Gå til innhold
 • Bli medlem

Markus Ingebretsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  185
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Markus Ingebretsen vant dagen sist 19. november 2015

Markus Ingebretsen hadde mest likt innhold!

Om Markus Ingebretsen

 • Bursdag 01. jan. 1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Hundekjøring, friluftsliv, gårdsdrifta
 • Sted
  Frønningen

Nylige profilbesøk

2 687 profilvisninger
 1. Vi trenger fortsatt noen til vinteren. Vi har fått igang en avtale med turoperatør og engasjement i lokalt reiseliv. Vi har startet å få noen bookinger. Ved turer vil guide få betalt. Ved jevnlige turoppdrag vil en fast mindre godtgjørelse settes. For mer informasjon se FjordHusky.com For mer informasjon om stedet, kan du se "Der Ingen Skulle tru at nokon kunne bu" fra 2015 i Sognefjorden. Storslått natur, mye hjort, og fjellheimen "rett inn" bak gården. Storslåtte naturopplevelser venter den som vil
 2. Søker kennelhjelp for høst/vinter 19-20. Turistbedrift på veiløs gård langs Sognefjorden søker hjelp for kommende sesong. Arbeidet består av guiding av hundespannsturer, daglig trening og stell av hundene, vedlikehold av utstyr og bygninger. Det blir også litt hjelp med gårdsdrift. Det er fordel med erfaring, men ikke absolutt must. Må være selvstendig og med pågangsmot. Se hva som må gjøres, og ikke være redd for å ta i et tak. Komfortabel og sosial med fremmede, og klare å holde roen i stressede situasjoner. Se løsninger ikke problemer. Det vil være avslappende late dager, men også ma
 3. Vi vurderer å sette av 8 måneder til en slik tur med to barn mellom 1-2.5 år. Litt på kryss og tvers. Hundespann første to-tre måneder på våren, deretter til fots. Om noen her har erfaring med slike turer med små barn, del gjerne erfaringer :)
 4. Jo, vi har 12 hunder fortsatt, og tanken var å ha Et par hunder med å trekke, Ønsker ikke kjøre stor spann med lille jenta med, om noe skulle skje. Tanken da om å prøve nordisk slede er jo ikke dum sånn sett.
 5. Har en lita jente som jeg ønsker å ha med på mye tur i pulk i vinter. Ser en eldre fjellpulken fra 2001 på Finn. Er det store forbedringer på barnepulken fra den tid? Eller er det mer eller mindre helt lik, med litt annet design?
 6. Hvor gammel må småen være før den kan sitte i meis?
 7. Fin ettermiddagstur opp til Søre Gråhøa i Espedalen. Tung og bratt stigning før man kommer seg over trærne. Skiftende vær med mye regn, men sola tittet kort fram når jeg kom over tregrensa, før tykk tåke møtte oss på toppen, 1340 MOH.
 8. Bilder fra Langsua nasjonalpark nå i påska. Fin plass å ha rett opp bak gården
 9. Takker for alle tips. Føler meg litt mer selvsikker på navnet, men skjønner dette med å se det Ann når jenta har kommi ut til oss. En spennende tid i møte, gleder oss stort. Takk for tips angående bæreremedier som Manduca. Slik sjal har vi, og noe lignende fra babybjorn fikk vi kjøpt veldig billig på Finn, vet ikke om det er stor forskjell contra manduca i bære/sitte komfort
 10. Hei hopp, Litt ut av det blå på dette forumet, men jeg føler meg ikke helt hjemme på alskens baby og mamma forum. Venter en datter, og funderer på navn. Scrollet igjennom hundrevis av jentenavn, og navnet Myrtel poppet ut for meg. Jeg får assosiasjoner til myr, fjell, og grønt gress. Men er dette litt vell "rart navn"? Vil alle rynke på nesa når de hører, voksne og barn i barnehage/skole? Gleder meg til å teste bæremeis, pulk og mye tur med en liten med. Håper på innspill:)
 11. Hei hopp fjellfolk. Om det går fint tenkte jeg å dele denne her. For dere som ønsker hytteferie på fjellet, men ønsker mer privatliv enn en DNT hytte kan tilby, leier vi ut setra vår i påska (og litt ellers også). Koselig seter i Gausdal vestfjell, 5 km med egen "privat" løype før man kommer inn på oppkjørte spor for hundespann og ski. Her kan man koble seg på DNT sitt løypenett, samt lokale løyper. Hundegård for dem med hunder. Se mer her: [Hidden Content]
 12. Skitur og hundekjøring i Gausdal. Full vinter her nå med gode mengder snø og deilig kulde.
 13. Fin og enkel tur til Vetafjellet idag, i Gausdal vestfjell. Knall sol og friske høst temperaturer. Mye folk i fjellet, er vell høstferie rundt omkring. Hærlig å se snø på fjelltoppene i horisonten. Måtte den trekke nedover raskt!
 14. Vi vurderer å la noen bo i vår gjestehytte. Ingen fulltids handler jobb. Men muligheten til å få bo landlig nær naturen, og oppleve hundekjøring. Mye frihet. Bare ønskelig at man kan passe hundene fullt nå å da om vi vil reise bort noen netter. Ellers mye frihet, og bare nyte natur og lære om hundekjøring. Kontakt om noen er interesserte. Skomkennel.com Betal bare liten sum for strøm/ved. Ellers frihet og muligheten til å lære.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.