Gå til innhold

Salthaugen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  121
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Salthaugen

 • Bursdag 30. sep. 1984

Nylige profilbesøk

921 profilvisninger
 1. Salthaugen

  Packraft-venner

  Jeg er interressert i å hive meg på en tur dit. Har tenkt på å gjøre det alene, men kan man velge å få tryggheten med å være flere gjør jeg helst det. Jobber 2/2 uketurnus, så lenge vi finner noe som detter innafor friturnene mine er jeg 100% med.
 2. Salthaugen

  "Sprengt" Exped SynMat Hyperlite

  Mye dårlig å høre om Exped altså. Har nå fått i hus nytt underlag selv. Outnorth ordna opp. Får bare håpe det nye kan holde en smule lenger...
 3. Salthaugen

  Artic circle trail Grønland.

  Oi her var det komt svar visst. Nei jeg dro ikke i år, ble ikke så populært hjemme at jeg plutselig ville til Grønland på "kort" varsel. Håper på en tur til sommeren.
 4. Salthaugen

  Forumet oppgraderes - ca 9 oktober

  Nå var det jo blitt riktig så smukt! Kjempejobb av dere!
 5. Salthaugen

  Forumet oppgraderes - ca 9 oktober

  Tregt som fy her nå.. Kommer dette til å vedvare ei stund eller? Hel jobb å få lest noen få emner med denne farten..
 6. Salthaugen

  "Sprengt" Exped SynMat Hyperlite

  Ååååkei.... Burde kanskje vurdere å be om pengene tilbake da å bytte til et anna merke. Har tydeligvis ikke lest meg opp nok for trodde virkelig Exped var kvalitetsgreier.
 7. Salthaugen

  "Sprengt" Exped SynMat Hyperlite

  Puster det opp. Exped sine sider å videoer sier at dette er helt ok på dette underlaget. Men kommer til å kjøpe meg en bag. Begynner å samle seg noe som ser mistenkelig ut som jordslag eller mugg inni matta. Da satser jeg på at Outnorth ordner opp.
 8. Salthaugen

  "Sprengt" Exped SynMat Hyperlite

  Endte opp med et "sprengt" underlag siste turen jeg hadde i Setesdalsheiene i høst. Sveisen mellom 2 av kammerene røk. Noen andre som har dette underlaget, og som har opplevd det samme? Spør fordi jeg mener det må være en produksjonsfeil. Underlaget var ikke overfylt, ei heller "underfylt", og ble brukt inne telt som stod på rent gress. Har sendt en mail til der jeg handla det. Hva mener dere? Er dette reklamasjon, eller er det slikt man må forvente når man kjøper Hyperlite? Koster jo fortsatt en del penger..
 9. Salthaugen

  Hvor har du vært på tur i dag?

  2 dagers i Setesdalsheiene, på jakt etter et godvann. Turen ble en suksess og jeg fant meg et vann som produserte en del fisk mellom 0,5 og 1kg til tross for østlig kuling. Den som leter finner! Gleder meg til neste sesong. Her er et bilde av den ene fisken jeg slo ihjel, en herlig plugg på 7hg.
 10. Salthaugen

  hva er en god kniv?

  Dæven! Om du må ha øks til å knerte ørreten må det jaggu være storfisk du driver å haler inn
 11. Salthaugen

  hva er en god kniv?

  Min Brusletto Bamsen har tålt alt jeg har gjort mot den til nå i 3-4år. Kløyver ved ved hjelp av batong med den. Har satt den opp en gang siden ny bare. Tjukt blad så den er ikke av den letteste sorten å holde sylskarp, men til heavy duty er den helt konge.
 12. Salthaugen

  Slitte snellespoler/brekkt stangtupp

  Kjøper stadig nye stangtupper. Brekker rett som det er, av både idioti og andre grunner Ta kontakt med der du kjøpte stanga så fixer de nok ny del. Har fått nye deler fra Vilmarksbutikken i det siste iallefall. Siste var tuppen til en Savage gear LRF 7" 0,5-7g, den kosta meg 4-5 hundre kr mente han. Har og fått ny del til en Guideline Fario 9" #4, det var 3-4 hundre om ikke jeg husker feil.
 13. Salthaugen

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Padla rundt i Oggevann og Rettåna med packraft og ei flakse gammeldansk fra torsdag til søndag. Bra fiske, tørrflue-forhold
 14. Salthaugen

  Hva har du kjøpt nå!

  Velger å tro at jeg er blitt for gammel til å sove på skumunderlag, eller iallefall ønsker å "prøve" komforten med oppblåsbart. Så da ble det bestilt en SynMat Hyperlite LW fra Outnorth til 1 og en halv store. Klart for henting i morra håper jeg så blir det en snartur ut for å teste.
 15. Hei. Noen som har gått ruta mellom Kangerlussuaq og Sisimiut? Lurer på å gå den i år eller neste år. Derfor tar jeg gjerne imot tips eller erfaringer fra noen som har gått den. Andreas
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.