ViktorS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  595
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Allround dags-sekk

  Snotaen ser veldig spennende ut!:) fikk tafset litt på den i dag, så den er absolutt med videre i jakta på den perfekte sekk!:)
 2. Allround dags-sekk

  Hvordan er snotaen å stramme inn hvis den ikke er helt full? Liker ordningen med at du slipper å tømme sekken for å komme til bunnen:) litt uvant med å ikke ha det gode gammeldagse lokket dog...:)
 3. Heisann. på jakt etter en dagstursekk på 30-35 liter. Den skal brukes til alt mulig egentlig, alt fra å ta med for å ha plass til jakke(r), drikkeflaske etcetc... (savnet dette på tusenfryd i dag) til små kjappe turer i fjell og skog. Har osprey atmos 65 ag til litt større turer, og xenith til enda større turer, men mangler altså en liten dagssekk der jeg kan slenge alt jeg ikke gidder å bære i poser:) sidelommer og nettinglomme foran er kjekt å ha!:)
 4. warmpeace - dunposer

  Min 600 har lomme, men ikke 300'en... men får klare meg uten, ellers kjenpefprnøyd med posen!!:)
 5. Sett for nybegynner

  Mitt første fiskesett var ett berkley twilight teleskopsett, og det gjorde susen i ett par sesonger før jeg klarte å knekke tuppen på stanga når jeg tryna... kjøpte etter dette ei shimano beastmaster, ei kjempestang, uten at jeg fikk noe mere fisk:) satt faktisk i går å så på ei ny berkley teleskopstang, da jeg bare trenger ei lett lita stang til å ha i sekken i tilfelle det ikke er forhold for fluefiske så med andre ord, jeg tror du blir fornøyd med det settet:)
 6. warmpeace - dunposer

  Mini-review av Warmpeace Viking 300: Fikk posen i posten få dager etter bestilling fra HPT, kjapp ekspedering derfra, som vanlig:) førsteinntrykket er like bra som da jeg åpnet min viking 600(som kommer til å bli lagt ut for salg). Har hatt 5 netter i 300-en nå, som er en regular wide. I nattetemp fra 3 - 15 grader. Den holdte mg god og varm hele veien, i overkant varm på mårningen når sola stod på lavvoen. Digger wide utgave da det gir meg mere plass til å knø, og mindre klaus... eneste"minusene" er den strammestrikken oppe som jeg synes henger og slenger litt mye når de. Også savner jeg en innvendig lomme til batteri/mobil. Posen pakker veldig kompakt og veier lite. Med denne posen, trenger jeg ikke min 600 lengere, da denne posen vil dekke mitt bruk fra ett par minus og oppover, ve hjelp av lue og mellomplagg på de aller kaldeste nettene (hvis nødvendig... tror denne holder meg varm utover det den "lover", på samme måte som min 600 holdt meg varm i både 14 og 23 minus ved hjelp av ullundertøy). Så det blir nok en viking 1200 til vinterbruk og 300en til alt annet!:)
 7. Gode kjelesett? - Lei av å spise teflon!

  Synes det var en flott post han skrev jeg, mange gode tips:)
 8. Sovepose til 6 og 3 åring!

  Har samme posen til junior på 6:) litt tung synes jeg, men en meget god pose!:)
 9. Dunsovepose sommer

  Har warmpeace 600, og venter på en 300 nå... har også sett lit på EE revelation apex 5grader... spennende produkt til en bra pris!!
 10. Lofoten i juni

  Rart at det skulle være sååå puslette da... men da slipper jeg å tenke mere på DET teltet
 11. Har bergans powerframe til ukesturer der jeg ikke går så langt... denne rommer vel 158 liter med sidelommer. Men da er det mye luksus med på tur:) men vil nok ikke ta noe mindre enn min osprey xenith 105 på ukestur( eller helgetur) de gangene jeg ikke fyller sekke. Helt, er det bare å stramme litt her og der:) utrolig kjekt å ha en sekk som er litt for "stor" så slipper du ha doktorgrad k tetris for å pakke sekken. kan godt anbefale begge overnevnte sekker:)
 12. Wow! Flotte greier!!:)
 13. Sommerpose

  Noen som har mulighet å ta hoftemål av viking 300? Lurer litt på taperinga på denne... er den for smal over hoftene blir den for kjip for meg...
 14. Mobilkmera vs kompaktkamera

  Mere fokus på ett spennende motiv, mindre fokus på hvor skarpt og perfekt bildet blir?? (Kommer fra en som ikke kan ta bilder... hehe)
 15. Hvordan unngå kokvarmt telt?

  Kokvarmt telt er ikke noe gøy... nattesøvnen blir søkk-dårlig... så jeg håper at dine forhåpninger ikke slår til... er tydeligvis ikke mye som skal til for at det blir badstue... 10 grader, sol og lite trekk i teltet, så er du der... nå har vi jo midnattsol her oppe, så vi har jo sola i teltveggen hele natta...