Jump to content

Elvegris

Aktiv medlem
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

About Elvegris

Recent Profile Visitors

782 profile views

Elvegris's Achievements

 1. Mulig denne tråden er vel gammel, men uansett... Besøkte denne hytta til Ornitologi foreningen i fjor vinter. Rett så fin plass. Har også hør navnet Schjølberghytta på den. Anbefales virkelig. Fin tur å ta med kidsa på.
 2. Da er konklusjonen at jeg styrer unna billigsorten og heller legger noen ekstra kroner i noe kjent og velprøvd. Takker for tips.
 3. Noen som har erfaring med denne? [Hidden Content] Er denne helt ok eller er det noe man bør styre unna?
 4. Takker for mange gode tips. Vi driver og funderer på samsjøen, med kano. Ser også det er noen andre vann i nærheten av den. Noen som har noe erfaring herfra? Feren og Forra i Meråker har vi også vært inne på tanken om, men er litt usikre i disse tider. Temperaturen har vært NOE høy i det siste og kleggen blomstrer.... Ser for oss at oppe på samsjøen er det noe mindre. Vet ikke helt hvorfor vi tenker slik, kanskje høyden?
 5. Noen spesielle vann/område du da tenker på? Har ikke vært der før så kjenner ikke så godt til Tydalen. Fint om du kan forslå feks noen gode vann til oss.
 6. Vi er to kompiser som planlegger en 3-4-5 dagers tur i uke 31 hvor fiske står som hovedmål. Nå har det seg slik at vi ikke har peiling på hvor vi skal dra. Er åpen for både fjell og kanotur. Noen her som har gode tips for område vi bør utforske? Bør helst ikke ligge så veldig mange timer fra Trondheim. Har tenkt på Femunden, men fant ut at det får vi ta en annen gang. Gode tips motaes med stor takk.
 7. Ta en titt på denne linken: [Hidden Content] Er en også et bra tips til styrefinner. Go tur.
 8. Så jæveli bra turrapport !! Håper bildene blir synlige.... Fish on!!
 9. Har en selvlaget til salgs om du ikke er så veldig kresen på vekt. Ca 10 kg, uten at jeg kan si at jeg har satt den på vekta. Ble litt for tung for meg. Er ikke med pipe. Har ikke bilde akkurat for hånden, men kan ordnes...
 10. Kan melde om fine isforhold på Gaustadvatnet ved Hølonda. Jevnt 15-20 cm stålis og bitevillig fisk ....
 11. Elvegris

  Isfiske 2014

  Noe jeg synes er greit, er å først gå på finn.no/kart, flyfoto, og se på vannet jeg har tenkt å duppe marken i. Får en ganske grei oversikt hvor grunnene er. Kanskje litt latmannsfiske dette, men slipper å lete så veldig etter gode (mulige) fiskeplasser. Gjorde dette så sent som ikveld da det blir fiske, lavvo, ovn og en lille en i morgen. Har nå klart hvor storfisken står og regner med storfangst .
 12. Var også en kjapp tur i Bymarka idag. Hadde litt lyst til å sjekke isforholdene. Lauglovatnet viste seg fra sin beste side og derfor tar vi sjansen på isfiske/hockey i morgen på ett av de mindre vannene i marka. Går ut fra at isen er noe av det samme...tror vi...
 13. Lauglovatnet hadde fin is idag. Spasserte over hele vannet, men hadde ikke med sy...eeeh...fiskesaker. Fikk da ikke gjort noen måling, men så rett så bra ut. Noe som vet hva som befinner seg i dypet på dette vannet? Går ut ifra det er snakk om bare smått men må spørre likevel;-)
 14. He he.. tenkte ikke på noe stort i bymarka akkurat. Men morro kan det være likevel. Kanskje man da skal ta turen i helga og satse på noen steikørreter til bålkosen om ikke annet.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy