Jump to content

KjartanE

+Sponsor
 • Posts

  166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

KjartanE last won the day on March 10

KjartanE had the most liked content!

Reputation

110 Excellent

About KjartanE

 • Birthday 08/12/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sola

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En kompis stekte muffins med stort hell! Jeg har lyst på en slik selv, så følger spent med om det dukker opp svar med erfaring på mer "avansert" baking/kokkelering! Finnes forøvrig oppskrifter hos Omnia.
 2. Hvis jeg holder matta opp mot lyset kan jeg se at dunet ikke er likt fordelt i min matte. Har forsøkt å riste det litt på plass og å dunke hardt i matta, uten at det har gitt stor effekt. Men jeg har ikke brukt det i lave nok temperaturer til at jeg kan si noe om dunplasseringen påvirker hvor varmt det oppleves.
 3. Nyeste Lofoten Pro har forresten rektangulært innertelt. Men så er det den fargen da.. Ikke lett å holde oversikten over alle Lofoten variantene…
 4. Kan ikke forstå at de skal ha så veldig ulike egenskaper. Formen på innertelt hadde gjort at jeg hadde valgt Fjellheimen(rektangulært) 10 av 10 ganger. Lofoten Pro Fjellheimen Pro
 5. Nei. Du linker til Camp-versjonen. De 400 grammene ligger tydeligvis i forteltet.
 6. Til kaffekosen på morrakvisten, men hadde glemt kaffe.
 7. Førstegangsbruk etter overhaling av 111. Litt smålei pannekaker på tur, men minsten var storfornøyd.
 8. Ikke prøvd Dura, men jeg behandler ikke mitt Ultra med silkehansker. Virker mer enn solid nok for normal bruk.
 9. Jeg har brukt, og bruker Thermarest Trekker LW i flere år, og var fornøyd med det. Bytta til Exped Ultra 7R LW og ble nyfrelst. For meg gir det bedre liggekomfort. Sklir ikke av liggeunderlaget på samme måten.
 10. I ekte forumånd anbefaler jeg noe annet enn det du egentlig spør etter 🙂 Den er i tillegg tyngre. Men er helt suveren. GSI OUTDOORS STEKEPANNE 8"
 11. Det var litt dårlig gjort. Jeg hadde glemt å stramme det. Dette bilde viser litt mer rettferdig innerteltet når alt er stramma opp.
 12. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Enkelte detaljer liker jeg, som to dører i forteltet, og at glidelåsen kan åpnes fra toppen, samt at fronten fungerer som gapahuk hvis man gidder å rulle hele opp. Liker også det lyse innerteltet. Men så er det ting jeg ikke liker. Som ventilasjonen på langsidene. Når ungene, eller jeg havner inntil duken blir det vått. Det merkelige designet på lommene inni. Det slappe innerteltet. Nå regner det utenfor, så gidder ikke krype ut for å ta bilder av det jeg mener er feil i pluggplassering i forenden. 🙂 Jeg hadde nok kjøpt Helsport Fjellheimen Superlight Camp 4 om jeg skulle kjøpt på nytt.
 13. Tur til Mån med yngstemann. Nydelig i dag.
 14. Sier meg ferdig denne gang. Fornøyd med resultat. Så får jeg se om jeg tar de to andre også.
 15. Joda. Jeg er egentlig happy. Men en mer tålmodig sjel hadde nok lakkert den penere. Utgangspunktet:
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy