OleM Skrevet 30. juli 2012 Skrevet 30. juli 2012 Sikkert en topic om dette emne fra før.. men lurer på hva slags mat som er best å ta med seg om man for eks skal være en mnd i skogen ved et fiskevann? hva slags mat som ikke tar for stor plass i sekken.. noe man kan ha ved siden av fisken... Vet at ris duger, men det må da være noe annet som holder seg bra man kan ha med? Siter
borgern Skrevet 30. juli 2012 Skrevet 30. juli 2012 Potetmos f.eks. Kan og ha med noe melblanding å lage pannebrød i steikepanna. 1 Siter
stormåsen Skrevet 30. juli 2012 Skrevet 30. juli 2012 1 måned, da blir du lei fisk.. Toro fiskesuppe; ABU-røk (eller hjemmelaget på samme prinsipp), pannebrød med honning på (snadder til bålstekt fisk!), potetmos. Siter
totoni Skrevet 30. juli 2012 Skrevet 30. juli 2012 En måned? Da kan du jo ta med frø/korn og gjødsel!! 2 Siter
+Bjarne H.S. Skrevet 30. juli 2012 Skrevet 30. juli 2012 Potetmos, ris, makaroni. Forskjellig krydder (ikke vær gjerrig her!). Ta med mye salt. Griljermel. Olje til steking f.eks. rapsolje i tillegg til meierismør som variasjon. Ta med mye aluminiumsfolie for "baking" på bål. Røyking er nevnt ser jeg. Et par løk kan være fint å ha med hvis du ikke skal bære så langt. Har du tida og ork så kan du f.eks. tørke endel grønnsaker på forhånd. Siter
OleM Skrevet 31. juli 2012 Forfatter Skrevet 31. juli 2012 Hva slags fisk får du i dette vannet? Turen går til gausdal vestfjell, men blir ikke før på nyåret.. er vel hovedsakelig Ørret:) men skal også dit en tur i midten av august og prøve lykken en helg.. har også lyst å ta en tur i femundsmarka, 1 mnd er kanskje litt lenge ja men hvertfall et par uker av gangen.. det jeg ville vite er hva slags mat jeg kunne ta med som holder en god stund hvertfall:) Siter
Larsdx Skrevet 31. juli 2012 Skrevet 31. juli 2012 Ok. Bulgur kan være velsmakende som tilbehør til ørret. Evt. couscous. Med tørrmelk kan du også lage en pastasaus med smør eller olje, sammen med for eksembel tørket oregano. Til abbor ville jeg hatt med litt sterke krydder, tandoori for eksembel. Stek fisken i krydderet og smør og bland inn potetmos. Med abbor kan du gjøre mye rart, egentlig. Abbor og spekepølse, for eksempel. Siter
Steinar M Skrevet 16. september 2012 Skrevet 16. september 2012 Åbbor er kanskje den eneste ferskvannsfisken som kan spises uten noe tilbehør, da den har veldig bra smak i kjøttet alene. Åbbor er også en av de letteste fiskene å få til å ta om en ikke MÅ over kilosgrensen. Ellers er jeg tilhenger av forsvarets stridsrasjon Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.