Jump to content

KjartanE

Aktiv medlem
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

About KjartanE

 • Birthday 08/12/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sola

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KjartanE's Achievements

 1. Jeg har to jakker derfra. En med lufting under armene og en uten. Den uten er mest behagelig på sommer da den er lettere og smalere i fasongen, men jeg blir fort varm. Så for min del må nye jakker jeg går til anskaffelse av ha lufting.
 2. Alt blir vel dyrere for tiden. Helsport sine telt og soveposer gjør man jo jevnlig gode kjøp på når XXL har 25%, jeg kjøper i hvert fall ikke nytt til fullpris. Digresjon: Ser mange som selger ubrukte telt de har kjøpt «billig» på tilbud, de havner på Finn et par dager etter at XXL er tilbake til fullpris. Samme skjer fra outlet hos Barents Outdoor. Demotelt forsvinner fra «Brukte telt», dukker opp på Finn et par tusenlapper dyrere.
 3. Nå får du Barents Outdoor Ultralight for 1500kr også. Den har vel en pakkpose som fungerer også.
 4. Tilbud hos Helsport nå med kode: Bravsummer40
 5. Jeg har ikke brukt den mer enn to ganger foreløpig, så kan ikke si noe om slitestyrke over tid. Men så langt er jeg veldig fornøyd. Godt (nok) med festepunkter, gode maljer. Pakkposen er ubrukelig, så den er bytta ut med en mer brukervennlig sak jeg hadde i en skuff.
 6. Takk for tipset 🙂 Det kan den jo faktisk brukes til.
 7. Og det er jo faktisk bra. Både for lommebok og miljø.
 8. Fikk svar fra Helsport om at det var en kjent problemstilling, og at produktutviklingsavdelingen jobbet med nye produkter og pakkposer. De håpte at det var forbedret til kommende sesong.
 9. Jeg sendte akkurat et hjertesukk til Helsport.
 10. Jeg tror ikke du har samme konvolutten som jeg prater om. Pakkpose er feil begrep. Jeg burde ikke brukt det ordet. Den er verken pose eller til å pakke i.
 11. Samme posen ble kjøpt her også.
 12. Kjøpte en Helsport Superlight tarp til kampanjepris hos XXL. Fornøyd med det. Lenge sett på den. Men, hva skjer med pakkposene til Helsport? Komplett ubrukelige greier. Må jo brette sammen med millimeterpresisjon for å få den nedi etter bruk. Samme pose som fulgte med et footprint. Noen gode forslag til pakkpose jeg kan bruke i stedet? Foreløpig har jeg stappet den ned i en Sea to Summit pose jeg hadde liggende.
 13. Usikker. Jeg har ikke følt behov for det selv. Sorry. Fikk ikke med meg kriteriet om selvstående.
 14. Du har jo Helsport LY Gapahuk. Veldig lett å sette opp. Står stabilt. Veldig fornøyd med mitt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy