Jump to content

Bjørnar Ø

Aktiv medlem
 • Posts

  134
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bjørnar Ø last won the day on May 6

Bjørnar Ø had the most liked content!

About Bjørnar Ø

 • Birthday 02/02/1971

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Travel friluftsintr småbarnsfar
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

2,070 profile views

Bjørnar Ø's Achievements

 1. Barents Outdoor Trollheimen 3 for den dette sum av 6900,-
 2. Morsomt dette her. Utskrift av hjemmesiden til Revir ble tatt med til XXL, som godtok prismatch. XXL har for øvrig telttilbud som startet i dag -25%. Så teltet til 10500,- som XXL skal ha 9999,- for, ble til 6900,-. Det kan jeg leve med 😀
 3. Kikker også på samme telt, dog er de tomme hos Revir, men skal vel la seg gjøre å få det på prismatch hos xxl skulle jeg tro.
 4. To stykk Steiner Champ 10x26 kikkerter til guttungene, satt ned fra 1190,- til 690,- på Camp Villmark.
 5. Heldre skal vel ligge på ca 15000mm og er lavt priset
 6. Selv softshelljakkene til ungen har 8000mm vannsøyle, de er ikke vanntette. Dog skal det litt til før de blir søkk våte. Når det gjelder regntøy så har vi holdt oss til HH eller Didriksson og har vært fornøyd. Ungene klager lite selv om vanlig regntøy nok ikke er det mest optimale på tur. Regntøy skql holde enn tørr for regn, kondens får man heller leve med. For turbruk må man evt over på skallklær, ikke mange leverandører som leverer kvalitet til en ok pris.
 7. Ny skalljakke, Arcteryx Beta AR, rød av farge til 3700,-
 8. Kort prøveprosess og litt tenketid… Endte med en Arcteryx Beta AR til en fornuftig pris. Passformen var bra og lysten til å prøve noe nytt ble tungen på vektskålen denne gangen.
 9. Takk for innspill. Blir en prøvehelg. Arctheryx, Haglöfs, Norrøna. sjekker vel også ut Bergans selv om de ikke har jakke som matcher synbarhetskravet pr nå. Helly Hansen har jeg ikke noen god erfaring med (seiltøy) så de vurdere ikke i denne omgang. Noen som har efaring med RAB sine jakker?
 10. det var kun retatert til nevnte Bergans jakke, altfor lang på armene selv med to lag under. Såpass mye for lange armer at det føles ukomfortabelt. kan hende det dukker opp andre bergans modeller som passer bedre. men rundt midjen og brystkassa passt det med xxl
 11. Sikkert bra klær dette, dog har de ikke større størrelser enn xl og faller ut på farge. Skal ses når jeg er ute på tur. Klær som gjør at jeg ikke synes så godt har jeg allerede.
 12. Etter å ha blitt mye brukt, var tiden kommet for å kassere Trollveggenjakka kjøpt i 2010. Det har vært en sabla god jakke og lista for en erstatter ligger høyt. God synlighet på tur er viktigste kriterie for ny jakke. Har prøvd Bergans Breheimen uten å funne riktig størrelse. XL er pølseskinn uten mulighet til annet enn en t-skjorte under. XXL blir for lang på armene. Arctheryx er ikke prøvd da jeg ikke har funnet riktig størrelse i butikk enda. Norrøna er ikke sett på så langt. Noen som har tips til jakke?
 13. Testet lapskausen til gilde i vinterferien, oppgitt vannmengde er noe snau. Ok på smak og blir nok med på tur, prisen på 79,- er grei.
 14. Hvor fikk du tak i disse, vet de hadde på XXL for noen år siden.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy