Gå til innhold
  • Bli medlem

msfoster

Aktiv medlem
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av msfoster

  1. Tja, det smaker kanskje litt, men det lille det evt. smaker, det glemmer du etter noen få slurker. At tablettene gir smak har aldri vært tema for min del.
  2. Hei, Jeg har brukt tabletter i min 3L drikkepose med hell. Tablettene løser seg fint opp, så kan ikke se at det er noe problem med det. Med my død Lemen rundt omkring har jeg tilgode å bli dårlig selv fra stillestående vann. Jeg bruker disse: http://www.fjellsport.no/lifesystems-chlorine-dioxide-tablets-30-tablets.html
  3. Backcountry with Split Poles http://skipulk.com/index.php/products-and-components/paris-sled-based-systems Jeg har den med Full harness(sele som du har mellom benene, rundt livet og over skuldre) Draget er to-delt(split poles), veldig kjekt ved frakt i vanlig bil. Har ikke bag, men det får du kjøpt ganske billig. Noen bilder jeg tok da den ankom: http://e-strand.net/pulk Jeg betalte 3200,- for pakken, hva er evt. en grei pris? Ingen skambud er du grei
  4. Hei, Jeg vurderer å selge Paris Pulken min da jeg ikke er like flink til å dra meg ut på vinteren. Den ble kjøpt fra skipulk.com og ble levert klargjort med sele og drag. Pulken har også noen "finner" under som kan monteres dersom man ferdes i skrått terreng, slik at pulken ikke sklir sideveis. Gi lyd hvis det skulle være av interesse.
  5. Ser at mange har sansen for Exage. Ikke et vondt ord om Exage, men jeg ville valgt Mitchell Avocet Gold fremfor Exage. Har begge to selv - Mitchell lager gode sneller til en billig penge. http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Haspelsneller/Mitchell/Avocet-Gold/Mitchell-Avocet-Gold-IV-1000-FD-2014-modell-148911-p0000080322 Edit: Er du villig til å slenge på 300kr utover budsjettet ditt, så kan du ta en titt på http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Sneller/Haspelsneller/Mitchell/Alle/Mitchell-Mag-Pro-Lite-LR-1000--140155-p0000071534. Dette blir trolig min neste snelle. Kjekt med lav utveksling når man fisker med 3-4g spinnere som spinner i lav hastighet.
  6. Jeg ville utvilsomt kjøpt pose med minimum -5 som komfort temp. Min erfaring er at oppgitt komfort temperatur kan variere veldig. Fryser guttungen første tur, vil ikke dette gi mersmak for flere turer.
  7. EDIT] Trygg is på Ramstadsjøen, 50cm+. Dårlig fangst. [/EDIT]
  8. Takk for svar, folkens. Da har jeg oversikt over hvor jeg bør ta turen neste ledige helg. Endte opp med en tur ut i Oppland denne helgen.
  9. Hei, og takk for svar. Jeg ser gjerne ørret, abbor, harr og røye på kroken. Fisker med haspelutstyr fra land. Hvilke arter huser de forskjellige vannene? Morterudvann er jo litt utenfor "E6" ser det ut for. Hva får jeg av fisk her? Igjen, takk.
  10. God kveld, godtfolk. Tenkte jeg skulle prøve meg på en liten fisketur i østmarka lørdag-mandag denne helgen. Er det noen her som er godt kjent, og som har noen tips til vann og hva jeg kan vente av fisk? Er det mye folk i marka generelt? Hvor går jeg om jeg ikke vil treffe på noen hver halvtime? Det hadde vært ypperlig med utgangspunkt fra Losby Gods, men er ikke noe krav. Kjører bil, så det meste er innen rekkevidde. Har tittet en del på ut.no, men der nevnes kun fiskevann langt fra hverandre. På forhånd, takk
  11. Heisann, Neste helg blir det en tur fredag-søndag, og vi tenkte å begynne i Rjukan-traktene. Drar hjemmefra i 5-6-tiden på fredag, slik at vi er klare til avgang 8-9-tiden. Trenger med dette forslag til tur. Vi er to karer som vil ha en fin skitur sammen med gode fiskemuligheter. Pulk og sekk for å frakte utstyr. Håper på mange gode innspill. På forhånd, takk.
  12. Da var pakke med Amundsen, Kikut og Rottefella BC Manuell kjøpt inn. 3600,- må da være en god pris?
  13. Hvor lange ski mener dere at jeg bør ha? Er 184cm og 80 kg.
