Gå til innhold
 • Bli medlem

sturela

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om sturela

 • Bursdag 26. feb. 1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Hund, snørekjøring, fluefiske, skogsturer, fjell, kiting på vann.
 • Sted
  Halden

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har Togo kløv og Laika kløv. Togo Kløven synes jeg ikke sitter like bra ryggen, da den har glatt skinn inntil ryggen til hunden. Det gjør at kløven sklir lett til den ene eller den andre siden. Hjelper veldig om jeg er nøyaktig med lik vekt på begge sider. Laika kløven sitter mye mer stabilt på ryggen, så det er mye enklere å pakke den. Togo Kløven jeg har er 30 år gammel så det kan jo hende den har blitt litt forandret. Togo Kløven er også mye finere
 2. Kan jo bygge hundebur av f.eks finskeforskalingplater. Da kan du få hundebur akkurat som du vil. Det tåler å stå ute i allslags vær.
 3. Lure på om noen kan si meg når stokkmauren svermer. Har noe med månefase å gjøre.
 4. Når bjørkeløvet er store som museører er ørret bette på det beste. Når svalene flyr lavt blir det regn, flyr de høyt blir været bra. Mye rognebær blir det lite snø, denne påstanden er forskjellig på hvor du er i Norge.
 5. Er det ring rundt månen blir det snø.
 6. sturela

  Turskøyter

  Har to sett med turskøyter, et par som passer til BC støvler og et par med reimer som jeg bruker fjellstøvler til. Det er ca 30 år siden jeg skaffet meg dem, så bindingene er nokk blitt bedre i løpet av åra. Skøytene mine er før klappskøytenes tid. Om jeg går fra vann til vann er det helt klart at jeg velger skøyter med reimer. De er litt vanskelig og få til og sitte like bra, men de har holdt bra selv om jeg snørekjørt med raske hunder på ruglete is og snø, har selvfølgelig bukt dem på normalt måte også.Kan være lurt og se at fjellstøvlene sitter bra i bindingene ( reimene) før en går til in
 7. Her er et forslag til fra en svensk treskiprodusent. Her er en binding som er mye lik kandaharbinding hvor du bruker fjellstøvler . De har også andre bindinsforslag . Ikke er det dyrt heller. [Hidden Content] .
 8. Går døra i bua utover, kan du bli stengt inne om det raser eller legger seg snø framfor døra. Greit og tenke på ettersom bua kanskje er bygd i tanke på at den skal brukes på sommeren.
 9. Har selv hatt et parJörnkängan. Lurer på om jeg skal få meg et nytt par . Fordelene med dem er at de tørker lett, er lette, er enkel å såle om og reparere, og holder deg tørr på bena. Sålen mener jeg var noe mykere i gummiblandingen og hadde gått grep. Er ikke så stive, så det er andre støvler som passer bedre om du skal gå i steinete og bratt terreng .
 10. Prisfiksing, elendige arbeidsforhold, ledelse uten noe form for sosiale antenner. Kommer sjokk meldinger den ene være en den andre. Spiller mindre rolle om servicen er prima for min del. Det er mange andre som selger de samme varene. Jeg kommer ikke å handle der mer. Håper flere tenker som meg.
 11. Mener jeg prøvde kokosolje på hundene i fjor, om jeg husker riktig så funket det ikke. Om du er på et svensk apotek trenger du ikke resept til feks flåtthalsbånd eller ormkurtabletter til din hund eller katt.
 12. Kløv er hunden din for ung til å bruke. Det jeg ble fortalt var at hunden bør være 2 år før man lar hunden bære en tung kløv. Kan selvfølgelig begynne med en kløv mye tidligere, men da med lite vekt i den. Du må være forsiktig med og ikke belaste hunden før den er ferdig utvokst. En trekksele til snørekjøring bruker jeg en nomesele. Det gjelder også her at du ikke må begynne for tidlig, la den trekke feks 0,5 kilometer og så kan den få gå litt løs. Vanlig bånd og et halsbånd fungerer fint til og gå tur. Skal du feste båndet til sekken kan det være lurt med et bånd med strikk feks et bånd som e
 13. Kan være vell så mye moro med en dunk hjemmebrent som med en flaske cognac.
 14. Tror sporene du så antagelig er harespor, det var den tanken som slo meg utifra beskrivelsen din.
 15. Liker ikke inngangsdøra til innetelt . Ser ut som den blir lett og tråkke på, når du skal inn og ut. Ser også ut som du må dra glidelåsen helt opp får og komme deg inn og ut. Ser det som et problem når du skal fort ut eller inn, feks ved at du skal slippe å dra med seg knott og mygg inn.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.