Gå til innhold

Gabriel.mp

Medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Gabriel.mp

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

427 profilvisninger
 1. Jeg var på Samsjøen i starten av Juli, når det var varmt og stille holdte jeg på å bli spist opp av klegg, noen var så store at jeg trodde det hadde kommet kjempeveps til Trøndelag. Ser du bort i fra det, er det et veldig fint fiskevann med muligheter for bra fangst
 2. Selv bruker jeg en Okuma snellebag til min haspelsnelle. Jeg vet ikke om det er helt nødvendig, men etter jeg investerte i ei litt finere snelle føles det veldig godt å pakke den inn i ei veske under transport. Snellebagen har bra polstring og er meget støtdempende, om dette er nødvendig vet jeg egentlig ikke, har aldri skadet sneller under transport før. Kanskje det er nok bare å pakke den inn i en pose så sand, rusk og rask ikke sniker seg inn i finmekanikken.
 3. Du tar båten fra Synnervika til Røa, så følger du sti opp til røvollen som går videre til nedre roasten. I område der er det meget fint å sette opp en base så kan man ta dagsturer til øvre roasten, storfisktjønnan og alle tjønnene som ligger ved foten av stor-svuku. Dette er et fantastisk område med bra fiske. Gled deg
 4. Er enig med Grimmer, slike historier er nyttige og lærerike og kan berge liv i framtiden. Jeg har selv lite erfaring med kajakkpadling, kun kano, men en ting jeg bet meg merke i. Det er utstyr rundt halsen, for meg når jeg er på fjell og klatretur er dette fy-fy, skulle man ramle og hekte snora rundt halsen på noe skal det ikke så alt for mye til før blodtilførselen til topplokket er vesentlig svekket, eller verre... Jeg vet ikke om dette i det heletatt er en problemstilling i kajakk, men jeg tenker på grom sjø og man prøver og heise seg oppi så hekter man noe som er rundt halsen og siden adrenalinet pumper kanskje man gjør feil man ikke regnet med, kaster redningsutstyret på sjøen for eksempel. Det er flere padlevester som har lommer, dette gjør at man kan lage et system som pilotene i luftforsvaret har på sine vester. Redningsutstyret ligger inni lommer sydd fast i tråd, så skulle man dra ut utstyret og man mister det på sjøen pga adrenalin og grom sjø så drar det ikke langt, det er alltid festet inne i lommen. Som sagt så vet jeg ikke hvor nødvendig dette er i en kajakk, men tenker ofte på det selv når jeg er i kano, kritisk utstyr er festet med paracord. Og når jeg er i bratt terreng, bæres kartmappa ikke rundt halsen osv.
 5. Jeg ønsker litt flere kanaler og følge på Youtube og håper dermed vi kan starte en samletråd for gode kanaler. Helst kanaler som legger ut videoer relativt ofte, så det gir mening å abonnere. Gjerne skriv litt om kanalen. Sintax77- lettvektspakker fra østkysten av usa. Villmarkslivet- to telemarkinger som lager flotte turvideoer. Wintertrekker- Canadier som lager vinter og kanovideoer. Bushcraftbartons- Bushcraft fra Canada. Jeg bruker et nettbrett nå som ikke lar meg legge inn direkte lenker... (litt vanskelig å vite hvor en slik tråd skulle plasseres, håper den har kommet rett.)
 6. Bliz sykkelbriller fra xxl (499) husker ikke modell. Kjøpte de i Januar, var knekt før Februar. Sånn går det når man skal fancy briller med bare en tynn plastramme på toppen for å enkelt skifte glass. Kjøpte meg et par Savage gear evil eyes med ramme rundt hele, de virker bombesikre (helt til jeg mister de...).
 7. Takk for tips, kjøpte samme posen i dag. Får kanskje testet den til helga.
 8. Her har vi altså herligheten, en Caterpillar D6n på 16 tonn... Jeg skjønner ikke helt hva han prøver å bevise med å gjennomføre denne turen.
 9. Bestilte en held del greier fra amfibi, endte opp med en prislapp på ca 6.000. Etter to uker var ikke varene engang sendt, så da sendte jeg mail for å høre hva som tok så lang tid. Ingen svar, sender enda en mail. Ingen svar!! Finner så fram til facebook sidene deres, ser at et stort antall personer sitter i samme revesaksa, skriver til de der og får svar en dag senere. Så annulerer de forsendelsen for meg. Jeg endte opp med å handle en annen plass, kommer aldri til å benytte meg av Amfibi igjen, useriøs og dårlig kundeservice. Kan også ha med at veldig mange av klagepostene på facebook fra Desember/Januar er slettet og de har sluttet å svare på henvendelser der nå. Mine 2 cent.
 10. Hva er nå dette? Ja, det samme tenkte jeg, da jeg satt og bladde gjennom ebay etter alskens mulig rart. Dette er ikke bare en sovepose, men et modulært sove system. Utviklet for de amerikanske styrkene. Systemet skal takle alt av vær og vind en soldat kan bli utsatt for, derfor er det også bygd av flere elementer, så man legge til/legge igjen ettersom været man forventer. Tilsammen er systemet bestående av 4 enheter. -Svart kompresjonstrekk, dette er romslig og man slipper å sloss for å få ned posen når man er sliten og vil hjem...Det er også vannavisende. -Vanntett,vindtett og pustende goretex bivybag. Bagen er camofarget oppå, og har en tøffere ensfarget bunn. -Grønn sovepose. Dette er den tynne bagen, som er grei sommerbag. Produsenten opperer med tallene 0-10 Celcius. -Svart sovepose. Den er tykkere en den grønne bagen, det er også en krage rundt brystet, som forhindrer kald trekk ned i posen. 0- -23 Celcius. De tre posene festes sammen med sterke knapper, så her kan man sette sammen til det man trenger. Nå som det er vinter bruker jeg Bivybag,grønn bag, og den svarte innerst. Til høsten/vår kan man ha svart bag med bivybag. Til sommer kan man ha grøn bag med bivybag, eller uten. Når hele systemet er montert sammen skal det være bra ned til -40, i 4 timer. Men være perfekt rundt -30, selv har jeg bare vært ute i -12 med bagen, og jeg var ekstremt komfortabel Bivybagen er perfekt for å sove ute i, den er veldig slitesterk og har klaff over glidelåsen på siden, så ingen vind slipper inn. Den isolerer også godt pga membranet, så man føler seg veldig godt beskyttet når man ligger inne i alle 3 bagene. Det er også godt og varmt. Begge baggene er fylt med syntetisk isolasjonsmateriale. Systemet er virkelig å anbefale til noen som leter etter et helårssystem som ikke koster skjorta. Selv fikk jeg kjøpt det fra ebay og levert hjem for 1100 NOK, dette var fra et overskuddslager. Har sett at U.S Cavalry selger dem for 2400, og dette er før frakt,toll etc. Pass på hvis man handler fra ebay at det er nye produkt, i lufttett innpakning fra fabrikk. Jeg vet egentlig hva mer jeg kan si om produktet, jeg svarer gjerne på spørsmål, så bare spør om det er noe dere lurer på. --ArcticViking-- Click here to view the article
 11. Helsport Svalbard camp 3 High. Storfornøyd!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.