Gå til innhold

ViktorS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  958
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ViktorS

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Reinsfjell Superlight? Dog usikker på hvordan det håndterer større snømengder. Men funker nok fint i fint vintervær:)
 2. Kan jeg spørre hva du måtte gi, og anser som finfin pris?:) Vurderer salg av min, som blir aaaltfor lite brukt.
 3. Nei, ikke På abisko Dome 3en jeg gikk for:)
 4. Tror det er ett godt telt, og det var med i vurderingen min ved siste teltkjøp. Endte opp med ett Abisko Dome 3 som jeg gleder meg til å få brukt framover!:) Store fortelt man kan trekke tilbake ved behov, masse luftemuligheter, solid konstruksjon, dødsfet onkel blå farge!:)
 5. vanlige folk på jakt etter telt, og finner ett billig ett når de sorterer etter pris, på feks XXL.no og får opp ett reinsfjell, eller hva som helst annet, har ingen forutsetning for å vite om varen er priset korrekt eller ikke. For de som følger litt med i markedet, i dette tilfelle telt, burde skjønne at det er noe rart. Men "rart" kan være ett knall fettebra tilbud, som hvem som helst vil slå an på. Eventuelt kanskje man skjønner at dette er feilprising... Uansett, så mener jeg at det er selgers ansvar, og ikke kundens.
 6. Bruker 300 på sommeren her i Finnmark, også fin som hyttepose hvis man har tilgang til det. 600 bruker jeg om vinteren, smeller 300'en inni hvis det er veldig kaldt
 7. Hei. Tror ikke singi trekking har lufting under ermene. Det har dog Singi Jacket. Mangler de store lommene du liker så godt, men fortsatt ei god jakke. Har ei i svart/grå i medium til salgs hvis det skulle være interessant.
 8. Flere enn meg som ble stresset av at hun dama ikke benyttet alle bardunene på fjellheimen Xtreme teltet sitt, særlig når det blåste opp??? (Sesong 2, episode 1)
 9. Helsport Ringstind 2 Pro (blir byttet i selvstående solotelt når jeg finner et bra telt til bra pris) Helsport Lavvu Light 4 (til salgs) Fjellreven Abisko Dome 3 (på vei i posten)
 10. Jeg som selger dette. Og prisen kan ikke prutes så veldig, men er jo lov å prøve hehe
 11. Hva med Norrøna Svalbard Gore tex som er på outletten nå til latterlige 2000,- !!
 12. Har muligens en lavvu Light til salgs hvis det skulle være aktuelt!:)
 13. Tror vekta til Helsport er sånn passelig nøyaktig. Og 3 kg vs 3,5 kg... Det er en halvliter med vann, evnt ett par uker med litt kardio trening før teltturer så trimmer du bort den halvkiloen!:)
 14. Hva med nye Helsport Fjellheimen ? Den har lik bredde i hele innerteltet og har fått betraktelig bedre høyde i innerste delen av teltet. Finnes i både i Superlight og Pro versjon. Har den forrige versjonen, og det er ett knallbra telt. Har nå lagt det ut for salg, siden jeg vil bytte til kuppeltelt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.