så ser du.
 6. Det er vel her vi havner vi som ikke føler skam for alt vi har kjøpt og gjort.
 7. O. K., men siden det er samfunn debatt så burde vi kunne tillate de temaene som er forbud, men regler er regler.
 8. En kommentar om at uten innvandring stopper Norge er et politisk utspill og bør kunne kommenteres. Det ødelegger ikke tråden.
 9. Ingen fra næringslivet hevder at innvandring generelt vil stoppe Norge, de fleste av disse forblir navere. Vi bør stoppe innvandringen å rydde i de problemene den har skapt så vi ikke får svenske tilstander. Arbeidsinnvandringen er en helt annen sak den har vi har vi hatt nytte av til tross for de utfordringene det har skapt av arbeidslivskriminalitet og svart arbeid, dette bør vi klare å rydde opp i.
 10. Det var tannlegen min som fortalte meg om dette, men jeg har ikke prøvd det selv. Det jeg stusset over var at en leverandør skriver i bruksanvisningen at det herder på 5 sek. ved bruk av UV lys, men uten UV lys er herde tiden fra 5 til 20 min.
 11. Hva med den nye lim typen som herdes med UV lys. Egentlig et produkt likt det som tannlegene har brukt en stund. Har noen prøvd det?
 12. Da har jeg akkurat fått tilbake Trolltind teltet mitt fra Helsport. Jeg ønsket meg en løsning med netting i døra. Jeg fikk to muligheter. En, å sy inn netting i selve inngangsdøra eller å sy inn en ekstra netting dør. Jeg valgte en ekstra netting dør. Denne har Helsport sydd utenpå den originale døra slik at jeg kan fjerne denne og bare bruke netting døra. Tror dette vil gi god lufting til sommeren og så kan jeg se ut uten å få en myggsverm inn i teltet.
 13. Ingen tur uten stolen min, her Helinox Zero 490 g. Litt luksus unner jeg meg. Liten plass i sekken tar den også og ikke lenger enn at jeg kan pakke den på tvers over soveposen.
 14. Jeg synes det fungerer slik jeg håpet på. men det forutseter at været er bra. Kan nok bli en våt opplevelse hvis det kommer mye regn og vind. Små regnskurer er o.k. Det har jeg opplevd noen ganger. Sendte en mail til Hilleberg hvor jeg foreslo at de sydde på en hel teltduk ved fotenden, men fikk ikke noe ordentlig svar. Jeg lurte lenge på Tarp 10, men synes det ble for mye vekt og volum.
 15. Detter er sommer ""teltet" mitt. Hilleberg Tarp 5 og Hilleberg Mesh tent 1. Flott rød farge synes jeg. Lett og bære med seg og lite pakkevolum også.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.