Gå til innhold

ArveS

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  303
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

ArveS vant dagen sist November 17 2017

ArveS hadde mest likt innhold!

Om ArveS

Nylige profilbesøk

1 455 profilvisninger
 1. Da er det god sjanse for at vi går på hverandre på lørdagen, @Terka - men det er også en sjanse for at jeg snur retningen om det er snø på Finse og regn på Ustaoset når jeg starter på fredag.
 2. Duffelbaggen går oppi pulken. I motsetning til den dedikerte pulkbaggen tåler den å bæres hjemmefra og via kollektivtransport til Oslo S... Det kan fort bli en variant som du anbefaler til frokst, ja. Men etter å ha prøvesmakt NAN for tre unger er jeg litt ferdig med den smaken... så det blir nok noe viking tørrmelk eller lignende i stedet.
 3. Da er en XL-duffelbag fra TNF fylt opp med telt, sovepose, underlag, ulltøy og sokker, samt dunjakke og kart og kompass. Plassbillett t/r Finse er ordnet, så da håper vi bare at været blir bedre denne helgen enn forrige. Blir det bra vær starter jeg på Finse og går mot Krækkja første dag, mot Tuva andre dag og ned til Ustaoset på dag 3. Blir det dårlig starter jeg fra Ustaoset-siden så jeg har retrettmuligheter i retning Haugastøl eller Rv4. Skiutstyret er gammelt, men solid. Har litt smurning, litt klister og feller med halvbra lim. What could possibly go wrong? Eneste utestående spørsmål er mat til frokoster og lunsj. Ser XXL har tilbud på bla. Real, har vurdert hurtiglagd Havregrøt (som jeg blir sulten av etter 1 time), og kommer nok uansett til å pakke knekkebrød, ferdigskåret brunost og fårepølse. Samt store mengder firkløver. Lesestoff blir Salamanderkrigen på Kindle og Factfullness i Hardback. Hva er det jeg ikke har tenkt på da?
 4. Stemmer, kun i taket. Men det funker veldig bra.
 5. Å - var det her jeg så det! Takk for tipset - kommer godt med når jeg skal gå Ustaoset-Finse om et par uker.
 6. Tenkte også på det med snuingen. Blir litt snurping av toppen for å få det tett for snøføyk.
 7. Kom på dette pga en post jeg leste *akkurat* her, men nå finner jeg den ikke igjen. Jaja, til glede for meg selv, forhåpentlig, ingrediensene er: Liggeunderlag: Synmat 7 M (183 langt) Sovepose: Mountain Equipment Helium 800 25 år gammel Ajungilak Grevlingtrekk 200 cm langt Resultat: Ikke vanntett topp. Ingen bånd å binde den fast i. Men duger helt helt sikkert bedre enn ingenting
 8. Kjempefint å følge denne tråden for oss som må sitte inne og jobbe! Og veldig fint med dokumentasjon på hvorfor en alltid tar med spade inn i teltet ;D
 9. Vi har hatt flere kullos-diskusjoner ganske nylig - forumsøket er din venn her
 10. Her synes jeg du feiger ut litt Bortsett fra det var det en veldig bra rapport og jeg ble litt inspirert til å gjøre noe lignende. Om ikke teltene mine hadde vært sykt godt beskrevet på nett allerede...
 11. Tusen takk! Glemmer alltid senorge.no, av en eller annen grunn. Håper det fortsatt kommer noen cm til før smeltingen tar overhånd.
 12. Hei - jeg forsøker å prikke inn en telt/pulk/ski-tur i Finse-området før vinteren er over på fjellet også. Har forsøkt å google snødybder men kommer ikke så langt - er det noen som kjenner til forholdene mellom Hallingskarvet, Ustaoset, Hardangerjøkulen og Finse?
 13. På meg virker det tungvindt med inngang fra kortsiden - særlig ved regnvær. Og i alle fall med kun én duk ser jeg for meg at det blir problemer. Hva løser dette teltet for behov som ikke Unna (eller Trolltind) løser bedre (rent bortsett fra at Bergans-teltet er veldig kult, for det har jeg synes siden første gang jeg leste den testen!)?
 14. Om jeg lukker øynene kan jeg høre en lettpakker skrike i smerte helt herfra...
 15. Dette er egentlig det viktigste - med slike rutiner har en redusert risiko, uavhengig av brenner. Det er luftingen det til syvende og sist kommer an på.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.