Gå til innhold
 • Bli medlem

Annetteh

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Annetteh

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har noen ei god tursag å anbefale?
 2. Forslag til et godt og varmt liggeunderlag? Har sett på exped sine og liker de. Jeg sover helst under åpen himmel, bør jeg velge synmat framfor downmat? Har noen andre liggeunderlag å anbefale?
 3. Hei! Noen som kan tipse om en rimelig og god powerbank som lades med solcelle? Gjerne med mulighet for å lade tlf 2-3 ganger. Har noen erfaringer med ladere fra eks jula og Clas ohlson?
 4. Jeg vurderer å melde meg på en tur med Hvitserk. Ser de får litt blandede tilbakemeldinger, men mange av de jeg finner er gamle. Noen erfaringer med dette reisebyrået?
 5. Hva slags underlag bruker dere når dere sover i hengekøye? Prøvde ei natt med et oppblåstbart liggeunderlag, men det følte jeg snudde seg på kryss og tvers og lå alt annet enn under meg! Ser for meg et ullteppe kan være mer praktisk siden det er større. Fikk også et tips om at reinsdyrskinn skal isolere godt.
 6. Jeg er på jakt etter en sovepose jeg kan bruke på vintere. Jeg er ikke så erfaren på utecamping, så foreløbig er det snakk om korte turer i nærområdet. Er sjelden så kaldt her jeg bor, men jeg fryser stort sett alltid så stoler ikke helt på temperaturmerkingen på soveposene. Jeg tenker det kan være greit med en pose som kan tåle rundt 10 minus. Det blir stort sett overnatting under åpen himmel/hengekøye. Har dere noe å anbefale? Ser ut som syntetisk er det beste med tanke på fukt og utesoving. Foreløbig ser det ut som disse kommer godt ut: - Helsport Trollheimen Winter: 98825887395546f0ef
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.