Gå til innhold

Bjørnar Ø

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  107
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Bjørnar Ø

 • Bursdag 02. feb. 1971

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Travel friluftsintr småbarnsfar
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

1 138 profilvisninger
 1. Tror ikke det E24 har skrevet om XXL er unikt. Tøff konkurranse fører gjerne til at tvilsomme midler og ufine metoder tas i bruk. Skal ikke mange runder på Google for å finne mange grelle eksempler. Er det nok til å slutte å handle på XXL? For mitt vedkommende er svaret nei. De gangene jeg handler på XXL er det nesten uten unntak for å utfordre de på pris og bruke prismatch. XXL hadde lave priser tidligere, det siste året spesielt synes jeg prisene har skutt i været. Nesten Sport1 nivå...ikke helt men nesten. Selgere som skal prakke på meg noe annet enn det jeg er på jakt etter, finnes det et utmerket botemiddel mot. Da forlater man butikken og går til neste. Har dog 5 XXL butikker å velge mellom i en radius på 30 minutters reisetid.
 2. Alle overganger mellom årstider har sin sjarm. Dog er det ingenting som matcher overgang til høsten og høstfargene.
 3. Har kjøpt de Hoka skoene, brukt de noe og regner med at jeg legger inn mine erfaringer i løpet av juli. Ellers skulle Utemagasinet ha en test av disse i nyeste nummer.
 4. Intr konsept. Har lang og god erfaring med Alfa.
 5. Brusletto Femund og to stykk Brusletto barnekniv/speiderkniv
 6. Den perfekte turkniven er den som henger riktig vei på riktig side av kroppen
 7. Har nok en gang unngått å kjøpe en Gerber Strongarm. Selv om prisen begynner å bli riktig hos XXL.
 8. Da prøves en Brynje Arctic og en Brynje Super Thermo ut.
 9. Er 59 cm rundt hodet, så da bør L/XL passe skulle det type på. Takk for tilbakemelding.
 10. Noen som har erfaring med luer fra Brynje, også vedrørende størrelse?
 11. Siden dere allerede har android på telefonene så kan kanskje et nettbrett fra Huawei være noe god battertid, kan dog være litt vanskelig med deksler og slikt. https://www.elkjop.no/catalog/data/no-ipad-nettbrett/ipad-og-nettbrett?SearchParameter=%26%40QueryTerm%3D*%26ContextCategoryUUID%3Dh.CsGQV56gAAAAFDvVw2st6B%26discontinued%3D0%26ManufacturerName%3DHUAWEI%26online%3D1%26%40Sort.ViewCount%3D1&PageSize=48&ProductElementCount=&searchResultTab=Products&CategoryName=no-ipad-nettbrett&CategoryDomainName=store-elkjop-ProductCatalog#filter-sidebar
 12. Har denne fra overskuddsmateriell, tar lite plass og ligger i en medfølgende oppbevaringspose. Kostet ca 300,- Eneste «feilen» spaden har er at den er i 3 separate deler, fordelen er at den er lett og i metall
 13. Noen som har erfaring med disse https://alfa.no/shop/outlet/proff-1/tropestovel ?
 14. Kjenner ikke igjen erfaringene dine med Led Lenser. Bruker en H14 ifm jobb og den har fungert problemfritt både i tunnel og ute vinterstid. Ca 160 bruksdøgn i året. Som på de fleste lykter er ledningene det svake ledd. Det finnes både dårligere og bedre lykter på markedet. Men de funker uten at prisen er avskrekkende høy.
 15. Led Lenser burde ha noe som er brukbart, ikke veldig tunge og har god batterilevetid
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.