TomasOH

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  253
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TomasOH

 • Bursdag 08. jan. 1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trondheim/Ålesund

Nylige profilbesøk

1 078 profilvisninger
 1. Hva har du kjøpt nå!

  Arc'Teryx Bora Mid 2 Ticket To The Moon dobbel hengekøy Ticket To The Moon opphengstau Nå må bare snøen smelte og gradstokken vise 10grader så skal man få rota seg ut på en telttur
 2. Hvor har du vært på tur i dag?

  Ble en rolig vandretur i Kong Øysteins Havn idag med familien. Ikke noe stort eller fantastisk, gikk fra parkeringsplassen for Agdenes Fyr, ned grusveien og så rett og slett hele veien rundt berget og kom opp igjen på grusveien ved Agdenes Gård.
 3. Mammut Comfort High Goretex Surround

  Takk for gode svar. Er som jeg leser rundt om at folk ikke anbefaler disse til tung oppakning. Men de gangene jeg har veid sekken som brukes på mine turer (teltturer) så er denne i området 15kg. Og da kommer jo spørsmålet, hva regner folk for tung sekk etc. Skoene har vel fått 5-6turer nå (dagsturer) @Tor-Erik-L-77 og det jeg merker er at de gnager ikke på gnagsårutsatte områder, det er rett og slett at de presser veldig inn på sidene av fotbuen som gjør vondt. Er derfor jeg har kommet fram til at de ikke passer meg, men kanskje de bør få noen turer til?
 4. Valg av nye fjellsko

  Har du fått prøvd disse skoene med middels til tung oppakning? Sitter å vurderer disse selv men er skeptisk til om de vil gi nok støtte i anklene? Hvordan er de passformmessig? Smale, normale eller brede?
 5. Hva har du kjøpt nå!

  4stk øl "Perler For Svin" ble idag "hamstret" når jeg så at vinmonopolet hadde fått inn igjen. Og når disse skal nytes i solveggen på påskefjellet så syns jeg de hører hjemme her også.
 6. Har etter et par turer nå bare fått bekreftet at Salomon Quest 4D skoene mine ikke passer foten min og må byttes ut. Var igår på Gmax og testet et par sko, både Alfa Kvist Advanced og Mammut Comfort High Gtx surround. Sistnevnte satt veldig god på foten men jeg ble litt usikker på hvor tung sekk man kan gå med disse før de ikke gir nok støtte i ankelen. Noen som har erfaring med denne skoen og tung oppakning?
 7. Hva har du kjøpt nå!

  Ble en LifeVenture Thermokopp fra XXL til 159kr , en Bergans Ulriken genser til 399 på Bergans sin Outlet samt en tilfeldig bergans lue til 99kr siden jeg klarte å miste Norrønaluen min på forrige tur til Finnmark..
 8. Dårlig service

  Nei, du er absolutt ikke for kravstor. Det er som du sier, butikken sin inntekt er ene og alene avhengig av kunden. Får ikke kunden god service/Møter velvilje fra butikken går vedkommende til en konkurrent. Jeg mener at som kunde som legger igjen fryktelig mange tusen kroner i kanskje _EN_ butikk burde kunne forvente å møte det lille ekstra mtp service. Et par gode eksempler jeg personlig har er en butikk vi ikke trenger å navngi hvor jeg har gått fra å måtte bruke nettbutikken som alle andre til å nå kunne ta alt med en som jobber i selskapet, enten det være seg via facebook privat, mail, sms eller telefon. Kontaktpersonen min ordner alltid opp, jeg betaler sjeldent frakt og får som regel alltid varene tilsendt med en faktura uten gebyr. Kanskje ikke mye, men det er noe og denne lille servicen fra butikken gjør at jeg er en gjenganger hos de. Finner jeg det for godt å sitte å surfe sidene deres 04.45 natt til søndag er det ofte jeg har bare 15minutt senere sendt mail, bestilt en vare og faktisk fått svar om at dette fikser han asap neste morgen, hvis han ikke allerede har logget seg inn i systemet fra sengekanten med mobilen og plassert en ordre for meg. Et annet eksempel er for meg Telenor/Djuice, jeg har vært kunde hos de i nå snart 10år (Først gjennom familie og så med eget navn) kun med 1 års avbrekk hos Netcom fordi de hadde et veldig godt tilbud. Jeg kommer (enn sålenge) aldri til å gå bort ifra de, ja de er kanskje ikke de billigste men den servicen jeg ALLTID har fått har vært eksemplarisk. Istedefor å gnure på et problem så LETER de etter en LØSNING på problemet. Jeg husker en ferietur i Portugal hvor jeg hadde glemt å skru av roamingen og kom hjem til en regning med fler nuller enn jeg noengang har sett. De takket meg for å være trofast kunde, skjønte det var et uhell og strøk hele roamingkostnaden. Så ja. Som trofast kunde føler jeg du skal kunne forvente det lille ekstra.
 9. S: Bergans Stranda II bukse

  Opp! 700kr + frakt!
 10. S: Scarpa Charmoz

  Opp. 1150kr med frakt! Alternativt 1010kr om du henter i Trondheim.
 11. Adidas tursko

  Hvor kjøpte du de?
 12. Pulsklokke - hvilken?

  Jeg kjøpte den på XXL i romjulen, det var dog med prisgarantien deres. Akkurat hva webshopen jeg fant den i heter har jeg ikke i hodet nå.
 13. Pulsklokke - hvilken?

  Men Fenix hverken med eller uten Safirglass koster jo ikke 5-6000kr? Jeg betalte 3699 for min Fenix 3 Sapphire HR
 14. Pulsklokke - hvilken?

  Hvorfor en Fenix uten Safirglass?
 15. Hva har du kjøpt nå!

  For førstehjelp til mannen i gata er de fine. Jeg er imot de og istede for at man skal bruke rent vann sålangt dette er tilgjengelig på brannskader fordi jeg har vært med å sett (og behandlet) alvorlige brannskader som har krevd behandling på både legevakt men også verre tilfeller som har blitt kjørt rett på akutten (jeg har vært med som behandler). Tiden legeteamet bruker på å rense såret for burngel er lang og legene selv har sagt at sålenge man har vann tilgjengelig bruker man dette før burngel. Hos meg brukes de på brannskader som IKKE trenger behandling på sykehus (Altså 1. grads) og til mindre 2.grads selv om disse må inn på sykehus. Verre forbrenninger så søker jeg vann først om tilgjengelig Dette baserer jeg min personlig tanke om burngel, men jeg legger ikke skjul på at det VIRKER til sitt bruk. Det må også nevnes at dette er uttalelser til noen leger jeg har møtt og pratet med og ikke noe offentlig utsagn.