Gå til innhold

danielbravo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om danielbravo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. danielbravo

  Vinter på Dovre

 2. Bjørneggen er også et fint utgangspunkt. Var der i desember, gikk sørover rundt blåhåmmåren og mot finnkoisjøen, veldig fint område med en blanding mellom vidde og skogsområder.
 3. Trollheimen, Dovrefjell, Femundsmarka, Sylan, Forollhogna, Skjækra osv.. Femundsmarka, Skjækra og Tydal bla. er vel fine plasser til å fiske.
 4. Jeg driver selv å planlegger en ukestur i slutten av Desember. Hadde i utgangspunktet tenkt meg til Børgefjell jeg også, men vurderer å dra lenger sør isteden da dagene blir veldig korte på den tiden av året. Grovplanen var å starte i nord ved Susendal og gå en rundtur ned til Namsvatnet. Tenker kanskje å dra til Sylan i steden. Ved simskardvatnet 19 desember i år står solen opp 10:20 og går den igjen 13:42. Det er heller ikke så mye månelys å gå etter. Til sammenligning på hardangervidda 09:34 og ned igjen 15:19.
 5. Vet denne tråden er veldig gammel, men jeg prøver allikevel, da jeg står foran samme valg selv. Hvilke erfaringer har du gjort deg? Er du fortsatt fornøyd med Bison, eller ville du valgt en annen pose om du skulle velge på ny? (Mitt bruksområdet: hele vinteren stort sett i Norge, men også fremtidige planer om Grønland og Svalbard).
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.