Jump to content

ThereseMD

Aktiv medlem
 • Posts

  27
 • Joined

 • Last visited

About ThereseMD

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Friluftsliv
 • Location
  Otta

Recent Profile Visitors

1,059 profile views

ThereseMD's Achievements

 1. Snø på toppene i Rondane.. Var på en liten tur søndag og da var det fine fager rundt 1000-1200 moh.
 2. Det er veldig avhengig av hvor du legger returen. Der jeg gikk var det MYE stor stein og steinur som ikke egner seg for en liten hund.. Eller stor hund for den saks skyld..
 3. Har et Helsport Bygdin 3 camp. Lite og lett !
 4. Kanskje i Illmanndalen? (dalen fra Rondvassbu til Bjørnhollia)
 5. Tror jeg har sett de har solgt pins på Sport 1 i Lom, men ikke sikker på hvilke. Ellers så hadde de noen på Leirvassbu, men som sagt, vet ikke hvilke topper...
 6. Ser det er ei stund siden noen har kommentert her, mee er nysgjerrig om det ble noen tur i år? Og evt hvor lang tid det ble brukt på alle toppene? Antar uansett at det snart begynnner å bli seint i sesongen, dagene begynner allerede å bli en del kortere..
 7. Opplevde ingen vanskeligheter med å komme opp på Høgdebrotet, bare litt klyving oppover. Men ikke sikkert det er godt å komme nedigjen samme vegen om det er vått føre. Ang. snefonnen: Hm.. det var tråkket spor der, så vi gikk i de. Men hadde det IKKE vært spor, så ville jeg ha foretrukket at jeg hadde stegjernene mine i sekken
 8. Jeg har den Rondane Lady. Det er i hvertfall 10 år siden jeg kjøpte den. Og jeg har brukt den mye, men det synes nesten ikke på den. Jeg er stort sett fornøyd med den, men om det er noe jeg skal sette fingeren på, så er den litt smal. Den bygger veldig i høyden, og lite i bredden. Men alt-i-alt, så er dette en god sekk! Men det kommer jo selvfølgelig an på hvilken type tur du skal på, og hva du har i sekken
 9. Vi brukte ikke klatreutstyr opp på Steinflytinden, men selve toppen er en diger blokk, men denne kommer man opp på. Skal du gå eggen til Tjønnholstinden, er det mulig du trenger klatreutstyr, vi gikk uansett ned noen høydemeter for å unngå eggen. Men fin tur!
 10. Søndag 4. aug.: Startet på parkeringsplassen (Vargebakkan) til Knutshøe ca. 8.30. Gikk opp til Høgdebrotet via Bukkehåmåren og Kvassryggen. Derfra videre til Steinflytinden. Med min 160 cm var det ikke helt enkelt å komme helt opp til varden på denne toppen. For å komme bort til Tjønnholstinden gikk vi litt tilbake og nedover i sia på sørsiden av Steinflytinden. Tok med oss to sekundærtopper litt nordvest for Tjønnholstinden. Returen gikk ned fra Tjønnholstinde. Totalt tok turen ca 13 timer, med middels lange pauser.
 11. Har Asolo (av typen Asolo Powermatic 100 gv) til bruk til toppturer. De er ikke veldig tunge, middels stive og vanntette. Jeg er veldig fornøyd!
 12. ThereseMD

  ThereseMD

  Bilder fra toppturer i Jotunheimen!
 13. Avhengig av vær, men om noen få uker og utover !
 14. Har nettopp bestilt meg Ajungilak Tyin Winter sovepose... Gleder meg til den kommer i posten
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy