Gå til innhold

Per Fredrik

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  727
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Per Fredrik vant dagen sist April 7

Per Fredrik hadde mest likt innhold!

Om Per Fredrik

 • Bursdag 24. sep. 1946

Nylige profilbesøk

3 185 profilvisninger
 1. Per Fredrik

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Tror du trenger noe sterkere enn poppcorn og cola etter denne tråden. Jeg sitter ute med peisbålet. Jeg trodde at denne tråden skulle dø ut da jeg dro inn Illuminati, men jammen lever den videre. Ha en fin kveld alle sammen,
 2. Per Fredrik

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Å hjelpe meg, det er sikkert Illuminati som står bak.
 3. Per Fredrik

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Da kom jammen en konspirasjonsteori også
 4. Per Fredrik

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Nei, hun setter ikke noe spørsmålstegn, hun driver å bygger sitt eget varemerke. Det er det hun lever av. Det er et tøft marked hun operer i og hun tar noen grep for å fremstå unik. Du er altfor subjektiv i argumentrekkene dine til å se det. Synes egentlig det er greit det hun prøver på, men ikke særlig gjennomtenkt. det som skjedde i Canada er mye verre.Ikke bare var handlingen feil, både tjuejakta og leiren hennes som hun ikke ryddet slik hun fikk beskjed om. Dessuten, blir du tatt av politi, så ikke prøv å ljuge. Det som skjedde i Canada har gitt henne et omdømme tap og det er alvorlig. Sponsorer merker seg dette.Tror du børe lese avisutsnittet fra Canada en gang til.
 5. Per Fredrik

  Telt til bruk i vindutsatt høyfjell

  Det ser sånn ut når en teller pluggene som er med. Jeg kjøpte også Ringstind Pro 2 i sommer, der er det også tre pluggfester i front. Mulig Helsport har hørt på oss til slutt og kommet med ekstra pluggfeste.
 6. Per Fredrik

  Telt til bruk i vindutsatt høyfjell

  Etter all hetsinga på Ringstind SL 1-2 for en tid tilbake dro jeg opp på Hardangervidda/Fagerheim for å prøve meg i dårlig vær. God-værs-telt med plugger av sølvpapir ble det påstått at det var. Måtte prøve da jeg hadde liten erfaring fra før med skikkelig dårlig vær. Det var meldt 15 m/s, vindkasten var såpass friske at jeg måtte stoppe opp og holde imot med vandre stavene for ikke å bli blåst overende. Jeg har gjort de modifikasjonene Tor-Erik nevner. Til daglig bruker jeg bare det ekstra pluggfeste på midten foran. Blåser det opp setter jeg i to ekstra plugger på langsidene. Det blir lite blafring og det sitter liksom fast i bakken. Virker som de ekstra pluggene gir bedre vindstabilitet. Det ble litt lavt under taket et par ganger, men alt gikk bra. Helsport sydde på de ekstra pluggfestene gratis.
 7. Per Fredrik

  Pakke sammen ally kano.

  Hvilken pose er det du har? Den jeg bruker som "vinteropplag" er en sort polyester sekk med rulle lukking
 8. Tror du er inne på noe viktig. Vi bør begrense turiststrømmen til faste steder. Rett og slett få "no go" soner for masseturismen. Da får vi på noen steder det som vil ligne på Fjellreven classic som holdes i Kungsleden. Når jeg ser på det på Youtube så er det tydelig at mange trivs med å gå sammen i flokk. Så får vi samlet slitasjen på noen faste steder og så blir det lettere å plukke søppel, for søppel blir det. Prismekanismen bør vi nok også bruke mer. Jeg ledet et prosjekt i Uganda for noen år siden, der var det helt andre priser for tilreisende enn for de lokale. Kanskje noe vi kan prøve her også. Noe av det første jeg ville gjort var å stenge de cruise skipene som fyrer med tungolje ute fra fjordene våre. Universitetet i Bergen har laget en studie på denne forurensningen, det er ingen lystig lesning.
 9. Per Fredrik

  Supertilbud på Hilleberg - Instagram annonse

  Når ting er for godt til å være sant så er det ofte det. Kanskje du skulle sende en kopi til Hilleberg. Skjellig grunn til å mistanke at dette er svindel.
 10. Per Fredrik

  Mere Vindkraft når det brukes strøm til Bitcoin?

