Jump to content

ViktorS

Passivt medlem
 • Posts

  962
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ViktorS

 1. 25% rabatt på allerede lave priser har virkelig vært avgjørende for min del. Både ved kjøp av fiskestang, trenigstøy og friluftsklær:)
 2. ViktorS

  Sekk til barn

  Den Bergans sekken så innafor ut, med tanke på både pris, bæresystem og lommer/MESH. Takk for tips:)
 3. ViktorS

  Sekk til barn

  Heisann På jakt etter tursekk til guttungen på 9 år. Han er vel 134 høy hvis jeg husker korrekt, og det er på høy tid at han får seg en litt skikkelig sekk han kan ha i noen år framover nå, så er avhengig av justerbart bæresystem. Burde være litt lommer utvendig, gjerne også slike meshlommer slik at han kan ha litt system i sekken, og vet hvor han kan finne tingene sine:) Noen tips? Viktor
 4. Har samme skoen, en kanonsko for min fot! Men, de lekker litt i de overgangene du snakker om, har fått nye på reklamasjon en gang før, mulig jeg må sende de inn på nytt igjen. Synes også at skolissene er litt kjipe. De er for glatte rett og slett. Men ikke nok til at jeg har skiftet de, ennå!:)
 5. Kan jeg spørre hva du måtte gi, og anser som finfin pris?:) Vurderer salg av min, som blir aaaltfor lite brukt.
 6. Nei, ikke På abisko Dome 3en jeg gikk for:)
 7. Tror det er ett godt telt, og det var med i vurderingen min ved siste teltkjøp. Endte opp med ett Abisko Dome 3 som jeg gleder meg til å få brukt framover!:) Store fortelt man kan trekke tilbake ved behov, masse luftemuligheter, solid konstruksjon, dødsfet onkel blå farge!:)
 8. vanlige folk på jakt etter telt, og finner ett billig ett når de sorterer etter pris, på feks XXL.no og får opp ett reinsfjell, eller hva som helst annet, har ingen forutsetning for å vite om varen er priset korrekt eller ikke. For de som følger litt med i markedet, i dette tilfelle telt, burde skjønne at det er noe rart. Men "rart" kan være ett knall fettebra tilbud, som hvem som helst vil slå an på. Eventuelt kanskje man skjønner at dette er feilprising... Uansett, så mener jeg at det er selgers ansvar, og ikke kundens.
 9. Bruker 300 på sommeren her i Finnmark, også fin som hyttepose hvis man har tilgang til det. 600 bruker jeg om vinteren, smeller 300'en inni hvis det er veldig kaldt
 10. Hei. Tror ikke singi trekking har lufting under ermene. Det har dog Singi Jacket. Mangler de store lommene du liker så godt, men fortsatt ei god jakke. Har ei i svart/grå i medium til salgs hvis det skulle være interessant.
 11. Flere enn meg som ble stresset av at hun dama ikke benyttet alle bardunene på fjellheimen Xtreme teltet sitt, særlig når det blåste opp??? (Sesong 2, episode 1)
 12. Helsport Ringstind 2 Pro (blir byttet i selvstående solotelt når jeg finner et bra telt til bra pris) Helsport Lavvu Light 4 (til salgs) Fjellreven Abisko Dome 3 (på vei i posten)
 13. Jeg som selger dette. Og prisen kan ikke prutes så veldig, men er jo lov å prøve hehe
 14. Hva med Norrøna Svalbard Gore tex som er på outletten nå til latterlige 2000,- !!
 15. Har muligens en lavvu Light til salgs hvis det skulle være aktuelt!:)
 16. Tror vekta til Helsport er sånn passelig nøyaktig. Og 3 kg vs 3,5 kg... Det er en halvliter med vann, evnt ett par uker med litt kardio trening før teltturer så trimmer du bort den halvkiloen!:)
 17. Hva med nye Helsport Fjellheimen ? Den har lik bredde i hele innerteltet og har fått betraktelig bedre høyde i innerste delen av teltet. Finnes i både i Superlight og Pro versjon. Har den forrige versjonen, og det er ett knallbra telt. Har nå lagt det ut for salg, siden jeg vil bytte til kuppeltelt.
 18. Det er mye spennende å velge mellom ser jeg. Og jeg tror nok at det ender opp med abisko Dome 2, pga perfekt bredde(130cm) og supre luftemuligheter. 2 store ventiler i veggene, samt halfway rollup eller hva de kaller det, gjør at jeg vil kunne få trekk igjennom teltet uansett vindretning. Men må forske litt til ser jeg hehe. Mulig jeg får lånt meg ett abisko view også bare for å se hvordan det er
 19. Hvordan funker ventilasjonen på allak og staika? Ser ingen ventiler bortsett fra i taket. Staika 2 ser flott ut med tanke på 40cm innerbredde og robusthet.
 20. Abisko Dome er vel det teltet som frister mest av de jeg har sett på. Men så vet jeg jo av erfaring at Helsport har knall kvalitet, så er det Norsk. Handle lokalt og alt det der. Litt lyst å støtte opp om norske produsenter, hvis de kan. ReinsfjellSL ser spennende ut, men er kanskje som mange andre skeptisk til SL, uten å egentlig ha grunn til det. Ser at bunnduken i sl er samme duken som pro bruker i ytterteltet. Så jeg er litt redd for at det er litt puslete, men mange bruker jo SL og er kanonfornøyd. Nye fjellheimen SL 2camp ser også fantastisk spennende ut, men det er ikke frittstående, så det utgår likevel.
 21. Utfordringen er at det er kun 120cm bredde, og med 2 stk blir det litt trangt for underlagene. Stemmer det at du har skrevet en test på dette teltet?
 22. Har i dag 3 telt. Alle Helsport. Fjellheimen 3camp, ringstind 2 pro og lavvulight. Faktisk ringstind 2 som brukes mest, da jeg har vært på tur alene som oftest. Lavvulight ikke brukt mere enn ett par netter, og fjellheimen 3 camp er også brukt littegranne, da med sønnen. Nå blir det salg av alle tre ser det ut til, og det skal kjøpes inn ETT telt. Og det jeg tenker er at følgende må på plass: -selvstående -plass til 2 LW underlag (65cm bredde) - stort nok fortelt til matlaging og oppbevaring av sekk. -Tåle det været som Finnmark kan by på vår, sommer, høst. (Er dog sjeldent på tur hvis jeg vet at det er meldt helt jævlig vær). -Har ikke sansen for telt der man slår opp innerteltet først. Noen som har tips, forslag? Har sett litt på Helsport reinsfjell, hilleberg allak, Abisko dome og view.
 23. Når tror vi at Norrøna kommer ut med teltene sine?:)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy