Gå til innhold

ViktorS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  934
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ViktorS

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Stellar Equipment Red Hot Parka i strid XL selges, 1800,- (nypris 3000,-) Lite brukt, ingen skader, framstår som ny så vidt jeg kan se. Dette er en LETT og varm jakke. 710gram totalvekt i ste XL og 277gram 850fp dun. For mere detaljer: https://www.stellarequipment.com/no/m-red-hot-parka-dkgrey-orange
 2. ViktorS

  Netting på tur

  Litt off topic... Tips til billige tynne ullskjorter, lang eller kortermede til sommerbruk?
 3. Vurderer å selge mine Åsnes Gamme54 med bc magnum bindinger. De er 200cm, og er 2 år gamle. Lite brukt, har noen sår i sålen etter uheldig møte med stein... Spennet i de skal passe bra på ei vekt på ca 85kg (det lille spennet som er i de). Selges grunnet overgang til smørefrie ski. Pris, kan vi sikkert finne ut av ved interesse:)
 4. ViktorS

  Norrøna Trollveggen Down850 - varm nok?

  Hvordan fant du ut at den var fake?
 5. ViktorS

  Alternativ til tykk dunjakke

  Venter nå på en Rab Photon X. Denne har Primaloft gold, fordelt slik: Front: 193gram pr kvm Sidene og ermene: 133gram pr kvm Resten: 170 gram pr kvm Dette er det varmeste jeg finner med primaloft. Atom AR har 100g kvm, Bergtagen insulated jacket har samme. Atom LT har til sammenligning 60gram pr kvadratmeter. Jakka har ellers 5 lommer. 2 håndvarmerlommer, en stor napoleonslomme samt 2 innvendige meshlommer. Veier inn på ca 750-800 gram på en large. Har glidelåshemper man får tak i med hansker. Har sånn pølse/baffles/kammer med isolasjon på innsiden av glidelåsen. Er litt spent på denne:)
 6. ViktorS

  Norrøna Trollveggen Down850 - varm nok?

  Ja, foreløpig er jeg det:) er ei lettvekts jakke, veier vanvittig lite og komprimerer meget godt. Så naturligvis ikke en sykt slitesterk jakke. Men denne ble kjøpt for å ha i sekken for å slenge på seg på pauser i vinterkulda, og i camp vintertid.
 7. ViktorS

  Norrøna Trollveggen Down850 - varm nok?

  @Fembøring: Fikk ikke noe toll og slikt nei. De har vel også gratis frakt og retur.
 8. ViktorS

  Norrøna Trollveggen Down850 - varm nok?

  Sjekk ut stellar equipment Red hot parka. Mye jakke for pengene. Vurderer å selge min da den ikke blir brukt for lite, XL har jeg den i. (Kunne hatt L hvis jeg ikke var 95kg på mine 177cm...)
 9. ViktorS

  Fjellrevenen jakke som Keb bare G1000?

  Evnt Bergtagen jakka.
 10. ViktorS

  Hva har du kjøpt nå!

  Har blitt 2 stk Norrøna bitihorn flex1, en grå og en blå. Funnet begge på tilbud til ca 450,- stk. Ei lett deilig bukse til hverdagsbruk:)
 11. Har selv Gamme54, som jeg egentlig er fornøyd med, men synes det er noe herk å gå med feller, så framt jeg ikke går med tung pulk i oppoverbakker... Ellers er det ubrukelig. Jeg er også ikke glad i å smøre ski, da jeg til stadighet underveis opplever at snøforholdene forandres på turene mine... Og synes det er noe herk. Har bestilt meg noen Madshus ski med bc magnum binding nå, smørefrie, med 3/4 stålkanter som jeg kommer til å bruke på alle disse småturene man gjør, så får gamme 54 være til de litt større turene med tung pulk. Madshus skiene med binding fant jeg for 1300 eller noe på XXL for en uke siden.
 12. ViktorS

  Hvilke stein er dette? Meteoritt?

  Størrelse på den der da?
 13. ViktorS

  Verdig erstatter for Breheimen II?

  Denne begynner det å bli vanskelig å få tak i gitt... Produseres ikke lengere, men kanskje de har noen på outletten.
 14. ViktorS

  Allværsjakke - DIY

  Har fått litt sansen for fjellreven sin lufting under armene, som faktisk er flyttet til siden av jakken, fra litt under armhulen ned langs sidene. Gjør det lett å komme til lommer i mellom plagg, samt at det er kjekt å stappe nevene inn der for å varme de:) mye lufting nedover armene er lite brukbart, i mine øyne i allefall. Kan det være noe å teste? Kanskje lettere å sy inn glidelåser der også?:)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.