  Equinor har i dag tre lisenser for utbygging av en vindmølle park på Doggerbank. Planen er å investere 100 mrd fram til år 2030 i lønnsom fornybar energi. Det er meningsløst å bygge vindkraft på land. Den nye styrelederen hos DNT sa på landsmøtet at dersom vindkraft bransjens planer på land skal realiseres betyr det et samlet planareal på størrelse med Vestfold fylke med veianlegg i inngreps fri natur tilsvarende to ganger Norge på langs. DNT ber også politikerne å stans arbeidet med planer for vindkraft utbygging på land. Kanskje vi heller kunne begynne med å se på salg av kraft til utlandet slik at vi slipper å kjøpe tilbake dyr kullbasert kraft fra Polen.
 11. Per Fredrik

  Hilleberg film om telt for lange personer

  Fikk denne på Facebook siden min i dag. Nå synes jeg jeg du er ganske kritisk, mannen er to meter høy og gir en bra informasjon om hvordan det er å lever med Hillerbergs telt for de som er over gjennomsnitts høyde. Som videoen også sier, det er Rolf Hilleberg på 190 cm som ofte er målestokken. Synes ikke du skal dømme ut denne videoen bare fordi den ikke har med måleparameter du hadde ønsket deg. Nå er jeg bare 187 cm da så jeg får uansett plass. Det er vel ofte en smak sak og en personlig preferanse hvor mye plass vi trenger. Jeg bruker ofte Helsport Ringstind 1-2 og synes jeg har god plass mens andre her synes dette teltet er klaustrofobisk.
 12. Per Fredrik

  valg av lett ryggsekk

  Kjenner meg igjen, selv om jeg ikke har vært fjellfant i 65 år så er jeg på god vei inn i livets høst. Nå i sommer brukte jeg tarp og myggtelt for første gang. Ville ha noe luftig og lett å ha med meg i den varmen vi hadde. Så da ble det Hilleberg Tarp 5 og Meshtelt 1. Tarpen veier 320 gram myggteltet 410 gram.
 13. Per Fredrik

  Praktisk sommertelt med god ventilasjon. Tips?

  Har du vurdert tarp og mesh telt? Mer lufting får du ikke, men, det er ofte et men, dette er en godværs løsning, det kan lett regne litt inn. Jeg valgte denne løsningen i sommer, det ble for varmt i teltet og så ville jeg ha litt mindre å bære på. Du finner mer om dette på siden til Hilleberg,. tarper og mesh telt i mangestørrelser. Ikke det billigste, men absolutt value for money. .
 14. Per Fredrik

  Hilleberg Tarp 5 og Mesh tent 1

  Bra videoer fra Petra Hilleberg som vanlig som beskriver dette. Det er bare å senke vandre staven ved hode enden som jeg har på 135cm. Det hjelper. Har mailet litt med Hilleberg om dette, Det er et bra produkt, men litt vel minimalistisk for meg, men bra turer ble det. Det er en god naturopplevelse å bare bruke mesh teltet.
 15. Per Fredrik

  Hilleberg Tarp 5 og Mesh tent 1

  Ser ikke ut som linken din virker. Alle ønsker en har på lista ender ofte opp med et kompromiss. Vekt og volum var viktigst for meg her, men jeg skulle gjerne hatt et lite fortelt. Så får jeg heller samarbeide med værmeldinga. Ellers er tarpen fin ha med på fjellet sammen med teltet, lite volum liten vekt, vandre staver har jeg med uansett
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.