Gå til innhold

ViktorS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  851
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ViktorS

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. ViktorS

  Hva har du kjøpt nå!

  Har en slik innkomm med i posten jeg også. Hadde årets utgave hjemme på testing, men synes at 6500 ble litt i overkant mye hehe. Så fannt meg en pent brukt i stedet:)
 2. ViktorS

  Hvilken vintersovepose bør jeg velge?

  Sjekk ut cumulus sine soveposer. Er selv også fornøyd med warmpeace viking 300 og 600. Går ut i fra at 900 og 1200 også er knall poser!:) Cumulus kan vel bestilles på mål:)
 3. ViktorS

  Sette opp Ringstind i forhold til vind?

  Godt innspill dette med inngangen i le for vinden:)
 4. ViktorS

  Sette opp Ringstind i forhold til vind?

  Har ett vanlig Ringstind, og setter det opp med fotenden mot vinden. Har bestandig teltet nedpakket i posen slik at fotenden kan draes ut, og plugges fast, uten å ta ut resten av teltet. Men når jeg tenker meg om, har det stått fint med hodeenden mot vinden også:-)
 5. ViktorS

  Helsport Fjellheimen 2018

  Venter bare på at de skal komme med ett fjellheimen 2 camp, pro (ikke superlight). Med helt firkanta innrettet, hadde dette vært det ultimate 1-2 mannsteltet for meg alene eller med sønn/kompis/frøken med meg på tur i Finnmark
 6. ViktorS

  Mat på ukestur

  Havregryn, blæh.. søkkelei det, men det funker!:) Polarbrød holder seg ganske greit. Slike spekepølser er kjekk å ha med seg:) egg! Holder godt, bare de ikke knuser i sekken!:) Jeg kjører veldig enkelt på tur, må bare ha noe mat som fyller kropp med energi.
 7. ViktorS

  Bukse som tåler mye

  Nå er en Norrøna Trollveggen Gore tex light pro på vei i posten til meg. Fikk endelig sett litt på den, og det virker som ei knall helårs skallbukse. Avtagbart gamasjer, justerbar nede i beina, gode lommer, god ventilering, mulighet for å sette på bib-del, og ett relativt sterkt stoff, gjorde at denne ble kjøpt. Tror den skal bli knall, og det viser seg også at Norrøna har en passform som passer min halvstutte halvfeite kropp ganske så bra. Prøver dog å finne litt mere info om Gore tex light pro som bruker i denne buksa. Hva er forskjellene mellom light og non-light...
 8. ViktorS

  Bukse som tåler mye

  Ikke vanntett dessverre. Hadde den hatt membran, hadde den vært den ultimate buksa uten tvil.
 9. ViktorS

  Tips til 4-manns telt

  Lavvo, uten tvil lavvo!
 10. Ax, bx, cx osv har ikke noe med aksjonen å gjøre som det sies over her. Det er modellen. Jeg har feks en beastmaster bx, men disse lager vel nå i cx eller dx, som er oppgraderte versjoner
 11. ViktorS

  Bukse som tåler mye

  Klättermusen Brage ja. Ankom i posten i dag. Første jeg tenkte når jeg dro denne buksa på meg var Wow!! Den er solid, litt tung, men førsteinntrykket er at denne tåler Juling!! 2 gode lommer på lårene, samt 1 liten lomme heeeelt oppe På venstre side. Fin til nøkler eller annet du ikke vil miste. Solid forsterkning på knær, rumpe og benavslutnkng. Jeg smilte fra øre til øre, helt til jeg skulle prøve den med skisko, og vanlige fjellski.... Snølåsen strammer ikke tight nok rundt skoene..... Til å være ei bukse som er beregnet for back country skiing, så er dette rett og slett for dårlig. Sææærlig når bukse benene ikke lar seg stramme skikkelig rundt skoen, og ikke har støvelkrok... Så hvis du bruker denne i snøen, så har jeg en meget stor mistanke om at buksa vil skli opp, og du får snø oppover leggen:/ så.. Ei bukse til 5500 kroner, egner seg ikke til det den er tiltenkt. I mine øyne i allefall. Så denne går i retur. Så... En annen slitesterk skallbukse som kan brukes året rundt (gjør ikke noe om den er litt tung, og bib eller jakt bukse duger også) er jeg fortsatt på jakt etter... 😕 Brage går desverre i retur...
 12. ViktorS

  Skallbekledning

  Jeg har ei skalljakke til guttungen av samme merke som virker litt lettere enn Jegern-settet. Blir å bruke denne jakka, sammen med ei Dovrefjell bukse som er litt lik fjellreven sine bukser, samt ei Helly Hansen skallbukse jeg ramlet over på tilbud. Litt teit med svarte klær til de små... Liker å ha litt farger på de slik at man ser de!! Men én Orange lue eller buff på hodet får gjøre susen i år.
 13. ViktorS

  Lett turkjøkken med lite pakkevolum

  Fjellforum har ofte den effekten..... Best å holde seg unna haha:)
 14. ViktorS

  Bukse som tåler mye

  Slitesterk bukse ja. Jakter selv den ultimate buksa, og sliter litt. Opplever at de slites og blir fort hull på. Knær, ræva eller litt nede ved anklene. Fannt så denne klattermusen Brage Pants, som jeg nå venter på. Denne er vanntett og har ekstra slitesterke knær rumpe. Og beinavslutninger. Vet at det blir av noen anbefalt ei tynn overtrekksbukse, men disse tåler rett å slett ikke å bli brukt skikkelig... Må ha ei som tåler å skli på Ræv med, sitte på Knær i fjæra, tåle at hunder hopper på den. Norrøna recon klarer seg fint, men skulle absolutt hatt ekstra beskyttelse på Knær og i rumpa, så kan man være Litt mindre forsiktig med den fjellreven bergtagen eco shell hadde På Sine prototyper beskyttelse på knær Og muligens rumpa også, men fjernet dette da buksa kom i salg.. Skulle gjerne hatt tatt i prototypen:) Noen med erfaring med klättermusen Brage her inne?
 15. ViktorS

  Skallbekledning

  Magasinet har merket Dovrefjell. Kjøper turklær til guttungen på 7 derfra. Har vokst ut av 2 sett med Jegern-settet, og nå har han ei skalljakke og ei turbukse(ikke vanntett), derifra.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.