ViktorS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  700
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vinterdrømmen - Sikre telt intro

  Ser poengene dine, og skulle jeg hatt flere enn meg selv i teltet, skal canpløsningen være der. Har sett litt på nye spitsbergen extreme til dette bruket. Men til solobruk, så dette teltet meget bra ut. Men utgått modell... ser ut som den tredje stanga nede ved fotenden reduserer mye innpress av telt, da den er plassert nesten helt nede ved tærne til solotelt, sikler jeg på reinsfjell extreme, evnt ett tarptent scarp
 2. Vinterdrømmen - Sikre telt intro

  Ett slikt telt ser meeeget bra ut som solotelt da!!! Kunne vært brukt som helårstelt under alle forhold dette jo!
 3. Vinterpose XL?

  Isbjørn burde være midt i blinken. De kan jo også syes enda brede hvis du ønsker. vet ikke om andre skikkelig breie syntetposer. Warmpeace har wide versjoner, men det er dun. 90cm skulderbredde. Har slik selv
 4. Bruker gummi-cherox fra viking på de virkelig kalde dagene! Som å ha på seg panelovner haha. Skal selv kjøpe noen litt lettere vintersko, og blir nok å gå for salomon x ultra vinter, evnt constrictor-skoene til viking.
 5. Fjellreven keb jakke

  Bortsett fra hår i øynene, ser den jakka knall ut!! Store gode lommer som skulderstropper etc ikke kommer i veien fpr, samt to lommer til man kan bruke til diverse når man ikke har magebelte på.
 6. Fjellreven keb jakke

  Den tur-jakka ser jo fantastisk ut. Synd den ikke er å få tak i lengere, og ser heller ikke helt hvilken jakke som kan erstatte den :/ i allefall ikke fra fjallræven.
 7. Fjellreven keb jakke

  Hmmm da ser jeg ikke poenget med denne jakka haha 😂 skulle ønske de hadde akkurat samme jakka, men bare med g1000 på hele sulamitten. Da hadde det vært ei perfekt vinterjakke når det er minusgrader. bergtagen-jakka kan jo være ett alternativ, men 5000 er mye penger, spesielt når ecoshell-versjonen koster 6000:/ skogsø-jakka ser grei ut, men ikke samme store gode brystlommer, heller ikke like bra hette. Singi trekking jakka ser høvelig ut, men heller ikke her har den de store gode brystlommene.
 8. Fjellreven keb jakke

  Vekker denne litt til liv igjen. På jakt etter ei jakke til bruk i tørt vær, hele året, også på vintern. Prøvde jakka og den satt som et skudd! De store brystlommene var knall. Synd at det ikke var innerlomme til feks mobil slik at den er litt mere beskyttet. Men hvordan er denne stretcen da ? Vil ikke at det skal bli iskaldt på stretch-områdene når det er vindfullt på vintern... kanskje jeg overtenker det hehe.
 9. Bytte dunjakke?

  Link til noen bilder av jakka. http://m.en.hollain.com/product/mammut-1010-18480ambler-pro-in-hooded-jacket-af-meninfernographite/2140/?cate_no=0&display_group= kan også selges ved interesse:)
 10. Bytte dunjakke?

  Opp opp
 11. Selges: Hagløf Roc Spirit str L

  Opp opp opp
 12. Gode tips her:) kommer godt med når jg skal kjøpe brenner til trangia-settet mitt.
 13. Stellar Equipment, erfaringer?

  Muuulig at det blir en oransje guide-jakke til vinterbruk, og til skikkelig ufyselig vær ellers i året, men som ett alternativ er jo brede-jakka ett godt med dyyrt alternativ.
 14. Stellar Equipment, erfaringer?

  Tror nok at det bare er klaff faktisk. Snøskjørtet på guide-jakka kan ikke taes av til informasjon. Tror ikke jeg vil ha snøløs på ei jakke som skal brukes hele året...
 15. Bergans Arctic Expedition

  Noen som har erfaring med denne jakka til Bergans? Lite info rundt om kring, og lite bilder. Ser ut som ei lang og god jakke, men stormklaff, lufting, vanntett, mulighet for pels rundt hetta, skritt-stropp, osv... har aldri sett jakka i noen butikker, bergans får den inn i slutten av mnd. Veldig nysgjerrig på størrelsene på disse.