Gå til innhold
  • Bli medlem

Rohtmhal

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Rohtmhal

  1. Min favoritt allround bukse de siste årene er Norrøna Svalbard Flex 1. Brukes om vinter, vår og høst, og i kalde somrer i nord. Når det blir varmt bruker jeg Norrøna Falketind Flex 1. Jeg er kjempefornøyd med Norrønabuksene, og anbefaler dem på det sterkeste.
  2. Hei, jeg har brukt Suunto Core i mange år. Den første var all black, men jeg byttet til en med lys skive og kant. Grunnen er minuset med klokka etter min erfaring: Bruken i mørket. Klokka har baklys som ikke er god etter min mening. Tall og bokstaver blir vanskelig å se. Ellers er jeg veldig fornøyd med Suunto Core.
  3. Hei. Min erfaring er at det vil lønne seg å handle hos Globetrotter, med mindre en finner gode tilbud i Norge. Var innom Globetrotter i Dresden i desember for å prøve Lowa Tibet GTX, men de hadde kun Lowa Tibet LL. Selv bruker jeg for tiden Lowa Cevedale (kjøpt hos Globetrotter), som jeg er særdeles godt fornøyd med (både til tung sekk tur bortover og toppturer). Cevedale har jeg ikke sett til salgs i Norge.
  4. Jeg har en Arcteryx Bora 95 liter ryggsekk kjøpt i 2009. Den har sittet som støpt på meg til i sommer hvor vi gikk en dag i regn. Hoftebeltet er så vid at jeg normalt strammer det nesten helt inn.Hoftebeltet ble etterhvert våt og myk, og begynte å gli ned over hoftene mine. Det blir tungt etter hvert når det er bare skuldrene som bærer ca 20 kg. Er det andre som har samme erfaring?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.