Gå til innhold
 • Bli medlem

nem

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om nem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Trives best i trærne selv, men smaken er som baken. Med en god køye kan man fint vri og vende seg i søvne, men å sove på magen er kanskje forbeholdt Draumr (jeg syntes ikke dette var så veldig komfortabelt), og bruker man liggeunderlag bør man satse på en køye med dobbel bunn.
 2. Virker som de fleste butikker/selgere også glemmer slike ting. Men det er jo forholdsvis nytt for mange, med litt tid så blir vel kunnskapsnivået høyere
 3. Er også ca 184 og jeg syntes den var kort...
 4. Tror du skal slite med å finne forhandlere i Norge dessverre, det er iallefall min erfaring Kan være noen små utfordringer med feste av UQ på noen Hennessykøyer også, jeg har expedition og den har ingen festemuligheter langs siden. Men det kan dog løses med nål og tråd.. @Thomas E: Hvordan fungerer EE Revolt for deg? Jeg har lest om diverse UQer, og det var noen som mente på at denne var litt dårlig designet slik at dunet forsvant ned fra sidene ved bruk, selv om de var flinke til å reposisjonere alt før de hang den opp?
 5. Kan være at de myker seg opp litt etter bruk, og at det er stivheten foran som gjør at du blir nummen i foten (gikk bare ut ifra at dette var symptomet du opplevde med foten.. ) Selv hadde jeg dette med mine støvler, men etter noen mil var de fine å gå i. Når det gjelder gnagsår har jeg ikke mye erfaring, men har hørt at hvis man først har fått blemme så skal man legge på gnagsårplaster og teip utenpå slik du sier. For å unngå gnagsår i første omgang kan man teipe rett på huden, dette forhindrer friksjonen som skaper sår.
 6. Ganske store mengder klegg i skogene i Østfold om dagen sammen med litt knott og ca ingen mygg. Er det egentlig noe som helst som funker mot klegg? Mygga, jungelolje og hvite klær fungerer ikke iallefall. De simpelthen elsker meg. Mens jeg hadde 5-10-15 klegg fråtsende på meg satt de andre relativt uberørte.. Har sikkert noe med at jeg svetter som en gris Men ja, er det i det hele tatt noe som funker eller er det bare å bite tenna sammen og nyte friluftslivet, inkludert klegg?
 7. Har du lastet ned n50 og importert i qgis?
 8. Beklager sent svar, hadde ikke på varsel ved aktivitet her :( Det er greit å ta feil, ingen fare! Var forøvrig på elkjøp og lyttet på de to Sandstrøm radioene, og lydkvaliteten på den jeg linket til innledningsvis var ganske bra etter min smak. Hadde ikke med vekt så jeg aner ikke hva den veier, men den var ikke veldig tung (godt under 1000g iallefall). Oppdaterer evt. tråden dersom jeg skulle gå til innkjøp av noe i år.
 9. Etter hva jeg fant så er det kun 1 mobiltelefon som har innebygget mottager for DAB og det er LG Stylus 2 ? EDIT: Har forsåvidt sett på DAB adapter til mobiltelefon også, men ble litt skeptisk til mottagerforhold så jeg tenkte at en radio ville være det beste valget sånn sett.
 10. Heisann! Jeg lurer på om noen her har erfaringer rundt DAB lommeradio med bluetooth? Er på jakt etter en liten og hendig radio med god lyd som ikke veier alt for mye.. Har søkt en del rundt og kom over radioer fra POP, men disse har litt lunken kritikk på lyddelen.. Så langt har jeg sett meg ut [Hidden Content] Det negative med denne er kun 6 timer batteritid og at den ikke er fuktsikker.
 11. nem

  Sett for nybegynner

  Fikk en svær abbor da..
 12. nem

  Sett for nybegynner

  Tusen takk for alle tilbakemeldingene her! Fantastisk! Jeg klarte å knuse mobilen i går så dette får litt innvirkning på planene. Det blir nok et veldig billig sett i første omgang og hvis det gir mersmak så går jeg litt opp i prisklasse neste gang. Og ja, det var litt motsetninger i hva slags fisk jeg var ute etter, hjernen var ikke helt med når posten ble skrevet. Tusen takk igjen!
 13. nem

  Sett for nybegynner

  Heisann! Tenkte kjøpe et fiskesett så jeg har noe å gjøre når de andre i reisefølget skal fiske.. Har ingen planer om å legge veldig mye penger i det da budsjettet er stramt nok som det er.. Tittet litt på dette fra Skittfiske: [Hidden Content] Er det noe å ha? Bruksområde er skogsvann (store og noen litt mindre) samt fjellvann når vi er på fjellet. Er det vanlig at slike sett kommer med oppbevaringspose til stang og snelle? Og sist men ikke minst, tips til sluker for ymse småfisk (Abbor, makrell, laks, gjedde)? Håper noen har noen innspill, drar om en uke så j
 14. Har alltid tenkt alt det er greit med leirbål så lenge det er forsvarlig. Bygger alltid opp med stein rundt og vi har alltid camp ved ett eller annet vann, ikke midt i tjukkeste skauen.. Tviler på at noen gidder komme og kjefte på oss, det har iallefall ikke skjedd ennå
 15. nem

  vannfilter

  Vann til mat/kakao koker jeg bare opp. Kjøpte et Sawyer mini filter som jeg bruker i lavlandet. Om det har noe for seg vet jeg ikke men det veier ikke stort og tar ingen plass
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.