Jump to content

Mest snelle for pengene, under 1000kr


ViktorS

Recommended Posts

Annonse

Hei,

Eg bruker selv Abu Cardinal Sorøn STX10 til fjellfiske og mener det er en fantastisk god snelle. Den har også spole spesielt designet for Fireline / Superliner.

Du får kjøpt den hos http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Haspelsneller/Abu-Garcia/Cardinal-Sorøn/Abu-Cardinal-Sorön-STX-10-Saltwater-Haspelsnelle-til-saltvannsfiske-118630-p0000049970 og er nå på tilbud for under tusenlappen.

Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Shimano sneller er aldri feil, jeg har mange og har holdt meg til Shimano etter jeg kjøpte min første Exage snelle for mange år siden. Og selv de billigste er suverene - fks. Shimano Alivio 1000 FD til 599,- Har to stykker selv, bare i størrelsen over - veldig fornøyd med denne iforhold til prisen. Hvis du vil ha den ultimate snella (i mine øyne) til under tusenlappen så velg Shimano Exage :)

Alivio: http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Haspelsneller/Shimano-frontbrems/Alivio/Shimano-Alivio-1000-FD--148611-p0000080023

 

Exage: http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Haspelsneller/Shimano-frontbrems/Exage/Shimano-Exage-1000-FD--148603-p0000080011

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Shimano Exage 1000 FD. Soleklart mest snelle for pengene i klassen rundt 1000 spenn.

Har hatt en slik i seks år, mishandlet den på det groveste, aldri vedlikeholdt den og vært generelt slem med den. Likevel vil den ikke gi seg. Bøyleoverslaget er litt tregt (sliten fjær) og lyden på bremsen er borte, men ellers fungerer den helt utmerket. Jeg har også brukt den "litt" over det den er tiltenkt... Isfiske på fjordisen på 90 meters dyp feks. Fikk en 3,5 kilos lyr på bunn der. Fått torsk på nesten fire kilo på den, berggylte på 1,7, kveite på 1,5 og igjen på isfiske på fjorden, fem 800 grams makreller samtidig. Snella duger!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 

Han ville ha str. 1000, den har de bare i str. 2500 så vidt jeg kan se i nettbutikken :)

Link to comment
Share on other sites

Ser at mange har sansen for Exage. Ikke et vondt ord om Exage, men jeg ville valgt Mitchell Avocet Gold fremfor Exage. Har begge to selv - Mitchell lager gode sneller til en billig penge.

http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Haspelsneller/Mitchell/Avocet-Gold/Mitchell-Avocet-Gold-IV-1000-FD-2014-modell-148911-p0000080322

 

Edit: Er du villig til å slenge på 300kr utover budsjettet ditt, så kan du ta en titt på http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Haspelsneller/Mitchell/Alle/Mitchell-Mag-Pro-Lite-LR-1000--140155-p0000071534.

Dette blir trolig min neste snelle. Kjekt med lav utveksling når man fisker med 3-4g spinnere som spinner i lav hastighet.

Link to comment
Share on other sites

Guest Frode_H

Mitchell Avocet kan så absolutt ikke måle seg med Exage. ikke på noe vis. viktigst av alt, bremsen. og etter som reserve spolen til Mitchell Avocet er grafitt, så er jo denne totalt ubrukelig. Å ha mulighet til å bruke 2 forskjellig snører og/eller 2 forskjellig dimensjoner er verd gull. legg dette sammen med V formete spolekanten til Shimano, så er dette alene grunn for å gå for Exage fremfor Avocet Gold.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy