Gå til innhold

Jan Arve

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jan Arve

 • Rang
  Jan Arve

Nylige profilbesøk

530 profilvisninger
 1. Jan Arve

  Wiglo LT4

  Grattis! Jeg kjøpte grønn....skulle hatt rødt ☺️
 2. Jan Arve

  Wiglo LT4

  Ja du har mulighet til å fyre både i inner- og ytterteltet i Wigloen. Luftingen er lett å styre med tre åpninger via forteltene og tre lufteåpninger i taket.
 3. Jan Arve

  Wiglo LT4

  Det er ikke jeg enig i - setter man primusen inn mot innerteltet er det himmelhøyt under taket ☺️
 4. Jan Arve

  Wiglo LT4

  Jeg har ikke selv brukt teltet på vintertur, men jeg mener det ble brukt på en ganske heftig TV-sendt ekspedisjon i Canada (i en eller annens fotspor - Ingstads?) Matlaging er ingen problem i hovedinngangen - kanskje i minste laget for en stor kuldegrop?! de andre forteltene er det god plass til utstyr.
 5. Jan Arve

  Primus Omnifuel

  Da fant jeg en tråd om dette gitt....
 6. Jan Arve

  Primus Omnifuel

  Jeg har en Primus Omnifuel som bråker noe vanvittig. Jeg tenkte på å kjøpe ny brenner pga dette, men så kom jeg over Silent Cap. Er det noen som har prøvd det? Hva tror dere om denne? http://www.ebay.com/itm/QUIETSTOVE-SILENT-BURNER-MUTER-DAMPER-CAP-4-PRIMUS-OMNIFUEL-CAMPING-STOVE-/321988825537?hash=item4af80791c1:g:6AAAAOxyKh5R~rpE
 7. Jan Arve

  Rabatt Fjellsport

  Jeg får ingen fjellsportkode til å funke...hvilken er det som nå gjelder?
 8. Jan Arve

  alternativ til norøna recon dress

  Hvordan går det med recondressen? Jeg synes det var vel tidlig at impregneringen er slitt bort etter ett år... eller hvor lenge skal man forvente at den varer? (klart det varierer med type bruk). Hvor mange dager ute kan man være før man må impregnere? Jeg har selv en Norrøna Dovre-dress som ble kjøpt for snart 7 år siden. Den har jeg vært kjempefornøyd med. Den er nå utslitt, borrelåser og knapper faller av. Jeg sliter med valg av ny dress da den nye Dovre-dressen (Dri3) ikke helt faller i min smak, (færre lommer osv) og jeg er usikker på dette stoffet. Har lyst til å gå for Recon.
 9. Jan Arve

  Tapatalk

  Jeg har i lengre tid brukt Tapatalk på min iPhone for å lese Fjellforum når jeg er på farta... nå får jeg denne feilmeldingen når jeg prøver å logge inn. Noen som kan hjelpe meg med det?
 10. Jan Arve

  Helsport Ringstind Light 2 2014 modell

  Jeg tenker nå å kjøpe dette teltet...er det endringer/forbedringer jeg burde få Helsport til å utføre med en gang før teltet blir levert? Ekstra barduner, pluggfester, stormmatter??
 11. Jan Arve

  Helsport Ringstind Light 2 2014 modell

  Hvordan er liggelengden på Ringstind 2 kontra Exped Venus II for oss fra 190cm og oppover. Jeg ser at veggene skrår ikke så mye på Exped Venus II, men liggelengden er oppgitt til 220cm (dvs samme lengde som min sovepose).
 12. Jan Arve

  Helsport Ringstind Light 2 2014 modell

  Jeg har Helsport Alta Long. Den er 215 cm.
 13. Jan Arve

  Helsport Ringstind Light 2 2014 modell

  Jeg er 191 cm lang og lurer på om jeg kommer til å berøre innerteltet i Ringstind 2 Light. Har veldig lyst på dette teltet men lurer på om det blir en utfordring da jeg også liker å bruke liggeunderlag som er 7 cm høyt (skral rygg krever god seng . Hva sier dere 'to-metringer' om dette?
 14. Jan Arve

  Wiglo LT4

  Hva var grunnen til at soveposen ble våt? Glemt å åpne ventilasjonen? Jeg har selv meget gode erfaringer med teltet selv i kraftig nedbør - tok ikke inn vann i innerteltet.
 15. Jan Arve

  Wiglo LT4

  Du kommer til å bli fornøyd
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.