Gå til innhold
 • Bli medlem

Etsvends

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  263
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Etsvends vant dagen sist 18. november 2014

Etsvends hadde mest likt innhold!

Om Etsvends

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vurderer en tur med barna til DNTs hytte i romeriksåsen, råbjørnhytta og lurer på om noen har førstehåndsinfo om føre der nå. kan man kjøre helt inn med annkomst sommer beskrevet på UT.NO? Hvis ikke, er det skiføre slik at ankomst vinter stemmer? Eller blir det midt i mellom, gå på grusvei inn?
 2. Har hatt med gutta på 3, 3 og 1 med på noen teltturer nå. Erfaringen er størst med de 2 eldre gutta, men der gjelder det å få roet dem ned fra turne rundt i telt modus. Beste er å legge seg mellom dem og late som man sover. Skjer jo at jeg sovner. Minste på 1,5 år som er vant med å sove i grindsenga er det litt verre med. Best er det med vogna, ellers må jeg nesten ligge å holde han fast til han sovner.
 3. Jeg er helt enig i dette prøv etter aller beste evne å holde vekta så lav som overhode mulig. Jeg har forsøkt turen med en bergans alpinist 130 smekk full og måtte gi meg etter nordefjell med knesmerter som hang igjen i flere uker!
 4. I fjor sommer tenkte jeg lenge på å ta sykkelturen gjennom nordmarka med tvillingene i sykkelvogn, men det ble bare med tanken. Lillebror på da 6 mnd krevde sitt og helgene forsvant til husmaling og annet pliktarbeid. I år tenkte vi at lillebror var stor nok til å være med. Satt lenge og så på kartet. Så egentlig for meg å sykle fra mylla slik at hele nordmarka kunne krysses, men fant ingen gode veier som ikke krevde sykling på sti. Ville helst ikke ende opp i Sørkedalen siden vi skulle komme oss østover igjen med kollektiv transport. Vi startet derfor fra Stryken med planer og mat for å være
 5. Xxl på strømmen har hatt det i utstillingen. Ikke sikker på om de har det oppe nå, men er du ute for å se på telt bør de slå det opp for deg. Sportsnett i oslo har tidligere hatt bra utvalg på hilleberg og det ser på nett som det fremdeles er tilfelle. De har vært veldig flinke til å demonstrere teltene.
 6. Jeg syntes ikke sekken ble så ille. Var jo en kort tur så ikke så mye vi trengte, men det er noe med at sekken alltid blir full. Veldig tung ble den ikke
 7. Se DENNE og DENNE Linken. Prøvde Wigloen for første gang i påsken og er kjempefornøyd. Vi har prøvd det en overnatting bare, men det var 2 voksene, 2 3-åringer og 2 settere. god plass! God takhøyde, lett å sette opp, relativt lettplassert, god lufting, Virker veldig stabilt og 3 innganger!
 8. Det har blitt lenge siden november og forrige tur med ungene. Les om den HER. Vinteren har ikke vært spesielt lang eller kald og det har vært mange tanker om tur siden sist. En 1.åring i hus med et noe utfordrende søvnmønster, jobbhelger, enda flere jobbhelger og økende trass på de nå 3 år gamle tvillingene hadde gjort dørstokkmila utrolig lang. Det å ta med 1.åringen på tur vinterstid føltes ikke aktuelt slik som han sov om natta og tur alene med tvillingene i kulda føltes tungt. Jeg var redd for at påkledning og bleieskift ville ta alt for lang tid i kulda. Våren var godt i gang når kong
 9. Kartene på [Hidden Content] er gode de. Samme detaljer som på papirkart eller mer, men det er litt vanskelig fordi du får veldig små utsnitt av gangen på skjermen. og med mindre du har muligheter for å skrive ut i store formater tror jeg det blir litt upraktisk. Det er fine kart til planleggelse av turer og kanskje hvis du skal ha et kart av et lite område, men lett å miste oversikten du har på ett stort papirkart.
 10. Da har vi brukt påsken til å teste wiglo`en og må si jeg er svært fornøyd. Det er veldig lett å sette opp. Kanskje ikke fullt så lett som mitt tuneltelt, men i forhold til en lavvo eller feks svalbard serien er det ekstremt lett. Vi var to voksene, to gutter på 3 år og 2 settere og hadde danseplass. Gode luftemuligheter, gode innganger og god takhøyde. Likte spesielt godt den store hovedinngangen.
 11. Kanskje dere har vognpose enda etter minstemann? Våre på 3 år kan enda bruke voksiposene sine og de kan sove ute i mange minus i dem!
 12. Jeg har kjøpt vigloen til vår familes turbruk. Jeg har ikke test enda, men planen er 3 småbarn og to voksene. Mine beregninger mener det blir perfekt. Håper å få test i løp av få uker nå som våren er i annmasj så kan gi tilbakemelding da. Har varanger camp 8-10 også, men syntes det blir vel stort og tungvindt å sette opp. Lavuo blir heller ikke tett mot mygg uten ekstautstyr og det er viktig for oss. Den blir også litt lite lune på kjølige netter, men har jo best plass inne. Vigloen har 3 utganger så det tenkter jeg er genialt med mange barn.
 13. Jeg har sikkert noen kart i området voss-bergen jeg kan selge om noen dere vil ha til turen
 14. Husker ikke helt hva vi tenkte og hvorfor, men vil anta det virket som det mest opplagte rutevalget når vi så på karet. Korteste vei mot hardangervidda, mest skog/fjell- minst vei/by. Brukte dnt sine oversiktskart for å planlegge ruta.
 15. Jeg og en kamerat prøvde oss på denne turen for snart 10 år siden. Vi gikk sognsvann-hønefoss-holleia-noresund-norefjell-tunhovd Der hadde mitt høyre kne slått seg vrangt og jeg måtte avbryte. Jeg ville nok valgt samme rute igjen. Vidre opp over vidda og opp mot finse og rundt fjorden og inn mot bergen var planen. Hva jeg kan anbefalle 1: gjør alt for å få så lett sekk som mulig 2: ikke bli utolmodig i starten og bruk god tid. Gå sakte og ta korte dager første uka minst. Gå deg i form 3: gjør det enkelt med mat som du kan handle/suplere med underveis. Ikke bær med deg grunnvarer hj
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.