Gå til innhold
 • Bli medlem

TomasOH

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  301
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TomasOH

 • Bursdag 08. jan. 1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trondheim/Ålesund

Nylige profilbesøk

2 402 profilvisninger
 1. Takrails til bilen, originalt fra Toyota, Mammut Barryvox Pulse skredsøker og en Iphone 12 Pro Max med en Anderson 20.000Mah powerbank fant veien hjem hit denne uka. Satser på at telefonen kan hjelpe med litt bedre bilder fra turene, at skredsøkeren aldri blir bruk for og at taikrailsa kan holde en sånn ledbar som kan fungere som røntgenmaskin.
 2. Hvis noen har en barryvox skredsøker de kan kvitte seg med til en studentvennlig pris så gi gjerne en lyd. Denne annonsen er kanskje veldig rettet mot deg som har en skredsøker eller 2 liggende som aldri blir brukt, ,som du kan selge billig for å hjelpe en student å ferdes tryggere i fjellet :)
 3. Usikker på om det er tilbud eller om VPG har priset seg lavt ift andre butikker, men de har nå følgende: Mammut Protect Down Bag -18 til 3899. (Er du ikke påmeldt nyhetsbrevet deres, meld deg på og du får ytterligere 15% avslag i prisen, som da ender på 3314kr) [Hidden Content] Ser at den jevne pris på denne posen ellers ligger på rundt 5499. Ingen erfaring selv med posen enda, men den har fått mye skryt for løsninger og komfort.
 4. Etter en natt ute i den nydelige sommeren vi har fått her oppe i Finnmark (For de som er for opptatt med å smøre seg med solkrem sørpå, søk REGN/OVERSKYET/HUSTRIG på google), med en forholdsvis gammel Mammut Ajungilak sovepose, en sovepose som har vært litt for mye komprimert over tid og en ullgenser som hodepute ble man lei. Mammut Protect Down -18 og en Sea To Summit Aeros Premium pute bestilt. Omtrent 1time siden ordrebekreftelsen tikket inn i innboksen og man er allerede utålmodig.
 5. Takk for svar. Noen som har erfaring med noen av de jeg spesifikt nevnte? Det er alle poser som ligger på rundt 2000kr og T-Limit på -18grader
 6. Hei! Ettersom at livet plutselig flyttet seg fra varme (Varmere hvertfall) trøndelag til kalde Finnmark må jeg innse at de 3sesongs soveposene jeg har ikke duger for vinterbruk her oppe. Nå har jeg brukt lørdagen til å saumfare internett men har vel egentlig bare oppnådd en mellomting mellom tung forvirring og snøblindhet i soveposehavet. Det jeg leter etter er: Sovepose som man orker å pakke i sekken, altså ikke en du må ha egen pulk til. Tåler en stor kar, jeg er 183cm og 125kg Lar meg, hvertfall i telt og med skikkelig underlag, sove om vinteren her oppe (T-Limit på rundt 15
 7. Hmh, tror det er hjorteskinn mine er laget av. Må sjekke. *Edit: Ja, er hjorteskinn jeg har med lammeullfor inni. Har googlet nå i noen timer men klarer ikke finne noe for horteskinn..
 8. Hei! Per dags dato så er favoritthanskene mine et par med Hestra skinnhansker med pelsfor, bruker disse stort sett til ALT. Men jeg har et problem, de suger til seg vann som en svamp, selv bare "snøen" som blir etter å ha skrapet bilrutene for is gjør at skinnet blir vått. Så, hva bruker dere andre skinnhanskebrukere her inne for å "impregnere" hanskene deres?
 9. Jeg har forgjengeren til denne [Hidden Content] Den har jeg ALDRI blitt våt med, jeg har tilogmed stukket hånden ned i vann gjennom hull i isen for å teste, holdt meg like tørr. Den har også sett x antall snøscooterturer og et par fisketurer på islagt vann uten at jeg ble kaldt. Om du føler at det blir kaldt eller tror det kan bli kaldt kan innervotten trekkes ut og byttes med ull for eksempel, jeg har noen hjemmelagde tovavotter som jeg kan ha inni.
 10. Fjellreven buksen bryter desverre ja, litt synd for det er bukser jeg liker godt. Traverse fra Lundhags så ut som et godt alternativ, det skal jeg uten tvil se nærmere på til tross for grått felt ved anklene.
 11. TomasOH

  Ny svart bukse

  Arcteryx Softshellbuksen min som har holdt i snart 6 år revnet i sommer og jeg er på søking etter en ny bukse. Ettersom at buksen skal brukes både privat men også i jobbsammenheng har jeg noen "krav". Svart (1 farge, ikke flere nyanser av svart) Ingen sjenerende logoer (Må være svarte eller minimale) Cargolommer på lårene Gode "håndlommer" Snøring/stramming rundt anklene Softshell eller annet sterkt materiale (for eksempel det som er i fler Lundhagsbukser) som også tørker raskt om det blir vått. Pris er ikke et så stort tema, men gjerne ikke noe
 12. Med en dåp i Hammerfest rett rundt hjørnet så tenkte jeg å kombinere det med sykkelturer, liten tur innover vidda med stisykkel gjør godt for sjelen. Og skal man ut på noe sånt så kan man vel unne seg et klesplagg eller 2? Jeg syns det, så da ble det 1stk Fjørå 3/4 shorts og 1 stk Fjørå Equaliser langermet skjorte. Fremdeles usikker på om jeg liker å ha en Norrøna Outlet en liten kjøretur fra hjemmet..
 13. Med en festivalsommer med mye jobb og lite lademuligheter så merket man behovet for en powerbank som tåler litt. Da passet det bra at fjellsport hadde igjen 1 Brunton Revolt XL med 9000mah kapasitet til 55% rabatt. Så slengte man med en Peak Performance Will hoodie også for å få gratis frakt [Hidden Content] [Hidden Content]
 14. Litt turrelatert siden denne boken helt sikkert blir med på turer. Malin Stensønes sin bok "På vår vakt"
 15. Hvilken modell er det som gjelder idag om man skal ha seg powerbank? Greit om den kan gå i bukselomma, ha god reel kapasitet og gjerne hurtigladeruttak
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.