Gå til innhold

ViktorS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  864
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. ViktorS

  Slitesterke bomull/syntetisk klær

  Alternativ ønskes rett og slett for å se om andre produsenter har andre løsninger, annet design. Når det er sagt er jeg knall fornøyd med fjellreven. Alle produkter jeg har prøvd og eid, har vært kvalitet. Fra dunjakke til caps, via bukse og jakke. Tanken rundt alternativ kom i sommer da min onkel hadde en steingammel anorakk fra ett merke som heter kavu(tror jeg). Slitesterkt, enkelt design uten noe jåleri. Men ser ikke ut som de lager slike produkter lengre.
 2. ViktorS

  Slitesterke bomull/syntetisk klær

  De tingene du sier her jo korrekt, og ting jeg var klar over. Men, leter etter alternativ til g1000:) kanskje jeg var uklar i førsteposten?:)
 3. Heisann Har i mange år vært fan av g1000-stoffet til fjellreven. Men lurer på om det finnes noen bra alternativer til g1000? Lignende stoff fra andre produsenter, som sikter seg inn på samme type bruk. Edit: På jakt etter slitesterke plagg i bomull, bomull/syntet-blanding, som alternativ til fjellreven og g1000. Noen gode forslag?
 4. ViktorS

  Kompakt kamera for turbruk

  Ekstra zoom er jo noe som er kjekt å ha på tur, som man ikke får særlig mye av på våre mobiler.
 5. ViktorS

  Erfaringer med 3F UL Gear single telt?

  Finnes noen videoer av dette teltet, og andre (spennende) telt fra samme leverandør på YouTube.
 6. ViktorS

  Hvilke telt har du i samlingen din?

  Helsport Ringstind pro Helsport Fjellheimen 3 camp Helsport Lavvolight 4 Sjelden jeg er på telttur, men har de i boden likevel.
 7. ViktorS

  Hva har du kjøpt nå!

  En fjellreven Keb jakke til brukbar pris dukket opp på finn. i svart/grønn som ikke er å få tak i ny lengere:) Synes det er en knall jakke, men synes at nyprisen er litt drøy, så en brukt var midt i blinken. Spesielt når den er good as new!!:) En brukt Norrøna recon også fra finn. Knall jakke, men til full pris er den litt drøy... Helinox ground chair!!;) Og masse ferdigmat fra hektapåtur. Og ja, Helsport Lavvolight for småturer der været ikke er for ille, og som pausetelt under laksefiske
 8. ViktorS

  Nytt zpacks telt ⛺️Plexamid👍

  Tips til rimelige solotelt da, som tåler litt finnmarks år?:)
 9. ViktorS

  Klymit Inertia X-Frame Recon liggeunderlag

  Ser sært ut... Tips til underlag som skal brukes sommertid, minimum lengde 180, bredde 60 cm, som tar lite plass i sekken og ikke koster all verdens?:)
 10. Fjellreven Keb Eco Shell Jakke, Large Black selges for 3200,- Lite og pent brukt. Ingen skader. Ligger på https://www.finn.no/123217014. Der finnes detaljer og bilder.
 11. ViktorS

  Test av Duck tape typer - hvem er best?

  Har reparert flere plagg med gorillatape. Ikke den peneste løsningen, men det holder godt altså!!:)
 12. ViktorS

  Lett telt 1-2/2

  Fjellheimen superlight 2 camp (2018) ser ut som ett bra telt. Håper selv de skal lage dette i vanlig pro versjon jeg da. Evnt en uten camp, men lik bredde i hele innrettet.
 13. ViktorS

  Hva har du kjøpt nå!

  Har kjøpt: Ny Trollveggen Gore tex light pro bukse, for helårs bruk. Virker knall med sine muligheter for gamasjer og bib, litt kjipe håndlommer, som står i feil vinkel. Men men. Norrøna Recon jakke, nest siste modell. Denne kjøpte jeg brukt. Trengte en solid jakke med mye lommer, og god lengde.
 14. ViktorS

  Valg av skallbukse til topptur

  Har selv kjøpt meg Norrøna Trollveggen Gore tex light pro for helårsbruk. Avtagbare gamasjer og avtagbar bib (ekstrautstyr). God justering i midja samt nede ved beina. Lange glidelåser nedover beina for ventilasjon og av/på-kledning. Virker som ei knall bukse. Har ikke brukt den mere enn 3 dager i strekk i fjæra på fisketur, så må avvente litt med å gi karakter. Eneste jeg ikke liker på den er håndlommene... De skulle absolutt vært mere skråstillt, menmen. Og ja, ikke mulighet for belte, og da heller ikke noen plasser å henge kniven....
 15. ViktorS

  Hva har du kjøpt nå!

  Har en slik innkomm med i posten jeg også. Hadde årets utgave hjemme på testing, men synes at 6500 ble litt i overkant mye hehe. Så fannt meg en pent brukt i stedet:)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.