Gå til innhold
 • Bli medlem

TomasOH

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  306
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TomasOH

 • Bursdag 08. jan. 1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trondheim/Ålesund

Nylige profilbesøk

2 470 profilvisninger
 1. Siden Finnmark byr på sol, passelig med minusgrader og kjentfolk som legger ut dritt på insta så gikk jeg idag i fellen og kjøpe meg følgende: Alfa Quest Advance GTX fjellskisko Åsnes Finnmark m/ Rottefella BC Auto Åsnes X-Skin Mohair Åsnes Nansen 2-Part Pole Optimus Crux Lite gassbrenner Primus Vintergass Hvis dette ikke kan finne skiglede hos en mann som ikke har stått på ski siden 7.klasse, som enten var "syk" eller hadde rattkjelke på skidagene, som syns påsketurene med familien var dritt og at appelsin og kvikklunsj smakte godt i stua også så er det ingenting som kan d
 2. Desverre alt for mye... Aclima DoubleWool jakke (Skulle ha en vanlig topp) Aclima WarmWool longs (Skulle ikke ha i det hele tatt) Arcteryx Ski Guide Pro jakke (Burde virkelig ikke kjøpt da man strengt tatt har en jakke som duger) Så må jeg ikke glemme, multifuel ovn fra tom42 her inne på forumet. Kanskje den jeg er mest spent på av alt. Angrer man? Pfft, nei.
 3. YES! Der er vi vettu! Nå runda jeg snart time 2 med googling her. Takk !
 4. Ikke den desverre, den der er enorm i forhold. Vi snakker 4 bittesmå metallplater man KJAPT hengte sammen og hev sånne typ 10cm kvister inni
 5. Jeg har prøvd å søke her på forumet, fant ikke noe, selv om jeg er sikker på at jeg har sett det her. For en GOD stund tilbake så jeg en sammenleggbar ovn. Type kanskje 20cm x 20cm plater. 4 Plater man satt sammen med å hekte de i hverandre bare for å lage en LITEN ovn man kunne hive kvister og slikt inni for å koke opp en kjele vann eller lignende. Hvis noen skjønner hva jeg snakker om og HVOR det kan skaffes sånn nogenlunde kjapt så blir jeg glad.
 6. Takrails til bilen, originalt fra Toyota, Mammut Barryvox Pulse skredsøker og en Iphone 12 Pro Max med en Anderson 20.000Mah powerbank fant veien hjem hit denne uka. Satser på at telefonen kan hjelpe med litt bedre bilder fra turene, at skredsøkeren aldri blir bruk for og at taikrailsa kan holde en sånn ledbar som kan fungere som røntgenmaskin.
 7. Usikker på om det er tilbud eller om VPG har priset seg lavt ift andre butikker, men de har nå følgende: Mammut Protect Down Bag -18 til 3899. (Er du ikke påmeldt nyhetsbrevet deres, meld deg på og du får ytterligere 15% avslag i prisen, som da ender på 3314kr) [Hidden Content] Ser at den jevne pris på denne posen ellers ligger på rundt 5499. Ingen erfaring selv med posen enda, men den har fått mye skryt for løsninger og komfort.
 8. Etter en natt ute i den nydelige sommeren vi har fått her oppe i Finnmark (For de som er for opptatt med å smøre seg med solkrem sørpå, søk REGN/OVERSKYET/HUSTRIG på google), med en forholdsvis gammel Mammut Ajungilak sovepose, en sovepose som har vært litt for mye komprimert over tid og en ullgenser som hodepute ble man lei. Mammut Protect Down -18 og en Sea To Summit Aeros Premium pute bestilt. Omtrent 1time siden ordrebekreftelsen tikket inn i innboksen og man er allerede utålmodig.
 9. Takk for svar. Noen som har erfaring med noen av de jeg spesifikt nevnte? Det er alle poser som ligger på rundt 2000kr og T-Limit på -18grader
 10. Hei! Ettersom at livet plutselig flyttet seg fra varme (Varmere hvertfall) trøndelag til kalde Finnmark må jeg innse at de 3sesongs soveposene jeg har ikke duger for vinterbruk her oppe. Nå har jeg brukt lørdagen til å saumfare internett men har vel egentlig bare oppnådd en mellomting mellom tung forvirring og snøblindhet i soveposehavet. Det jeg leter etter er: Sovepose som man orker å pakke i sekken, altså ikke en du må ha egen pulk til. Tåler en stor kar, jeg er 183cm og 125kg Lar meg, hvertfall i telt og med skikkelig underlag, sove om vinteren her oppe (T-Limit på rundt 15
 11. Hmh, tror det er hjorteskinn mine er laget av. Må sjekke. *Edit: Ja, er hjorteskinn jeg har med lammeullfor inni. Har googlet nå i noen timer men klarer ikke finne noe for horteskinn..
 12. Hei! Per dags dato så er favoritthanskene mine et par med Hestra skinnhansker med pelsfor, bruker disse stort sett til ALT. Men jeg har et problem, de suger til seg vann som en svamp, selv bare "snøen" som blir etter å ha skrapet bilrutene for is gjør at skinnet blir vått. Så, hva bruker dere andre skinnhanskebrukere her inne for å "impregnere" hanskene deres?
 13. Jeg har forgjengeren til denne [Hidden Content] Den har jeg ALDRI blitt våt med, jeg har tilogmed stukket hånden ned i vann gjennom hull i isen for å teste, holdt meg like tørr. Den har også sett x antall snøscooterturer og et par fisketurer på islagt vann uten at jeg ble kaldt. Om du føler at det blir kaldt eller tror det kan bli kaldt kan innervotten trekkes ut og byttes med ull for eksempel, jeg har noen hjemmelagde tovavotter som jeg kan ha inni.
 14. Fjellreven buksen bryter desverre ja, litt synd for det er bukser jeg liker godt. Traverse fra Lundhags så ut som et godt alternativ, det skal jeg uten tvil se nærmere på til tross for grått felt ved anklene.
 15. TomasOH

  Ny svart bukse

  Arcteryx Softshellbuksen min som har holdt i snart 6 år revnet i sommer og jeg er på søking etter en ny bukse. Ettersom at buksen skal brukes både privat men også i jobbsammenheng har jeg noen "krav". Svart (1 farge, ikke flere nyanser av svart) Ingen sjenerende logoer (Må være svarte eller minimale) Cargolommer på lårene Gode "håndlommer" Snøring/stramming rundt anklene Softshell eller annet sterkt materiale (for eksempel det som er i fler Lundhagsbukser) som også tørker raskt om det blir vått. Pris er ikke et så stort tema, men gjerne ikke noe
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.