Gå til innhold

Per Fredrik

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  733
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Per Fredrik vant dagen sist April 7

Per Fredrik hadde mest likt innhold!

Om Per Fredrik

 • Bursdag 24. sep. 1946

Nylige profilbesøk

3 282 profilvisninger
 1. Per Fredrik

  Vintertelt over Hardangervidda

  Jeg er ingen "vinterkriger" sammenlignet med mange her, men jeg håper dere har tenkt igjennom bruk av primus i telt. Her er linken til en artikkel om Vegard Ulvang og Sydpolekspedisjonen da han nesten mistet livet på grunn av kullos forgiftning i teltet. Forsvarets forskningsinstitutt har også testet forskjellig utstyr og det er store variasjoner mellom de enkelte produsentene Ha en fin tur og håper på tur rapport. https://www.fvn.no/nyheter/lokalt/i/akrE4/Ble-kullosforgiftet-pa-vei-til-Sydpolen
 2. Per Fredrik

  Sovepose til 3 åring

  Kjøpte til barnebarnet i fjor da han var fire Helsport Alta Jr flex med variabel lenge 130-160. Han er mye med på tur. Ellers har du Alta Jr Winter eller Rago Jr.
 3. Per Fredrik

  Netthandel og personvern

  Jeg bruker alltid Karna ved netthandel. Får varen hjem og betaler om 14 dager. Stor fordel framfor å bruke kredittkort. Skal en handle på nettet er betingelsene som de er, passer det ikke så får en handle i butikk med kontanter,.
 4. Per Fredrik

  Mye søppel i fjellet

  Dette er jo en annen gjeng veit du. De er stolte av jobben sin og at vi tar dem på alvor. Litt samme gjengen som selger =Oslo. Nei, med yngre lovbrytere så må de bort fra miljøet de har vanket i og kanskje for første gang møte voksne som setter grenser. Hvis de da ikke melder oss til menneskerettighetsdomstolen. Tror ikke det er noen bra løsning å sette 14-15 åringer i fengsel, men vi kan ikke bare la de gå heller.
 5. Per Fredrik

  Mye søppel i fjellet

  Her har vi en mulighet som vi må ta vare på. Alle de som får samfunnstraff isteden for den straffen de egentlig skulle hatt kan settes til denne søppelplukkinga. De kommer ut i naturen og langt vekk fra sitt daglige miljø. Det er ikke alltid det nytter med forebygging og å skylde for vanskelig oppvekst for disse.
 6. Per Fredrik

  Ny superligt fra Helsport

  Det står vel i skriften at den største synd er å friste medmenneske over evne. Rago tre sesonger er nesten 400g lettere enn den jeg bruker nå og mindre volum så jeg får vente på hva skattevesenet sier i år, fristende er det. Så hører jeg også til en utdøende minoritet som helst kjøper norsk.
 7. Per Fredrik

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Tror du trenger noe sterkere enn poppcorn og cola etter denne tråden. Jeg sitter ute med peisbålet. Jeg trodde at denne tråden skulle dø ut da jeg dro inn Illuminati, men jammen lever den videre. Ha en fin kveld alle sammen,
 8. Per Fredrik

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Å hjelpe meg, det er sikkert Illuminati som står bak.
 9. Per Fredrik

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Da kom jammen en konspirasjonsteori også
 10. Per Fredrik

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Nei, hun setter ikke noe spørsmålstegn, hun driver å bygger sitt eget varemerke. Det er det hun lever av. Det er et tøft marked hun operer i og hun tar noen grep for å fremstå unik. Du er altfor subjektiv i argumentrekkene dine til å se det. Synes egentlig det er greit det hun prøver på, men ikke særlig gjennomtenkt. det som skjedde i Canada er mye verre.Ikke bare var handlingen feil, både tjuejakta og leiren hennes som hun ikke ryddet slik hun fikk beskjed om. Dessuten, blir du tatt av politi, så ikke prøv å ljuge. Det som skjedde i Canada har gitt henne et omdømme tap og det er alvorlig. Sponsorer merker seg dette.Tror du børe lese avisutsnittet fra Canada en gang til.
 11. Per Fredrik

  Telt til bruk i vindutsatt høyfjell

  Det ser sånn ut når en teller pluggene som er med. Jeg kjøpte også Ringstind Pro 2 i sommer, der er det også tre pluggfester i front. Mulig Helsport har hørt på oss til slutt og kommet med ekstra pluggfeste.
 12. Per Fredrik

  Telt til bruk i vindutsatt høyfjell

  Etter all hetsinga på Ringstind SL 1-2 for en tid tilbake dro jeg opp på Hardangervidda/Fagerheim for å prøve meg i dårlig vær. God-værs-telt med plugger av sølvpapir ble det påstått at det var. Måtte prøve da jeg hadde liten erfaring fra før med skikkelig dårlig vær. Det var meldt 15 m/s, vindkasten var såpass friske at jeg måtte stoppe opp og holde imot med vandre stavene for ikke å bli blåst overende. Jeg har gjort de modifikasjonene Tor-Erik nevner. Til daglig bruker jeg bare det ekstra pluggfeste på midten foran. Blåser det opp setter jeg i to ekstra plugger på langsidene. Det blir lite blafring og det sitter liksom fast i bakken. Virker som de ekstra pluggene gir bedre vindstabilitet. Det ble litt lavt under taket et par ganger, men alt gikk bra. Helsport sydde på de ekstra pluggfestene gratis.
 13. Per Fredrik

  Pakke sammen ally kano.

  Hvilken pose er det du har? Den jeg bruker som "vinteropplag" er en sort polyester sekk med rulle lukking
 14. Tror du er inne på noe viktig. Vi bør begrense turiststrømmen til faste steder. Rett og slett få "no go" soner for masseturismen. Da får vi på noen steder det som vil ligne på Fjellreven classic som holdes i Kungsleden. Når jeg ser på det på Youtube så er det tydelig at mange trivs med å gå sammen i flokk. Så får vi samlet slitasjen på noen faste steder og så blir det lettere å plukke søppel, for søppel blir det. Prismekanismen bør vi nok også bruke mer. Jeg ledet et prosjekt i Uganda for noen år siden, der var det helt andre priser for tilreisende enn for de lokale. Kanskje noe vi kan prøve her også. Noe av det første jeg ville gjort var å stenge de cruise skipene som fyrer med tungolje ute fra fjordene våre. Universitetet i Bergen har laget en studie på denne forurensningen, det er ingen lystig lesning.
 15. Per Fredrik

  Supertilbud på Hilleberg - Instagram annonse

  Når ting er for godt til å være sant så er det ofte det. Kanskje du skulle sende en kopi til Hilleberg. Skjellig grunn til å mistanke at dette er svindel.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.