Gå til innhold
  • Bli medlem

Elvegris

Passivt medlem
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Elvegris

  1. Mulig denne tråden er vel gammel, men uansett... Besøkte denne hytta til Ornitologi foreningen i fjor vinter. Rett så fin plass. Har også hør navnet Schjølberghytta på den. Anbefales virkelig. Fin tur å ta med kidsa på.
  2. Da er konklusjonen at jeg styrer unna billigsorten og heller legger noen ekstra kroner i noe kjent og velprøvd. Takker for tips.
  3. Noen som har erfaring med denne? http://www.inbao.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&b_id=972565&b_kid=574023 Er denne helt ok eller er det noe man bør styre unna?
  4. Takker for mange gode tips. Vi driver og funderer på samsjøen, med kano. Ser også det er noen andre vann i nærheten av den. Noen som har noe erfaring herfra? Feren og Forra i Meråker har vi også vært inne på tanken om, men er litt usikre i disse tider. Temperaturen har vært NOE høy i det siste og kleggen blomstrer.... Ser for oss at oppe på samsjøen er det noe mindre. Vet ikke helt hvorfor vi tenker slik, kanskje høyden?
  5. Noen spesielle vann/område du da tenker på? Har ikke vært der før så kjenner ikke så godt til Tydalen. Fint om du kan forslå feks noen gode vann til oss.
  6. Vi er to kompiser som planlegger en 3-4-5 dagers tur i uke 31 hvor fiske står som hovedmål. Nå har det seg slik at vi ikke har peiling på hvor vi skal dra. Er åpen for både fjell og kanotur. Noen her som har gode tips for område vi bør utforske? Bør helst ikke ligge så veldig mange timer fra Trondheim. Har tenkt på Femunden, men fant ut at det får vi ta en annen gang. Gode tips motaes med stor takk.
  7. Ta en titt på denne linken: http://kaasin.no/2007/10/31/fullrigget-paris-pulk/ Er en også et bra tips til styrefinner. Go tur.
  8. Så jæveli bra turrapport !! Håper bildene blir synlige.... Fish on!!
  9. Har en selvlaget til salgs om du ikke er så veldig kresen på vekt. Ca 10 kg, uten at jeg kan si at jeg har satt den på vekta. Ble litt for tung for meg. Er ikke med pipe. Har ikke bilde akkurat for hånden, men kan ordnes...
  10. Kan melde om fine isforhold på Gaustadvatnet ved Hølonda. Jevnt 15-20 cm stålis og bitevillig fisk ....
  11. Elvegris

    Isfiske 2014

    Noe jeg synes er greit, er å først gå på finn.no/kart, flyfoto, og se på vannet jeg har tenkt å duppe marken i. Får en ganske grei oversikt hvor grunnene er. Kanskje litt latmannsfiske dette, men slipper å lete så veldig etter gode (mulige) fiskeplasser. Gjorde dette så sent som ikveld da det blir fiske, lavvo, ovn og en lille en i morgen. Har nå klart hvor storfisken står og regner med storfangst .
  12. Var også en kjapp tur i Bymarka idag. Hadde litt lyst til å sjekke isforholdene. Lauglovatnet viste seg fra sin beste side og derfor tar vi sjansen på isfiske/hockey i morgen på ett av de mindre vannene i marka. Går ut fra at isen er noe av det samme...tror vi...
  13. Lauglovatnet hadde fin is idag. Spasserte over hele vannet, men hadde ikke med sy...eeeh...fiskesaker. Fikk da ikke gjort noen måling, men så rett så bra ut. Noe som vet hva som befinner seg i dypet på dette vannet? Går ut ifra det er snakk om bare smått men må spørre likevel;-)
  14. He he.. tenkte ikke på noe stort i bymarka akkurat. Men morro kan det være likevel. Kanskje man da skal ta turen i helga og satse på noen steikørreter til bålkosen om ikke annet.
  15. Noen i Trondheimsområdet som vet hvordan det ligger ann med isen i disse tider? Vet det har vært veldig mildt denne vinteren, men hørte eller leste et sted om at isen på enkelte vann i bymarka er bra... Ellers hadde det vært fint om noen vet om vann ikke så veldig langt utenfor Trondheim som nå er sikre. Må innrømme det klør litt i fingrene etter å dra noe større opp av hullet snart.
  16. Elvegris

    Ny fiskemetode?

    Mente jeg har sett en videosnutt av dette...fant den til slutt: http://ut.no/artikkel/1.7802191 Ser jo rett så bra ut.
  17. Sant nok. Ser for meg at denne vil bli sprengt til det ytterste til tider. Grunnen til at jeg vurderer en slik, er at pr. nå har et selvlaget trekk av bevernylon på pulken. Fungerer greit det også, men kunne være så himla greit å dra hele bagen inn i teltet/ lavvoen og la pulken bli igjen utenfor. Blir litt enklere å holde orden på ting dersom jeg kjenner meg selv rett. Er spent på om noen med erfaring om denne svarer. Ellers får du har god tur i vinter.
  18. Er det en slik du mener? Har selv tenkt å skaffe meg en slik, men dersom glidelåsen er bare %&##!!, så kanskje jeg bør revurdere det?? Uansett flott at du deler.
  19. Hei. Har prøvd med taudrag men likte det ikke noe særlig. Ble alt for mange blåflekker bak på leggene når pulken kom å hilste på. Synes også det ble for ukontrollerbart. Løsningen ble at jeg "lånte" 2 brøytepinner av plast som jeg "tilfeldigvis" fant i veikanten, og lagde drag av disse. Fungerer utmerket. Benytter så det gamle magebeltet (litt modifisert selvfølgelig) som jeg hadde til gamlebikkja til å dra pulken. Er helt sikkert bedre med fjellpulken sitt drag, men synes det er morro å lage mitt eget. Blir liksom litt utenom det vanlige og ikke er det dyrt heller. Siden jeg ikke er blitt bitt av sjakkbasillen som herjer landet nå, kan man bruke de små grå til å lage turutstyr og på den måten trimme topplokket..he he. God tur.
  20. Ja denne har jeg hørt en del om og avmerket denne på kartet. Har foreløpig ikke vært der. Er nok verdt et besøk om ikke lenge. Kom gjerne med andre tips også om du har.
  21. Nei vet ikke noe om historien men hørte noen rykter om at det var noen tyskere som gjemte seg der under krigen, men vet overhode ikke om det stemmer. Vet egentlig ikke om navnet er riktig heller, men uansett et koselig krypinn. Artig link du hadde. Kanskje man skulle gjøre noe lignende i vinter... men spørs om kona er like enig..he he
  22. Hei. Vet dette temaet har vært oppe til diskusjon her tidligere, men shit au.. Har hørt at det skal være flere "bortgjemte hytter" i bymarka i Trondheim. Tenker da ikke på Dreiers Minne, Bjørkhylla eller orientologhytta (den ved geitkinn). Er det noen som vet om at det skal finnes flere lignende hytter/gammer rundt omkring? Synes det er morro å dra på skattejakt etter slike. Vært veldig morro, dersom de finns, om noen kan legge ut bilder, kart etc og fortelle hvor de er. gjerne med litt historie om noen har.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.