Gå til innhold
  • Bli medlem

Eirik refsnes

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Eirik refsnes

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hvis du vil se mer fine *bakgrunner* er det bare å følge meg på insta😏 @Eirik_Outdoors_Camping haha🏔️
  2. Hei! Ser etter ny frilufts sekk til camping turer på fjellet! Har sett på Fjellreven Abisko Friluft 45L og Osprey ATMOS AG LT 50 synes begge ser nok så gode ut. Men har dere noen tips eller anbefalinger? Vil ha en sekk på cirka 45L/50L plass, og hofte beltet er en must. Men hvem av de 2 sekkene er et bedre valg?
  3. Så du mener at Femund er et bedre valg en bamsen. Men du nevnte at bamsen er tyngre enn nødvendig, men Femund er jo tyngre, men det er vel på grunn av den fulle tangen eller tar jeg feil? I tillegg så sa du at bamsen sitt håndtak er dårlig for når det er dårlig vær, men er Femund sitt noe særlig mer *grippy* enn bamsen? Og siste ting, Er det virkelig sånn at man absolutt burde ha full tange? Gjerne svar:)
  4. Hei! Ser etter en ny kniv til fjell turer som man kan gjøre litt av alt med, men for det meste spikking, Beskyttelse, og tre arbeid, jeg vil gjerne ha rustfritt stål og en som tåler en del. Jeg har sett på Brusletto bamsen nordic/brusletto Femund. Hvem av de anbefaler dere og hva er forskjellene?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.