Gå til innhold
  • Bli medlem

TomasOH

+Støttemedlem
  • Innlegg

    321
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

185 Excellent

Om TomasOH

  • Bursdag 08. jan. 1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Trondheim/Ålesund

Nylige profilbesøk

3 212 profilvisninger
  1. Borettslaget forsøker seg på norgesrekord i dårlig strøing.. Da ble det et sett med Snowchain brodder fra XXL (dessverre). Samtidig, sånn sett ikke et kjøp, men det kommer til å føre til flere kjøp, fikk jeg innvilget Arcteryx Pro medlemskap. 40% på alt fra Arcteryx og tilgang til en egen serie kan man ikke klage på
  2. Etter å lenge ha sett på og vurdert en Casström Nr. 10 kniv dukket det opp en til grei pris på finn. Da denne også var bare en kort kjøretur unna ble det ny kniv i dag. Vil nok komplementere samekniven fint fremover.
  3. Fjellsport er og blir den butikken jeg hater at jeg har oppdaget, men gud for en fantastisk butikk. Mitt Exped DownMat 9LW har den siste tiden blitt veldig selektivt på hvor lenge det vil holde på luften, og jeg finner ikke lekkasjen uansett hva jeg gjør. Så når fjellsport da smeller til med rabattkode som funker uavhengig av om det er fjellsportpris, tilbud, outlet og alt det der så ble det litt shopping. Exped Dura 6R LW Exped Downpillow M Sea To Summit Delta Plate Real Turmat Tikka Masala 3stk Real Turmat Kebabgryte 3 stk Real Turmat Pulled Pork 3 stk
  4. TomasOH