  14. Skoen er plukket ut etter "fritt" utvalg, har ikke prøvd skarvet enda, men kikut synes jeg satt godt. Gåegenskapene er helt klart viktigst. Det blir minst mulig utforkjøring
  15. Takk for svar. Fischer BSC Jakt tor jeg de heter. Veldig brede ski, kun å få i smørefri i år. Da legger jeg fischer skien på hylla og handler inn enten Amundsen eller Nansen. Får jeg Nansen til 40% avslag så blir det vel den. Synspunkter på Alfa Kikut kontra Alfa? Jeg har hørt at Alfa er stivere og mulig vondere å gå med de første turene. Er den også varmere?
  16. Hei og takk for svar. Skiene vil ikke bli brukt på jakt. Jeg leste litt på Nansen nå, og ser at det er en mykere ski. Er dette en fordel? Erfaring har dere med bæreevne i løssnø på Fischer vs Amundsen vs Nansen?
  17. Heisann, Vil en av de nærmeste dagene kjøpe meg mine første fjellski, og er veldig usikker på hva jeg burde kjøpe. Har sett meg ut to alternativer: Fisher jaktski eller Åsnes Amundsen? Alfa Kikut eller Alfa Skarvet? BC manuell binding Pakke med Fischer, Skarvet, binding og staver: 5000,- Pakke med Amundsen, Kikut,binding og staver: 4300,- Vil bruke skiene på fjellet, skog og mark både med sekk og pulk. Hva burde jeg velge? Andre gode alternativer? På forhånd, takk
  18. Dette kom på ca 3200kr.. Full Harness drar opp prisen.
  19. Tenkte jeg skulle tipse de som eventuelt ikke kjenner til skipulk.com Jeg er helt fersk på alt hva angår pulk, og da er det godt å ha drevne folk å forhøre seg med når det gjelder kjøp. Etter noen e-post med skipulk.com kom jeg frem til at parispulken jeg hadde sett meg ut var perfekt til mitt bruk. Helt nytt er at de har nå fått ordnet rimelig frakt utenfor USA, og sendte pulken til meg på to uker for $32 - meget billig! Alt fra drag til sele og modifikasjonen av parispulk ser meget "forseggjort" ut, og kvaliteten slik jeg ser det virker god. Nå gjenstår det bare å få testet pulken skikkelig - neste mnd bærer det ut på en ukestur. Legger ved noen bilder: http://e-strand.net/pulk/
  20. http://skittfiske.no/Avdelinger/friluftsliv/Øks/Sag/Gerber-Gator-Combo-øks-sag-Livstidsgaranti-130038-p0000061405.aspx Verdt å vurdere
  21. Heisann, Ikke tenk så fælt på vekta. 15-20kg er ingenting å ha på ryggen hvis du har en god sekk - hoftene tar det meste av vekt. Bare fiskeutstyret tar en del vekt og plass. Femundsmarka kan være særdeles kald selv på sommeren. Soveposen din bør gå ned til 0 grader.
  22. Ja, det er slike rapporter som de man finner på blogger og her i forumet jeg finner interessante å lese, og antar at det er gjengs over samme oppfattning. Takk for respons, jeg får myldre litt videre, så får vi se hvor det bærer hen. Jeg setter naturligvis pris på så mange svar i denne tråden som mulig. For å kunne produsere noe som er bedre enn dagens tilbud trengs det forslag til funksjonalitet, negative sider/mangler ved dagens tilbud osv. Takk for tilbakemeldinger så langt.
  23. Takk for svar, Jeg var ikke klar over godtur.no, og det er for så vidt en okei side, men jeg føler at det er for lite fokus på artiklene. Forsiden burde satt opp de siste artiklene som er skrevet, samtidig så burde man kunne sortere turer etter hvor lange de er. Kanskje jeg er på jakt etter et turforslag på 6-7 dager, det finner jeg ingen måte å sortere på. Samtidig ser jeg for meg mer bruk av kartet til f.eks markering av fiskevann, fiskearter på de forskjellige vannene. Kanskje er det artig å kunne legge en indikator på kartet for hvor man slo leir? Mange av dagens kameraer støtter også GPS, og jeg ser for meg at det kan være aktuelt å integrere en visning på kartet for hvor de forskjellige bildene har blitt tatt. I forhold til godtur.no så ser jeg for meg en artikkeldatabase, that's it. Planlegging og den biten som godtur.no har finnes det uansett bedre verktøy for. Jeg synes også at det er lite bilder på artiklene hos godtur.no, er det noen grunn til dette?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.