Gå til innhold

kepiblanc

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  88
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kepiblanc

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har også en del issues med min nye Polaris, som beskrevet her. Jeg trodde jeg fikk løst dem med en full demontering og rens for å evt fjerne produksjonsrester, men det var ikke svaret. Jeg har over en periode nå mailet fram og tilbake med en kar hos Katadyn support, med videoer for ham fra 1:45h med brenning (da riktignok renset bensin). Han ville i utgangspunktet jeg skulle sende ham hele brenneren (og så få en ny) da han mistenkte noe med pumpen, men siden jeg har størst problemer med å få min til å brenne rent med gass (testet 4 forskjellige bokser fra 3 merker) har nå heller først sendt meg en ny slange som jeg så kan teste med. Send meg en melding om du vil ha noen av videoene jeg sendte ham for å se om det minner om dine problemer.
 2. Jeg måtte ta det på badevekta ved å måle meg med og uten sekken. Differansen er 3,9 kilo. Produktnr 0045-00 jf tag.
 3. Er vel ikke utenkelig at jeg får den gamle da, nei. Men den er vel ikke ubrukelig den heller. Usikker på om jeg har så følsom vekt, men skal se hva jeg får til.
 4. Den i tilbudet er oppgitt til 3,8kg hvert fall.
 5. Prosentvis er min hoderegning. Norrøna oppga bare før/etterpriser. Listepris er vel heller ikke 5499 som Norrøna hevder her, men nærmere 5299? Uten at det betyr så mange prosentene for rabatten. Er uansett spent på om jeg vil like den. Er jo en del større enn min Helsport Alta, men da blir vel lasten desto tyngre også. Har egentlig "spart meg" til en recon med ramme, men klarer ikke motstå priskutt...
 6. Som vanlig alt for j.. mye, men senest i går en Norrøna Para Ranger sekk på -40% fra deres outlet. Så får vi se om jeg liker den, eller skal fortsette å sikle på recon med ramme.
 7. Norrønas outlet med Para Ranger sekk til 3300,- (-40%).
 8. Må vel ha firmaavtale for det der, men da har vel Nestlé noe slikt hvert fall:
 9. Basert på målene ser det ut som Exped sine mat covers vil passe utenpå tilsvarende thermarest: https://www.backcountrygear.com/catalog/product/view/id/16804/s/exped-mat-cover/category/337/ Hvert fall for mitt large thermarest jf Exped LW.
 10. Jeg er også noe av en frossenpinn, og jeg hadde aldri gått for t-comf null for bruk på vår og høst. Eksempelvis valgte jeg carinthia defence 4 (t-comf -8) da jeg lå ute i Nordmarka sist fredag, og greide fortsatt å være litt kald på r**a (magesover). Jeg hadde gått for vinterversjonen (som jeg selv ser på å kjøpe til datteren min). Så er det selvfølgelig mye annet du kan gjøre for å varme opp den billigere, som lakenpose, etc, men de koster også penger og tar plass i sekken. Ingen erfaring med nevnte underlag, men jeg kjenner det er godt å ligge på eget med r-rating 6,9 selv hvert fall. Sier som en gammel sjef i grønt, "trenger ikke øve på å fryse".
 11. Jeg la inn et lite frieri på facebook-siden til Q-meieriene. Alltids mulig å gi den litt medvind eller skrive lignende selv.
 12. Vi er noen gamle studiekompiser som siste helgen i juni tenkte ta toget opp til Finse, gå ned til Ustaoset ila noen dager og så toget tilbake til Oslo. Det er plan A. Samtidig er vi klare over at med den våren vi har hatt er det god risiko for i verste fall mye snø ennå, sekundært i hvert fall vått og trått i terrenget. En slags uspesifisert plan B, er å evt hoppe av toget tidligere/"lavere" for mindre sjans for snø, og så følge prinsippet fra plan A om å gå "bakover" til en enda tidligere stasjon før retur til Oslo. For de som evt er godt kjent i området, er det en relevant plan B? Er det noen slike alternativer som passer ca gangavstanden mellom Finse-Ustaoset (sannsynligvis via Krækkja/Tuva) for en slik tors-søn tur? Gjerne med mulighet for litt stangfiske også. Plan C er vel foreløpig å heller dra ned til han i gjengen i Telemark og fiske og padle kano der. Nevnes for å understreke at det sosiale med gamle kompiser, litt vandring, telting og fiske er målet, ikke å tilbakelegge flest mulig mil i fjellet, men vi ønsker ikke å være stasjonære heller.
 13. kepiblanc

  Smør i varmen?

  Det jeg har kjørt de siste turene, men det ble dårlig. Begynte hvert fall lukte "mer" om ikke direkte dårlig/harskt, og jeg ble uggen i magen av det på skiva. Så varmt har det jo ikke vært i osloområdet siste ukene.
 14. Javisst. Det er det, og så fulgt på hele veien rundt, men likevel føler jeg det er litt løst i "nerkant". Festene er jo i toppen og i en bue i endene.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.