Gå til innhold
 • Bli medlem

msfoster

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  50
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om msfoster

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tja, det smaker kanskje litt, men det lille det evt. smaker, det glemmer du etter noen få slurker. At tablettene gir smak har aldri vært tema for min del.
 2. Hei, Jeg har brukt tabletter i min 3L drikkepose med hell. Tablettene løser seg fint opp, så kan ikke se at det er noe problem med det. Med my død Lemen rundt omkring har jeg tilgode å bli dårlig selv fra stillestående vann. Jeg bruker disse: [Hidden Content]
 3. Backcountry with Split Poles [Hidden Content] Jeg har den med Full harness(sele som du har mellom benene, rundt livet og over skuldre) Draget er to-delt(split poles), veldig kjekt ved frakt i vanlig bil. Har ikke bag, men det får du kjøpt ganske billig. Noen bilder jeg tok da den ankom: [Hidden Content] Jeg betalte 3200,- for pakken, hva er evt. en grei pris? Ingen skambud er du grei
 4. Hei, Jeg vurderer å selge Paris Pulken min da jeg ikke er like flink til å dra meg ut på vinteren. Den ble kjøpt fra skipulk.com og ble levert klargjort med sele og drag. Pulken har også noen "finner" under som kan monteres dersom man ferdes i skrått terreng, slik at pulken ikke sklir sideveis. Gi lyd hvis det skulle være av interesse.
 5. Ser at mange har sansen for Exage. Ikke et vondt ord om Exage, men jeg ville valgt Mitchell Avocet Gold fremfor Exage. Har begge to selv - Mitchell lager gode sneller til en billig penge. [Hidden Content] Edit: Er du villig til å slenge på 300kr utover budsjettet ditt, så kan du ta en titt på [Hidden Content]. Dette blir trolig min neste snelle. Kjekt med lav utveksling når man fisker med 3-4g spinnere som spinner i lav hastighet.
 6. Jeg ville utvilsomt kjøpt pose med minimum -5 som komfort temp. Min erfaring er at oppgitt komfort temperatur kan variere veldig. Fryser guttungen første tur, vil ikke dette gi mersmak for flere turer.
 7. EDIT] Trygg is på Ramstadsjøen, 50cm+. Dårlig fangst. [/EDIT]
 8. Takk for svar, folkens. Da har jeg oversikt over hvor jeg bør ta turen neste ledige helg. Endte opp med en tur ut i Oppland denne helgen.
 9. Hei, og takk for svar. Jeg ser gjerne ørret, abbor, harr og røye på kroken. Fisker med haspelutstyr fra land. Hvilke arter huser de forskjellige vannene? Morterudvann er jo litt utenfor "E6" ser det ut for. Hva får jeg av fisk her? Igjen, takk.
 10. God kveld, godtfolk. Tenkte jeg skulle prøve meg på en liten fisketur i østmarka lørdag-mandag denne helgen. Er det noen her som er godt kjent, og som har noen tips til vann og hva jeg kan vente av fisk? Er det mye folk i marka generelt? Hvor går jeg om jeg ikke vil treffe på noen hver halvtime? Det hadde vært ypperlig med utgangspunkt fra Losby Gods, men er ikke noe krav. Kjører bil, så det meste er innen rekkevidde. Har tittet en del på ut.no, men der nevnes kun fiskevann langt fra hverandre. På forhånd, takk
 11. Heisann, Neste helg blir det en tur fredag-søndag, og vi tenkte å begynne i Rjukan-traktene. Drar hjemmefra i 5-6-tiden på fredag, slik at vi er klare til avgang 8-9-tiden. Trenger med dette forslag til tur. Vi er to karer som vil ha en fin skitur sammen med gode fiskemuligheter. Pulk og sekk for å frakte utstyr. Håper på mange gode innspill. På forhånd, takk.
 12. Da var pakke med Amundsen, Kikut og Rottefella BC Manuell kjøpt inn. 3600,- må da være en god pris?
 13. Hvor lange ski mener dere at jeg bør ha? Er 184cm og 80 kg.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.