Gå til innhold
 • Bli medlem

Skar

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Skar

 • Bursdag 18. aug. 1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Ulsteinvik, Møre og Romsdal

Nylige profilbesøk

882 profilvisninger
 1. Bruker Cumulus LiteLine 300 (300g dun, 850 cuin) hele året, men jeg bor på vestlandet og er generelt ikke noen vintervandrer. Går greit ned til ca. -10 grader. Derfra blir det ubehagelig. Forsterkes selvsagt med dunjakke, lue og ullundertøy når vi passerer 0 grader, men dette er jo med uansett Som tre-sesongs: Ingen problem.
 2. Ingenting som hindrer deg i å spise hermetikk til frokost heller, så klart.
 3. Alle hyttene har avfallshåntering, heldigvis. Ingen grunn til å bære med seg søppel. Går jeg hytte til hytte så har jeg sjeldent med meg mat i utgangspunktet. Hyttene har varierende med mat, men overnevnte ser ut til å være basis. Noen hytter har pumpernickel som alternativ til knekkebrød. Sjokade på, så har en lunsj om en har med seg en matboks Så lenge det ikke er så langt mellom hyttene du skal innom, så ville jeg medbrakt _MINIMALT_ med mat. Bruk vekten på øl eller cognac
 4. Stor og gratis parkeringsplass i Synnervika. Kort båttur med Fæmund II over til Røa. Rutetider her: [Hidden Content]
 5. Ligger bak kassen, ved bakevarene. Må selv innom å hamstre til en langtur i slutten av mnd., skal knipse et bilde til deg! Spør du så kan det hende de kan hjelpe deg i butikken også
 6. Siden vi er lokale: Coop på Blåhuset har porsjonsposer.
 7. Veldig bra! Etter kvart kan du fortsette opp sida mot Mosvarden, og derfra til Brørene. Når du fyrst har komt opp på Mosvarden er det flatt og fint over alt. Ingen problem å gå t.d til Indredalen i Brandal
 8. Om de skal bære selv kan jo hyperlite MW/LW være et alternativ. Koster vel ikke så mye mer, og kan fint brukes av dere også :))
 9. Bare å gle seg! Var der i 2015. God plass til parkering i Synnervika. Gratis er det også, og det er jo kjekt for oss Sunnmøringer Vi startet med å ta båten over til Røvollen og gikk sør og øst, så jeg kan ikke si så mye om området du skal til, men det blir nok en kjempeopplevelse!
 10. Suunto Ambit2 eller 3 peak HR har gjort jobben som både treningklokke og tur/navigasjonsklokke her Edit: Batteritid ingen problem her i hvertfall. Jeg roter vekk laderen mellom hver gang. Et døgn eller to med kontinuerlig tracking (12t. pr. dag, ca.).
 11. Slår et slag for Suunto Ambit jeg, da. Alle funksjonene du trenger og litt til. Mulig du får Ambit2 til en god pris nå om dagen, men den er uten bluetooth. Tror ikke du kommer til å lide av den grunn.
 12. Skar

  Skar

 13. Har Fjellheimen superlight 2. Har fungert upåklagelig Har også Neoair Xtherm regular. Foruten å være litt smalt, sklir dette noe så inni ... mye mot underlaget i fjellheimen. Kan nok ordnes med en antisklimatte, antiskliteip, borrelås el.l. Har ikke erfaring med andre liggeunderlag i teltet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.