Gå til innhold
 • Bli medlem

Jan Arve

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jan Arve

 • Rang
  Jan Arve

Nylige profilbesøk

873 profilvisninger
 1. Jeg er 190 cm og valgte Reinsfjell 2 Superlight fra Helsport denne gangen. Der er det et lite fortelt på hver side, der går det også fint å holde innerteltet tørt 😃
 2. Mitt telt klappet fullstendig sammen i vind og to av stengene knakk. Midtstanga overlevde. Siden har jeg ikke brukt teltet. Jeg husker også at jeg hadde litt utfordringer med at ytter- og innerteltet kom borti hverandre. Hvor stramt alt bør være er jeg ikke sikker på ... jeg pleier å sette pluggene til ytterteltet så langt fra hverandre at duken blir strammest mulig nederst. Når det gjelder å gå inn i telt ved regnvær pleier jeg å ta av meg jakken før jeg åpner ytterteltet... så setter jeg meg bare inn i innerteltet og lukker ytterteltet. Da kommer det minimalt med fuktighet inn i innerte
 3. Grattis! Jeg kjøpte grønn....skulle hatt rødt ☺️
 4. Ja du har mulighet til å fyre både i inner- og ytterteltet i Wigloen. Luftingen er lett å styre med tre åpninger via forteltene og tre lufteåpninger i taket.
 5. Det er ikke jeg enig i - setter man primusen inn mot innerteltet er det himmelhøyt under taket ☺️
 6. Jeg har ikke selv brukt teltet på vintertur, men jeg mener det ble brukt på en ganske heftig TV-sendt ekspedisjon i Canada (i en eller annens fotspor - Ingstads?) Matlaging er ingen problem i hovedinngangen - kanskje i minste laget for en stor kuldegrop?! de andre forteltene er det god plass til utstyr.
 7. Da fant jeg en tråd om dette gitt....
 8. Jeg har en Primus Omnifuel som bråker noe vanvittig. Jeg tenkte på å kjøpe ny brenner pga dette, men så kom jeg over Silent Cap. Er det noen som har prøvd det? Hva tror dere om denne? [Hidden Content]
 9. Hvordan går det med recondressen? Jeg synes det var vel tidlig at impregneringen er slitt bort etter ett år... eller hvor lenge skal man forvente at den varer? (klart det varierer med type bruk). Hvor mange dager ute kan man være før man må impregnere? Jeg har selv en Norrøna Dovre-dress som ble kjøpt for snart 7 år siden. Den har jeg vært kjempefornøyd med. Den er nå utslitt, borrelåser og knapper faller av. Jeg sliter med valg av ny dress da den nye Dovre-dressen (Dri3) ikke helt faller i min smak, (færre lommer osv) og jeg er usikker på dette stoffet. Har lyst til å gå for Recon.
 10. Jeg tenker nå å kjøpe dette teltet...er det endringer/forbedringer jeg burde få Helsport til å utføre med en gang før teltet blir levert? Ekstra barduner, pluggfester, stormmatter??
 11. Hvordan er liggelengden på Ringstind 2 kontra Exped Venus II for oss fra 190cm og oppover. Jeg ser at veggene skrår ikke så mye på Exped Venus II, men liggelengden er oppgitt til 220cm (dvs samme lengde som min sovepose).
 12. Jeg har Helsport Alta Long. Den er 215 cm.
 13. Jeg er 191 cm lang og lurer på om jeg kommer til å berøre innerteltet i Ringstind 2 Light. Har veldig lyst på dette teltet men lurer på om det blir en utfordring da jeg også liker å bruke liggeunderlag som er 7 cm høyt (skral rygg krever god seng . Hva sier dere 'to-metringer' om dette?
 14. Hva var grunnen til at soveposen ble våt? Glemt å åpne ventilasjonen? Jeg har selv meget gode erfaringer med teltet selv i kraftig nedbør - tok ikke inn vann i innerteltet.
 15. Du kommer til å bli fornøyd
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.