ViktorS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  642
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Klättermusen Brede

  Da har jeg fått brage-jakka, og den går desverre i retur... en del virkelig gode ting med den, og noen slikkelig dårlige... den virker bombesikker! Damn for ei solid jakke!! Hetta virker også bra, men litt slappe justerings-strikker... bra snølås på jakka, pg knallbra lengde!! Sjeldent med ett så langt snitt på skalljakker jeg har prøvd. lommene... jessu fader for noe tull... de to hoftelommene er temmelig små, og knotete å åpne/lukke, liten åpning. Også er de på hoftene... så om man bruker sekk, pulkdrag eller hoftesekk så er lommene heeelt ubrukelige. Ei brystlomme, og den er lita.. ikke plass til kart i NOEN av lommene:/ så alle tre lommene er faktisk ubrukelige... (til mitt bruk). Denne jakka har så stort potensiale. Med 2 skikkelige brystlommer, ei netting-innerlomme og ei vanlig innerlomme, så hadde denn vært perfekt!!! Nå er det bare å lete videre. Mountain equipment Changabang jacket ser temmelig smooth ut:)
 2. Farge på jakke

  Ja... litt dumt at klærne ser brukt ut;) har valgt samme farger av samme grunn hehe:)
 3. Bytte dunjakke?

  Hei. jeg kjøpte i vinter en Mammut Ambler pro dunjakke, som jeg kun har brukt 7-8 ganger, så den framstår som ny. Kjøpte denne i Large, men jeg skulle nok hatt en XL... vanligvis er jeg large, men denne var litt knapp på str. Vil helst kunne ha litt rom inni til andre klær. (Og jeg er littegranne vid over ryggen...) så hvis noen har ei spennende dunjakke de vil bytte bort, gjeeeeerne samme jakke i str XL:-) på utkikk etter ei stor tykk jakke. Viktor.
 4. Farge på jakke

  Mygg... mygghatt, kroppn full av zyrtec, og litt 40/60/80% deet på strategiske plasser, så trenger man ikke tenke så mye på sammenhengen mellom jakkefarge og mygg-tetthet.
 5. Farge på jakke

  Min nest skalljakke skal ha knallfarger tenker jeg. Selv om jeg liker st fjellklær er i farger som går i ett med naturen, så er ei skrikende jakke mer synlig i tilfelle noe skulle skje, og man må lete etter meg. En annen ting er at når jeg og guttungen er på tur, er det lettere for oss begge to å finne hverandre hvis vi går litt fra hverandre eller mister hverandre. Dette la jeg merke til på fisketur for ett par år siden også, da jeg og mitt fiskefølge varmpå tur fra a til b, og jeg glemte meg bort litt når jeg så ett vak... da jeg skulle lete de opp igjen, var det KUN pga ei knallorange lue på ene kompisen som gjorde at jeg fannt de igjen (såpass kjappt).
 6. vannflaska - en bakteriebombe!

  Nå kom jeg til å tenke på drikkeflaska jeg bruker på gymmen... fysj...
 7. Hva har du IKKE kjøpt nå?

  Har ennå ikke kjøpt drømme-skall-settet mitt... fordi jeg ennå ikke har funnet noe som som er i GTX og har forsterkninger på nederste del av beina, knær, rumpe(bukse), albuer, skuldre ,nederst på ryggen og ermene (jakke)... som kan/skal brukes året rundt til alt mulig. Så burde ha greit med luftemuligheter, samt avtagbar snølås både på jakke og bukseben.
 8. Noen med erfaringer FR Keb ECO Shell

  Har du buksa også?:)
 9. Mammut Tyin ExP upgrade: lengde: 200cm bredde ved skuldre: 80cm vekt: 1150 gram fikk mail fra magasinet nå om disse målene. Synes den var litt smal med tanke på beskrivelsen som sa noe lignende dette " ekstra romslig etc ". Da utgår denne som ytterpose for dunposen min :/
 10. Her i Vestfinnmark er vel gjennomsnittstempen i sommermnd omtrent 8 grader, så burde funke bra her oppe. ved nærmere sjekk er gjennomsnittet i juni/juli/august 9,6 grader... så da er nok ikke dette rette posen for oss...
 11. Jepp. Må bare vente på svar fra magasinet om nøyaktige mål på denne:)
 12. Hehe:) mulig;) nei, får nok bare bruke min warmpeace viking 300 og viking 600 sammen. har sett at mammut har en slags extra-pose for å gjøre sine 3-sesongposer om til vinterposer. Må utforske litt og se om de kan være noe
 13. Tips til en romslig fiberpose som kanskje har plass til en warmpeace viking 300 regular wide inni?:) (må være wide så jeg ikke får klaus...)
 14. Klättermusen Brede

  Edit.. er ei Brage-jakke jeg har i bestilling
 15. Hva har du kjøpt nå!

  Forsto det slik av beskrivelsen at lommene er laget slik at de ikke er kjipe under beltet... Höfbältvänlig. Inga skrymmande fickor. "2 lave glidelåslommer med stormflapper" kanskje jeg tar feil og at man flott tilgang til lommene selv med hoftebelte på. Hadde vært perfekt faktisk!!