Gå til innhold

ViktorS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  834
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har kuttet de en del ja, til rett under hælen omtrent (smørelomma som er oppmålt på butikken). Prøvde meg på en skitur med smurning for noen dager siden, traff fint med fiolett, oppå en base av hvit/grønn/blå tror jeg det var. Men en dobbel prolaps i ryggen gjorde at jeg måtte hive inn stavene etter ca 500 meter, så årets skisesong går til faens.
 2. Stellar Equipment, erfaringer?

  Heisann. Har ikke veid jakka nei. Den er lett hehe. Veldig fornøyd med den. Pakker godt, og varmer bra. Mange og gode lommer. Angrer absolutt ikke på kjøpet:) Tror nok jeg ville satset på en xl hadde jeg hatt din høyde. Jeg er selv 177 og 90 ish kilo. Så jeg trengte xl pga bredde over rygg/bryst, men samtisig oppleves den ikke for lang. Men den dekker godt over rumpa:) heldigvis... For den er kjekl å holde varm. Stellar har gratis bytte hvis str er feil tror jeg.
 3. Bål 🔥- Hvorfor bruke steiner rundt?

  Det ser tøfft ut.
 4. Var å gikk med mine 35mm syntetfeller i går, er jo helt forferdelig... Det finnes jo ikke glid. Må se om jeg får til denne smøringa igjen... Evnt kjøpe smørefrie ski. For å gå med syntetfeller er som å gå med grus under skia...
 5. Hva har du kjøpt nå!

  Fant meg en veldig pent brukt Fjellreven Thermo 2 dunjakke på finn forleden dag, 1000 kroner:) den er nå kommet i posten, og til tross for at det er en eldre modell, er den stappa av smarte løsninger, og man merker at dette er kvalitet. Store storklaffer framfor glidelåsen(som er av det grove slaget), som kan lukkes med både borrelås og hemper. Stooore gode lommer utvendig OG innvendig, en innvendig krage rundt halsen, solid ytterstoff mm... Er vel 500gram 900cuin (us) dun i denne. Ett monster av ei jakke!! Jeg er fornøøøyd med dette kjøpet altså.
 6. Ser ut som en fin løsning synes jeg:-)
 7. Hmm, kanskje man må teste ut mohair feller snart da, for syntet gir ufattelig dårlig glid!
 8. Nok en vintersovepose-tråd. Noen tips?

  Har vært kanonfornøyd med min wp viking 300, og har prøvd noen netter i bare boxern i 2-3 grader uten å fryse eller hatt problemer med kuldebroer...
 9. Lett og varm dunjakke for sporadisk bruk

  Stellar equipment sin dunjakke er jeg veldig fornøyd med, samme med bergans slingsbytind. Slingsbytind har jeg brukt året rundt, som mellomlag ved kaldt sjøørretfiske, pausejakke, og byjakke. En av mine "goto" jakker:) Du kan jo også sjekke cumulus sine dunjakker, de skal være gode!
 10. Anbefalt sovepose for norsk 3 sesong

  Kjøp MH lamina hvis du vil ha syntet, eller warmpeace viking for dun. Finn ut hvor kaldt det kan være der du skal ferdes. En av disse, og du får en god pose uansett. Les deg litt opp på fordeler/ulemper på syntet kontra dun, selv om min begrensede erfaring tilsier at du dropper dun, kun hvis du er allergisk eller skal på turer som varer i ukesvis, da fukt KAN bli ett problem.
 11. Helsport Fjellheimen 2018

  Åjsann! Nye fjellheimen xtreme så snasen ut!
 12. Hva har du kjøpt nå!

  Elektrisk tannbørste, typ oral b, og ny støvsuger..... Jej!
 13. Hva kan erstatte Norrøna Falketind

  Så absolutt hatt den med i dusjen for å teste også. Husk at det er stor, forskjell på Fjellreven sin keb-jakke og keb-ecoshell-jakke da den ene er en membranjakke og den andre er enn søagsy skalljakke i en syntetbomull-blanding, nemlig g1000, og store stretchparitier. Denne er ikke vanntett
 14. Hva kan erstatte Norrøna Falketind

  Kanonfornøyd med min fjellreven keb eco shell jakke:-)
 15. Hva har du kjøpt nå!

  Kjøpt meg en Fjellreven Keb jakke fra en hyggelig kar her på forumet. Har fått testet den litt ute i vinden nå, og den er ikke sååå luftig som man skal ha det til. Fantastisk hette, god bevegelighet generellt i jakka. Savner innerlomme dog.. Menmen:-)
×