Gå til innhold

ArveS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  232
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

ArveS vant dagen sist November 17 2017

ArveS hadde mest likt innhold!

Om ArveS

Nylige profilbesøk

1 035 profilvisninger
 1. ArveS

  Lett telt 1-2/2

  Tror neppe du blir skuffet! God tur!
 2. ArveS

  Lett telt 1-2/2

  Det går an å slå dette teltet opp med ytterteltet først uten å vrenge det, men litt plunder er det. I mye vind tror jeg det holder helt fint, men en betaler for luftigheten iom at det blir litt trekk. Jeg liker teltet, men skal selge mitt. DM om du er interessert.
 3. ArveS

  Nybegynner trenger hjelp til å velge telt

  Hadde fått et hakk i et stangledd, og sendte dem (MSR) en e-post hvor jeg ba om hjelp. Fikk nytt ledd i posten, uten spørsmål.
 4. ArveS

  Tips om gode solbriller?

  Maui Jim om du er ute etter egenskaper. Polariserende herfra til evigheten, og kan tilpasses trynet ditt. De koster litt, da, så det er ikke glemme-igjen eller tråkke-på-briller.
 5. Høres ut som om du er i fullskjerm-modus. Trykk F11 og se hva som skjer.
 6. Har Atmos 65 og har vurdert å prøve Exos 58. Exos mangler lommer på hoftebeltet, og lommene på baksiden av sekken (som det viser seg at jeg bruker en del). Glidelåsen nede bruker jeg nesten aldri. Noen som har forsøkt begge, på vekt rundt 12-15 kg?
 7. ArveS

  Sommerens pakkliste

  Har sjekket yr.no hvert døgn i det siste, og det overraskende gode været som er meldt har gjort at jeg har dumpet ca 1 kg fra base weight. Begynner å ligne noe. Reiser på lørdag, gleder meg som en unge!
 8. ArveS

  Sommertur Finse-Raggsteinsdalen-Haugastøl

  Gikk turen i 2016 og det går greit på 48 timer. Jeg startet på ettermiddagen og gikk til litt forbi Kyrkjedørsvannet, sov i telt der. Gikk videre til raggsteindalen og etter lunsj der opp til lordehytta dag 2. Dag tre fra lordehytta og til haugastøl. Vil anta turen og spesielt overnattingen blir bedre i lavlandet - dvs nede i Raggsteindalen. Turen gjennom skarvet er bratt og steinete begge veier. Er det mye snøsmelting er det litt krevende å krysse elven v kyrkjedørsvannet. 8-10 timers gange PR dag avhengig av dagsform, føre og oppakning.
 9. Jeg opplever bensinflammene som hissigere i seg selv, men til gjengjeld er det mer forutsigbart når bensinen går over til gass sammenlignet med parafin. Så selv om det blusser litt opp akkurat idet en tenner, er det lettere å unngå flammekaster-effekten som ofte oppstår med parafin som ikke er helt varm nok. Synes jeg.
 10. ArveS

  Grønt eller rødt Hilleberg?

  Fargen er mørk, men duken er tynn, så mengden lys som absorberes er ikke så veldig stor. Det ville også være merkelig at HB skrev dette så eksplisitt som de gjør om det ikke stemte. Men igjen. Har ikke testet selv.
 11. ArveS

  Grønt eller rødt Hilleberg?

  Jeg valgte grønn, selv om rødt ser best ut på bilder og står mer ut på vinteren. Fra hilleberg.com: Customers often pick red to stand out and green or sand to blend in. With our tents you have a choice of color for every model. Because the inner tent is yellow, there is no effect on mood between choosing red, green, or sand. The colors do not make a difference on temperature in the tent or the amount of light it lets through. Jeg har ikke bekreftet dette ved egen erfaring, men antar at dette er korrekt.
 12. Ville kanskje forsøkt seamsealer på hoftebeltet først?
 13. ArveS

  Hardangervidda sommer 2018

  Toget ankommer Finse i 11-tiden på lørdag og returnerer i syvtiden på mandag, så det blir ikke vanskelig å få lagt inn tre ganger åtte timers gåing. Leste et blogginnlegg fra en kar som hadde jogget rundt på én dag. Ambisjonsnivået ligger ikke helt der.
 14. ArveS

  Hardangervidda sommer 2018

  Kan opplyse om at denne tråden resulterte i at jeg nok en gang bestilte billetter t/r Finse. Har gitt meg selv 50 timer / tre dager på å gå rundt Hardangerjøkulen. Det blir en del lange dagsetapper, men jeg går alene og har ikke veldig stort behov for å ha timesvis i ro.
 15. Ah, jeg elsker dette forumet! Er 172 og mer bygget for distanse enn last, så dette bør være innafor. Takk for info!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.