Gå til innhold

ArveS

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  353
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

ArveS vant dagen sist November 17 2017

ArveS hadde mest likt innhold!

Om ArveS

Nylige profilbesøk

1 873 profilvisninger
 1. ... og for å vippe tråden inn til utgangspunktet - 1000 ganger DETTE! Ikke gå i høyfjell uten sikkerhetsmargin.
 2. Siden jeg har QuickSolo Pot og er KJEMPEFORNØYD men lurer på hvor mye mer plunder det er å gå over til titan 900ml - har du forsøkt å steke egg til froksost i titan? Hvor mye svartbrenning og gris blir det egentlig?
 3. ArveS

  Kjele / kopp

  Vil tippe det var "kaffekjele" som var ment her. For øvrig synes jeg Marius hadde et godt poeng mht brukskvalitet og vekt. Har en MSR-kjele med keramisk belegg som *akkurat* er godt nok til at egg lar seg vaske av etter bruk. Er veldig i stuss om 100 g spart vekt er verdt det for å gå ned til en ubehandlet, smal titankjele.
 4. Access har glippe mellom duk og bakke, ja. I tillegg er det fast felt med myggnetting i toppen av døren som ikke kan dekkes til. Og det mangler høy ventilasjon i yttertelt. Det er en annen tråd her med noen som kjøpte Big Sky, om jeg ikke tar feil.
 5. Hilleberg skriver at de tre fargene slipper gjennom like mye lys. Min erfaring er at selv om fargen ser mørk ut fra utsiden er det veldig lyst inni, men om du ikke synes fargen er pen er det jo bare å velge den du synes ser best ut. For Saitaris ville jeg valgt rødt hver dag i uken, og det samme om jeg skulle kjøpt Soulo eller et annet enmannstelt fra Hilleberg. Men det er min smak.
 6. Synes det øyeblikket når fyren på to meter sier han kan sitte "helt greit" oppreist i en Akto er det beste i hele videoen.
 7. For å dra opp denne igjen - det virker som om mye kunne vært unngått dersom du 1) hadde husket hva som var i hvilken pose, og 2) pakket ned igjen innholdet du dro opp av hver pose før du lette videre. For 1) kan jeg anbefale å standardisere på hvilke ting/plagg som logisk eller bruksmessig henger sammen, og å pakke flere små poser heller enn en stor. Når det gjelder 2) forstår jeg at du gjerne har hastverk med å finne tørre sokker / sjokolade / fyrstikke, men litt god disiplin gjør at du sparer tid senere. Alternativt kan det også hjelpe å ikke pakke hver sekk så full - da blir det ikke så stress å få lukket dem igjen etterpå.
 8. Det er mange forhandlere som bør kunne hjelpe deg, avhengig av hvor du er i landet. Alterntivt fikk jeg oppgitt varri.no som repair center da jeg kontaktet MSR direkte: Varri AS(distributor) Address: Hasleveien 15E City: Oslo Postal Code: 0571 Email: post@varri.no Telephone:+47 22 71 92 00
 9. Allerede her er det tydelig at det er noe feil. Du kan sjekke om det hjelper å skru ut ventilen og blåse ut evt. rusk, men hvis ikke er dette en 100 % reklamasjonssak. Jeg har min stående natten over med "resttrykket" fra forrige økt, og opplever aldri noe lekkasje. Min er ca 30 år gammel.
 10. Bare for å bringe inn et annet perspektiv; jeg forsøkte en del turer med 2-manns-versjonen av Mutha Hubba NX og selv om det riktignok var enkelt å sette opp, lett og hadde få kondensproblemer, ble det for luftig for meg i de fleste situasjoner. Det er ikke mulig å eliminere gjennomtrekk i dette teltet. Jeg endte på et annet kuppeltelt som veier dobbelt så mye, koster dobbelt så mye, men til gjengjeld lar meg velge om jeg vil ha gjennomtrekk eller potte tett telt.
 11. Har brukt Synmat 7 i -10 eller kanskje noen grader kaldere uten annet under enn teltduk. Det går fint men avhengig av nok trykk i underlaget slik at det ikke blir «kuldegroper» ved baken eller hoftene.
 12. Tips: om du setter telefonen i flight mode når du ikke skal ringe eller sende SMS, bruker du i praksis ikke batteri. Da trenger du heller ikke mer enn en lading pr 48 t.
 13. Hei Jeg bladde tilbake og fant eksakt samme bildet (bare med sol og tørre svaberg) fra 7. juli i fjor. Her handler det nok om at "bro" ikke helt betyr det samme for alle, og at vær påvirker hva som er farbart ganske ettertrykkelig. Eksempel fra egen erfaring; elven etter Kjyrkjedøra i Hallingskarvet (på vei mot Raggsteindalen) er ikke alltid mulig å vade eller steingå, selv om det står det i rutebeskrivelsen.
 14. Soulo. Talon 44 PocketRocket2 igjen
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.