Gå til innhold
  • Bli medlem

Kaldenord

+Støttemedlem
  • Innlegg

    194
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

41 Neutral

Om Kaldenord

  • Bursdag 18. des. 1977

Profil

  • Min blogg 📰: http://www.erikwie.com/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Horten

Nylige profilbesøk

2 321 profilvisninger

En enkel statusoppdatering

Se alle statusoppdateringer av Kaldenord

  1. Hei Kaldenord,

    Du nevnte at du fikk en kneskade i en av postene dine. Ble de korsbånd/sidebånd skade eller noe annet? Valgte du å bli operert? Hvor langt tid tok det før du føler at du er omtrent tilbake på det samme nivået som før? Jeg spør fordi jeg trener meg tilbake etter en realtivt alvorlig knevridding som jeg fikk 1 år siden...

    mvh

    Hestehov

     

    1. Kaldenord

      Kaldenord

      Hei,

      Etter et par år med leger som klødde hverandre i hodet uten å finne noe feil, så var jeg innom en osteopat som fant en låsning i kneskåla, han fikk løst opp i den, men siden det var gått så lang tid var muskelaturen som skal støtte opp kneskåla blitt til gele og måtte trenes opp på nytt. 
      Nå har det vel gått noen år og det kneet er blitt bedre, klarte å gjennomføre langruta Saga i sommer uten at kneet var noe problem.

      Men jeg vred venstre kne ut av ledd i høst, der har jeg ikke prøvd meg på noe mer enn dagsturer med familien enda, men planlegger å starte på grensesømmen til påske, så blir spennende å se hvordan opptreningen der blir.

    2. hesthov

      hesthov

      Takk for ditt svar! Jeg sliter selv også fortsatt en del med kneet (kneet har blitt veldig stivt og føles som "rusted" og jeg har lite spenning i muskulatur). Noen sier det er pga det er "fibrose" i kneet, noen andre sier at det er pga kapsulen er ødelagt og noen sier dette er helt normalt at jeg sliter med stivhet. En osteopat hjelper meg mye også; mens jeg trener videre også styrketrening. Men jeg lurer på veldig mye om jeg skal finne "tilbake" mine gode beina som jeg kunne stole på (ble skadet 14 måneder siden)! Mye lykke til med knærne dine!

    3. Vis de neste kommentarene  3 andre
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.