    Slett

    Som topic sier. Ønsker å kjøpe footprint til Hilleberg Unna
  5. Siklet i flere år på Hilleberg Unna, men syns prisen har vært stiv, både nytt og brukte på finn. Ramlet over at fjellsport hadde på lager, og med noen timer igjen hvor rabattstigen deres med 30% rabatt ved kjøp over 3000kr så ble det bestilt et Hilleberg Unna til en helt overkommelig pris. Nå spørs det om Hilleberg Nallo 3GT som ligger i boden får en konkurrent på turene fremover.
  6. Arcteryx er for meg noe av det beste av det beste og når man måtte ha seg ny goretexbukse falt valget på Beta AR fra Arcteryx som man har siklet på i flere år. Disse buksene kommer med et integrert belte som for meg fremstår som lettere ubrukelig (låsen sklir opp bare du ser på den). Det flotte er jo at buksen kommer med hemper til bukseseler. Det dårlige er at disse hempene er jo knøttsmå og ikke akkurat laget for noen universale bukseseler. Så da er mitt spørsmål til alle guruene som sitter her inne på fjellsport. Noen som vet om kvalitetsbukseseler som passer til disse buksene? (Festemåten er "kroker" som du drar gjennom en hempe på buksen. Seler med klype er ikke et alternativ.)
  7. Etter å ha flyttet først fra det vakre Finnmark til det dyvåte sørlige vestland og deretter til Midt-Norge på under 2 måneder totalt måtte jo ting skje. Utpakking av flyttelass, nøye og planlagt sortering av turutstyr i den perfekte boden, alt er på plass.. Bortsett fra en ting.. goretexbuksa, den trofaste følgesvennen fra Marmot gjennom snart 14 år var INGEN sted å finne.. Nederlaget var et faktum og man krøp til korset og ba om nåde hos vår o' store Fjellsport. Så i går ramlet det inn litt godsaker (Ingen kjøper kun den ene tingen de er ute etter) Arc'teryx Beta AR GTX bukse (Sikla på den i flere år) Arcteryx Kyanite AR Tech joggebukse (Kan innrømme at jeg er litt Arcteryxhore) Osprey UL Raincover XL
  8. Venninne som flytta, hadde ikke plass til alt turutstyret sitt. Da fikk man seg en Norrøna Recon Pack for 1000kr, noen år gammel men like fin
  9. Her har det jaggu blitt noen kjøp siden man var aktiv på forumet sist gang. Orker ikke å legge bilder av alt, da tar posten her helt av. Men vi nevner fra 2022 og inn i 2023 Arcteryx Pro Ski Guide jakke som fikk ta over tronen etter min 10 år gamle Arcteryx Theta SVX Exped Synmat 7LW (Tror jeg), syns Downmat 9LW er litt tung på sommertur Exped pakkpose/pumpbag Scarpa 60004 sko (Samme sko som oppklaringseskadronen har brukt lenge) Lars Monsen titankjel i 1100ml og 1600ml Lars Monsen Zfold liggeunderlag Lars Monsen grytesett Lars Monsen titanskje RAB Argon dunbukse Thermarest Questar -6 pose Hestra Alpine GTX hansker Osprey pakkposesett 1-30L Sea to Summit x-pot sett Mountain Equipment Senja dunjakke Miennas skinnlue med blårevpels Optimus Crux lite gassbrenner GSI Santoku knivset med fjøl Osprey Talon 44L sekk Åsnes Finnmark ski med tilhørende Alfa sko, staver og feller Ja og en Playstation 5 da, været tillater ikke alltid tur her i nord så da må tiden okkuperes med noe Sikkert noe mer smågreier også, men
  10. Idag har jeg betalt depositum på det desidert dyreste, både kortsiktig og langsiktig, turtilbehøret jeg noen gang har kjøpt. Forhåpentligvis får jeg igjen for kjøpet med at jeg slipper å hente rypene selv etter de er skutt (og forhåpentligvis litt hjelp til å spore de opp også) Kjøpet alene koster meg 20.000kr Tilbehør har sålangt kostet meg 2500kr (her mangler det enda masse, så la oss si 8000kr) Fryseboks til 2500kr, har ikke plass i den lille jeg har fra før, så ny måtte skaffes for x antall blokker med VOM (skylder på innkjøpet, trengte strengt tatt ny uansett). Jeg er av typen som elsker ferie, spesielt sommerferien, men i år håper jeg den går EKSTREMT raskt, det er 7uker igjen, disse ukene kan ikke gå fort nok. Til dere som enda ikke har luktet lunten, i August kommer Hytteheimens Mountain Sound, eller Tiko som vi blir å kalle han, en sprudlende liten energisk Irsk setter valp som skal finne sin plass i denne flokken.
  11. Værmelding som sa 12grader og regn, men som viste seg å bomme totalt. Så 19grader og sol, stor voksen mann og en LEAF Atom LT resulterte i svettebyger jeg ikke trodde var mulig. Dette resulterte i en rask avstikker innom Sport 1 og kjøp av en Bergans Microlight jakke for å holde litt av vinden borte uten å bli gjennomsvett. Tilbud var det også, satt ned fra 1500 til 1299. Så helt grei pris og ser for meg at denne blir en kjær følgesvenn i topplokket på dagsturer.
  12. Feriepenger kom, de kan jo ikke bare stå urørt på kontoen. Så det ble en Thermacell myggjager (tilbud på Coop til 299), lånte en i fjor og den gjorde finnmarkssommeren og høsten levelig, så da ble det kjøpt egen nå. Det kom også en telefon fra den lokale butikken at Hestra Alpine Pro Goretexhanskene som ble bestilt i vinter endelig var kommet, her imponerte ikke Hestra akkurat med leveringstid, men kudos til lokalbutikken som ikke ga opp.
  13. En natt i telt, med Mammut Protect Down -18 bag ble en smule hett.. Stoppet innom den lokale sjappa på vei hjem og plukket opp følgende: Therm-A-Rest Saros 20f (0-pose) Osprey Talon 44 L/XL i Stealth Black (denne tok jeg dog med dagen etterpå fordi kompresjonstrekket til Sarosen røyk ved første bruk og butikken ga utmerket service). I disse tider må man ikke bare tenke på rabattkoder og en hundrelapp her og der. Støtt de små lokale butikkene også, man får ofte igjen for det i det lange løp med goodwill og service.
  14. Dro ut igår for å både lufte hode men også se på noen nye plasser å gå tur i. Midnattsolen dukket fint opp og mobilkameraet måtte frem.
  15. Etter legevaktsbesøk, sykehusbesøk, prolapser (jada, var ikke nok med en). Så med nok timer på sofaen til at begravelsesbyråene begynte å levere reklame her og generelt for mye egentid, resulterte i at jeg tok en oppsummering i turutstyret (når jeg endelig kom meg på beina igjen). Av dette så ble det lagd en liste over hva jeg følte jeg "manglet". I manglet ligger altså følgende "Jeg eier noe som funker, men det er ikke helt det jeg vil ha". VPG lokket med tilbudene sine og jeg kan om noen dager hente en pakke med følgende.. Exped Synmat UL LW Sea To Summit Fork Sea To Summit Knife Sea To Summit Spoon Sea To Summit X-set 32 Sea To Summit Wilderness Wash Citronella (gud forby at man lukter svette på tur vettu) Sea To Summit X-Bowl Sea To Summit X-Mug Sea To Summit Airlite Towel Noe sier meg at jeg har en gramjeger som jeg ikke selv var klar over. For jeg eier både trangia multifuel, Exped Downmat, helt vanlig bestikk og både kopper og kar i massevis.. Likevel så "trengte" jeg alt dette. Så moralen her er altså folkens, ikke få dere prolaps i ryggen, foruten å være så vondt at man som voksen mann faktisk gråter, så er det dyrt. Veldig dyrt. Vi alle vet jo hva legevaktsbesøk koster, men det var det billigste her.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.