Gå til innhold

nem

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Sett for nybegynner

  Fikk en svær abbor da..
 2. Sett for nybegynner

  Tusen takk for alle tilbakemeldingene her! Fantastisk! Jeg klarte å knuse mobilen i går så dette får litt innvirkning på planene. Det blir nok et veldig billig sett i første omgang og hvis det gir mersmak så går jeg litt opp i prisklasse neste gang. Og ja, det var litt motsetninger i hva slags fisk jeg var ute etter, hjernen var ikke helt med når posten ble skrevet. Tusen takk igjen!
 3. Sett for nybegynner

  Heisann! Tenkte kjøpe et fiskesett så jeg har noe å gjøre når de andre i reisefølget skal fiske.. Har ingen planer om å legge veldig mye penger i det da budsjettet er stramt nok som det er.. Tittet litt på dette fra Skittfiske: https://www.skittfiske.no/avdelinger/fiskeutstyr/fiskesett/haspelsett/berkley-twilight-8-3-15gr-haspelsett-149253-p0000134088 Er det noe å ha? Bruksområde er skogsvann (store og noen litt mindre) samt fjellvann når vi er på fjellet. Er det vanlig at slike sett kommer med oppbevaringspose til stang og snelle? Og sist men ikke minst, tips til sluker for ymse småfisk (Abbor, makrell, laks, gjedde)? Håper noen har noen innspill, drar om en uke så jeg må få ut fingeren og bestille
 4. Ang bålforbudet...

  Har alltid tenkt alt det er greit med leirbål så lenge det er forsvarlig. Bygger alltid opp med stein rundt og vi har alltid camp ved ett eller annet vann, ikke midt i tjukkeste skauen.. Tviler på at noen gidder komme og kjefte på oss, det har iallefall ikke skjedd ennå
 5. vannfilter

  Vann til mat/kakao koker jeg bare opp. Kjøpte et Sawyer mini filter som jeg bruker i lavlandet. Om det har noe for seg vet jeg ikke men det veier ikke stort og tar ingen plass
 6. Vinterpose til hammock

  "Problemet" med å kjøpe dedikert OQ/UQ er jo prisen.. Skal man ha en løsning som tåler noen minus blir det en del tusenlapper. De fleste har sovepose og liggeunderlag fra før og dette fungerer fint (iallefall i Hennessy Asym Explorer). Jeg kjøpte forøvrig en billig UQ (fra DD) ifjor som jeg brukte fordi jeg hadde en særs dårlig sovepose men med ny pose bruker jeg liggeunderlag igjen. Har et bamse samt oppblåsbart fra DD, har ikke bestemt meg for hvilket jeg liker best ennå.. Hvis budsjettet er stort så kan man jo gå for UQ/OQ, men har man god pose og liggeunderlag fra før ser jeg ikke helt vitsen
 7. Turkart på mobiltelefon

  For Android kan jeg også anbefale Locus maps. Den har støtte for det meste. Har en mulig løsning for å laste ned offline som jeg ser på og vil nok lage en egen post om det her hvis det fungerer tilfredsstillende..
 8. Beklager litt seint svar, lang dag idag.. Jeg fikk en leveringsbekreftelse på mail istad så alt er i sin skjønneste orden Takker uansett for tilbakemeldinger, jeg hadde inntrykk av at siden var seriøs, og det inntrykket har ikke forandret seg selv om det tok litt tid for de å få inn varen jeg hadde bestillt. Ville sjekke her før jeg eventuelt tok kontakt med de men det slipper jeg nå Takk igjen!
 9. Jeg bestillte ny sovepose derfra under salget nå men denne var ikke på lager. Fikk en automatisk forespørsel på epost om jeg ville vente eller avbestille varen og der valgte jeg å vente siden det stod på siden at forventet levering var 1-2 uker. Nå har det gått litt over 3 uker og jeg har ikke hørt noen ting, vanlig eller uflaks?
 10. Lekkasje i Omnifuel-pumpe

  Hva blir egentlig dommen her vedrørende Primus og MSR? Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å kjøpe en Primus Omnifuel men etter å ha lest denne tråden må jeg si at jeg ble meget skeptisk. En ting er ekstra kostnader etter noen år fordi en pumpe ikke fungerer 100% men en annen er å sette teltet i full fyr og i verste fall havne i livsfare langt fra folk.. Noen som har synspunkter? Skulle kanskje laget en egen tråd men jeg forsøker her først.
 11. ryggsekk/hoftebelte på fet kæll

  Takk for tilbakemelding. Fortsatt i tenkeboksen, men ett spørsmål mindre iallefall.
 12. Den store hengekøyetråden - hammocking

  For å svare meg selv og evt andre som lurer på det samme: Jeg har kjøpt og testet underblanket fra DD nå og til prisen fungerer det tilfredsstillende. Lekte ikke veldig mye med festeanordninger etc. Spente det opp mot ridgeline til hammocken med 3x karabinkroker i hver ende, strammet til maksimalt i fot- og hodeende og justerte sidene etter behov. Plenty isolasjon og jeg slapp å fryse ræva av meg i køya med sovepose men uten liggeunderlag..
 13. ryggsekk/hoftebelte på fet kæll

  Noen av dere som har testet Norrøna recon pack? Hvordan er denne med litt mage?
 14. Den store hengekøyetråden - hammocking

  Noen som vet om http://draut.no/dd-hammock-underteppe passer på en Hennessey expedition køye? Evt andre alternativer for vår-sommer-høst som ikke koster skjorta?
×