Gå til innhold
 • Bli medlem

Lavvosolberg

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  61
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Lavvosolberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvis du har et skrujern med hull øverst i håndtaket så kan du stikke et annet skrujern gjennom hullet for å øke momentet/kraften for å å løsnes skruen.
 2. Vi har finsk lapphund. Brukte mye tid på å gå gjennom kriterier, og endte opp med ca samme liste som deg. Det viktigste for meg var å ha en hund som tåler vinter, og samtidig er familievennlig og enkel å ha på tur. Vi har hatt vår i 2 år nå, og er veldig fornøyd med valget.
 3. Er det noen som har tips til hvordan man kam få fikset et ødelagt stålkant på fjellskiene? tenkte kanskje å få fylt på med noe slags lim/fyllmasse i sporet der hvor stålkanten er borte, men trenger å finne noe som holder, og ikke sprekker opp i kulde under brukt.
 4. Enig med dere om at han har lagd mer spennende episoder som kan sees omigjen uten å tape seg. Denne her ser jeg nok ikke på nytt. Men det er interessant å se at selv monsen og co kan rote seg borti for tunge sekker og for ambisiøse dagsetapper. Vil tro de hadde sett for seg mer fisking og filming enn de fikk gjort pga tidsnød.
 5. Jeg begynte med en Fjellpulken varepulk, var veldig fornøyd med denne i flere år. Den er stabil, enkel å dra og har flere bruksområder enn en fjellpulken glassfiberpulk (akebrett for barna, bord til mat / primus etc. I tillegg kunne jeg herje litt mer med den under transport / over barmark uten å føle at jeg trengte å være for forsiktig.) Synes den glir veldig bra i løype / på hardf snø, og fungerer helt greit i løssnø. MEn siden jeg drar på tur med utrolig mye greier alene (isbor, spade, telt, heatpal) så pleide 155 transporen å bli topptung, og med tilhørende pulk-velt som konsekvens. E
 6. Jeg byttet ut mitt Svalbard (ikke High,men den første modellen) fordi det var litt knotete å slå opp alene. Det gikk helt greit, men ville slippe å plages med det i snøfokk og vind. Har nå et Svea som er superenkelt å slå opp alene i vind, er veldig fornøyd med valget om å bytte.
 7. Tjyvlåner tråden litt her jeg også. Er det noen som har forsøkt å trekke pulk i løssnø i oppoverbakke med truger? Funker det bedre enn med fjellski? Jeg har et fjellvann jeg vil gå til som har en 200 meter bakke i skog som vil være veldig vanskelig med ski og dyp løssnø siden man tråkker gjennom hele tiden på tur oppover. Er det håp om at et par store truger vil gjøre klatringen lettere, eller blir det like håpløst?
 8. Er det noen som vet om man får tak i 50 cm vinterplugger fra Kina eller andre plasser for en billigere penge enn her i Norge? Har lett gjennom AliExpress og eBay uten suksess.
 9. Sydvang har jo et vintertelt som ligger mye lavere i pris enn de andre mer kjente merkene. Er det noen som har erfaring med det teltet? [Hidden Content]
 10. Ok får gyve løs på den og se hvordan det går
 11. Veldig bra, takk for tips. Hvordan slipet dere bort den gamle lakken? Tenkte å prøve med våtslipepapir fra Biltema.
 12. @JonasAndre hvordan gikk du frem for å lakkere den? Rubbet du ned først? Hvilken lakktype brukte du?
 13. Ja, jeg løfter og bærer på pakkbagen min (FJellpulken 155L) uten problem, selv når den er stappfull. Tror man skal herje mye med den for å ødelegge den.
 14. Jeg har fjellpulken packbag 155L som jeg brukte i fjellpulken transporter før jeg kjøpte 168 Xplorer pulken. Er fornøyd med materialkvalitet og glidelåser etc,, og vil tro man skal herje mye med den før den får hull og rifter. Jeg har ingen problemer med å anbefale den, men ville kjøpt 200L for bruk i Transporterpulken og jeg skulle valgt igjen. Vanntett er den nok ikke, men det er sikkert ikke Piterraq sin heller.
 15. Du kan jo bla bruke kunstig agn (diverse fabrikanter, feks typen "Gulp"), fersk mark ( fra de grønne boksene) eller frossen akkar. Ellers har jeg fått tips om å bruke maiskorn fra flere. Har ikke prøvd det selv, men det skal være effektivt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.