Gå til innhold

Bokhylla

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  110
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bokhylla

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Lauvtjern er ofte litt roligere med tanke på folk, men ikke godkjent bålplass der. Har hørt Børtervann er fint og, men ikke vært der selv enda.
 2. Takk for mange gode innspill og svar! Lenge siden jeg har vært på ordentlig tur der jeg og, men vet det fins noen lokale DNT hytter som er åpne (og med hund tillatt og om det skulle bli helt krise, hehe! Det er et eller annet med barfjell-landskap som jeg finner så uendelig vakkert. Bor på Østlandet nå, og selv om jeg har blitt glad i skogen, er det ikke helt "mitt" turlandskap (om jeg skulle velge fra øverste hylle, hehe).
 3. Jeg har et Hilleberg Unna og tilhørende meshtelt. Jeg er ikke verdens mest erfarne telter, og aldri lagt i telt på "høyfjellet". Jeg planlegger en tur "hjem" til Nordnorge på slutten av sommeren/tidlig høst, og har veldig lyst å gå på tur i Saltfjellet (muligens deler av Telegrafruten). Jeg kommer ikke til å dra på tur om det kun er meldt drittvær, men av erfaring kan det jo fort bli litt mer vær enn meldt. Er det noen her inne som har erfaring med dette teltet på en tur ala dette, og har gjort dere noen erfaringer? Om noen ellers har noen gode tips om telting på fjellet kontra telting i marka, tar jeg gjerne i mot 😃
 4. Jeg tenker generelt sett, at jo mer folk holder seg hjemme, jo mindre smittespredning. NRK publiserte en artikkel i dag om forskning fra USA som tyder på at viruset kan overleve opptil fem dager på enkelte overflater, og at det kan være i luften i rundt tre timer (vanlig influensa rundt en time). Med mindre man bor ekstremt isolert til, vil for eksempel en tur med kollektiv opp til Østmarka eller Nordmarka innebære at man potensielt kan smitte de fleste man møter på sin vei. Selv om man ikke er isolert eller i karantene, vil all "undøvendig ferdsel" være med på å potensielt spre smitten. Det at enkelte har ekstremt milde symtomer, gjør det kanskje ekstra viktig å være veldig OBS på å prøve begrense tiden man er ute, og ikke minst holde avstand til folk. Var selv på jobb i helgen i Helsevesenet, men så flere bilder på sosiale medier hvor folk dro på tur med utgangspunkt i populære utfartsteder her i Oslo. Masse folk ute og jogger som kanskje må "spytte ut litt slim" da bevegelsen får fart på systemet, barn som leker på lekeplasser som andre barn leker på senere på dagen og så videre.
 5. @HovslagerHolen Vest Torpa hehe, godt å høre! Bor i Oslo før tiden, og der har det vært ganske bedrøvelig med tanke på vinter og snø! Ja Vestlandet hat ganske mye vær @Marius Engelsen! Ikke så plagsomt om man skal på en kort dagstur, men krever litt mer ift bekledning og planlegging på lengre turer!
 6. Hehe, nei tror ikke det @Vandrefalk 😀 Er fra Nordland selv opprinnelig, så kanskje ikke så rart at det er dit man lengter til innimellom.
 7. En snøløs vinter her på Østlandet har ført til en del dagdrømming om alle de fine plassene som fins her i landet. Bare for gøy, men om du skulle bodd en plass og kun tatt utgangspunkt i turområder og natur, hva er drømmeplassen og hvorfor? Personlig tror jeg at det hadde blitt en eller annen plass i Nordland, kanskje Helgelandskysten uten at jeg har fått snevret det mer inn. Liker nærheten til både fjell og fjord, samt at man er garantert ordentlig vinter om man reiser litt bort fra kysten.
 8. Er det noen som har overnevnte jakke og kan si meg hvordan den er i størrelsen? Jeg har en jakke fra klattermusen av ukjent eldre modell som jeg er veldig fornøyd med. Jeg bruker vanligvis størrelse M i det meste, men har den i L og føler det er rett størrelse om jeg vil ha et ekstra lag under. Har du noen andre innspill om jakken (fornøyd/ikke fornøyd og hvorfor), setter jeg selvfølgelig pris på det og. På forhånd takk
 9. Jeg har en Fjellreven Singi anorakk som jeg kjøpte brukt på finn.no. Dekker rumpen og romslig i størrelsen, så perfekt for mitt bruk. Har sett anorakken du snakker om til salgs der inne og innimellom, så er du heldig kan du jo kanskje gjøre et lite varp.
 10. @eivind018 interessert i alle innspill/tanker, så aboslutt ikke irrelevant! @Fotogubbe er "loft" tykkelsen på fyllet?
 11. Hehe, ja er definktivt ikke en som sover helt i ro🙈 Ja det er sjelden man får absolutt alle ønsker innfridd 100% 😃
 12. Takk for tanke-inspill! Har ikke konkrete planer om å kjøpe vinterpose enda, og hver gang jeg leser en tråd her blir jeg ofte bare mer forvirret, da utvalget er så stort 😂 Så greit med litt tanker fra noen som har litt mer oversikt. Ramlet inn en link med 20% på alle Helsport poser rett etterpå, så må innrømme det ble litt mer aktuelt da🙈 For min del er lengden ganske grei, men bredden har jeg ikke tenkt noe på nei🤔
 13. Noen som har noen tanker om den nye sovepose serien til Helsport-Alta superlight (regner ikke med noen har fått testet de enda)? Har ikke satt meg så godt inn i vinterposer enda, så bare nysgjerrig på hva "ekspertene" her inne tenker?😉
 14. Bare hyggelig @Twix Spent på hvordan tilvenningen går!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.