Jump to content

Suunto core all black


Kr1stian

Recommended Posts

Hei! 

Er på jakt etter en klokke som tåler en støyt eller to. 

Har sett en del på suunto sine klokker, som virker veldig fine. 

Kunne godt tenkt meg en klokke med bluetooth mulighet , men det er ikke noe krav. 

Har sett litt på denne modellen i fra suunto. 

http://www.milrab.no/suunto-core-klokke-all-black/cat-p/c/p4603130

Noen som har noen forslag med tanke på hvilken klokke jeg burde velge ? 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Annonse

Hei, jeg har brukt Suunto Core i mange år. Den første var all black, men jeg byttet til en med lys skive og kant. Grunnen er minuset med klokka etter min erfaring: Bruken i mørket. Klokka har baklys som ikke er god etter min mening. Tall og bokstaver blir vanskelig å se. Ellers er jeg veldig fornøyd med Suunto Core.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg slo lenge et godt slag for Suunto sine klokker, men nå har jeg brukt Garmin i 2 uker og kommer aldri til å snu meg tilbake. 

Om budsjettet ditt tillater det ville jeg gått for en Garmin Fenix 3 Sapphire HR klokke, der har du en fantastisk kombinasjon mellom turklokke og hverdagsklokke. Har GPS, kompass, navigasjon(Skriv inn koordinater), bluetooth, vær, pulsmåler og masse annet. For ikke å glemme at klokken sitt utseende (urskiven) kan endres i fler hundre forskjellige stiler. 

Link to comment
Share on other sites

Har også brukt Suunto Core i noen år nå,å må si meg enig i at  bakgrunnsbelysningen er elendig.Brukt klokka på jobb og fritid å den tåler virkelig juling.

Eneste minuset jeg har om enn så lite er , ringen som holder på plass reima etter låsen ryker fort.. .

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Kjøpte meg Suunto Traverse Alpha Stealth var generelt veldig fornøyd men så mer på Fenix 3 HR at den så litt bedre ut i det man hadde på skjermen. Byttet til Fenix 3 HR Sapphire og brukte den 3 dager før jeg oppdaget hvorfor hodepine og verking i armen plutselig kom. HR monitoren klemmer på en nerve som man har i armen å følte at klokka egentlig ga akkurat det samme som Suunto sin Traverse bare litt pros and cons til forskjell. Men å gå med en klokke som ga meg smerte var uaktuelt så jeg har nå byttet tilbake til Sunnto igjen. Fenix 3 HR Sapphire er sikkert bra den men synes nok Suunto'en gir mer for en tur person. Skal du bruke den til trening osv så er Garmin bedre, men Suunto kan gi deg samme info bortsett fra søvnaktivitet, noe som er unøyaktig uansett om du sover sammen med noen. 

Fenix: Vond å ha på over en hel dag (for meg iallefall som er tynn i håndleddet)
Litt mindre batteri tid enn suunto opplever jeg om du ikke lar dem stå helt i standby hele tiden. Garmin oppgir lengre batteritid men stemmer nok ikke helt.
Appen for IOS/Android er kjempefin treningsmessig.

Suunto Traverse: Bedre å ha på. Reima føles også mye mer behagelig, iallefall med NATO strap som er på Alpha Stealth
Enklere UI for POI(Point of interrest) om du skal navigere mot hytter, fiskevann, teltplasser etc. 
Høydemetern er mer presis, du kan ved enhver tid synce den med ALTIFUSE (GPS/Barometer beregning/sammenlingning for best resultat).
Appen er fokusert mot Tur / ruter osv.
Ladern er litt enklere. 
Klokka tåler alt: https://www.youtube.com/watch?v=zyHDPkPerHA

Dette er bare personlig erfaring, andre kan oppleve helt andre forskjeller ettersom hva dem ønsker ut av klokka. 

For meg var det enkelt, Suunto sin versjon gir meg alt jeg trenger på til turbruk, fiske, kano, navigering mot fiskevanna i tåke osv. 

Jeg kjøpte og fikk prøve begge to hos Milrab.no - kan melde ekstremt god kundeservice og behjelpelige folk. 

 

Link to comment
Share on other sites

Både Suunto og Garmin er gode klokker. Har selv en Garmin Fenix 3 HR Saphire og har aldri opplevd ubehageliheter som @kmgrime henviser til, jeg har også veldige tynne håndledd. Fenix 3 gir også navigering på GPX ruter. Den kan også gps tracke en hel dag i strekk så batteriet er bra. For tiden kommer både Garmin og Suunto med nye modeller nå så ville kanskje ventet litt ;)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kjøpte selv suunto traverse alpha forrige uke. Og jeg må si at den er veldig behagelig å ha på armen. Har som andre sammenliknet med Fenix 3. Men jeg syns suunto klokka ser bedre ut, og at det at den skal tåle mer taler til dens fordel. Jeg tenkte mest på tur funksjoner og lite på treningsstudioet da jeg tok mitt valg. Så langt har jeg ingenting å klage på

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Slår et slag for Suunto Ambit jeg, da. Alle funksjonene du trenger og litt til. Mulig du får Ambit2 til en god pris nå om dagen, men den er uten bluetooth. Tror ikke du kommer til å lide av den grunn. 

Link to comment
Share on other sites

Har ingen erfaring med Suunto, men har tilsvarende klokke fra Garmin. Skal ikke prøve å overtale deg til å kjøpe det ene eller andre ettersom jeg bare har prøvd en av de. Men jeg er ihvertfall knallfornøyd med min Fenix 3 HR. Hadde tidligere Fenix 3 uten HR, og har også lurt halve slekta til å kjøpe samme klokke. Har tålt masse juling i to år nå, og alt funker like fint. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy