Gå til innhold

Skar

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Skar

 • Bursdag 18. aug. 1993

Nylige profilbesøk

443 profilvisninger
 1. Fersking på tur -selvbetjente hytter

  Ingenting som hindrer deg i å spise hermetikk til frokost heller, så klart.
 2. Fersking på tur -selvbetjente hytter

  Alle hyttene har avfallshåntering, heldigvis. Ingen grunn til å bære med seg søppel. Går jeg hytte til hytte så har jeg sjeldent med meg mat i utgangspunktet. Hyttene har varierende med mat, men overnevnte ser ut til å være basis. Noen hytter har pumpernickel som alternativ til knekkebrød. Sjokade på, så har en lunsj om en har med seg en matboks Så lenge det ikke er så langt mellom hyttene du skal innom, så ville jeg medbrakt _MINIMALT_ med mat. Bruk vekten på øl eller cognac
 3. Utgangspunkt Femundsmarka

  Stor og gratis parkeringsplass i Synnervika. Kort båttur med Fæmund II over til Røa. Rutetider her: http://www.femund.no/rutetider.html
 4. Rimelig alternativ til REAL?

  Ligger bak kassen, ved bakevarene. Må selv innom å hamstre til en langtur i slutten av mnd., skal knipse et bilde til deg! Spør du så kan det hende de kan hjelpe deg i butikken også
 5. Rimelig alternativ til REAL?

  Siden vi er lokale: Coop på Blåhuset har porsjonsposer.
 6. Mosvatnet, Ulstein K

  Veldig bra! Etter kvart kan du fortsette opp sida mot Mosvarden, og derfra til Brørene. Når du fyrst har komt opp på Mosvarden er det flatt og fint over alt. Ingen problem å gå t.d til Indredalen i Brandal
 7. Anbefal Liggeunderlag

  Om de skal bære selv kan jo hyperlite MW/LW være et alternativ. Koster vel ikke så mye mer, og kan fint brukes av dere også :))
 8. Jomfruturen til femundsmarka

  Bare å gle seg! Var der i 2015. God plass til parkering i Synnervika. Gratis er det også, og det er jo kjekt for oss Sunnmøringer Vi startet med å ta båten over til Røvollen og gikk sør og øst, så jeg kan ikke si så mye om området du skal til, men det blir nok en kjempeopplevelse!
 9. Anbefaling av klokke

  Suunto Ambit2 eller 3 peak HR har gjort jobben som både treningklokke og tur/navigasjonsklokke her Edit: Batteritid ingen problem her i hvertfall. Jeg roter vekk laderen mellom hver gang. Et døgn eller to med kontinuerlig tracking (12t. pr. dag, ca.).
 10. Slår et slag for Suunto Ambit jeg, da. Alle funksjonene du trenger og litt til. Mulig du får Ambit2 til en god pris nå om dagen, men den er uten bluetooth. Tror ikke du kommer til å lide av den grunn.
 11. Skar

 12. Har Fjellheimen superlight 2. Har fungert upåklagelig Har også Neoair Xtherm regular. Foruten å være litt smalt, sklir dette noe så inni ... mye mot underlaget i fjellheimen. Kan nok ordnes med en antisklimatte, antiskliteip, borrelås el.l. Har ikke erfaring med andre liggeunderlag i teltet.
 13. Helsport Fjellheimen superlight 4

  Kan fort bli varmt når solen steker, men tror ikke helnetting hadde gjort noe fra eller til. Nokså mye av innerteltet er netting.
 14. Helsport Fjellheimen superlight 4

  Har fjellheimen 2 camp SL. Perfekt størrelse for to personer 3-sesongs, og lett vinter. Ingenting å utsette. God størrelse på fortelt, som både rommer sekk og utstyr til to pers., og har plass til matlaging samtidig. Grei takhøyde, selv om det aldri blir høyt nok. Stort nok til at to rørslige karer klarte å pakke ned teltet fra innsiden under et voldsomt regnvær i fjor. Aldri hatt problem med kondens, så ventilasjonen er god. Lett å sette opp. I det hele tatt, meget fornøyd. Det fins lettere, men teltet gir såpass god komfort at det skal mye til for at jeg velger et lettere alternativ.
×