Gå til innhold

hesthov

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  219
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

hesthov vant dagen sist November 8 2016

hesthov hadde mest likt innhold!

1 følger

Om hesthov

 • Bursdag 05. nov. 1983

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

1 661 profilvisninger
 1. Hei Kaldenord,

  Du nevnte at du fikk en kneskade i en av postene dine. Ble de korsbånd/sidebånd skade eller noe annet? Valgte du å bli operert? Hvor langt tid tok det før du føler at du er omtrent tilbake på det samme nivået som før? Jeg spør fordi jeg trener meg tilbake etter en realtivt alvorlig knevridding som jeg fikk 1 år siden...

  mvh

  Hestehov

   

  1. Kaldenord

   Kaldenord

   Hei,

   Etter et par år med leger som klødde hverandre i hodet uten å finne noe feil, så var jeg innom en osteopat som fant en låsning i kneskåla, han fikk løst opp i den, men siden det var gått så lang tid var muskelaturen som skal støtte opp kneskåla blitt til gele og måtte trenes opp på nytt. 
   Nå har det vel gått noen år og det kneet er blitt bedre, klarte å gjennomføre langruta Saga i sommer uten at kneet var noe problem.

   Men jeg vred venstre kne ut av ledd i høst, der har jeg ikke prøvd meg på noe mer enn dagsturer med familien enda, men planlegger å starte på grensesømmen til påske, så blir spennende å se hvordan opptreningen der blir.

 2. hesthov

  Marias jul

  Jeg bidrar gjerne til Julekalender! Hvor velger man kalenderdagens man skriver noe?
 3. Hei, De som har fått korsbånd operasjon, kan dere dele erfaring om hvordan gikk det etter operasjon, og hvor langt tid tok det før dere gikk igjen på dagstur/hyttetur/telttur og 1 dag langrennskitur/skitur fra hytte til hytte? Tusen takk! (Gjerne de som fikk operasjon i de siste 5-10 årene - jeg tenker at det har blitt sikkert store fremskritt i kne kirurgi).
 4. Er du kjent med Frankrike? De fleste som reiser i Frankrike er kjent med Paris, Nice eller Côte d'Azur. Hva med å ta en tur i Normandie? Vi sier på fransk "un dessin vaut mieux qu'un long discours" som betyr omtrent "en liten tegn sier mer enn en lang tekst". Her kommer det da bilder av Normandie! Er det ikke nydelig å se fargerike bilder mens alt er hvitt og grått eller svart utendørs på mange av stedene i Norge? Dette var min innlegg til Fjellforum Julekalender!!
 5. Kan bekrefte det . Jeg melder meg igjen iår og vi får se om jeg blir like heldig enn sist!
 6. Tross flere meldte seg ble det bare @Blaser som egentlig var klar til å gå på tur på fredag kveld. Treff begynte egentlig da på lørdag kl 11:30 på Kongsberg stasjon hvor jeg møtet @Blaser, og @Xperiment med andre venner. Vi splittet i 2: Jeg og @Blaser ville på tur hele ettermiddagen mens @Xperiment og vennene sine hadde andre plan og hadde tenkt å gå på Eriksbu på kveld. Så ble vi enige i å treffe i Eriksbu område på kveld. Etter en liten bil-tur-"sightseeing" var vi klare å gå...(for de som lurer på hvorfor ble det bil-sightseiing: parkeringsplassen for å gå til Eriksbu er veldig langt fra parkeringsplass til å gå til Sigridsbu). Men til slutt var vi klare å gå på den riktige stien! Opprinnelig tema for treffet var "letttreff". Blaser var egentlig veldig lettpakket mens jeg derimot...var "raskpakket" (brukte 30 min til å pakke sekken!). Plommer, hjemmelaget "pie", ekte ost og salat var med meg 😄. Om ikke "lett-pakket", var jeg tross alt, "lettere-pakket" enn vanlig siden: jeg hadde ikke solkrem og hadde ikke ellers min favoritt fleecejakke og ikke ellers min regnkåpe. Det var rørsopp, multebær og blåbær å plukke på veien opp. Været holdet seg fint mest av veien, og det ble bare små regndråpe. Vi gikk forbi Eriksbu og fant et fint sted i ly til å slå opp telt/bivi. Så spiste vi middag med innsjøutsikt. Blaser hadde med seg en mini-holder med 4 typer krydder. Jeg brukte en smøresopp til å gi smakk til potetmos (egentlig smakte soppen ikke så mye etter at jeg koket det i vannet...hadde ikke noe smør til å stekke sopp ordentlig). Senere på kveld møtet vi @Xperiment og vennene sine på hytte. De var "god-mat pakket" med gode pølser, grønnsaker-salat. Hyggelig prat med en blanding av språk. Overnatting utendørs gikk fint. Blaser var veldig fornøyd med sin bivisekk som fungerte bra tross litt småregn. Tidlig badet jeg på innsjøen (det var deilig kaldt men ikke alt for kaldt, og deilig å krympe igjen i dynesovepose etterpå). Vi spiste frokost (ikke noe egg og baccon!). Så pakket vi utstyr. Da vi kom på hytte var hytten tom og @Xperiment hadde allerede dratt. Vi gikk en tur på stien i retningen til Sigrigsbu, spiste en del multebær på veien, og gikk utenfor stien for å nytte bedre utsikten. Det var veldig fint! Så ble det tid til å komme tilbake til bilen. Det var en fint treff og jeg synes at Blefjell passer veldig bra for flere treff! Takk for turen!
 7. Søndag 11. Juni: Her vært på en liten tur rundt Semsvannet (Asker)...og mistet kameraet mitt på et sted mellom Nationaltheatret/Lysaker/Asker (på tog??? på stasjon??? på parkeringsplass???) og Semsvannet. Hvis noen finner det (se bildet under), vær så snill og si ifra! Takk!!!
 8. Sålen til skoene mine er helt like som de som er vist fra Geb her (også Crispi Skarven):
 9. hesthov

  Utslitte fjellsko

  Crispi Skarven skoene mine ser ut like dine...Hva har du gjort til slutt? Brukte du dem igjen/fikk du en ny såle?
 10. Interessant! Jeg tror derimot at det er for lenge siden at jeg kjøpte skoene for at garanti fungerer :-/
 11. Jeg brukte mine Crispi Skarven skoer i 3 sesonger bare og de har nå også veldig utslitte såler. Sålene har blitt nesten flate!! Jeg brukte dem jo ikke så intensive (totalsett 5-6 uker/år??). Vet dere om Crispi har en slags garanti/service? Jeg synes også at det er skuffende. Resten av skoen er fortsatt veldig fint, og jeg fikk ikke noe problem med tuppen til skoene. Har noen prøvet ellers å få en ny såle? Jeg ser også at det finnes nå en "skarven 2" versjon. Har noen erfaring med dem? (burde jeg kanskje skrive en ny post siden den er litt gammel?) Og gratulerer med dagen for de som skal lese dette idag!!!
 12. hesthov

  Vårtur i Hurum

  frem til

  Dessverre passer daten ikke! Håper det blir flere Hurumtreffer
 13. Håper det går bedre med deg! Jeg var egentlig i tvil om du var med, pga jeg kunne ikke kjenne igjen ansiktet ditt...men med hette+lue på hodet og med bare lys til bål er det egentlig vanskelig å se bra ;-). Det betyr da at jeg tar feil med et navn...Hvem var det, da?? (Beklager, jeg må også innrømme at jeg er litt dårlig for å huske navnene...). Men hvordan kan jeg modifisere rapporten? Jeg ser ingen "edit" for gamle poster!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.