ViktorS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  504
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Valg av sekk

  Kløne! Har enda sekken på "prøve" hjemme. Forsøk med forskjellig type opp-pakning, volum, vekt, osv testes ut i alle bauger og kanter. Innser forresten at jeg ikke bruker den nederste åpningen på sekken... har vel egentlig aldri gjort det på noen sekker hehe. Så denne kunne vært fjernet de åpningene på sidene er kanskje ikke helt nødvendig. Det meste jeg kommer til å "plutselig" få bruk for på tur, vil jeg nok ha i frontlommene, meshlommene på sidene eller fronten eller i lommene på lokket. En full frontåpning hadde vært mere på sin plass. Men tror nok at jeg beholder denne sekken ja. Kjøpte på kampanje til ca 2200 eller noe, så mye sekk for prisen. Synes fortsatt de burde slengt med ett regntrekk
 2. Valg av sekk

  Spennene fortsatt like hele?:)
 3. Innkjøp av ny sekk. Tips ønskes

  Liten input ang atmos 65 ag. Kanon sekk, flotte løsninger, gode frontlommer, kjelt med mesh-lomma. Men hoftebeltet ga meg sinnsyke gnagsår sist sommer, så har ikke våget å ta langturer med den sekken en gang til. Men har også funnet ut at sekken er ett par hakk for liten for mine turer. En atmos ag i 85-liter? Ja-takk:-) er vel kommet en Aether ag 85 nå!:)
 4. Monsen, Monsen og Mattis

  Gøy å se at junior bruker skalljakke fra Stormberg!:) og blir sykt sugen på sånn gummijolle altså!! Hvilken sekk er det Lara sprader rundt med nå? Broren kjører vel en eldre denali pro.
 5. Ny storsekk (80-100liter)

  Nå har jeg fått xenithen i hus. Fått justert rygglengda og stappet oppi litt av hvert i sekken for å få litt vekt. Og har selvfølgelig spasert litt med sekken nå, og den sitter meget godt på ryggen virker det som. Eneste minuset jeg har funnet til nå, er at topplokket er litt "lite", får liksom ikke dratt det skikelig over sekken. Og den "draft-collaren"(husker ikke navnet... snurpe-tingen) synes jeg er for liten. Savner også at man kan snøre den igjen øverst i hovedrommet, for så å snøre igjen den surpetingen.
 6. Vurderer selv deiter fox 30 til sønnen min på 6 år. Han er ca 120cm ser ut som en knall sekk altså!:)
 7. Ny storsekk (80-100liter)

  Bestilte meg en Xenith 105 jeg. Så får jeg teste litt hjemme og ta meg noen spaserturer med litt vekt i sekken:) Satser på at denne sekken skal være gull for meg, hvis ikke så får man teste noe annet
 8. Monsen, Monsen og Mattis

  1mnd på tur kunne lett ha blitt masse timer med film hehe:) kan ko hende at de ikke hadde spesiellt mye filmmateriale, men for min del kunne de gjerne spedd på med alt mulig rart... de har sikkert masse halvdårlige samtaler om friluftsliv, kjøring av fisk, naturfilm/bilder, osvosv.
 9. Monsen, Monsen og Mattis

  Kanonserie! Men altfor korte episoder... og altfor få episoder. Synes det er tre herlge karer på tur dette her:) vil bare se mere jeg
 10. Spm: ser at magasinet selger en gassbrenner til trangia, som ser noe annerledes ut enn den som trangia har på sine nettsider. Noen formeninger om dette?
 11. Osprey Xenith regn tæt?

  Tips til rinelige brukbare pakkposer i ymse størrelser ?
 12. Osprey Xenith regn tæt?

  Personlig synes jeg det er veldig kjekt når regntrekk følger med jeg har ikke nok vanntette poser til å ha alt utstyret mitt i, også synes jeg det er greit å holde selve sekken tørr, og ikke bare innholdet. Og heller har jeg ikke regntrekk i ymse utgaver slengende rundt.
 13. Osprey Xenith regn tæt?

  Direkte kjipt av osprey å ikke slenge dette med xenithen... de leverte regntrekk med min osprey atmos..
 14. Mener at cumulus har blitt diskutert her inne tidligere. Og dunen de bruker skal være både av høy kvalitet og den kan brukes med god samvittighet med tanke på hvor dunet kommer fra.
 15. Ny storsekk (80-100liter)

  Tykkere? Eller bredere? Ja, ser absolutt på cerro torre. Både 75:100 og 65:85. Synes disse sekkene ser kanon ut! Trenger som sagt noe som er større enn atmos 65'ern og en del mindre enn powerframen