Jump to content

roger123

Aktiv medlem
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by roger123

 1. Det er vel ca lik brennetid på de forskjellige boksene?
 2. Ok. Synes at power gas var noe vanskeligere å få fyr på..trengte 3 forsøk. Men coleman tente med en gang. Er det tilfeldig?
 3. Hei. Enkelt spm... Har en primus omnifuel. Har det noen betydning hvilken gass jeg bruker? Finnes det bra og dårlig gass? Har både primus power gas(4season mix) og coleman liggende.
 4. Nei jeg har egentlig ikke det. bare søk litt på nettet så finner du en god del. Evt spør på fiskersiden.no (forum)
 5. Må få høre hvordan forholdene er da, når du kommer tilbake.
 6. Kurt Vollmo : 92435383
 7. Ok. Da er det vel ikke noe tvil om at det lønner seg å gå på vestsiden av elva. Takk for svar. forresten noen som har vært oppå selve virmafjellet og vet om det er fisk i vanna oppå der?
 8. Så ikke så dumt ut det der nei. Ville du beregnet mange timer på den ruten der da? Bruker gaukarelva å være overkommelig å krysse eller?
 9. Hei. I uke 30 skal jeg på fisketur, skal gå opp virmadalen til virmavatnet, før turen går videre til store kjukkelvatnet osv. Men er i tvil om jeg skal gå på øst eller vest siden av virmaelva fra namsvatnet. Ser ut som det er mere kratt på østsiden... Noen som har gått der som har noen tips om det? Roger
 10. det var ikke slike bilder jeg ville se nå. hvordan er det i år i forhold til tidligere år da? er det alltid like sent?
 11. så du tror ikke det blir for tidlig siste uka i juli? Gikk inn til jengelen via tomasvann for 2 år siden, leide hytta der en uke. fin vei å gå det også. opp fra namsvatnet er vel kansje den mest folksomme veien også sies det. Men jeg har gått der 2 ganger tidligere og nesten ikke sett folk. dog har jeg brukt å dra litt tidlig før den værste folkevandringen. Kansje litt tregere fiske, men det føles som man har hele parken for seg selv! ett flott område.
 12. går nok opp fra namsvatnet. kansje en natt ved oddvatnet, hvis vi ikke gidder å gå helt opp til gaukaren på første etappen. blir vel rundt i omerådet der tenker jeg. eller har du noen bedre forslag?
 13. ok. vurderer siste uka i juli. spørs om det kansje er tidlig opp mot jengelen/kjukkelen enda da? sikkert vanskelig å si før det nærmer seg.
 14. Er det noen som har peiling på hvordan forholdene er i børgefjell i år? Mye snø/is, eller begynner det å gi seg? Har vinteren omsider blitt vår? greit å vite før man planlegger fisketuren.
 15. Hei. Har vært på fisketur i børgefjell 3 år på rad nå. I sommer krysset jeg toppen av Tunnurfjellet på vei over til gaukarvatnet. På toppen av tunnurfjellet tenkte jeg å prøve å fiske i de 3 små vannene som ligger der. Men pga uvær måtte jeg bare gå videre og få opp lavvoen. Er det noen sam har prøvd å fiske i disse vannene? Om det i hele tatt er fisk der? kan godt sende pm...
 16. roger123

  GPS

  Har tenkt å skaffe meg en gps til turbruk. Men har null erfaring og vet ikke helt hva jeg skal kjøpe. Har funnet en som virker grei: [Hidden Content] Noen som har eller har prøvd den? Fant en ubrukt på finn.no til 2700,- evt noen som har andre forslag? Hvordan er forresten kartene, er det del-kart over norge eller får man hele norge på ett kart? Tenker da hovedsaklig på terreng.
 17. Du kan jo holde abstinensene i kontroll med litt isfisking til våren nærmer seg?
 18. heisann. lurer på om det er noen her inne som vet hvordan våren er i børgefjell i år? har fått hytta ved jengelen uke 28. og lurer på om noen klarer å forrutsi hvordan fisket er der da? vannføring osv? er det en sjangse for at det er litt tidlig? er omerådene rundt jengelen/kjukkelen som blir tatt for seg. roger
 19. roger123

  popper

  heisann. er det noen som har erfaring med popperfiske her inne? tenker å prøve popper etter ørret. noen som har prøvd dette?
 20. ja det skal jeg gjøre. det blir vel så vi går på den andre siden av storelva i stedet, på østsiden. har hørt det skal være veldig fint der.
 21. lurte litt på om det egentlig blir langt å gå dit i en etappe ja. er det en annen "rute" som kan være raskere å gå? (bor i trøndelag, så det blir bil oppåver). hvor tror dere det er best fiske da, i omerådet djupvatnet og blyvatnet eller rundt jengelvatnet, langvatnet? litt dumt spm for jeg vet hvordan fisken i børgefjell kan være. den lever sitt eget liv! hadde jo tenkt å gå opp på vest siden av storelva. er det noen bekker/elver som vil være vanskelige der da?ser ut fra kartet at det ikke er noe problem der.? er det forresten helt snaufjell og bare stein oppe ved jengelen? eller er det litt trær? som sagt : alt av tips, både til rute og fisking er ønsket! send gjerne pm om det er noe du ikke vil at resten av norge skal vite.
 22. heisann. var i børgefjell (var vel egentlig ved veste rekaren) for ett år år siden, nå skal vi endelig tilbake..blir nok i månedskiftet juli/august. men nå blir det inne i børgefjell. tenker på en 5-7 dagers tur til omerådet rundt jengelvassdraget, langvatnet og jengelvatnet (sørsiden). blir nok båtskyss over namsvatnet. har mest lyst til å gå helt dit første dagen. hvor lang tid tror dere det ca vil ta å gå dit? er kjent med å gå i fjellet.. noen som har vært i omerådet?bra med fiske? leirplasser? intrisert i alt av tips!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy