Gå til innhold
 • Bli medlem

Per Fredrik

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  950
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Per Fredrik vant dagen sist 14. juni 2019

Per Fredrik hadde mest likt innhold!

Om Per Fredrik

 • Bursdag 24. sep. 1946

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Kanoturer med Ally 13,7 singekano, fotturer Hardangervidda
 • Sted
  Hosle

Nylige profilbesøk

5 645 profilvisninger
 1. Prøv å vær litt positiv da gitt og ikke så kritisk, la nå disse få en tjangs.
 2. Som Helsport sier på nettsiden sin så gjelder opplegget i Nederland øvrig Europa, for Norge jobber de med å få på plass et nytt opplegg.
 3. Enig, Sømhuset gjør en bra jobb, dessuten er de innen gangavstand fra der jeg bor (Hosle) så da kan jeg stikke opp der skulle jeg trenge hjelp.
 4. Ikke helt riktig, servicen i Nederland er for sentral Europa. per d.d har de ingen ting i Norge. Sier de jobber med å finne en løsning. Triste greie, hvorfor i all verden la de ned den serviceavdelingen de hadde før de hadde en ny opp og gå?
 5. Her er julehilsen fra Trym sammen med My og Fenris.
 6. Da endte jeg opp med fire Ringstind telt. Ganske sprøtt, men sånn ble det. Da jeg skule starte opp friluftslivet igjen for noen år siden kjøpte jeg hos Helsport, Ringstind Pro 1, en gammel modell til 1.499.- Så kom ønske om mindre vekt og pakke volum så da ble det Ringstind SL 1-2-. Siden ble det Ringstind Pro 2 og 2 SL. Med SL 2 har jeg komforten fra Pro 2 og lav vekt og pakkevolum. Alle teltene er kjøpt på outlet siden til Helsport, alle tilnærmet halv pris. Det er Ringsting SL 1-2 jeg har mest erfaring med, Jeg gjorde en test etter en tråd vi hadde her om begrensninger på SL teltene til He
 7. Dette ligner på de meldingene om datasvindel det er blitt advart mot. Noen kan ha kopiert siden til PostNord for å kreve ekstra betaling før pakken leveres, små beløp, men flere har visst betalt. Noen har også gitt ifra seg sensitive opplysninger.
 8. Dette må jo være en flott historie for lokalpressen om en mannevond hytteeier som har tatt seg til rette og jager bort folk som har kjøpt fiskekort av grunneier. Til våren ta med fiskekort og en lokal journalist.
 9. Som alle andre seriøse produsenter bruker Helsport den europeiske standarden EN13537 Å mistenkeliggjøre Helsport og sette ut rykte om at det er noen som har sagt at det er noe som kalles Helsport grader begynner å nærme seg en konspirasjonsteori så det synes jeg vi bør slippe her. Vi har produsenter som i tillegg til EN standarden gjør egne vurderingen etter tilbakemelding fra brukerne sine så de lister opp begge deler sånn som Rab gjør, kan være nyttig tilleggsinformasjon.
 10. Sånn er det her ,vi kommer trekkende med det vi selv har kjøpt for det er det alle beste i verden, men det er jo ikke sånn egentlig for det er helt avhengig av den enkeltes friluftsliv. Da gutta her ikke er helt etterrettelige med Rolls Royce begrepets gir jeg en liten kommentar på det. Skal du ta den helt ut og virkelig slå ut håret er det Rab Ultra Mythic 360 som er Rolls Roys modellen. Da får du en tresesongs pose hvor vekten ligger ned mot 600 gram. Skal du begrense "galskapen" kan du jo se nærmere på Mythic 400. Bare 60 gram mer vekt og litt varmere. Håper ikke forvirringen ble total.
 11. Klart det er vanskelig å velge. Du får mange svar og ikke alle er svar på spørsmålet ditt heller. Jeg kjøpte Helsport Rago Superlight som tre sesongs pose og er veldig fornøyd med den. Jeg fikk den til 3.750.- på outlet siden til Helsport. Den ble levert med et skikkelig komprimeringstrekk og ikke bare en pakk pose slik at jeg kan tilpasse lengden på den så den passer til bredden på sekken. Når jeg pakker legger jeg først soveposen på tvers i bunnen av sekken. Jeg har mye Helsport greier, men ikke bare. Som sommerpose har jeg Rab Neutrino 200. En annen ting med Helsport er at hvis det er noe
 12. Takk for tipset, dette har jeg ikke tenkt noe særlig på, men da jeg har to Helsport Ringstind telt hadde det nok vært en bedre løsning å ha glidelåsen på høyre side isteden for venstre som jeg har nå.
 13. Dårlig holdning når du sikkert kjenner til forholdene i Kina. Kjøper du tjuvegods på gata også, men jeg har nok en yrkesskade, jeg har jobbet i Kina
 14. Så du synes det er greit å kjøpe tjuvegods fra Kina? Dette er en kopi av Helinox sin stol.
 15. Da har jeg byttet ut den 25 cm lange glassfiberstaven i fotenden på teltet med en på 38 cm. Andre produsenter av sånne små telt har en tilsvarende løsning. Den nye er 8 mm tykk og passer akkurat inn in den hylsa som er der. Dette ser ut til å funke, heldig vis. Hvis Bergans fikser dette tror jeg de har en vinner. I tillegg har jeg selvfølgelig kjøpt en syntetisk sovepose. Rab Solar 2.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.