Jump to content

Annetteh

Aktiv medlem
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

About Annetteh

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Annetteh's Achievements

 1. Takk for gode tips Hvilken lengde trenger jeg på skiene? Er 171 cm høy.
 2. Takk for svaret! Har sett på noen tester og ser at begge disse kommer godt ut, så begge er på lista over truger jeg vurderer
 3. Skal kjøpe mine første par med truger og lurer på om noen har tips. Liker å gå på fjellet, så gjerne truger som passer i bratt terreng (med helstøte) og som gir et godt grep.
 4. Jeg har funnet ut at jeg skal gi skiturene en ny sjans og trenger tips til ski. Jeg er glad i utforske nye steder og når jeg går tur på beina trives jeg best utenfor de mest trafikkerte stiene, ønsker derfor ski som jeg kan gå på i løssnø. Tror ikke det vil bli toppturer med det første. Har blitt tipset om at smale fjellski både går i skisporet, men også er fine til å gå med i løssnø, er dette et bedre valg en langrennski? Bør man isåfall gå for ski med eller uten stålkanter? Erfaringen fra barndommen var at skiene var bakglatte i oppoverbakkene og klabbet i nedoverbakkene selv om de var smørefrie, så også gjerne tips til hva jeg skal velge her. Jeg er helt blank her, så vil gjerne også vite om noen har noen formening om en bindingstype er bedre enn en annen til mitt bruk.
 5. Jeg er nesten alltid iskald på beina og har blitt tipset om at det finnes elektriske varmesokker og varmesåler. Har noen et produkt de vil anbefale?
 6. Har noen ei god tursag å anbefale?
 7. Forslag til et godt og varmt liggeunderlag? Har sett på exped sine og liker de. Jeg sover helst under åpen himmel, bør jeg velge synmat framfor downmat? Har noen andre liggeunderlag å anbefale?
 8. Hei! Noen som kan tipse om en rimelig og god powerbank som lades med solcelle? Gjerne med mulighet for å lade tlf 2-3 ganger. Har noen erfaringer med ladere fra eks jula og Clas ohlson?
 9. Jeg vurderer å melde meg på en tur med Hvitserk. Ser de får litt blandede tilbakemeldinger, men mange av de jeg finner er gamle. Noen erfaringer med dette reisebyrået?
 10. Hva slags underlag bruker dere når dere sover i hengekøye? Prøvde ei natt med et oppblåstbart liggeunderlag, men det følte jeg snudde seg på kryss og tvers og lå alt annet enn under meg! Ser for meg et ullteppe kan være mer praktisk siden det er større. Fikk også et tips om at reinsdyrskinn skal isolere godt.
 11. Jeg er på jakt etter en sovepose jeg kan bruke på vintere. Jeg er ikke så erfaren på utecamping, så foreløbig er det snakk om korte turer i nærområdet. Er sjelden så kaldt her jeg bor, men jeg fryser stort sett alltid så stoler ikke helt på temperaturmerkingen på soveposene. Jeg tenker det kan være greit med en pose som kan tåle rundt 10 minus. Det blir stort sett overnatting under åpen himmel/hengekøye. Har dere noe å anbefale? Ser ut som syntetisk er det beste med tanke på fukt og utesoving. Foreløbig ser det ut som disse kommer godt ut: - Helsport Trollheimen Winter: [Hidden Content] - Ajungilac Tyin Winter [Hidden Content] - Isbjørrn [Hidden Content] Noen anbefalinger, eller andre forslag?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy