Jump to content

TomasOH

Aktiv medlem
 • Posts

  312
 • Joined

 • Last visited

About TomasOH

 • Birthday 01/08/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim/Ålesund

Recent Profile Visitors

2,723 profile views

TomasOH's Achievements

 1. Idag har jeg betalt depositum på det desidert dyreste, både kortsiktig og langsiktig, turtilbehøret jeg noen gang har kjøpt. Forhåpentligvis får jeg igjen for kjøpet med at jeg slipper å hente rypene selv etter de er skutt (og forhåpentligvis litt hjelp til å spore de opp også) Kjøpet alene koster meg 20.000kr Tilbehør har sålangt kostet meg 2500kr (her mangler det enda masse, så la oss si 8000kr) Fryseboks til 2500kr, har ikke plass i den lille jeg har fra før, så ny måtte skaffes for x antall blokker med VOM (skylder på innkjøpet, trengte strengt tatt ny uansett). Jeg er av typen som elsker ferie, spesielt sommerferien, men i år håper jeg den går EKSTREMT raskt, det er 7uker igjen, disse ukene kan ikke gå fort nok. Til dere som enda ikke har luktet lunten, i August kommer Hytteheimens Mountain Sound, eller Tiko som vi blir å kalle han, en sprudlende liten energisk Irsk setter valp som skal finne sin plass i denne flokken.
 2. Værmelding som sa 12grader og regn, men som viste seg å bomme totalt. Så 19grader og sol, stor voksen mann og en LEAF Atom LT resulterte i svettebyger jeg ikke trodde var mulig. Dette resulterte i en rask avstikker innom Sport 1 og kjøp av en Bergans Microlight jakke for å holde litt av vinden borte uten å bli gjennomsvett. Tilbud var det også, satt ned fra 1500 til 1299. Så helt grei pris og ser for meg at denne blir en kjær følgesvenn i topplokket på dagsturer.
 3. Feriepenger kom, de kan jo ikke bare stå urørt på kontoen. Så det ble en Thermacell myggjager (tilbud på Coop til 299), lånte en i fjor og den gjorde finnmarkssommeren og høsten levelig, så da ble det kjøpt egen nå. Det kom også en telefon fra den lokale butikken at Hestra Alpine Pro Goretexhanskene som ble bestilt i vinter endelig var kommet, her imponerte ikke Hestra akkurat med leveringstid, men kudos til lokalbutikken som ikke ga opp.
 4. En natt i telt, med Mammut Protect Down -18 bag ble en smule hett.. Stoppet innom den lokale sjappa på vei hjem og plukket opp følgende: Therm-A-Rest Saros 20f (0-pose) Osprey Talon 44 L/XL i Stealth Black (denne tok jeg dog med dagen etterpå fordi kompresjonstrekket til Sarosen røyk ved første bruk og butikken ga utmerket service). I disse tider må man ikke bare tenke på rabattkoder og en hundrelapp her og der. Støtt de små lokale butikkene også, man får ofte igjen for det i det lange løp med goodwill og service.
 5. Dro ut igår for å både lufte hode men også se på noen nye plasser å gå tur i. Midnattsolen dukket fint opp og mobilkameraet måtte frem.
 6. Etter legevaktsbesøk, sykehusbesøk, prolapser (jada, var ikke nok med en). Så med nok timer på sofaen til at begravelsesbyråene begynte å levere reklame her og generelt for mye egentid, resulterte i at jeg tok en oppsummering i turutstyret (når jeg endelig kom meg på beina igjen). Av dette så ble det lagd en liste over hva jeg følte jeg "manglet". I manglet ligger altså følgende "Jeg eier noe som funker, men det er ikke helt det jeg vil ha". VPG lokket med tilbudene sine og jeg kan om noen dager hente en pakke med følgende.. Exped Synmat UL LW Sea To Summit Fork Sea To Summit Knife Sea To Summit Spoon Sea To Summit X-set 32 Sea To Summit Wilderness Wash Citronella (gud forby at man lukter svette på tur vettu) Sea To Summit X-Bowl Sea To Summit X-Mug Sea To Summit Airlite Towel Noe sier meg at jeg har en gramjeger som jeg ikke selv var klar over. For jeg eier både trangia multifuel, Exped Downmat, helt vanlig bestikk og både kopper og kar i massevis.. Likevel så "trengte" jeg alt dette. Så moralen her er altså folkens, ikke få dere prolaps i ryggen, foruten å være så vondt at man som voksen mann faktisk gråter, så er det dyrt. Veldig dyrt. Vi alle vet jo hva legevaktsbesøk koster, men det var det billigste her.
