Gå til innhold

ViktorS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  875
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ViktorS

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. ViktorS

  Sy inn Gtx bukse

  Norrøna sin recon er også smal nede, og det var sykt høvelig, spesielt på skitur, g plasser det er mye kratt og greier. Den gnisser ikke inntil andre buksebenet, og den hekter seg heller ikke i saker og ting. Dette var den forrige utgaven av recon da. Usikker på årets utgave.
 2. ViktorS

  Erfaring med RAB og eVent ?

  Har nå fått rab latok jakka, og den virker knallbra på så mange måter. Den virker solid, gode glidelåser, gode lommer, hetta sitter sykt bra. Men den går i retur, fordi jeg ikke kommer til ventilasjonsglidelåsene under armene. De sitter for langt bak på jakka, så jeg rekker rett og slett ikke.... Desverre:/
 3. Heisann. På jakt etter vintersko/støvler som skal brukes til alt i fra turgåing i snøen, lek, snømåking, byturer. Altså noe som ikke veier altfor mye, men samtidig holder varmen godt på foten og litt oppover leggen. Må være med membran så man holder seg tørr. Noen tips?:)
 4. ViktorS

  Erfaring med RAB og eVent ?

  Har akkurat trykket på kjøpeknappen på ei Rab Latok jakke. Link :) Denne skal ha det kraftigste eVent stoffet, nemlig DVexpedtion. Jakka har noen finesser som jeg liker til en ok penge. Deriblant Napoleonlommer, to innerlommer der den ene er meshlomme, og man kan stramme jakka i bakkant. Noen som har erfaring med RAB og eller event ?:)
 5. ViktorS

  Salomon Contagrip, like elendig på alle modeller?

  Har noen Salomon jeg også, kanonsko, men er på kanten til å være direkte farlig på våt stein/fjell/Berg....
 6. ViktorS

  Skallbukse til topptur

  Holdbarheten ser bra ut, ennå. Skal ikke påstå at jeg har brukt buksa sykt hardt ennå. Vanntettheten, ja, nei, joda. En dag på Hunderfossen i pissregn funket veldig bra. Men hadde en kanotur i sommer, hvor himmelen åpna seg, og etter en halvtime ble jeg klam. Men er fortsatt usikker på om det var pga kondens eller om buksa lakk. Fordi ytterstoffet sugde til seg uhorvelig mengder med vann, i stedet for at det preller av. Har etter dette brukt imprigneringsspray nikwax på buksa. Ser i allefall fram til å bruke den mere i tiden framover. Usikker på om buksebenet er vidt nok til store slalomsko feks.
 7. ViktorS

  Houdini Candid skalljakke - holdbarhet?

  Ser spennende ut den der altså. Har sett litt på Houdini jeg også!:)
 8. ViktorS

  Fjellreven trousers nr 1

  Men da hadde også lommene på vidda pro blitt like elendige som på kebbuksa, nemlig framme på låret i stedet for på siden. Men er helt enig, vidda pro hadde vært enda råere med litt lufting!:) Jeg skal i vinter prøve å bruke keb bukse og jakke til all tørt bruk, med ull under ofc.
 9. ViktorS

  Skallbukse til topptur

  Kjøpte selv trollveggen pro light, med avtagbart gamasjer, og avtagbar bib. Har brukt den mye i sommer, på Hunderfossen familiepark, og på fjellet, i fjæra, pluss pluss. Ser fram til å feste gamasjene og bibben hvis det trengs til vinteren:)
 10. Har disse skoene selv, og se er helt fantastiske på foten. Men... De er ikke helt vanntette. Fikk nytt par på garantien fra outnorth, og de er lekk de også, framme på kantene rundt tærne. Sikkert en søm eller overgang som er dårlig der. Men som sagt, nydelige for føttene disse skoene, så de kommer jeg til å fortsette med:) litt glatte på vått Berg, men det er nok vanskelig å få sko som sitter dønn fast her
 11. ViktorS

  Valg av størrelse på ryggsekk

  Bruker stort sett sprey xenithen, 105 liters sekk jeg. Enten det er dagstur, helgetur, ukestur, skitur, båttur eller tur på byen .. bare å tighte inn alt etter som. En stor og behagelig sekk. For ofte har det blitt tetrispakking i mindre sekker, og det orker jeg ikke...
 12. ViktorS

  Slitesterke bomull/syntetisk klær

  Alternativ ønskes rett og slett for å se om andre produsenter har andre løsninger, annet design. Når det er sagt er jeg knall fornøyd med fjellreven. Alle produkter jeg har prøvd og eid, har vært kvalitet. Fra dunjakke til caps, via bukse og jakke. Tanken rundt alternativ kom i sommer da min onkel hadde en steingammel anorakk fra ett merke som heter kavu(tror jeg). Slitesterkt, enkelt design uten noe jåleri. Men ser ikke ut som de lager slike produkter lengre.
 13. ViktorS

  Slitesterke bomull/syntetisk klær

  De tingene du sier her jo korrekt, og ting jeg var klar over. Men, leter etter alternativ til g1000:) kanskje jeg var uklar i førsteposten?:)
 14. Heisann Har i mange år vært fan av g1000-stoffet til fjellreven. Men lurer på om det finnes noen bra alternativer til g1000? Lignende stoff fra andre produsenter, som sikter seg inn på samme type bruk. Edit: På jakt etter slitesterke plagg i bomull, bomull/syntet-blanding, som alternativ til fjellreven og g1000. Noen gode forslag?
 15. ViktorS

  Kompakt kamera for turbruk

  Ekstra zoom er jo noe som er kjekt å ha på tur, som man ikke får særlig mye av på våre mobiler.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.