Jump to content

Noen som har handlet fra Skittfiske.no?


NJB

Recommended Posts

Hei,skal til å handle meg ny sovepose og ser att nettbutikken Skittfiske.no har den som bestillingsvare,lurer derfor på om noen har erfaringer med å handle fra den nettbutikken? Er nemlig litt skeptisk til å bestille varer for noen tusen kroner hos en nettbutikk jeg ikke har hørt om. Har en dårlig erfaring med Amfibi.no derfor jeg er skeptisk.

Takker for svar.

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Jeg har kjøpt en del på nett med Skittfiske og har bare gode erfaringer. Lave priser, kjapp levering og når jeg måtte bytte ei lue som var for liten gikk det veldig fort uten noe problemer. Skittfiske er etter min mening veldig seriøs. Venter selv på utstyr fra Amfibi.no. For en elendig nettbutikk! Blir provosert over så dårlig og useriøs service..

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Føyer meg til rekken av fornøyde her. Handlet diverse hos skittfiske.no ... rask levering og gode priser.. verdt å følge med på tilbudene deres. Har ikke hatt grunn til å reklamere på noen av varene pga feil og mangler. Ei heller be om bytte i annen størrelse osv. Så jeg vet da ikke noe om hvor god (eller dårlig) der på den biten da, men gjør kanskje andre her.

Link to comment
Share on other sites

Finnes det noen annen butikk en Skittfiske :) Alt jeg eier og har iform av friluftsutstyr og fiskeutstyr er handla hos Skittfiske, noe av grunnen er at jeg bor 10 minutter unna selve butikken og at de har noen sinnsykt gode tilbud der til tider utenom de normalt lave prisene sine på kvalitetsprodukter. Veldig god service og hyggelig karer!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy