Gå til innhold
  • Bli medlem

Videvandre

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Videvandre

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for tilbakemelding, har sett på nettet at de hevder teltet er en kopi av et Hillenberg telt bl.a. så du er kanskje inne på noe med det du skriver at de kopierer gode detaljer, som jo er bra for oss. Jeg antar du ikke har målt reel liggelengde i teltet? Men stemmer det sånn som det ser ut som på bildene at det er rette vegger i begge ender og god takhøyde i hele innerteltet? Er det et lite oppbevaringsrom i fotenden og i så fall er det tilgang til det fra innerteltet? Ser og ut som om mesteparten/hele innerteltet er netting, hvordan fungerte det i forhold til kondens?
  2. Har googla telt som en tulling nå, ser ut som om jeg er for fattig, for høy eller for svak. Lightheart Gear SoLong treffer veldig godt på alle punkter og ser ut som om det er et telt eierne ikke kan få sagt nokk godt om, per nå er det for dyrt men det havner på ønskelista til når huset er ferdig oppuset!! Lurer veldig på å bestille ett av disse teltene: https://pakklett.no/collections/tent/products/opalus-3p-2-3kg?variant=12393223323726 Dette er en del tyngre en jeg tenkte og mye større men mistenker at jeg kan ligge godt i det, her tror jeg til og med det er god plass til kjæresten eller en kompiss de gangene jeg ikke er på tur aleine. Er dog skeptisk til kvaliteten? https://sportsdeal.no/heldre-vidde-ultralett-camp-3-15767.html Dette virker og lovende, er lettere en Opalus (i følge reklamen i hverfall) usiker på om jeg tror på de oppgitte 225cm i liggelengde, men om det er tilfelle tror jeg det også kan være komfortabelt nokk. Kvalitet blir igjen et spørsmål? Er det noen som kjenner til noen av disse teltene og kan si noe positivt eller negativt om de? Helsport Nordmarka 2 virker forsåvidt som et trygt valg, men det er borte fra xxl sine sider og utsolgt på Helsport sine sider /:
  3. Lavulight så jo praktisk ut lengdemessig, er det stabilt dersom det er mye vind? Ser og ut som det kun er en enkel duk så det blir kanskje mye kondens ev. og at det slår seg og drypper dersom det regner og er varmere inne i teltet en utenfor? Mister man mye varme når det blir så mange kubikk inne i teltet kontra et mer tradisjonelt tunel/kuppeltelt? Ser jeg nok må fire litt på vektkravene skal jeg komme i mål, alternativt gjør som Bjørn J skriver og godta et telt som er lavt og kort i fotenden og heller bruke bever eller en annen form for trekk på posen i fotenden. Drittet med en sånn løsning er at det fort blir utrivelig dersom man får flere dager med drittvær hvor en vanligvis kunne tilbrakt tiden i teltet med ei bok, det blir nok mindre trivelig i en slik situasjon med veldig trangt telt.
  4. Helsport ringstind ser intresant ut, har et haugamelt helsport 3 mannstelt nå og kvaliteten på det har vert upåklagelig, men det er tungt og litt kort. Bjørn J, Du har helt rett i at jeg ikke gjør det lett for meg selv, Siden jeg ikke kan kappe av meg beina blir nok liggelengde viktigere en vekt, håper like vell å finne et gyldent kompromiss, Det teltet ditt hørtes jo veldig greit ut, googlet det og ser det koster litt mer en det dobelte av mitt budsjett, får se på sikt om jeg ev. spanderer på meg noe slikt?
  5. Takk for svar, det McKinley teltet hadde gått under radaren min, har ikke så god erfaring med kvaliteten på produktene deres, men er man på budsjett kan man ikke vær kresen kanskje. Bergans trillemarka har jeg sett på, liker manfe av løsningene, bl.a stort fortelt. Ser ut som fjelsports Sydvang Skummring er en ren kopi av det teltet og 1000kr billigere, er det 1000kr dårligere også tror dere? Om jeg skal se på Finn, hvilke telt bør jeg se etter?
  6. Hei. Jeg ser som overskriften sier etter et rimelig telt som er passende for en (to) person på 206cm, kommer til å bli brukt hovedsakelig som et tre sesongs telt på vestlandet ønsker derfor et telt der innerteltet ikke må slås opp først slik at jeg ungår at det blir vått når det regner. Håper å kunne komme under 2000kr og 2kg, er nok mer fleksibel på vekt en jeg er på pris da økonomien er stram for tiden
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.