Gå til innhold
 • Bli medlem

bjoern

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  168
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

bjoern vant dagen sist 1. september 2012

bjoern hadde mest likt innhold!

Om bjoern

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er det noen som har vært på Tinnhølen,Hardangervidda, og kan si noe om snøforhold og nattetemperaturer der oppe ?
 2. bjoern

  Vestfold

  Det er en liten "vegg" ved Farrisvannet i Larvik. Hør med folkene på denne butikken. [Hidden Content]
 3. Tinnhølen-Bakkatjønn- Langsjøen er en fin tur som jeg har tatt to ganger , etter å ha lest om det i fjor, Litt bæring er det, men ikke så veldig plundrete.
 4. Start på Finse å gå via Liseth , Hadlaskard og Haukeliseter som Larsdx, sier over her. En fantastisk tur. Finse , Krekkja, Rauhelleren , Lågaros, Møsvatn er også en tur jeg anbefaler. Like flott egentlig.
 5. Har den vanlige Camp 4, og har brukt det mye på fjellet i til dels hard vind. Det står godt synes jeg, bare man er nøye med barduneringen. Det eneste jeg synes er et minus, er at det blir fort kontakt mellom inner og ytterdtelt i bak-kant, men går greit så lenge man ikke er over 190 lang. Det store forteltet er et kjempepluss og gjør matlaging og tørking av klær veldig enkelt.
 6. Kanskje "Grensesømmen" kan være noe. Vet de har boken på de fleste biblioteker og kanskje i bokhandelen også. [Hidden Content]
 7. Hvordan blir denne med litt god "vekt" ? Har en Loop Fiskesekk , som jeg kan koble til en fiskevest med store lommer på. Den er god å bære men lommene foran er i veien hele tiden og er ikke spesielt behagelig over lengre turer.
 8. Har sett på Tuva, men litt tynne bærereimer. Vet ikke hvordan den vil være med vekt over 15 kg. Den mest anvendelige sekken jeg noen gang har hatt og har fremdeles, er en snart 40 år gammel Norrøna Tyin på 55 L. Solid bæremeis og allikevel ikke over 2,4 kg. Bærereimene er nedslitte, men den taklet uten problemer vekt på over 30kg. Hadde jeg bare fått tak i nye bærereimer til den med litt god polstring, hedde jeg ikke trengt ny sekk. Jeg har spurt over alt, men ingen kan hjelpe meg. Beste tipset var å kjøpe en pakkramme-meis fra Bergans og bruke reimene fra den. Det som er genialt med den
 9. Jeg ser etter en ny sekk, fra ca 50-65 L , men med romslige sidelommer. Bør tåle opp mot 20 kg uten å bli vond å bære. Er det noen som har tips ? Så å si alle sekker i dag er enten uten lommer, eller har såkalte ekspanderende lommer, som ikke rommer noe som helst. Jeg vil ha sidelommer som jeg kan få en liten kaffekjele oppi, + litt mat og evt lue og slike småting. Må også kunne legge en normal sovepose på tvers neddi sekken. Dagens sekker er i mine øyne håpløse å pakke uten å måtte tømme omtrent hele sekken for å finne ting, sidelommer gjør livet enkelt. Lurer litt på denne og ev
 10. Har et telt som snart er 17 år, og en sovepose ( egentlig Helsport Alta) som er med dette merket. Helsport produserte disse for (tror jeg) Sport 1. Kvaliteten er det ikke noe å si på.
 11. Helsport produserte telt og soveposer merket med Nordkapp
 12. Områdene rundt Jonsvannet er veldig flott, Mange fine vann og lett tilgjengelig med bil.
 13. De kan vaskes , kan med fordel impregneres igjen. Bruk gamasjer, så slipper du mer av dette
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.