Gå til innhold
 • Bli medlem

kepiblanc

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  97
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kepiblanc

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hva, av mer spennende ting enn REAL og havregryn for grøt etc, pleier folk her å ha med og tilberede når det er så varmt som det er (på Østlandet) nå, på turer over flere (2-5) dager? Hva tåler varmen?
 2. Norrøna bekrefter produksjonsfeil, og har sendt en ny sekk nå. Så, alt i alt må man vel være meget godt fornøyd med den kundeservicen! 🤘 For øvrig, eneste forskjell på nye modellen 3201-20 (fra denne 0045-00) er at den er laget av resirkulert materiale. Ikke noe annet visstnok.
 3. Ja, du har nok rett. Ser ut som borrelåsen bak på putene er sydd på for høyt oppe så de går for langt ned i bakkant. Sammenlignet med ditt bilde. Selv med spennen i maksimalt fremre posisjon. Er i dialog med Norrøna kundeservice nå.
 4. Joda, men jeg har vel ikke så voldsomt lang rygg tror jeg. 47ish cm tror jeg jeg målte for å sjekke M eller L i Xenith 105L. Redd jeg får hoftebeltet for langt ned også, så ikke ut som det kunne justeres høydemessig. Men jeg får bare prøve meg fram.
 5. Ja da må jeg stille den på 180 når jeg er 175. Hurtiggikk fra Nydalen opp til Tonsenhagen nå, med 30 kilo (inkl egenvekt sekk). 3,8 km oppover på 39 min. Gikk veldig fint. Ser også at å balansere vinkel på topplokket gjør underverker for posituren til sekken. Uansett. Får teste litt videre, men heller vel nå mot å beholde den heller enn å selge til kompis som er interessert.
 6. Yes. På siste bildene har jeg skyvd spennene så langt de går. Ble bedre men burde fortsatt vært lenger frem. Redd for å stramme mer nå pga stress på spennene.
 7. Ble bedre. Om den ideen jeg fikk var samme som du forklarte. 😉 Men den hadde tålt enda mer, men ikke mer å flytte på nå.
 8. Slo meg mens jeg går nå at de i den røde sirkelen kanskje kan skyves på ja. Skal teste når jeg stopper om litt. 😉
 9. Kan noen forklare vinkel ut fra ryggen i toppen? Har fylt sekken for å ta en første gåtur bare i nabolaget men dette ser ikke riktig ut. Tyngden er plassert nede i hovedrom og mot ryggen så ikke topptung heller. Tør jo ikke stramme mer som i siste bilde for ser jo ut som den skal revne ved mer press der. Spesiell vinkel spør dere meg.
 10. Jeg har også en del issues med min nye Polaris, som beskrevet her. Jeg trodde jeg fikk løst dem med en full demontering og rens for å evt fjerne produksjonsrester, men det var ikke svaret. Jeg har over en periode nå mailet fram og tilbake med en kar hos Katadyn support, med videoer for ham fra 1:45h med brenning (da riktignok renset bensin). Han ville i utgangspunktet jeg skulle sende ham hele brenneren (og så få en ny) da han mistenkte noe med pumpen, men siden jeg har størst problemer med å få min til å brenne rent med gass (testet 4 forskjellige bokser fra 3 merker) har nå heller først sen
 11. Jeg måtte ta det på badevekta ved å måle meg med og uten sekken. Differansen er 3,9 kilo. Produktnr 0045-00 jf tag.
 12. Er vel ikke utenkelig at jeg får den gamle da, nei. Men den er vel ikke ubrukelig den heller. Usikker på om jeg har så følsom vekt, men skal se hva jeg får til.
 13. Den i tilbudet er oppgitt til 3,8kg hvert fall.
 14. Prosentvis er min hoderegning. Norrøna oppga bare før/etterpriser. Listepris er vel heller ikke 5499 som Norrøna hevder her, men nærmere 5299? Uten at det betyr så mange prosentene for rabatten. Er uansett spent på om jeg vil like den. Er jo en del større enn min Helsport Alta, men da blir vel lasten desto tyngre også. Har egentlig "spart meg" til en recon med ramme, men klarer ikke motstå priskutt...
 15. Som vanlig alt for j.. mye, men senest i går en Norrøna Para Ranger sekk på -40% fra deres outlet. Så får vi se om jeg liker den, eller skal fortsette å sikle på recon med ramme.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.