Gå til innhold
 • Bli medlem

roger123

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Det er vel ca lik brennetid på de forskjellige boksene?
 2. Ok. Synes at power gas var noe vanskeligere å få fyr på..trengte 3 forsøk. Men coleman tente med en gang. Er det tilfeldig?
 3. Hei. Enkelt spm... Har en primus omnifuel. Har det noen betydning hvilken gass jeg bruker? Finnes det bra og dårlig gass? Har både primus power gas(4season mix) og coleman liggende.
 4. Nei jeg har egentlig ikke det. bare søk litt på nettet så finner du en god del. Evt spør på fiskersiden.no (forum)
 5. Må få høre hvordan forholdene er da, når du kommer tilbake.
 6. Ok. Da er det vel ikke noe tvil om at det lønner seg å gå på vestsiden av elva. Takk for svar. forresten noen som har vært oppå selve virmafjellet og vet om det er fisk i vanna oppå der?
 7. Så ikke så dumt ut det der nei. Ville du beregnet mange timer på den ruten der da? Bruker gaukarelva å være overkommelig å krysse eller?
 8. Hei. I uke 30 skal jeg på fisketur, skal gå opp virmadalen til virmavatnet, før turen går videre til store kjukkelvatnet osv. Men er i tvil om jeg skal gå på øst eller vest siden av virmaelva fra namsvatnet. Ser ut som det er mere kratt på østsiden... Noen som har gått der som har noen tips om det? Roger
 9. det var ikke slike bilder jeg ville se nå. hvordan er det i år i forhold til tidligere år da? er det alltid like sent?
 10. så du tror ikke det blir for tidlig siste uka i juli? Gikk inn til jengelen via tomasvann for 2 år siden, leide hytta der en uke. fin vei å gå det også. opp fra namsvatnet er vel kansje den mest folksomme veien også sies det. Men jeg har gått der 2 ganger tidligere og nesten ikke sett folk. dog har jeg brukt å dra litt tidlig før den værste folkevandringen. Kansje litt tregere fiske, men det føles som man har hele parken for seg selv! ett flott område.
 11. går nok opp fra namsvatnet. kansje en natt ved oddvatnet, hvis vi ikke gidder å gå helt opp til gaukaren på første etappen. blir vel rundt i omerådet der tenker jeg. eller har du noen bedre forslag?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.