 7. Siden Finnmark byr på sol, passelig med minusgrader og kjentfolk som legger ut dritt på insta så gikk jeg idag i fellen og kjøpe meg følgende: Alfa Quest Advance GTX fjellskisko Åsnes Finnmark m/ Rottefella BC Auto Åsnes X-Skin Mohair Åsnes Nansen 2-Part Pole Optimus Crux Lite gassbrenner Primus Vintergass Hvis dette ikke kan finne skiglede hos en mann som ikke har stått på ski siden 7.klasse, som enten var "syk" eller hadde rattkjelke på skidagene, som syns påsketurene med familien var dritt og at appelsin og kvikklunsj smakte godt i stua også så er det ingenting som kan det.
 8. Desverre alt for mye... Aclima DoubleWool jakke (Skulle ha en vanlig topp) Aclima WarmWool longs (Skulle ikke ha i det hele tatt) Arcteryx Ski Guide Pro jakke (Burde virkelig ikke kjøpt da man strengt tatt har en jakke som duger) Så må jeg ikke glemme, multifuel ovn fra tom42 her inne på forumet. Kanskje den jeg er mest spent på av alt. Angrer man? Pfft, nei.
 9. YES! Der er vi vettu! Nå runda jeg snart time 2 med googling her. Takk !
 10. Ikke den desverre, den der er enorm i forhold. Vi snakker 4 bittesmå metallplater man KJAPT hengte sammen og hev sånne typ 10cm kvister inni
 11. Jeg har prøvd å søke her på forumet, fant ikke noe, selv om jeg er sikker på at jeg har sett det her. For en GOD stund tilbake så jeg en sammenleggbar ovn. Type kanskje 20cm x 20cm plater. 4 Plater man satt sammen med å hekte de i hverandre bare for å lage en LITEN ovn man kunne hive kvister og slikt inni for å koke opp en kjele vann eller lignende. Hvis noen skjønner hva jeg snakker om og HVOR det kan skaffes sånn nogenlunde kjapt så blir jeg glad.
 12. Takrails til bilen, originalt fra Toyota, Mammut Barryvox Pulse skredsøker og en Iphone 12 Pro Max med en Anderson 20.000Mah powerbank fant veien hjem hit denne uka. Satser på at telefonen kan hjelpe med litt bedre bilder fra turene, at skredsøkeren aldri blir bruk for og at taikrailsa kan holde en sånn ledbar som kan fungere som røntgenmaskin.
 13. Usikker på om det er tilbud eller om VPG har priset seg lavt ift andre butikker, men de har nå følgende: Mammut Protect Down Bag -18 til 3899. (Er du ikke påmeldt nyhetsbrevet deres, meld deg på og du får ytterligere 15% avslag i prisen, som da ender på 3314kr) [Hidden Content] Ser at den jevne pris på denne posen ellers ligger på rundt 5499. Ingen erfaring selv med posen enda, men den har fått mye skryt for løsninger og komfort.
 14. Etter en natt ute i den nydelige sommeren vi har fått her oppe i Finnmark (For de som er for opptatt med å smøre seg med solkrem sørpå, søk REGN/OVERSKYET/HUSTRIG på google), med en forholdsvis gammel Mammut Ajungilak sovepose, en sovepose som har vært litt for mye komprimert over tid og en ullgenser som hodepute ble man lei. Mammut Protect Down -18 og en Sea To Summit Aeros Premium pute bestilt. Omtrent 1time siden ordrebekreftelsen tikket inn i innboksen og man er allerede utålmodig.
 15. Takk for svar. Noen som har erfaring med noen av de jeg spesifikt nevnte? Det er alle poser som ligger på rundt 2000kr og T-Limit på -18grader
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy