Jump to content

Tips til fisketur i trøndelagsområde


Elvegris

Recommended Posts

Vi er to kompiser som planlegger en 3-4-5 dagers tur i uke 31 hvor fiske står som hovedmål. Nå har det seg slik at vi ikke har peiling på hvor vi skal dra. Er åpen for både fjell og kanotur. Noen her som har gode tips for område vi bør utforske? Bør helst ikke ligge så veldig mange timer fra Trondheim. Har tenkt på Femunden, men fant ut at det får vi ta en annen gang.

Gode tips motaes med stor takk.

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Spørs hva som er mest avgjørende, men mange gode fiskevann på Fosenhalvøya (har ingen konkrete tips, men det går jo å google litt). Røros/omegn, kanskje helst østover, er en fin mulighet også. Aursunden? Kart med fiskearter under "Temadata" finner du på godtur.no.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Takker for mange gode tips. Vi driver og funderer på samsjøen, med kano. Ser også det er noen andre vann i nærheten av den. Noen som har noe erfaring herfra? Feren og Forra i Meråker har vi også vært inne på tanken om, men er litt usikre i disse tider. Temperaturen har vært NOE :-) høy i det siste og kleggen blomstrer.... Ser for oss at oppe på samsjøen er det noe mindre. Vet ikke helt hvorfor vi tenker slik, kanskje høyden?

Link to comment
Share on other sites

Jeg var på Samsjøen i starten av Juli, når det var varmt og stille holdte jeg på å bli spist opp av klegg, noen var så store at jeg trodde det hadde kommet kjempeveps til Trøndelag. Ser du bort i fra det, er det et veldig fint fiskevann med muligheter for bra fangst :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy