Gå til innhold
 • Bli medlem

stormåsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  236
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

stormåsen vant dagen sist 5. juli 2013

stormåsen hadde mest likt innhold!

Om stormåsen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Teltet har vært mye brukt i år; og jeg er egentlig imponert! Lett å sette opp, står godt i vind, luksusplass for meg (og bikkje i forteltet)-greit nok for 2 voksne en natt eller to).
 2. Sunnmøre, Nordmøre og Midtmøre...
 3. Alle vet jo at Færøyene og Grønland tilhører Norge!
 4. stormåsen

  Tullejakt

  For hver time foran PC-en skal du 3 timer ute....
 5. stormåsen

  Tullejakt

  Jaja, har dere virkelig ikke noe bedre å gnage om?
 6. alt+PrintScreen kopiere bare det vinduet du er i, ikke hele skjermbildet.
 7. Når jeg er på tur skal jeg kose meg, ikke ete smakløs guffe. Noen få drytech i sekken som nødproviant i tilfelle rottefelle, dårlig fiskelykke osv-OK-men basere turen på det? Verv dere til rett avdeling så får dere fort nok av stridsrasjoner:-)
 8. Byttet ut framsikte på min HV-masuer etter at jeg oppdaget at korntunnelen pakket seg med snør; filte og MIGet på et skikkelg firkantet korn, malte hvit i bakkant. Filte opp skuret i baksiktet til å passe med det nye kornet. Skulle gjerne postet bilder men har ikke bilder (eller mauseren for den del-varmere strøk og andre farer nå for tiden..).
 9. Nå har Henrik enten fått speket lårene eller laget ekslusivt reveåte da men her er god informasjon om speking; [Hidden Content]
 10. Ingen egne kaliberkrav for Svalbard. Noe med mindre kulediameter enn kaliber 30 eller energinivå lavere enn 308win/30-06 er ikke å anbefale (selv om gamlekarene skjøt masser av bjørn med 6,5Krag..); det vanligste er noe så enkelt som en HV-mauser i 30-06 og blyspisspatroner.
 11. Trodde dere var erfarne fjellfolk her inne?? Alle ser vel at det er kanten på troll brunstgrop? Størrelsen indikerer en nokså stor tusseladd; sinte j..er så hold avstand og syng salmer!
 12. Tor Magnus har 110% rett og statistiken vil innheten selv Grimner til slutt! Angst og redsel og sånn; jeg ser fram til denne gåpåtur/frilufts-bølgen legger seg slik at en igjen kan kose seg på tur uten å møte hysteriske folk som skal ha tilrettelagt, sikret og avlivet alt farlig...
 13. Topp at TS kom seg avgårde; men jeg skjønner fremdeles ikke hva som er prosjektet hans; gå fra busen til leirplass; sitte et døgn inne i teltet, går tilbake til bussen;: alt med radio/musikk i ørene. Mulig jeg er iferd med å bli utgammel...
 14. Om du virkelig skal ha en trist tur og treg avføring så legg avgårde med sånn livbåt/flåteproviant; det får REAL til å smake som den kom fra 4-stjerners restaurant. Aldri skjønt dette med å dra med ting som smaker gulvteppe (inkl REAL i alle varianter) på tur!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.