Gå til innhold

TomasOH

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  296
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TomasOH

 • Bursdag 08. jan. 1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trondheim/Ålesund

Nylige profilbesøk

1 992 profilvisninger
 1. Hmh, tror det er hjorteskinn mine er laget av. Må sjekke. *Edit: Ja, er hjorteskinn jeg har med lammeullfor inni. Har googlet nå i noen timer men klarer ikke finne noe for horteskinn..
 2. Hei! Per dags dato så er favoritthanskene mine et par med Hestra skinnhansker med pelsfor, bruker disse stort sett til ALT. Men jeg har et problem, de suger til seg vann som en svamp, selv bare "snøen" som blir etter å ha skrapet bilrutene for is gjør at skinnet blir vått. Så, hva bruker dere andre skinnhanskebrukere her inne for å "impregnere" hanskene deres?
 3. Jeg har forgjengeren til denne https://www.fjellsport.no/arc-teryx-alpha-sv-mitten-black.html?gclid=Cj0KCQjwlqLdBRCKARIsAPxTGaXRHqo5uaXBoVfUE4A4GM2NEX2v24F3FJrY0MiSNj4kxyxdoaltWZsaAonZEALw_wcB Den har jeg ALDRI blitt våt med, jeg har tilogmed stukket hånden ned i vann gjennom hull i isen for å teste, holdt meg like tørr. Den har også sett x antall snøscooterturer og et par fisketurer på islagt vann uten at jeg ble kaldt. Om du føler at det blir kaldt eller tror det kan bli kaldt kan innervotten trekkes ut og byttes med ull for eksempel, jeg har noen hjemmelagde tovavotter som jeg kan ha inni.
 4. Fjellreven buksen bryter desverre ja, litt synd for det er bukser jeg liker godt. Traverse fra Lundhags så ut som et godt alternativ, det skal jeg uten tvil se nærmere på til tross for grått felt ved anklene.
 5. Arcteryx Softshellbuksen min som har holdt i snart 6 år revnet i sommer og jeg er på søking etter en ny bukse. Ettersom at buksen skal brukes både privat men også i jobbsammenheng har jeg noen "krav". Svart (1 farge, ikke flere nyanser av svart) Ingen sjenerende logoer (Må være svarte eller minimale) Cargolommer på lårene Gode "håndlommer" Snøring/stramming rundt anklene Softshell eller annet sterkt materiale (for eksempel det som er i fler Lundhagsbukser) som også tørker raskt om det blir vått. Pris er ikke et så stort tema, men gjerne ikke noe mer enn 1500kr. Håper noen av dere guruer her inne kan sende meg i noen retninger, jeg finner stort sett fargesprakende bukser idag eller svarte bukser med en logo som heller burde vært på siden av en buss som reklame.
 6. Med en dåp i Hammerfest rett rundt hjørnet så tenkte jeg å kombinere det med sykkelturer, liten tur innover vidda med stisykkel gjør godt for sjelen. Og skal man ut på noe sånt så kan man vel unne seg et klesplagg eller 2? Jeg syns det, så da ble det 1stk Fjørå 3/4 shorts og 1 stk Fjørå Equaliser langermet skjorte. Fremdeles usikker på om jeg liker å ha en Norrøna Outlet en liten kjøretur fra hjemmet..
 7. Med en festivalsommer med mye jobb og lite lademuligheter så merket man behovet for en powerbank som tåler litt. Da passet det bra at fjellsport hadde igjen 1 Brunton Revolt XL med 9000mah kapasitet til 55% rabatt. Så slengte man med en Peak Performance Will hoodie også for å få gratis frakt https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/solcelle-og-batteribank/brunton-revolt-xl-9000-mah-6x-charge-orange.html https://www.fjellsport.no/peak-performance-will-hood-black-2.html?___store=fjellsport_no_nb&nosto=nosto-page-product3
 8. Litt turrelatert siden denne boken helt sikkert blir med på turer. Malin Stensønes sin bok "På vår vakt"
 9. Hvilken modell er det som gjelder idag om man skal ha seg powerbank? Greit om den kan gå i bukselomma, ha god reel kapasitet og gjerne hurtigladeruttak
 10. Etter å ha sikla i et par år nå så ble det endelig en spesiell Norrønabukse på meg, etter å ha brukt Softshell i mange år fant jeg ut at noen av de andre buksene fortjente en sjangs også. Så nå er følgende på vei i posten (fra fjellsport såklart) Norrøna Fjørå Flex1 Men's Pants Phantom
 11. Sett bortifra at det har en tendens til å ta seg en liten svipptur på egenhånd, eller?
 12. Har ikke erfaring med Exped sin Synmat men Exped generelt støtter jeg, har i fler år nå brukt Exped Downmat 9LW og kommer ikke til å bytte ut det med det første. Et fantastisk underlag!
 13. Der hadde du flaks, nå er rabattkodemuligheten fjernet.
 14. Jeg valgte bevisst rødt telt fra Hilleberg nettopp pga signaleffekten. Skulle noe kjipt skje og jeg må ha hjelp uten å være i stand til å skaffe det selv, er et knall rødt telt mer synlig generelt enn et skogsgrønt telt. Men så har jeg heller ingen behov for å gjemme meg bort i skogen. Vil du ikke være så synlig (som er helt greit) så er det gode andre farger.
 15. Har siden dag 1 kastet softshellplaggene mine i tørketrommelen. Den eldste buksa er vel 4år nå og har ikke tatt NOEN skade av det. Det eneste jeg ikke gjør med den mtp vask og tørk er at den ikke får skyllemiddel. Impregnerer den innimellom med spray-on impregnering, puster like bra enda og holder greit med vann ute
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.