TomasOH

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  245
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TomasOH

 • Bursdag 08. jan. 1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trondheim/Ålesund

Nylige profilbesøk

1 019 profilvisninger
 1. S: Bergans Stranda II bukse

  Opp! 700kr + frakt!
 2. S: Scarpa Charmoz

  Opp. 1150kr med frakt! Alternativt 1010kr om du henter i Trondheim.
 3. Adidas tursko

  Hvor kjøpte du de?
 4. Pulsklokke - hvilken?

  Jeg kjøpte den på XXL i romjulen, det var dog med prisgarantien deres. Akkurat hva webshopen jeg fant den i heter har jeg ikke i hodet nå.
 5. Pulsklokke - hvilken?

  Men Fenix hverken med eller uten Safirglass koster jo ikke 5-6000kr? Jeg betalte 3699 for min Fenix 3 Sapphire HR
 6. Pulsklokke - hvilken?

  Hvorfor en Fenix uten Safirglass?
 7. Hva har du kjøpt nå!

  For førstehjelp til mannen i gata er de fine. Jeg er imot de og istede for at man skal bruke rent vann sålangt dette er tilgjengelig på brannskader fordi jeg har vært med å sett (og behandlet) alvorlige brannskader som har krevd behandling på både legevakt men også verre tilfeller som har blitt kjørt rett på akutten (jeg har vært med som behandler). Tiden legeteamet bruker på å rense såret for burngel er lang og legene selv har sagt at sålenge man har vann tilgjengelig bruker man dette før burngel. Hos meg brukes de på brannskader som IKKE trenger behandling på sykehus (Altså 1. grads) og til mindre 2.grads selv om disse må inn på sykehus. Verre forbrenninger så søker jeg vann først om tilgjengelig Dette baserer jeg min personlig tanke om burngel, men jeg legger ikke skjul på at det VIRKER til sitt bruk. Det må også nevnes at dette er uttalelser til noen leger jeg har møtt og pratet med og ikke noe offentlig utsagn.
 8. Hva har du kjøpt nå!

  Der ja, ser linken ikke ble med i innlegget mitt.
 9. Hva har du kjøpt nå!

  Ramlet over et ganske godt tilbud. Marmot Spire 3lags goretexbukse til 990kr, billigste jeg fant utenom dette var 2929kr Til den lille summen så er det verdt å prøve. Ble også kjøpt med noe ikke veldig turrelevant men, et par NAR ETD bandasjer, 10stk pusteduker til nøkkelring, noen kompress og burnaid kompress (Selv om jeg er sterkt imot dette personlig så funker de) og en bulkpakke med Suturstrips.
 10. Feil i markedsføring av soveposer til kvinner

  Nei det er ikke greit, de fleste soveposer idag kommer jo med 2 forskjellige temperaturer for menn og kvinne PÅ selve trekket til posen. Er annonsen ment for damer er det dametempen man oppgir.
 11. Klær fra Fritidsfabrikken.se - erfaringer?

  Kontaktet du bare fjellreven direkte? Jeg har også et lite hull i skrittet på min Keb bukse.. Virker som en svakhet
 12. Anbefaling av tursekk

  Osprey Atmos 65AG uten tvil om du skal ha sekk til bare deg selv. Jeg har både 55 og 65L versjonen og kommer nok ikke til å snu meg for å se om jeg har gått forbi en bedre sekk.
 13. Neida kan være nye ja, ja vet de har den inne Men bruker heller lang tid på å finne en i svart
 14. Pulsklokke - hvilken?

  Garmin Fenix 3 HR Sapphire. Ingen over, ingen vedsiden. Innebgyd HR monitor i klokken, har mulighet for pulsbelte om det er det du ønsker. Safirglass så den tåler en trøkk som er fint på en turklokke. GPS, mulighet for å laste ned all slags bakgrunnsapper du måtte finne på å trenge, linkes til telefonen og deler av telefonen kan da opereres fra klokken. Jeg slo lenge et slag for Suunto Core og Suunto Traverse men de kan bare gå å legge seg nå altså
 15. Langskudd i mørket med begge armene mellom tærne men har du en Arcteryx LEAF Alpha gen 2 jakke i svart størrelse XXL liggende du kan kvitte deg med så gi meg en lyd. Kan vurdere de 2 andre fargene også.