Jump to content

Salthaugen

Aktiv medlem
 • Posts

  121
 • Joined

 • Last visited

About Salthaugen

 • Birthday 09/30/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fiske, friluftsliv, mc, livsnyting:)
 • Location
  Mandal

Recent Profile Visitors

1,379 profile views

Salthaugen's Achievements

 1. Jeg er interressert i å hive meg på en tur dit. Har tenkt på å gjøre det alene, men kan man velge å få tryggheten med å være flere gjør jeg helst det. Jobber 2/2 uketurnus, så lenge vi finner noe som detter innafor friturnene mine er jeg 100% med.
 2. Mye dårlig å høre om Exped altså. Har nå fått i hus nytt underlag selv. Outnorth ordna opp. Får bare håpe det nye kan holde en smule lenger...
 3. Oi her var det komt svar visst. Nei jeg dro ikke i år, ble ikke så populært hjemme at jeg plutselig ville til Grønland på "kort" varsel. Håper på en tur til sommeren.
 4. Ååååkei.... Burde kanskje vurdere å be om pengene tilbake da å bytte til et anna merke. Har tydeligvis ikke lest meg opp nok for trodde virkelig Exped var kvalitetsgreier.
 5. Puster det opp. Exped sine sider å videoer sier at dette er helt ok på dette underlaget. Men kommer til å kjøpe meg en bag. Begynner å samle seg noe som ser mistenkelig ut som jordslag eller mugg inni matta. Da satser jeg på at Outnorth ordner opp.
 6. Endte opp med et "sprengt" underlag siste turen jeg hadde i Setesdalsheiene i høst. Sveisen mellom 2 av kammerene røk. Noen andre som har dette underlaget, og som har opplevd det samme? Spør fordi jeg mener det må være en produksjonsfeil. Underlaget var ikke overfylt, ei heller "underfylt", og ble brukt inne telt som stod på rent gress. Har sendt en mail til der jeg handla det. Hva mener dere? Er dette reklamasjon, eller er det slikt man må forvente når man kjøper Hyperlite? Koster jo fortsatt en del penger..
 7. 2 dagers i Setesdalsheiene, på jakt etter et godvann. Turen ble en suksess og jeg fant meg et vann som produserte en del fisk mellom 0,5 og 1kg til tross for østlig kuling. Den som leter finner! Gleder meg til neste sesong. Her er et bilde av den ene fisken jeg slo ihjel, en herlig plugg på 7hg.
 8. Dæven! Om du må ha øks til å knerte ørreten må det jaggu være storfisk du driver å haler inn
 9. Min Brusletto Bamsen har tålt alt jeg har gjort mot den til nå i 3-4år. Kløyver ved ved hjelp av batong med den. Har satt den opp en gang siden ny bare. Tjukt blad så den er ikke av den letteste sorten å holde sylskarp, men til heavy duty er den helt konge.
 10. Kjøper stadig nye stangtupper. Brekker rett som det er, av både idioti og andre grunner Ta kontakt med der du kjøpte stanga så fixer de nok ny del. Har fått nye deler fra Vilmarksbutikken i det siste iallefall. Siste var tuppen til en Savage gear LRF 7" 0,5-7g, den kosta meg 4-5 hundre kr mente han. Har og fått ny del til en Guideline Fario 9" #4, det var 3-4 hundre om ikke jeg husker feil.
 11. Padla rundt i Oggevann og Rettåna med packraft og ei flakse gammeldansk fra torsdag til søndag. Bra fiske, tørrflue-forhold
 12. Velger å tro at jeg er blitt for gammel til å sove på skumunderlag, eller iallefall ønsker å "prøve" komforten med oppblåsbart. Så da ble det bestilt en SynMat Hyperlite LW fra Outnorth til 1 og en halv store. Klart for henting i morra håper jeg så blir det en snartur ut for å teste.
 13. Hei. Noen som har gått ruta mellom Kangerlussuaq og Sisimiut? Lurer på å gå den i år eller neste år. Derfor tar jeg gjerne imot tips eller erfaringer fra noen som har gått den. Andreas
 14. Dere kan jo tenke litt på å gå deler av barnevandring-stien. Snøfritt burde det i alle fall være. Lenger oppover i dalene er det fort gjerne snø enda på den tida. Kikk litt på www.barnevandring.no . Eller Google det for å finne andres skildringer og skriverier om turen.
 15. Det må bli en god vellagret rom. Nå for tia er det denne det går i.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy