Gå til innhold

ViktorS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  952
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ViktorS

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei. Tror ikke singi trekking har lufting under ermene. Det har dog Singi Jacket. Mangler de store lommene du liker så godt, men fortsatt ei god jakke. Har ei i svart/grå i medium til salgs hvis det skulle være interessant.
 2. Flere enn meg som ble stresset av at hun dama ikke benyttet alle bardunene på fjellheimen Xtreme teltet sitt, særlig når det blåste opp??? (Sesong 2, episode 1)
 3. Helsport Ringstind 2 Pro (blir byttet i selvstående solotelt når jeg finner et bra telt til bra pris) Helsport Lavvu Light 4 (til salgs) Fjellreven Abisko Dome 3 (på vei i posten)
 4. Hei Selger mitt Helsport Lavvu Light 4 til 2000,- pluss frakt.
 5. Jeg som selger dette. Og prisen kan ikke prutes så veldig, men er jo lov å prøve hehe
 6. Hva med Norrøna Svalbard Gore tex som er på outletten nå til latterlige 2000,- !!
 7. Har muligens en lavvu Light til salgs hvis det skulle være aktuelt!:)
 8. Tror vekta til Helsport er sånn passelig nøyaktig. Og 3 kg vs 3,5 kg... Det er en halvliter med vann, evnt ett par uker med litt kardio trening før teltturer så trimmer du bort den halvkiloen!:)
 9. Hva med nye Helsport Fjellheimen ? Den har lik bredde i hele innerteltet og har fått betraktelig bedre høyde i innerste delen av teltet. Finnes i både i Superlight og Pro versjon. Har den forrige versjonen, og det er ett knallbra telt. Har nå lagt det ut for salg, siden jeg vil bytte til kuppeltelt.
 10. Det er mye spennende å velge mellom ser jeg. Og jeg tror nok at det ender opp med abisko Dome 2, pga perfekt bredde(130cm) og supre luftemuligheter. 2 store ventiler i veggene, samt halfway rollup eller hva de kaller det, gjør at jeg vil kunne få trekk igjennom teltet uansett vindretning. Men må forske litt til ser jeg hehe. Mulig jeg får lånt meg ett abisko view også bare for å se hvordan det er
 11. Hvordan funker ventilasjonen på allak og staika? Ser ingen ventiler bortsett fra i taket. Staika 2 ser flott ut med tanke på 40cm innerbredde og robusthet.
 12. Abisko Dome er vel det teltet som frister mest av de jeg har sett på. Men så vet jeg jo av erfaring at Helsport har knall kvalitet, så er det Norsk. Handle lokalt og alt det der. Litt lyst å støtte opp om norske produsenter, hvis de kan. ReinsfjellSL ser spennende ut, men er kanskje som mange andre skeptisk til SL, uten å egentlig ha grunn til det. Ser at bunnduken i sl er samme duken som pro bruker i ytterteltet. Så jeg er litt redd for at det er litt puslete, men mange bruker jo SL og er kanonfornøyd. Nye fjellheimen SL 2camp ser også fantastisk spennende ut, men det er ikke frittstående, så det utgår likevel.
 13. Utfordringen er at det er kun 120cm bredde, og med 2 stk blir det litt trangt for underlagene. Stemmer det at du har skrevet en test på dette teltet?
 14. Har i dag 3 telt. Alle Helsport. Fjellheimen 3camp, ringstind 2 pro og lavvulight. Faktisk ringstind 2 som brukes mest, da jeg har vært på tur alene som oftest. Lavvulight ikke brukt mere enn ett par netter, og fjellheimen 3 camp er også brukt littegranne, da med sønnen. Nå blir det salg av alle tre ser det ut til, og det skal kjøpes inn ETT telt. Og det jeg tenker er at følgende må på plass: -selvstående -plass til 2 LW underlag (65cm bredde) - stort nok fortelt til matlaging og oppbevaring av sekk. -Tåle det været som Finnmark kan by på vår, sommer, høst. (Er dog sjeldent på tur hvis jeg vet at det er meldt helt jævlig vær). -Har ikke sansen for telt der man slår opp innerteltet først. Noen som har tips, forslag? Har sett litt på Helsport reinsfjell, hilleberg allak, Abisko dome og view.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.