Jump to content

ViktorS

Aktiv medlem
 • Posts

  962
 • Joined

 • Last visited

About ViktorS

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ViktorS's Achievements

 1. 25% rabatt på allerede lave priser har virkelig vært avgjørende for min del. Både ved kjøp av fiskestang, trenigstøy og friluftsklær:)
 2. ViktorS

  Sekk til barn

  Den Bergans sekken så innafor ut, med tanke på både pris, bæresystem og lommer/MESH. Takk for tips:)
 3. ViktorS

  Sekk til barn

  Heisann På jakt etter tursekk til guttungen på 9 år. Han er vel 134 høy hvis jeg husker korrekt, og det er på høy tid at han får seg en litt skikkelig sekk han kan ha i noen år framover nå, så er avhengig av justerbart bæresystem. Burde være litt lommer utvendig, gjerne også slike meshlommer slik at han kan ha litt system i sekken, og vet hvor han kan finne tingene sine:) Noen tips? Viktor
 4. Har samme skoen, en kanonsko for min fot! Men, de lekker litt i de overgangene du snakker om, har fått nye på reklamasjon en gang før, mulig jeg må sende de inn på nytt igjen. Synes også at skolissene er litt kjipe. De er for glatte rett og slett. Men ikke nok til at jeg har skiftet de, ennå!:)
 5. Kan jeg spørre hva du måtte gi, og anser som finfin pris?:) Vurderer salg av min, som blir aaaltfor lite brukt.
 6. Nei, ikke På abisko Dome 3en jeg gikk for:)
 7. Tror det er ett godt telt, og det var med i vurderingen min ved siste teltkjøp. Endte opp med ett Abisko Dome 3 som jeg gleder meg til å få brukt framover!:) Store fortelt man kan trekke tilbake ved behov, masse luftemuligheter, solid konstruksjon, dødsfet onkel blå farge!:)
 8. vanlige folk på jakt etter telt, og finner ett billig ett når de sorterer etter pris, på feks XXL.no og får opp ett reinsfjell, eller hva som helst annet, har ingen forutsetning for å vite om varen er priset korrekt eller ikke. For de som følger litt med i markedet, i dette tilfelle telt, burde skjønne at det er noe rart. Men "rart" kan være ett knall fettebra tilbud, som hvem som helst vil slå an på. Eventuelt kanskje man skjønner at dette er feilprising... Uansett, så mener jeg at det er selgers ansvar, og ikke kundens.
 9. Bruker 300 på sommeren her i Finnmark, også fin som hyttepose hvis man har tilgang til det. 600 bruker jeg om vinteren, smeller 300'en inni hvis det er veldig kaldt
 10. Hei. Tror ikke singi trekking har lufting under ermene. Det har dog Singi Jacket. Mangler de store lommene du liker så godt, men fortsatt ei god jakke. Har ei i svart/grå i medium til salgs hvis det skulle være interessant.
 11. Flere enn meg som ble stresset av at hun dama ikke benyttet alle bardunene på fjellheimen Xtreme teltet sitt, særlig når det blåste opp??? (Sesong 2, episode 1)
 12. Helsport Ringstind 2 Pro (blir byttet i selvstående solotelt når jeg finner et bra telt til bra pris) Helsport Lavvu Light 4 (til salgs) Fjellreven Abisko Dome 3 (på vei i posten)
 13. Jeg som selger dette. Og prisen kan ikke prutes så veldig, men er jo lov å prøve hehe
 14. Hva med Norrøna Svalbard Gore tex som er på outletten nå til latterlige 2000,- !!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy