Gå til innhold

stormåsen

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  236
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

stormåsen vant dagen sist Juli 5 2013

stormåsen hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. stormåsen

  Teltene til 999,-

  Teltet har vært mye brukt i år; og jeg er egentlig imponert! Lett å sette opp, står godt i vind, luksusplass for meg (og bikkje i forteltet)-greit nok for 2 voksne en natt eller to).
 2. stormåsen

  Utstyrshysteri.

  Sunnmøre, Nordmøre og Midtmøre...
 3. stormåsen

  Fjell i Danmark

  Alle vet jo at Færøyene og Grønland tilhører Norge!
 4. stormåsen

  Tullejakt

  For hver time foran PC-en skal du 3 timer ute....
 5. stormåsen

  Tullejakt

  Jaja, har dere virkelig ikke noe bedre å gnage om?
 6. stormåsen

  Markere punkter på et kart

  alt+PrintScreen kopiere bare det vinduet du er i, ikke hele skjermbildet.
 7. stormåsen

  Forsvarets stridsrasjon

  Når jeg er på tur skal jeg kose meg, ikke ete smakløs guffe. Noen få drytech i sekken som nødproviant i tilfelle rottefelle, dårlig fiskelykke osv-OK-men basere turen på det? Verv dere til rett avdeling så får dere fort nok av stridsrasjoner:-)
 8. stormåsen

  Rifle på Svalbard

  Byttet ut framsikte på min HV-masuer etter at jeg oppdaget at korntunnelen pakket seg med snør; filte og MIGet på et skikkelg firkantet korn, malte hvit i bakkant. Filte opp skuret i baksiktet til å passe med det nye kornet. Skulle gjerne postet bilder men har ikke bilder (eller mauseren for den del-varmere strøk og andre farer nå for tiden..).
 9. stormåsen

  Speking av hjortelår

  Nå har Henrik enten fått speket lårene eller laget ekslusivt reveåte da men her er god informasjon om speking; http://farminsittkjokken.com/speking-av-hjortelar-fenalar-og-skinke/
 10. stormåsen

  Rifle på Svalbard

  Ingen egne kaliberkrav for Svalbard. Noe med mindre kulediameter enn kaliber 30 eller energinivå lavere enn 308win/30-06 er ikke å anbefale (selv om gamlekarene skjøt masser av bjørn med 6,5Krag..); det vanligste er noe så enkelt som en HV-mauser i 30-06 og blyspisspatroner.
 11. stormåsen

  Hva er dette ?

  Trodde dere var erfarne fjellfolk her inne?? Alle ser vel at det er kanten på troll brunstgrop? Størrelsen indikerer en nokså stor tusseladd; sinte j..er så hold avstand og syng salmer!
 12. stormåsen

  haglepatron kortare enn kammerlengde

  Helt uproblematisk; skitt jakt!
 13. stormåsen

  Farlig å ligge i telt?

  Tor Magnus har 110% rett og statistiken vil innheten selv Grimner til slutt! Angst og redsel og sånn; jeg ser fram til denne gåpåtur/frilufts-bølgen legger seg slik at en igjen kan kose seg på tur uten å møte hysteriske folk som skal ha tilrettelagt, sikret og avlivet alt farlig...
 14. stormåsen

  Data og internett på lang telttur

  Topp at TS kom seg avgårde; men jeg skjønner fremdeles ikke hva som er prosjektet hans; gå fra busen til leirplass; sitte et døgn inne i teltet, går tilbake til bussen;: alt med radio/musikk i ørene. Mulig jeg er iferd med å bli utgammel...
 15. stormåsen

  Billigst REAL turmat?

  Om du virkelig skal ha en trist tur og treg avføring så legg avgårde med sånn livbåt/flåteproviant; det får REAL til å smake som den kom fra 4-stjerners restaurant. Aldri skjønt dette med å dra med ting som smaker gulvteppe (inkl REAL i alle varianter) på tur!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.