Jump to content

TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Posts

  799
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by TheSleepwalker

 1. Det er en OEM brenner, Bulin BL100 T4 på aliexpress. Utover det vet jeg ikke. Sikkert ikke dårlig. Firemaple er et tilsvarende, større, merke som selges under MANGE andre merkevarer.
 2. Helly Hansen Warm er også laga på den måten. Veldig god trøye. Men fort gjort å bli våt og kald før man blir varm og tørr. De trøyene har det som et salgsargument da. Informasjonen er ikke skjult noe sted.
 3. Nei sant, brynja er syntet inni. Og aclimaen var visst 20% plyamid ja. Greit nok. Multisporten er den vanlige superwash ulla. Så tilnærmet 100%.
 4. Devold Multisport, Aclima Ullnetting og Brynje Arctic som jeg hatt i 9-8 år viser hvertfall lite tegn til slitasje.
 5. Åja, det er kommet en tekstilversjon ja. Overså den detaljen. Mine første støvler etter utvokste føtter var et par Norheim tekstilstøvler. Potte tett i flere år frem til de en dag lakk i bøyen ved tærne. Et par Alfa Femund (tror jeg) holdt et halvt år.
 6. Mine Crispi Skarven blir tettere for hvert år som går. Totalt vært sauset inn med diverse. Nymotens bivoks og gammeldagse saker funnet rundt om kring på hytter og i boder.
 7. Så alt eies av samme konsernet? Bergans, Sport 1, Anton Sport, Skandinavisk Høyfjellsutstyr, Intersport, m.m.? 😩
 8. Nettop det. Mange selgere oppgir Helsport sin pris, og ikke hva de sannsynligvis gav på XXL. Spesielt rett etter gode tilbud.
 9. De annonsene ser jo ofte ut som: Helsport Fjellheimen Superlight 3. Brukt en natt. Nypris 12000 på Helsport.no. Selges for 9500. 😂
 10. Fort gjort å havne der om man går/sykler til jobb hele året 😂
 11. ... jeg finner bare en liten stein til å presse/hamre pluggen nedi med...
 12. TheSleepwalker

  Tarp

  Den har blitt diskutert tidligere her en gang. Bardunfestene er visst sydd på en slik måte at det blir som en "riv her" perforering.
 13. Om smak legges til grunn kommer jo potetmos på bunn. Krever kjøtt og saus eller gryterett for å være spiselig.
 14. For 10k penger og max 2.5kg kan du jo vurdere disse amerikanske telta laget i seilduk. Hyperlight mountain gear, Mountain laurel designs, m. m., lager små lette lavvoer som settes opp med stang/vandrestav.
 15. Hjerkinn-Rondvassbu via Dørålseter og Bjørnhollia (er vel bare en mulig rute med den beskrivelsen?) er en fin tur. Finnes endel fine teltplasser langs veien, dog kan man ende i motfase med teltplassene og få lengre dagsetapper enn planlagt.
 16. Har sovet to voksne på ene siden av stanga (LW underlag) og det gikk helt fint.
 17. Nemo Puffin Blanket 1P. Burde funke i stedet for sovepose på sommeren, og potensielt i hengekøye.
 18. Aldri opplevd noe ubehag. Jeg lager dem dog til med mer vann enn instruert, og lar dem trekke lengre. Er ofte noe uenig med tilberedningsinstruksjoner på mye av ferdigmat og halvfabrikata.
 19. Forsvinner ikke da mye av poenget med trangia? Skikkelig vindskjerming?
 20. For å "dusje" hopper jeg uti med badebuksa/underbuksa på 😉
 21. Lundhags Bjerg/Strei kan vel funke, på lik linje med diverse Scarpa Mojito (har brukt Mojito til både tur i sola, Via Ferrata og på jobb).
 22. Har et par Altra Timp 1.5. Artig sko. Føles litt som å løpe med klovnesko/flytebrygger, men også veldig "riktig". Er frista av Olympus 4 nå.
 23. Brukt Alu i flere år. Oppgraderte til HAlu for litt siden. Ikke hatt problemer med fastbrent mat i noen av dem. Teflon må generelt regnes som forbruksvare. Bruker str. 25 for matlaging til 2. Tror 27 ville blitt i minste laget.
 24. Rundtom Hardangervidda er et alternativ ja. Litt langt til Kloppsteintjønna foreløpig. Holder meg til dagstur med bæremeis eller joggetur dit 😅. Ikke snakk om hyttefelta. Vi har fått naboer på hytta. De har boblebad med neonlys 😱 Får ha Blefjell i tankene. Vil jo få opp køyene også.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy